Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Μόλις τώρα, dekulinkgr είπε

Δεν εχω ιδεα.Βασικα στις οδηγιες το αναφερει "film layer" .Οποτε ισως δεν ειναι screen protector?Απλως ξανατονιζω οτι λεει να μην αφαιρεθει.

Είναι φιλμ για να κρατήσει τυχόν κομμάτια της οθόνης αν σπάσει, επειδή είναι γυαλί και μπορεί να τραυματίσει παιδιά. Όπως και το OLED.

ΔΕΝ το αφαιρούμε, αλλά βάζουμε screen protector γιατί γρατζουνιέται πολύ πιο εύκολα από το γυαλί.

• Like 3
Δημοσ.

Θεωρώ πως λένε να μην αφαιρεθεί καθώς το φιλμ θα συγκρατήσει κομμάτια γυαλιού σε ενδεχόμενο σπάσιμο. Τώρα για έξτρα προστασία εγώ πχ θα βάλω ένα tempered glass από πάνω. 

• Like 1
Δημοσ.

Σε άλλα νέα, μόλις με κάλεσε το Πλαίσιο και με ενημέρωσε ότι η παράδοση έχει δρομολογηθεί για Παρασκευή, λόγω φόρτου στις αποθήκες. Παρήγγειλα 28/05. Μικρό το κακό, άλλο ένα βράδυ με το παλιό Switch, έτσι για το αποχαιρετιστήριο.

Δημοσ.

Εδω Τσεχια (Μπρνο) που ειχα κανει προπαραγγελια , μου ηρθε ενημέρωσή  αυριο απο 8 το πρωι μπορω να παω να παραλάβω απο το καταστημα , και στη Πραγα σημερα μετα τα μεσανυχτα θα ειναι για αμεση παραλαβή στους τρελους που θελουν να πανε

• Like 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, DelsinGR είπε

Δεν είναι θέμα ζήτησης όσο θέμα shortages. Είχαν τρελό θέμα όλοι επί covid και η Nintendo προσπάθησε να βγάλει μεγάλο αριθμό κονσολών στην αγορα για να καλύψει την ζήτηση. 

Καλά δεν είναι μόνο αυτό. Φάγανε και κράξιμο οι αλυσίδες που το χρεώνουν+50€ πάνω από άλλες ευρωπαϊκές χώρες.

Δεν τους έκαναν την χάρη να το πάρουν από αυτούς...

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, alexiskrp είπε

Καλησπέρα σε όλους. 11/5 προπαραγγελία από  public και έχει αποσταλεί. Λογικά αύριο παραλαμβάνω. 

Μακάρι 🙏 

Δημοσ.

Μόλις είδα σε ομάδα του fb ότι το Console Club μοίρασε άκυρα σε προπαραγγελιες με Mario Kart.Σημερα μίλησα και μου είπαν ότι αύριο θα παραλάβω.Πλακα θα έχει να φάμε κάνα πακέτο.

• Moderators
Δημοσ.
46 minutes ago, Link13GR said:

Μόλις είδα σε ομάδα του fb ότι το Console Club μοίρασε άκυρα σε προπαραγγελιες με Mario Kart.Σημερα μίλησα και μου είπαν ότι αύριο θα παραλάβω.Πλακα θα έχει να φάμε κάνα πακέτο.

Δεν λένε αυτό στο fb, μην παραπληροφορούμε. Δεν μοίρασαν άκυρα σε NSw2 + MKW bundles, μοίρασαν άκυρα σε σκέτα MKW games, γιατί τελικά δεν τους έστειλαν όσα κομμάτια παράγγειλαν.

Δημοσ.

Οπότε τυχεροί όλοι των "μεγάλων" αλυσίδων πλην ημών του ΓΕΡΜΑΝΟΥ που θα μείνουμε μπουκάλα με την €πιστροφη. 😕

Με το καλό να το παραλάβετε όλοι και να το χαίρεστε για πολλά χρόνια!

• Moderators
Δημοσ.
8 hours ago, dim_plo said:

Οπότε τυχεροί όλοι των "μεγάλων" αλυσίδων πλην ημών του ΓΕΡΜΑΝΟΥ που θα μείνουμε μπουκάλα με την €πιστροφη. 😕

Με το καλό να το παραλάβετε όλοι και να το χαίρεστε για πολλά χρόνια!

Γενικά μιλώντας πάντως, δεν δουλεύει ακριβώς έτσι η «Επιστροφή» της Eurobank. Δεν γίνεται να σου αφήσουν ένα κατοστάρικο δωράκι, χωρίς να δαπανήσεις χρήματα για αγορά. 

Μην σε ξενερώσω, αλλά στην περίπτωση που ο Γερμανός σας επιστρέψει τα χρήματα (που το απεύχομαι), τότε θα φύγει και η «Επιστροφή» από μέσα, τουλάχιστον έτσι είχε γίνει σε μένα όταν είχα επιστρέψει προϊόν πίσω.

Δημοσ.
9 ώρες πριν, ononos είπε

Μόλις ήρθε sms από console club ότι απεστάλη με αριθμό αποστολής (acs)

Πόσο βγήκαν τα μεταφορικά; Κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας, μου έλεγε 7,90€.

Δημοσ.

8 hours ago, Malthador said:

Γενικά μιλώντας πάντως, δεν δουλεύει ακριβώς έτσι η «Επιστροφή» της Eurobank. Δεν γίνεται να σου αφήσουν ένα κατοστάρικο δωράκι, χωρίς να δαπανήσεις χρήματα για αγορά. 

Μην σε ξενερώσω, αλλά στην περίπτωση που ο Γερμανός σας επιστρέψει τα χρήματα (που το απεύχομαι), τότε θα φύγει και η «Επιστροφή» από μέσα, τουλάχιστον έτσι είχε γίνει σε μένα όταν είχα επιστρέψει προϊόν πίσω.

Μα ποιος μίλησε για επιστροφές, ακυρώσεις ή να μας χαρίσουν χρήματα;

Απλά, δεν πρόκειται να το παραλάβουμε day one όπως όλοι εσείς.

You win some, you lose some.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...