Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Με πήρε μόλις το πλαίσιο και μου είπε την πέμπτη θα παραλάβω. Mario kart bundle 28/4 παραγγελία. 

• Like 1
Δημοσ.

Ποτς γκένεν αυτό; Αν παραλάβω αύριο θα παίζει πριν τις 5/6; Δεν θελει day 1 patch;

CleanShot2025-06-03at16_30.23@2x.png.c105de3ec99b12e073447f8317c2ae71.png

• Like 1
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Snolly είπε

Ποτς γκένεν αυτό; Αν παραλάβω αύριο θα παίζει πριν τις 5/6; Δεν θελει day 1 patch;

μια μερα απλα θα το κοιτας ωραιο και αυτο δεν λεω

Δημοσ.

Και εμένα με πήραν μόλις τώρα τηλέφωνο από Πλαίσιο για επιβεβαίωση την Πέμπτη. 

Φαίνεται ότι οι μεγάλες αλυσίδες τελικά θα παραδώσουν launch day.

Δημοσ.
1 minute ago, blasterdark86 said:

μια μερα απλα θα το κοιτας ωραιο και αυτο δεν λεω

να βρείτε κάποιον να σας κοιτάζει όπως θα κοιτάω εγώ το switch 2 αύριο

• Haha 5
  • Moderators
Δημοσ.
8 minutes ago, Snolly said:

Επειδή φυσικά και προσπάθησα να το παραλάβω πριν τις 05/06, στο Console Club με ενημέρωσαν ότι δεν μπορούν να παραδώσουν κονσόλα την προηγούμενη μέρα, γιατί έχουν υπογράψει ρήτρα με την ΝοΕ και θα φάνε καμπάνα 50k.

• Like 1
Δημοσ.

Μόνο ο Γερμανός μας έχει στα μαύρα σκοτάδια δηλαδή; 
Εχω λιώσει το F5 αλλά δεν βλέπω φως. 

Δημοσ.
1 hour ago, Malthador said:

Επειδή φυσικά και προσπάθησα να το παραλάβω πριν τις 05/06, στο Console Club με ενημέρωσαν ότι δεν μπορούν να παραδώσουν κονσόλα την προηγούμενη μέρα, γιατί έχουν υπογράψει ρήτρα με την ΝοΕ και θα φάνε καμπάνα 50k.

Φαντάζομαι (θέλω να πιστεύω) ότι λογικά αυτό δεν θα ισχύει για αποστολές εκτός Αθηνών και θα φύγουν αύριο για να έρθουν σε εμάς 

Δημοσ.

Έχω ψηθεί και σκέφτομαι για παραγγελία από Nintendo Store, αλλά δυστυχώς έχει εξαντλημένο το pro controller και δε θέλω να το πάρω σκέτο. Έχει διαβάσει κανείς για προβλήματα διαθεσιμότητας του Controller γιατί μου κάνει εντύπωση; 

Δημοσ.

Για προπαραγγελίες από amazon.fr, γνωρίζετε τι γίνεται σε περίπτωση που επεξεργαστείς την παραγγελία και κάνεις κάποια αλλαγή στα στοιχεία αποστολής;  Από ότι διαβάζω, ορισμένοι ισχυρίζονται ότι χάνεις τη σειρά σου στην ουρά προτεραιότητας και μπαίνεις στο τέλος της, πράγμα που δεν θα ήθελα να ρισκάρω, ειδικά στην περίπτωση της σκέτης κονσόλας που δεν είναι πλέον διαθέσιμη για προπαραγγελία. Μήπως είχε κανείς κάποια ανάλογη εμπειρία στο παρελθόν;

Δημοσ.
1 ώρα πριν, shodan είπε

Μόνο ο Γερμανός μας έχει στα μαύρα σκοτάδια δηλαδή; 
Εχω λιώσει το F5 αλλά δεν βλέπω φως. 

Μάλλον θα κάνει αύριο ανανέωση γιατί δεν θέλει να μας δώσει διπλούς πόντους επειδή είναι Τρίτη σήμερα!😁😁

• Haha 1
Δημοσ.
49 minutes ago, Thanasis0000 said:

Για προπαραγγελίες από amazon.fr, γνωρίζετε τι γίνεται σε περίπτωση που επεξεργαστείς την παραγγελία και κάνεις κάποια αλλαγή στα στοιχεία αποστολής;  Από ότι διαβάζω, ορισμένοι ισχυρίζονται ότι χάνεις τη σειρά σου στην ουρά προτεραιότητας και μπαίνεις στο τέλος της, πράγμα που δεν θα ήθελα να ρισκάρω, ειδικά στην περίπτωση της σκέτης κονσόλας που δεν είναι πλέον διαθέσιμη για προπαραγγελία. Μήπως είχε κανείς κάποια ανάλογη εμπειρία στο παρελθόν;

Επεξεργασία κάνεις, όχι ακύρωση. Δ3ν καταλαβαίνω γιατί να γίνει αυτό που περιγράφεις 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, Snolly είπε

Τα native games δεν θέλουν day 1 patch, αλλά λίγα είναι αυτά στο launch που είναι ολόκληρα στις κασέτες.

Επεξ/σία από Jts

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...