Daredevil Δημοσ. Τετάρτη στις 04:12 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 04:12 μμ Παραλαμβάνω κι εγώ αύριο, με σχεδόν άμεση αγορά. Το παρήγγειλα την Δευτέρα, οπότε δεν νομίζω να υπάρχει θέμα στοκ
Link13GR Δημοσ. Τετάρτη στις 04:14 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 04:14 μμ Πήρα τηλέφωνο σήμερα στο console club και μου είπαν ότι θα λάβω αύριο μήνυμα για να περάσω να το πάρω.
thoodoris Δημοσ. Τετάρτη στις 04:30 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 04:30 μμ 43 λεπτά πριν, Malthador είπε Δεν ισχύει αυτό. Από Κοτσόβολο έλαβα την συγκεκριμένη ενημέρωση.
Moderators Malthador Δημοσ. Τετάρτη στις 04:31 μμ Moderators Δημοσ. Τετάρτη στις 04:31 μμ 1 minute ago, thoodoris said: Από Κοτσόβολο έλαβα την συγκεκριμένη ενημέρωση. Βλακείες σου είπε ο υπάλληλος. Και χειριστήριο έχουν μέσα οι κονσόλες. Αυτό σημαίνει ότι δεν θα φύγει ο ΦΠΑ της κονσόλας επειδή τα χειριστήρια δεν είναι στο 39α; 1
thoodoris Δημοσ. Τετάρτη στις 04:32 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 04:32 μμ 40 λεπτά πριν, DimitrisPl1993 είπε Με 39α μια χαρά μπορείς να κόψεις τιμολόγιο δεν έχει σχέση που έχει το kart απλά πρεπει να το δικαιολογεί ο ΚΑΔ σου. Έχεις και εσύ παραλαβή από το κατάστημα ή θα στο στείλουν με courier? Update : με ενημέρωσαν και μένα! Αυτό να είμαι ειλικρινής δε το γνωρίζω.
tsakitsan95 Δημοσ. Τετάρτη στις 04:37 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 04:37 μμ 25 minutes ago, Daredevil said: Παραλαμβάνω κι εγώ αύριο, με σχεδόν άμεση αγορά. Το παρήγγειλα την Δευτέρα, οπότε δεν νομίζω να υπάρχει θέμα στοκ Κατάστημα;
gastonegr Δημοσ. Τετάρτη στις 04:49 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 04:49 μμ Και εγώ πιστεύω ότι θα υπάρχει στοκ δεν έχει τόσο μεγάλη ζήτηση όπως το ps5 όταν πρωτοβγήκε.. Φίλος έκανε εχθές παραγγελία και παραλαμβάνει αύριο από public..
Thanasis0000 Δημοσ. Τετάρτη στις 05:18 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 05:18 μμ Όσοι αγοράσατε από The Console Club με αποστολή μέσω Courier, πόσο σας βγήκαν τα μεταφορικά;
DelsinGR Δημοσ. Τετάρτη στις 05:20 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 05:20 μμ 29 minutes ago, gastonegr said: Και εγώ πιστεύω ότι θα υπάρχει στοκ δεν έχει τόσο μεγάλη ζήτηση όπως το ps5 όταν πρωτοβγήκε.. Φίλος έκανε εχθές παραγγελία και παραλαμβάνει αύριο από public.. Δεν είναι θέμα ζήτησης όσο θέμα shortages. Είχαν τρελό θέμα όλοι επί covid και η Nintendo προσπάθησε να βγάλει μεγάλο αριθμό κονσολών στην αγορα για να καλύψει την ζήτηση.
Link13GR Δημοσ. Τετάρτη στις 05:22 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 05:22 μμ Ps5 είχα αγοράσει από Κωτσόβολο και στο ένα κατάστημα δε μου πέρναγε με 39α λόγω του Horizon Zero dawn 2.Πηγα σε άλλο κατάστημα του Κωτσόβολου και μου το πέρασε κανονικά το 39α.Δε ξέρω για ποιον λόγο το λένε αυτό. 2
alexiskrp Δημοσ. Τετάρτη στις 06:21 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 06:21 μμ Καλησπέρα σε όλους. 11/5 προπαραγγελία από public και έχει αποσταλεί. Λογικά αύριο παραλαμβάνω.
dekulinkgr Δημοσ. Τετάρτη στις 06:30 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 06:30 μμ (επεξεργασμένο) Aντε με το καλο να παραλαβουμε ολοι . update Aπλως να ενημερωσω ολους οτι η κονσολα ερχεται με εγκαταστημενο screen protector film layer oπου η nintendo ενημερωνει να μην το αφαιρεσετε. Επεξ/σία Τετάρτη στις 06:37 μμ από dekulinkgr
nosvasedis Δημοσ. Τετάρτη στις 06:30 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 06:30 μμ Μόλις τώρα, dekulinkgr είπε Aντε με το καλο να παραλαβουμε ολοι . Aπλως να ενημερωσω ολους οτι η κονσολα ερχεται με εγκαταστημενο screen protector oπου η nintendo ενημερωνει να μην το βγαλετε.Οποτε οσοι ειχατε σκοπο να βαλετε δικο σας δεν χρειαζεται. Το πακέτο που πουλάνε με τη θήκη και το screen protector δηλαδή; Άχρηστο το screen protector εκεί;
dekulinkgr Δημοσ. Τετάρτη στις 06:34 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 06:34 μμ Δεν εχω ιδεα.Βασικα στις οδηγιες το αναφερει "film layer" .Οποτε ισως δεν ειναι screen protector?Απλως ξανατονιζω οτι λεει να μην αφαιρεθει.
nosvasedis Δημοσ. Τετάρτη στις 06:36 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 06:36 μμ 1 λεπτό πριν, dekulinkgr είπε Δεν εχω ιδεα.Βασικα στις οδηγιες το αναφερει "film layer" .Οποτε ισως δεν ειναι screen protector?Απλως ξανατονιζω οτι λεει να μην αφαιρεθει. Ναι το διάβασα και εγώ. Λογικά κολλάς το screen protector από πάνω. Αυτό είναι τόσο λεπτό, σαν να μην υπάρχει. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα