dekulinkgr Δημοσ. 23 Μαϊου Δημοσ. 23 Μαϊου (επεξεργασμένο) Μια η υψηλοτερη τιμη σε σχεση με τον προκατοχο του,μια το οτι ζουμε σε πιο δυσκολους για ολους οικονομικους καιρους και σε συνδυασμο με το οτι ειμαστε αποκλειστικα playstation χωρα ειναι οι λογοι που δεν θα εχουμε θεμα να το βρουμε day one. Επεξ/σία 23 Μαϊου από dekulinkgr 1
twistedx Δημοσ. 24 Μαϊου Δημοσ. 24 Μαϊου Καλημέρα, σήμερα τραβήχτηκαν τα χρήματα από Paypal για παραγγελία στο nintendo store. Μάλιστα πριν καμία εβδομάδα είχαν στείλει mail ότι θα αλλάξουν και το version σε EU (προφανώς για το τροφοδοτικό).
Mr_Terror Δημοσ. 24 Μαϊου Δημοσ. 24 Μαϊου Με το καλό να παραλάβετε.Λιγοτερο από 2 εβδομάδες έμειναν. 4
chek2fire Δημοσ. 24 Μαϊου Δημοσ. 24 Μαϊου Και σε μένα το ίδιο. Σήμερα τράβηξαν τα χρήματα από το nintnendo store της Ιρλανδίας 1
naruto14 Δημοσ. 24 Μαϊου Δημοσ. 24 Μαϊου Εμένα ακόμα τίποτα πάντως. Καμία ενημέρωση. Λογικά από βδομάδα.
Braveheart1980 Δημοσ. 25 Μαϊου Δημοσ. 25 Μαϊου 9 και σήμερα μάγκες. Άντε να κάνει και midnight launch το consoleclub και γίναμε 😉 3
SiderisMav Δημοσ. 26 Μαϊου Δημοσ. 26 Μαϊου Καλησπέρα ομάδα . Εμένα σήμερα με πήραν από το πλαίσιο και με ενημέρωσαν ότι θα παραλάβω την ημέρα κυκλοφορίας . 2
sokis58 Δημοσ. 26 Μαϊου Δημοσ. 26 Μαϊου 40 λεπτά πριν, SiderisMav είπε Καλησπέρα ομάδα . Εμένα σήμερα με πήραν από το πλαίσιο και με ενημέρωσαν ότι θα παραλάβω την ημέρα κυκλοφορίας . Πότε την είχες κάνει φίλε την προπαραγγελία?
blasterdark86 Δημοσ. 26 Μαϊου Δημοσ. 26 Μαϊου 45 λεπτά πριν, SiderisMav είπε Καλησπέρα ομάδα . Εμένα σήμερα με πήραν από το πλαίσιο και με ενημέρωσαν ότι θα παραλάβω την ημέρα κυκλοφορίας . Μια απο τα ιδια .
SiderisMav Δημοσ. 26 Μαϊου Δημοσ. 26 Μαϊου 10 λεπτά πριν, sokis58 είπε Πότε την είχες κάνει φίλε την προπαραγγελία? Την ίδια μέρα που το ανακοίνωσαν 1
sokis58 Δημοσ. 26 Μαϊου Δημοσ. 26 Μαϊου (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, SiderisMav είπε Την ίδια μέρα που το ανακοίνωσαν εκανα και εγώ την πρώτη μέρα αλλά ακόμη καμοία ενημέρωση... Επεξ/σία 27 Μαϊου από sokis58 3
padoflinos Δημοσ. 27 Μαϊου Δημοσ. 27 Μαϊου (επεξεργασμένο) 28/4 προπαραγγελία από πλαίσιο καμία ενημέρωση ακόμα Επεξ/σία 27 Μαϊου από padoflinos
kapafrelis Δημοσ. 27 Μαϊου Δημοσ. 27 Μαϊου 29/04 προπαραγγελία από πλαίσιο, καμία ενημέρωση μέχρι στιγμής
D.Luffy Δημοσ. 27 Μαϊου Δημοσ. 27 Μαϊου Παραγγελία από Πλαίσιο στις 9/4. Τους πήρα τηλ σήμερα και είπαν απλώς ότι θα με ενημερώσουν όταν παραλάβουν τα κομμάτια και η παραγγελία είναι έτοιμη για αποστολή. Κανένα νέο σχετικά με το πότε θα γίνει αυτό. 1
GiorgosDim21 Δημοσ. 27 Μαϊου Δημοσ. 27 Μαϊου Καλημέρα, Επικοινώνησα γραπτώς χθες με το πλαίσιο. Σήμερα με κάλεσαν και μου επιβεβαίωσαν την Day one παραλαβή. Η προπαραγγελία έγινε 14:30 στις 09/04. Για το bundle.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα