Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 619
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Moderators
Δημοσ.
1 minute ago, thoodoris said:

Από Κοτσόβολο έλαβα την συγκεκριμένη ενημέρωση.

Βλακείες σου είπε ο υπάλληλος. Και χειριστήριο έχουν μέσα οι κονσόλες. Αυτό σημαίνει ότι δεν θα φύγει ο ΦΠΑ της κονσόλας επειδή τα χειριστήρια δεν είναι στο 39α;

• Like 1
Δημοσ.
40 λεπτά πριν, DimitrisPl1993 είπε

Με 39α μια χαρά μπορείς να κόψεις τιμολόγιο δεν έχει σχέση που έχει το kart απλά πρεπει να το δικαιολογεί ο ΚΑΔ σου.

Έχεις και εσύ παραλαβή από το κατάστημα ή θα στο στείλουν με courier?

Update : με ενημέρωσαν και μένα! 

Αυτό να είμαι ειλικρινής δε το γνωρίζω.

Δημοσ.
25 minutes ago, Daredevil said:

Παραλαμβάνω κι εγώ αύριο, με σχεδόν άμεση αγορά. Το παρήγγειλα την Δευτέρα, οπότε δεν νομίζω να υπάρχει θέμα στοκ 

Κατάστημα;

Δημοσ.

Και εγώ πιστεύω ότι θα υπάρχει στοκ δεν έχει τόσο μεγάλη ζήτηση όπως το ps5 όταν πρωτοβγήκε..

Φίλος έκανε εχθές παραγγελία και παραλαμβάνει αύριο από public..

Δημοσ.
29 minutes ago, gastonegr said:

Και εγώ πιστεύω ότι θα υπάρχει στοκ δεν έχει τόσο μεγάλη ζήτηση όπως το ps5 όταν πρωτοβγήκε..

Φίλος έκανε εχθές παραγγελία και παραλαμβάνει αύριο από public..

Δεν είναι θέμα ζήτησης όσο θέμα shortages. Είχαν τρελό θέμα όλοι επί covid και η Nintendo προσπάθησε να βγάλει μεγάλο αριθμό κονσολών στην αγορα για να καλύψει την ζήτηση. 

Δημοσ.

Ps5 είχα αγοράσει από Κωτσόβολο και στο ένα κατάστημα δε μου πέρναγε με 39α λόγω του Horizon Zero dawn 2.Πηγα σε άλλο κατάστημα του Κωτσόβολου και μου το πέρασε κανονικά το 39α.Δε ξέρω για ποιον λόγο το λένε αυτό.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Aντε με το καλο να παραλαβουμε ολοι .

update

Aπλως να ενημερωσω ολους οτι η κονσολα ερχεται με εγκαταστημενο screen protector film layer oπου η nintendo ενημερωνει να μην το αφαιρεσετε.

Επεξ/σία από dekulinkgr
Δημοσ.
Μόλις τώρα, dekulinkgr είπε

Aντε με το καλο να παραλαβουμε ολοι .

Aπλως να ενημερωσω ολους οτι η κονσολα ερχεται με εγκαταστημενο screen protector oπου η nintendo ενημερωνει να μην το βγαλετε.Οποτε οσοι ειχατε σκοπο να βαλετε δικο σας δεν χρειαζεται.

Το πακέτο που πουλάνε με τη θήκη και το screen protector δηλαδή; Άχρηστο το screen protector εκεί; 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, dekulinkgr είπε

Δεν εχω ιδεα.Βασικα στις οδηγιες το αναφερει "film layer" .Οποτε ισως δεν ειναι screen protector?Απλως ξανατονιζω οτι λεει να μην αφαιρεθει.

Ναι το διάβασα και εγώ. Λογικά κολλάς το screen protector από πάνω. Αυτό είναι τόσο λεπτό, σαν να μην υπάρχει. 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...