cubilone Δημοσ. 16 Απριλίου Δημοσ. 16 Απριλίου 21 ώρες πριν, Fulgore είπε Αρα και αυτοί με καπέλο πουλάνε, ακυρο απο μένα προσωπικά. Δεν με καίει να το έχω day one με τέτοιες τιμές, άρα αναμονή και βλέπουμε. Θα μπορούσαν να μην πουλάνε με κέρδος αν κάνουν εισαγωγή λιανική; Γιατί όπως το καταλαβαίνω, μόνο η CD Media μπορεί να εισάγει ως αντιπροσωπεία (και αγοράζει από τη Nintendo και ουσιαστικά εμείς τους πληρώνουμε ως μεσάζοντες). Αλλά αυτά τα μικρά μαγαζιά που θα φέρνουν την κονσόλα δεν γίνεται να μπαίνουν και μέσα. Αλήθεια, επί εποχές Nortec, πώς το χειρίζονταν; Δεν θυμάμαι τέτοια καπέλα τότε. Μάλλον γι' αυτό το έκλεισαν...
Moderators Malthador Δημοσ. 16 Απριλίου Moderators Δημοσ. 16 Απριλίου Τρεχάτε, 439 τώρα σκέτη στο γαλλικό αμαζον. Έβαλα άλλη μία προπαραγγελία, 381 και κάτι ψιλά μου βγήκε με αποφορολόγηση και μεταφορικά. Στο τέλος θα καταλήξω να κρατήσω αυτή και θα τσιμπήσω το MKW physical όπως πάει το πράγμα. 2 1
dim_plo Δημοσ. 16 Απριλίου Δημοσ. 16 Απριλίου (επεξεργασμένο) 11 minutes ago, Malthador said: 439 τώρα σκέτη στο γαλλικό αμαζον €469.11 για να είμαστε ακριβείς (διαφορά ελληνικού με γαλλικό ΦΠΑ συν έξοδα αποστολής προς ηπειρωτικό προορισμό της Ελλάδος). Spoiler Επεξ/σία 16 Απριλίου από dim_plo
nekrik Δημοσ. 16 Απριλίου Δημοσ. 16 Απριλίου 10 minutes ago, Malthador said: Τρεχάτε, 439 τώρα σκέτη στο γαλλικό αμαζον. Έβαλα άλλη μία προπαραγγελία, 381 και κάτι ψιλά μου βγήκε με αποφορολόγηση και μεταφορικά. Στο τέλος θα καταλήξω να κρατήσω αυτή και θα τσιμπήσω το MKW physical όπως πάει το πράγμα. 453 € βγαίνει για Ελλάδα + 15,58 € μεταφορικά
Mr_Terror Δημοσ. 16 Απριλίου Δημοσ. 16 Απριλίου Και το Λίνκ από αμαζον Γαλλίας https://www.amazon.fr/Nintendo-10015151-Switch-2/dp/B0F2J4SYJ2?ref_=Oct_d_omwf_d_12366240031_0&pd_rd_w=AydWw&content-id=amzn1.sym.55c529dc-13a0-4509-9f6e-2cda5b0dec64&pf_rd_p=55c529dc-13a0-4509-9f6e-2cda5b0dec64&pf_rd_r=WZHDZHFHXAPHKJJX54D5&pd_rd_wg=OUnBL&pd_rd_r=5c3e352d-7acf-410d-9731-b4b1060af79e&pd_rd_i=B0F2J4SYJ2&th=1
dim_plo Δημοσ. 16 Απριλίου Δημοσ. 16 Απριλίου Post με τα NS2 listings όλων των ευρωπαϊκών Amazon, εδώ: @Malthador, ίσως θα είχε νόημα να γίνει 📌.
Tilemaxx Δημοσ. 16 Απριλίου Δημοσ. 16 Απριλίου 48 λεπτά πριν, Malthador είπε Τρεχάτε, 439 τώρα σκέτη στο γαλλικό αμαζον. Έβαλα άλλη μία προπαραγγελία, 381 και κάτι ψιλά μου βγήκε με αποφορολόγηση και μεταφορικά. Στο τέλος θα καταλήξω να κρατήσω αυτή και θα τσιμπήσω το MKW physical όπως πάει το πράγμα. Σου δεσμεύει τα λεφτά απλά, η πλήρώνεις κανονικά; Αν αποφασίσεις να ακυρώσεις;
jimakos9292 Δημοσ. 16 Απριλίου Δημοσ. 16 Απριλίου και το bundle με mario kart από γαλλικό αμαζον βγαίνει με μεταφορικά 532€. άρα το σκέτο βγαίνει γύρω στα 470 για Ελλάδα με μεταφορικά κι αν πάρεις και το mario kart world πας στα 540€. Εγώ που το έχω προπαραγγείλει από Gameholics στα 539€ μαζί με mario kart world νομίζω δεν θα προπαραγγείλω κάτι από άμαζον. Να πω ότι έχει διαφορά κάνα 20αρι+ ντάξει. Επίσης, όντως τα άμαζον σου δεσμεύουν λεφτά με την προαπαραγγελία; ή τα τραβάνε πριν γίνει η παράδοση;
dim_plo Δημοσ. 16 Απριλίου Δημοσ. 16 Απριλίου (επεξεργασμένο) 12 minutes ago, Tilemaxx said: Σου δεσμεύει τα λεφτά απλά, η πλήρώνεις κανονικά; 6 minutes ago, jimakos9292 said: Επίσης, όντως τα άμαζον σου δεσμεύουν λεφτά με την προαπαραγγελία; ή τα τραβάνε πριν γίνει η παράδοση; Δεν δεσμεύουν χρήματα. Η χρέωση γίνεται λίγο πριν το προϊόν είναι έτοιμο προς αποστολή. Στη συγκεκριμένη περίπτωση, η χρέωση θα γίνει κάποια στιγμή στις αρχές Ιουνίου. Επεξ/σία 16 Απριλίου από dim_plo
Tilemaxx Δημοσ. 16 Απριλίου Δημοσ. 16 Απριλίου (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, dim_plo είπε Δεν δεσμεύουν χρήματα. Η χρέωση γίνεται λίγο πριν το προϊόν είναι έτοιμο προς αποστολή. Στη συγκεκριμένη περίπτωση, η χρέωση θα γίνει κάποια στιγμή στις αρχές Ιουνίου. Αφού το app της Revolut ζητάει επιβεβαίωση για να χρεώσει το ποσό. Πώς δεν χρεώνει; Επεξ/σία 16 Απριλίου από Tilemaxx
dim_plo Δημοσ. 16 Απριλίου Δημοσ. 16 Απριλίου (επεξεργασμένο) 5 minutes ago, Tilemaxx said: Αφού το app της Revolut ζητάει επιβεβαίωση για να χρεώσει το ποσό. Πώς δεν χρεώνει; Η Revolut, πλέον, κατά την επιβεβαίωση της συναλλαγής απαιτεί να έχεις διαθέσιμο στο λογαριασμό σου και το ποσό αγοράς. Είναι κυριολεκτικά αδύνατο να εγκρίνεις τη συναλλαγή (το σχετικό πεδίο εντός του app είναι γκριζαρισμένο). Παλαιότερα δεν ήταν έτσι. Δοκίμασε με κάρτα Payzy/ κάποιας από τις συστημικές και θα κατοχυρώσεις την παραγγελία σου δίνοντας μέσω app τη σχετική έγκριση. Η χρέωση από πλευράς Amazon γίνεται λίγο πριν την αποστολή (οπότε καλό Ιούνιο). Καλή αγορά. Επεξ/σία 16 Απριλίου από dim_plo 1
Moderators Malthador Δημοσ. 16 Απριλίου Moderators Δημοσ. 16 Απριλίου 2 hours ago, Tilemaxx said: Σου δεσμεύει τα λεφτά απλά, η πλήρώνεις κανονικά; Αν αποφασίσεις να ακυρώσεις; Τίποτα από τα δύο, ούτε πλήρωσα, ούτε μου δέσμευσε το ποσό με την χρεωστική της Alpha (ούτως ή άλλως δεν είχε επαρκές υπόλοιπο για να δεσμεύσει). Κατά την πάγια τακτική του το άμαζον χρεώνει πριν φύγει η παραγγελία, αν δεν βρει επαρκές υπόλοιπο, σου κρατάει για μια-δυο μέρες την παραγγελία και σε ενημερώνει να αλλάξεις τρόπο πληρωμής. 2
babality Δημοσ. 16 Απριλίου Δημοσ. 16 Απριλίου (επεξεργασμένο) unavailable edit: τωρα λεει οτι το εχει ξανα. οτιναναι Επεξ/σία 16 Απριλίου από babality
NewGascp Δημοσ. 16 Απριλίου Δημοσ. 16 Απριλίου (επεξεργασμένο) Έγινε από Γερμανό με 15% επιστροφή και τέλος Επεξ/σία 16 Απριλίου από NewGascp
Tilemaxx Δημοσ. 16 Απριλίου Δημοσ. 16 Απριλίου 532 ευρώπουλα απο γαλλικό το bundle τελική τιμή. Δεν με χρέωσε τίποτα, για να δούμε...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα