CarbonFibre Δημοσ. 31 Μαϊου Δημοσ. 31 Μαϊου Κάτι για περιφερειακό. Μετά από σχεδόν 2 μήνες που είχα παραγγείλει από αμαζον Αμερικής micro sd express τράβηξαν τα λεφτά. Είχα χάσει την ελπίδα . Ελπίζω να δω σύντομα αποστολή. 1
ononos Δημοσ. 31 Μαϊου Δημοσ. 31 Μαϊου (επεξεργασμένο) 9 ώρες πριν, papp0us είπε Χθες που πήρα πλαίσιο για να ρωτήσω πάντως, μήπως υπάρχει περίπτωση να το πάρω απο εκει Day one και να μην περιμένω κανα 15ημερο το Amazon, μου το έβαλε προ παραγγελία τηλεφωνικά, χωρίς να μου ζητήσει προκαταβολή, και μου είπε τα κομμάτια που περιμένουν είναι σχεδόν διπλάσια σε σχέση με τις προπαραγγελίες, οπότε τη μέρα κυκλοφορίας, θα φύγουν κανονικά. Δε τα παίρνω τοις μετρητοίς βέβαια, αλλα μου είπε νούμερα, οπότε φαντάζομαι οτι δεν τα έβγαλε απο το μυαλό του. Ότι νάναι τι πλαίσιο. Σήμερα τους πήρα τηλέφωνο για το πότε θα παραλάβω, μου είπαν έχει εξαντληθεί η προπαραγγελια day1 εδώ και ένα μήνα και ότι θα παραλάβω τέλος Ιουνίου!!! Τι γίνεται? Ποια έκδοση παράγγειλες? Επεξ/σία 31 Μαϊου από ononos 1
papp0us Δημοσ. 1 Ιουνίου Δημοσ. 1 Ιουνίου 9 ώρες πριν, ononos είπε Ότι νάναι τι πλαίσιο. Σήμερα τους πήρα τηλέφωνο για το πότε θα παραλάβω, μου είπαν έχει εξαντληθεί η προπαραγγελια day1 εδώ και ένα μήνα και ότι θα παραλάβω τέλος Ιουνίου!!! Τι γίνεται? Ποια έκδοση παράγγειλες? To σκέτο, χωρίς το Mario Kart. Ε το ήξερα ότι παίζει να έχω φάει παπάτζα, απλά μου φάνηκε πολυ σίγουρος αυτός για αυτό το έγραψα. Έχω κρατήσει και την παραγγελία από το αμαζον έτσι και αλλιώς , και βλέπουμε.
gkarako Δημοσ. 2 Ιουνίου Δημοσ. 2 Ιουνίου Είχε κανείς επικοινωνία με Γερμανό? Θα δοκιμάσω να μιλήσω μαζί τους και εγώ αργότερα, αν και δεν πιστεύω ότι έχουν πραγματική εικόνα αυτοί που θα μιλήσουμε.
bahamut zero Δημοσ. 2 Ιουνίου Δημοσ. 2 Ιουνίου Δεν μπορώ να διανοηθώ ότι οι ελληνικές αλυσίδες δε θα εξυπηρετήσουν τουλάχιστον τα preorders. Προσωπικά είμαι σίγουρος ότι θα υπάρχουν day one και στα ράφια. Θυμάστε ποτέ να μην μπορούσε να πάρει κανείς day one κονσόλα nintendo από ράφι είτε φορητή είτε home console?
gkarako Δημοσ. 2 Ιουνίου Δημοσ. 2 Ιουνίου 9 minutes ago, bahamut zero said: Δεν μπορώ να διανοηθώ ότι οι ελληνικές αλυσίδες δε θα εξυπηρετήσουν τουλάχιστον τα preorders. Προσωπικά είμαι σίγουρος ότι θα υπάρχουν day one και στα ράφια. Θυμάστε ποτέ να μην μπορούσε να πάρει κανείς day one κονσόλα nintendo από ράφι είτε φορητή είτε home console? Εχουν αλλάξει οι καιροί και οι συνήθειες, αλλά κι εγώ αυτό πιστεύω.
Snolly Δημοσ. 2 Ιουνίου Δημοσ. 2 Ιουνίου Είχα βάλει από αρχές απρίλη με αντικαταβολή Κωτσόβολο το σκέτο και χθες που έβγαλε την προσφορά με τους πόντους πήρα με κάρτα το bundle με το ΜΚ και ακυρωσα την αντικαταβολή. Για να το δίνει ακόμα και τώρα διαθέσιμο δεν πάει να πει πως έχει το στοκ να εξυπηρετήσει; Υπάρχει άγχος για shortage;
DejavuGR Δημοσ. 2 Ιουνίου Δημοσ. 2 Ιουνίου Μόλις πήρα τηλέφωνο το Γερμανό. Ιδέα δεν εχουν αν εχουν παραλάβει κομμάτια στην αποθήκη και πόσα περιμένουν! 🤣 Καλέστε λέει Τετάρτη Πέμπτη... 11/4 έβαλα προπαραγγελία 2 κομμάτια με mario kart. Τουλάχιστον θα χαίρομαι που πήρα την επιστροφή 15% ! 1
vag.patrick Δημοσ. 2 Ιουνίου Δημοσ. 2 Ιουνίου και εγω που πηρα πλαισιο ενω το χω προπληρωμενο θα το παραλαβω 2 μερες (μαξ) μετα. Μαλλον ειναι το κλασικο ποιημα.. Οπως και να χει .. Ειδωμεν
D.Luffy Δημοσ. 2 Ιουνίου Δημοσ. 2 Ιουνίου Αναρωτιέμαι αν τελικά ήταν καλύτερη ιδέα αγορά από κατάστημα με φυσική παρουσία την ημέρα κυκλοφορίας. Εφόσον υπάρχει στοκ αλλά βέβαια που να το ξέρεις όταν δεν σου λένε και οι ίδιοι. Τώρα θα πρέπει να κανονίσουν να παραδώσουν ήδη σε μεταφορικές πριν την ημέρα κυκλοφορίας.
bahamut zero Δημοσ. 2 Ιουνίου Δημοσ. 2 Ιουνίου Από plaisio πήρα κι εγω. Προπαραγγελία στις 9/4 μεσημέρι. Συνήθως κάνω προπαραγγελίες από public αλλά έβγαλαν το bundle με μια μέρα καθυστέρηση σε σχέση με λοιπές αλυσίδες και πήγα πλαίσιο. Εξακολουθώ να πιστεύω ότι όσοι μένουμε τουλάχιστον σε αστικά κέντρα θα παραλάβουμε day one. Δεν διαχειρίζονται πρώτη φορά προπαραγγελίες αυτά τα καταστήματα. Ελπίζω μέχρι Τετάρτη να μας πάρουν κάποιο τηλ βέβαια ή να στείλουν ένα mail.
vag.patrick Δημοσ. 2 Ιουνίου Δημοσ. 2 Ιουνίου Και γω εβαλα παραγγελια στο Πλαισιο γιατι οταν εβαλα το ps5 η παραδοση πηγε αψογα (day 1 στο σπιτι) , δε νομιζω τωρα να εχουμε θεμα.... Νταξει και παρασκευη να ερθει δεν θα πεθανουμε οκ. αλλα ιδανικα θα το θελα την Πεμπτη... Πιο ιδανικα θα το θελα και σημερα.... 1
nkarafo Δημοσ. 2 Ιουνίου Δημοσ. 2 Ιουνίου Και εγώ προπαραγγελία σε Γερμανό μόλις ανακοινώθηκε από εδώ. Ευχαριστούμε τους υπεύθυνους. Ε πιστεύω ότι θα εξυπηρετηθούμε για launch day. Άντε 3 ημέρες έμειναν αλλά είναι η πρώτη φορά μετά από το GameCube (που ήταν η πρώτη μου κονσόλα) που δεν θα με ενδιέφερε να ήταν και 3 μήνες μετά. Ακόμη να τελειώσω το Fire Emblem Engage και Octopath Traveler 2...
gkarako Δημοσ. 2 Ιουνίου Δημοσ. 2 Ιουνίου 50 minutes ago, DejavuGR said: Μόλις πήρα τηλέφωνο το Γερμανό. Ιδέα δεν εχουν αν εχουν παραλάβει κομμάτια στην αποθήκη και πόσα περιμένουν! 🤣 Καλέστε λέει Τετάρτη Πέμπτη... 11/4 έβαλα προπαραγγελία 2 κομμάτια με mario kart. Τουλάχιστον θα χαίρομαι που πήρα την επιστροφή 15% ! Αυτό μπήκα να γράψω κι εγώ. Πάντως και να στραβωσει λίγο το πράγμα τουλάχιστον το πήραμε καλή τιμή.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα