dim_plo Δημοσ. Πέμπτη στις 08:36 πμ Δημοσ. Πέμπτη στις 08:36 πμ Ποιος θα το πάρει πρώτος στα χέρια του?? Malthador: Καλημέρα!
CarbonFibre Δημοσ. Πέμπτη στις 08:55 πμ Δημοσ. Πέμπτη στις 08:55 πμ Πάντως Πλαίσιο βλέπω διαθεσιμότητα για το bundle στα καταστήματα για όποιον θέλει να περάσει μια βόλτα. Λογικά και οι άλλοι μεγάλοι θα έχουν. 1
enable_your_mind Δημοσ. Πέμπτη στις 09:12 πμ Δημοσ. Πέμπτη στις 09:12 πμ Έλα με το καλό μας ήρθε... 9 1
nikosspeed Δημοσ. Πέμπτη στις 09:15 πμ Δημοσ. Πέμπτη στις 09:15 πμ Ήρθε sms από console club για παραλαβή
NewGascp Δημοσ. Πέμπτη στις 09:18 πμ Δημοσ. Πέμπτη στις 09:18 πμ Ε Ρ Χ Ε Τ Α Ι ! Γερμανός, παραλαβή από κατάστημα.
Deargr Δημοσ. Πέμπτη στις 09:28 πμ Δημοσ. Πέμπτη στις 09:28 πμ 31 minutes ago, CarbonFibre said: Πάντως Πλαίσιο βλέπω διαθεσιμότητα για το bundle στα καταστήματα για όποιον θέλει να περάσει μια βόλτα. Λογικά και οι άλλοι μεγάλοι θα έχουν. Οντως ολοι οι μεγαλοι το εχουν ετοιμοπαραδοτο ...οποτε χαλαραααα καλο λιωσιμο σε οσους το παρουν ...!!
chrisliolios Δημοσ. Πέμπτη στις 09:34 πμ Δημοσ. Πέμπτη στις 09:34 πμ Αν τα καταστήματα έχουν διαθέσιμα στον πάγκο, και αυτοί που προπληρώσαν 1 μήνα πριν και το περιμένουν ακόμα, τότε έχουμε αισχρή συμπεριφορά. Θα πάω σήμερα στον Κοτσόβολο να δώ αν όντως δεν έχουν έτοιμα , και μου καθηστερούν την παράδοση από Παρασκευή και μετά.
Link13GR Δημοσ. Πέμπτη στις 09:35 πμ Δημοσ. Πέμπτη στις 09:35 πμ Μου στείλανε από console να πάω να παραλάβω.
DimitrisPl1993 Δημοσ. Πέμπτη στις 09:40 πμ Δημοσ. Πέμπτη στις 09:40 πμ Καλοπαίχνιδο σε όλους μας ρε μάγκες! ❤️
vag.patrick Δημοσ. Πέμπτη στις 10:00 πμ Δημοσ. Πέμπτη στις 10:00 πμ καλημέρα, Μολίς παρέλαβα και εγώ απο πλαίσιο. 1
improvgeek Δημοσ. Πέμπτη στις 10:03 πμ Δημοσ. Πέμπτη στις 10:03 πμ Καλημέρα, Μόλις παρέλαβα από Γερμανό, καλόπαιχτο σε όλους! 1
p07apo Δημοσ. Πέμπτη στις 10:11 πμ Δημοσ. Πέμπτη στις 10:11 πμ Καλοπαίχνιδο συνάδελφοι. Περιμένουμε εντυπώσεις! 1
CptBill Δημοσ. Πέμπτη στις 10:52 πμ Δημοσ. Πέμπτη στις 10:52 πμ Μια χάρη για όσους παρέλαβαν το bundle με το Mario kart world. Μπορείτε να μετρήσετε διαστάσεις του κουτιού? (Γιατί θα χρειαστεί να μου το στειλει φίλος μέσω boxnow και πρέπει να επιλέξω αντίστοιχο μέγεθος θυρίδας).
marcus0 Δημοσ. Πέμπτη στις 10:56 πμ Δημοσ. Πέμπτη στις 10:56 πμ 2 λεπτά πριν, CptBill είπε Μια χάρη για όσους παρέλαβαν το bundle με το Mario kart world. Μπορείτε να μετρήσετε διαστάσεις του κουτιού? (Γιατί θα χρειαστεί να μου το στειλει φίλος μέσω boxnow και πρέπει να επιλέξω αντίστοιχο μέγεθος θυρίδας). Στη σελίδα του amazon.de γράφει : Product dimensions: 22 x 22 x 10.7cm ; 420g Φαντάζομαι είναι σωστές οι πληροφορίες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα