ΙωανναLoveRoses Δημοσ. 6 Απριλίου Μέλος Δημοσ. 6 Απριλίου (επεξεργασμένο) Τα πραγματα μου δεν έκαναν ούτε 8κ ούτε 5κ ούτε 3κ . Τα πραγματα μου κόστιζαν ένα φυσιολογικό ποσο που ανέφερα και στην αστυνομία. Παρ όλα αυτά όπως μου είπαν στην ασφάλεια για ψυχική οδύνη μπορώ να κάνω αγωγή (μπορεί να αποζιμιωθω μετά από 10 χρονια λίγο με νοιάζει) και να πάρω και παραπάνω λόγω του ότι δεν υπήρχε κανένα μέτρο ασφαλείας ούτε καν να με αλλάξουν δωμάτιο μιας και ο προηγούμενος είχε το κλειδί και μπορουσα ανετα να κοιμαμαι και να μπουν μεσα με μαχαιρι .Θέλω απλά ότι έχασα και τπτ παραπάνω και να πάνε στο καλό τους . Την κριτική μου όμως τους την άφησα διότι είναι εταιρία με 200 σπίτια. Επεξ/σία 6 Απριλίου από ΙωανναLoveRoses 1
Ntinaras Δημοσ. 6 Απριλίου Δημοσ. 6 Απριλίου 28 λεπτά πριν, ΙωανναLoveRoses είπε Τα πραγματα μου δεν έκαναν ούτε 8κ ούτε 5κ ούτε 3κ . Τα πραγματα μου κόστιζαν ένα φυσιολογικό ποσο που ανέφερα και στην αστυνομία. Παρ όλα αυτά όπως μου είπαν στην ασφάλεια για ψυχική οδύνη μπορώ να κάνω αγωγή (μπορεί να αποζιμιωθω μετά από 10 χρονια λίγο με νοιάζει) και να πάρω και παραπάνω λόγω του ότι δεν υπήρχε κανένα μέτρο ασφαλείας ούτε καν να με αλλάξουν δωμάτιο μιας και ο προηγούμενος είχε το κλειδί και μπορουσα ανετα να κοιμαμαι και να μπουν μεσα με μαχαιρι .Θέλω απλά ότι έχασα και τπτ παραπάνω και να πάνε στο καλό τους . Την κριτική μου όμως τους την άφησα διότι είναι εταιρία με 200 σπίτια. Σε ποια πολη εγινε αυτο?
VonLoutsos Δημοσ. 6 Απριλίου Δημοσ. 6 Απριλίου 9 hours ago, makis269 said: αφου πληρωνεις με το κινητο τι ηθελες τις καρτες και τα μετρητα μαζι σου στο ταξιδι ? Είμαι της λογικής πληρώνω με το κινητό(και δεν εχω καν την κάρτα μαζί μου). Πάω πέρισυ Γαλλία, το ξενοδοχείο μου λέει να πληρώσω, ωραία λέω φέρε pos. Φέρνει pos μου λέει βάλτε την κάρτα (ενώ είχε το σηματάκι της ασύρματης πληρωμής), δεν έχω κάρτα του λέω και απαντάει πως μονο με κάρτα μπορώ να πληρώσω και να την βάλω μέσα. Ευτυχώς είχα Revolut μαζί όπου μου μπλόκαρε την κάρτα μετά η Εθνική γιατί έβλεπε πως πάω να στειλω πολλά λεφτά από το εξωτερικό και να ψάχνω να πάρεω τηλέφωνο από Γαλλία για να βρω λύση και ο ρεσεψιονίστ απαθέστατος. 2
gorge18 Δημοσ. 6 Απριλίου Δημοσ. 6 Απριλίου 1 ώρα πριν, VonLoutsos είπε Είμαι της λογικής Εσυ μπορεις να εισαι οποιας λογικης θες. Η τεχνολογια-εποχη, εχει την δικια της λογικη..
lector Δημοσ. 7 Απριλίου Δημοσ. 7 Απριλίου 3 ώρες πριν, VonLoutsos είπε Είμαι της λογικής πληρώνω με το κινητό(και δεν εχω καν την κάρτα μαζί μου). Πάω πέρισυ Γαλλία, το ξενοδοχείο μου λέει να πληρώσω, ωραία λέω φέρε pos. Φέρνει pos μου λέει βάλτε την κάρτα (ενώ είχε το σηματάκι της ασύρματης πληρωμής), δεν έχω κάρτα του λέω και απαντάει πως μονο με κάρτα μπορώ να πληρώσω και να την βάλω μέσα. Ευτυχώς είχα Revolut μαζί όπου μου μπλόκαρε την κάρτα μετά η Εθνική γιατί έβλεπε πως πάω να στειλω πολλά λεφτά από το εξωτερικό και να ψάχνω να πάρεω τηλέφωνο από Γαλλία για να βρω λύση και ο ρεσεψιονίστ απαθέστατος. Δηλαδη τι επρεπε να κανει, να κατσει να σκοτιστει επειδη καποιοι νομιζουν οτι ολος ο κοσμος λειτουργει οπως βολευει τους ιδιους; Cash is king λενε στο χωριο μου, και ειναι καλο να συμβαινουν πραματα σαν την παραπανω ιστορια γιατι το ξεχναμε συχνα και δε θα μας βγει σε καλο στο τελος. Στις 5/4/2025 στις 7:20 ΜΜ, poulinos είπε google wallet εδω και πολλα χρονια.2025 εχουμε 2025 εχουμε, μεχρι την ωρα που θα χαλασει το κινητο, θα κολλησει, θα μεινει απο μπαταρια, δε θα δουλευει το πος, θα εχει πεσει το δικτυο του καταστηματος/του παροχου/της τραπεζας, θα εχει πεσει το ρευμα, και πολλες αλλες συνθηκες που απλα θα μας εμποδιζουν να κανουμε τη δουλεια μας γρηγορα και ευκολα.
poulinos Δημοσ. 7 Απριλίου Δημοσ. 7 Απριλίου 29 minutes ago, lector said: 2025 εχουμε, μεχρι την ωρα που θα χαλασει το κινητο, θα κολλησει, θα μεινει απο μπαταρια, δε θα δουλευει το πος, θα εχει πεσει το δικτυο του καταστηματος/του παροχου/της τραπεζας, θα εχει πεσει το ρευμα, και πολλες αλλες συνθηκες που απλα θα μας εμποδιζουν να κανουμε τη δουλεια μας γρηγορα και ευκολα. μα δεν ειπα οτι διαφωνω με σενα.ακριβως αυτο εγραψα και εγω πιο πανω οταν ρωτησαν γιατι πηρε και μετρητα και καρτες στο ΤΑΞΙΔΙ ενω εχει google wallet. και εγραψα α.οτι σε ταξιδια παντα θα παρω και καρτα σε φυσικη μορφη και καποια μετρητα/συναλλαγμα. το google wallet πηγαινε στον φιλο που αμφεβαλλε οτι το στορυ ειναι αληθεια επειδη πηγε στο supermarket χωρις λεφτα και καρτες. On 05/04/2025 at 15:42, jimakos00 said: Πήγες και μάρκετ χωρίς λεφτά και κάρτες. Αυτό που το βάζεις... google wallet εδω και πολλα χρονια.2025 εχουμε ΟΠΟΤΕ δεν ειναι παραλογο που τα αφησε στο δωματιο. 4 hours ago, ΙωανναLoveRoses said: Τα πραγματα μου δεν έκαναν ούτε 8κ ούτε 5κ ούτε 3κ . Τα πραγματα μου κόστιζαν ένα φυσιολογικό ποσο που ανέφερα και στην αστυνομία. Παρ όλα αυτά όπως μου είπαν στην ασφάλεια για ψυχική οδύνη μπορώ να κάνω αγωγή (μπορεί να αποζιμιωθω μετά από 10 χρονια λίγο με νοιάζει) και να πάρω και παραπάνω λόγω του ότι δεν υπήρχε κανένα μέτρο ασφαλείας ούτε καν να με αλλάξουν δωμάτιο μιας και ο προηγούμενος είχε το κλειδί και μπορουσα ανετα να κοιμαμαι και να μπουν μεσα με μαχαιρι .Θέλω απλά ότι έχασα και τπτ παραπάνω και να πάνε στο καλό τους . Την κριτική μου όμως τους την άφησα διότι είναι εταιρία με 200 σπίτια. δεν πηγαινε προσωπικα σε σενα οτι εκαναν τα πραγματα σου 8000 ευρω. σιγουρα μπορεις να κανεις αγωγη απλα ειναι δυσκολο να αποδειξεις οτι εκαναν φτερα τα λεφτα σου και τι ποσο. ειναι ο λογος σου απεναντι στον λογο του αλλου.και εξηγησα το γιατι. Διοτι οποιοσδηποτε θα μπορουσε να πει οτι του εφαγαν 5000 ευρω απο το δωματιο. σε πολλαξενοδοχεια σου λενε οτι τα λεφτα και ακριβα πραγματα στο μικρο χρηματοκιβωτιο και μην αφηνετε ακριβα πραγματα χυμα στο δωματιο διοτι δεν εχουν ευθυνη αν κλαπουν. δεν ξερω τι ισχυει στα air bnb.
lector Δημοσ. 7 Απριλίου Δημοσ. 7 Απριλίου 2 λεπτά πριν, poulinos είπε μα δεν ειπα οτι διαφωνω με σενα.ακριβως αυτο εγραψα και εγω πιο πανω οταν ρωτησαν γιατι πηρε και μετρητα και καρτες στο ΤΑΞΙΔΙ ενω εχει google wallet. και εγραψα α.οτι σε ταξιδια παντα θα παρω και καρτα σε φυσικη μορφη και καποια μετρητα/συναλλαγμα. το google wallet πηγαινε στον φιλο που αμφεβαλλε οτι το στορυ ειναι αληθεια επειδη πηγε στο supermarket χωρις λεφτα και καρτες. google wallet εδω και πολλα χρονια.2025 εχουμε ΟΠΟΤΕ δεν ειναι παραλογο που τα αφησε στο δωματιο. Ναι, το καταλαβα, εσυ ορθως πραττεις με τις εναλλακτικες, το quote ηταν ουσιαστικα για τη φραση, επειδη αρκετοι σκεφτονται ακριβως ετσι μονοπλευρα, και στο τελος την πατανε, οπως ο φιλος παραπανω.
poulinos Δημοσ. 7 Απριλίου Δημοσ. 7 Απριλίου 1 minute ago, lector said: Ναι, το καταλαβα, εσυ ορθως πραττεις με τις εναλλακτικες, το quote ηταν ουσιαστικα για τη φραση, επειδη αρκετοι σκεφτονται ακριβως ετσι μονοπλευρα, και στο τελος την πατανε, οπως ο φιλος παραπανω. μου εχουν τυχει μια δυο στραβες αλλα τιποτα το σοβαρο. αλλα ακομα και αν δεν εχω μετρητα παντα θα εχω την καρτα σε φυσικη μορφη γιατι μπορω να παω σε μια τραπεζα και να σηκωσω χρηματα ειτε ελλαδα ειτε εξωτερικο.και επειδη θα βγουν μερικοι να πουν οτι γιατι να μην σηκωσεις λεφτα με το google wallet και το nfc , τοτε θα πω οτι δυστυχως δεν παιζει το nfc σε ολα τα atm τοσο στην ελλαδα οσο και στο εξωτερικο. για ταξιδια στο εξωτερικο πρεπει να δεις τι παιζει στην χωρα που θα πας. σε καποιες χωρες card is king ενω σε αλλες cash is king. 3
VonLoutsos Δημοσ. 7 Απριλίου Δημοσ. 7 Απριλίου 11 hours ago, gorge18 said: Εσυ μπορεις να εισαι οποιας λογικης θες. Η τεχνολογια-εποχη, εχει την δικια της λογικη.. Εδώ και αρκετά χρόνια έχουμε πληρωμές με NFC αν δεν την δέχεσαι τουλάχιστον ενημέρωσε από πριν. 9 hours ago, lector said: Δηλαδη τι επρεπε να κανει, να κατσει να σκοτιστει επειδη καποιοι νομιζουν οτι ολος ο κοσμος λειτουργει οπως βολευει τους ιδιους; Cash is king λενε στο χωριο μου, και ειναι καλο να συμβαινουν πραματα σαν την παραπανω ιστορια γιατι το ξεχναμε συχνα και δε θα μας βγει σε καλο στο τελος. 2025 εχουμε, μεχρι την ωρα που θα χαλασει το κινητο, θα κολλησει, θα μεινει απο μπαταρια, δε θα δουλευει το πος, θα εχει πεσει το δικτυο του καταστηματος/του παροχου/της τραπεζας, θα εχει πεσει το ρευμα, και πολλες αλλες συνθηκες που απλα θα μας εμποδιζουν να κανουμε τη δουλεια μας γρηγορα και ευκολα. Έχεις δίκιο απόλυτο. Ειδικά όταν έχεις POS που δέχεται ανέπαφες πληρωμές αλλά εσύ δεν τις δέχεσαι, είναι τι βολέυει τον πελάτη. Βέβαια δεν έλεγε τα ίδια το κατάλυμα στην κριτική μου στο Booking όταν ανάφερα τον απαθέστατο υπάλληλο υποδοχής (που όντως δεν ήταν δικό του πρόβλημα, απλά αυτός το είχε δημιουργήσει. 'Ομως θα έπρεπε να καθυσηχάσει τον πελάτη από την ξένη χώρα και να τον βοηθήσει όπως μπορούσε) όπου σαν άλλη Ναντια Κομανέτσι έλεγε διάφορα ανυπόστατα. Και για να τελειώσει εκ μερους μου το off topic, στις περιπτώσεις που αναφέρεις ναι θα δυσκολευτεις αν έχεις μόνο κάρτα (και δεν θα σου φταίει ο εκάστοτε έμπορος προφανως). ΟΦΦ τοπικ.
Narayan Δημοσ. 7 Απριλίου Δημοσ. 7 Απριλίου 10 ώρες πριν, poulinos είπε μου εχουν τυχει μια δυο στραβες αλλα τιποτα το σοβαρο. αλλα ακομα και αν δεν εχω μετρητα παντα θα εχω την καρτα σε φυσικη μορφη γιατι μπορω να παω σε μια τραπεζα και να σηκωσω χρηματα ειτε ελλαδα ειτε εξωτερικο.και επειδη θα βγουν μερικοι να πουν οτι γιατι να μην σηκωσεις λεφτα με το google wallet και το nfc , τοτε θα πω οτι δυστυχως δεν παιζει το nfc σε ολα τα atm τοσο στην ελλαδα οσο και στο εξωτερικο. για ταξιδια στο εξωτερικο πρεπει να δεις τι παιζει στην χωρα που θα πας. σε καποιες χωρες card is king ενω σε αλλες cash is king. Ισχύει, και μάλιστα σε χώρες που θα περίμενε κανείς να είναι χρόνια μπροστά σε τέτοια θέματα π.χ. Ιαπωνία. Γενικά ο κανόνας είναι να υπάρχει πάντα backup για παν ενδεχόμενο. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις