Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τι ηλικιες ειναι τα μεγαλα παιδια;; Γιατί θες 3 isofox; Είναι λογο υπερβολη γιατί σε λιγο θα μεγαλώσουν τα παιδια και θα κοιτας να ξεφορτωθεις τη μαουνα αυτοκίνητο

Δημοσ.

Όταν με το καλό θα γεννηθεί το τρίτο τα άλλα δύο θα είναι 3,5 και 2 ετών, οπότε θα το χρησιμοποιήσω χρόνια αυτό που θα πάρω.

Δημοσ.
23 hours ago, achilles_g_ said:

Citroen C5 aircross.

Αυτο.Το πηρε φιλος με αυτο το κριτηριο και του εχει πιει το αιμα 4 χρονια τωρα.

• Like 1
Δημοσ.
On 08/04/2025 at 14:27, achilles_g_ said:

Citroen C5 aircross.

αυτο έχω, έχει τρία ξεχωριστά καθίσματα πίσω, χωράνε άνετα τρία παιδικά καθισματακια, αλλά το μεσαίο δεν έχει isofix. θα πρεπει να μπει εκει το αυγο, με τη ζωνη ασφαλειας.

2 hours ago, rallistas said:

Αυτο.Το πηρε φιλος με αυτο το κριτηριο και του εχει πιει το αιμα 4 χρονια τωρα.

σε καύσιμο εννοείς; τι κινητήρα έχει πάρει;

Δημοσ.
1 hour ago, JakeKaufman said:

αυτο έχω, έχει τρία ξεχωριστά καθίσματα πίσω, χωράνε άνετα τρία παιδικά καθισματακια, αλλά το μεσαίο δεν έχει isofix. θα πρεπει να μπει εκει το αυγο, με τη ζωνη ασφαλειας.

σε καύσιμο εννοείς; τι κινητήρα έχει πάρει;

Tο 1.5 bluehdi 130.

Οχι.Εννοω εχει 3 παιδια (6 και διδυμα 4 ετων) και το εχουν ισοπεδωσει το αμαξι και δεν εχει βγαλει κιχ.Κι εχει και πανω απο 90.000χλμ αυτη την τετραετια.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τελικα 3 isofix ΠΙΣΩ έχει κανένα αυτή τη στιγμή;

Μπροστά τρίτο είχε σχεδόν ότι σκάκι έχω πάρει εδώ και 10+ χρόνια. Δεν είναι τίποτα ουσιώδες (κ το θεωρώ εξωφρενικά επικίνδυνο)

Επεξ/σία από paylidis
Δημοσ.
52 λεπτά πριν, paylidis είπε

Τελικα 3 isofix ΠΙΣΩ έχει κανένα αυτή τη στιγμή;

Citroen C5 Aircross

Land Rover Discovery

Skoda Superb

Hyundai Santa Fe

Peugeot 208

Cupra Leon

Volkswagen Touran

BMW X1

Audi Q7

Kia EV9

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Nabuko είπε

Citroen C5 Aircross

Land Rover Discovery

Skoda Superb

Hyundai Santa Fe

Peugeot 208

Cupra Leon

Volkswagen Touran

BMW X1

Audi Q7

Kia EV9

Κάποια από αυτά έχουν 3 isofix  πίσω μόνο στην επταθεσια εκδοση.

• Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, Nabuko είπε

Citroen C5 Aircross

Land Rover Discovery

Skoda Superb

Hyundai Santa Fe

Peugeot 208

Cupra Leon

Volkswagen Touran

BMW X1

Audi Q7

Kia EV9

To x1 το 3ο το έχει μπροστά το είδα πριν λίγους μήνες. Εκτός εάν μιλάμε για κάποια ειδική παραγγελία ή αυτό που είχε στην έκθεση ήταν αντιστροφως καμιά σπορ έκδοση που δε τα έχει. Με ιντραγκαρες τώρα θα ξαναπάω να το δω (αν κ με ξενερώνει το ελάχιστο πορτ μπαγκαζ). Το c5 air cross το είχαμε δει με φίλο επίσης δε παρατήρησα να έχει τριπλό πίσω. Τα υπόλοιπα δε τα έχω δει. Το discovery όνειρο αλλά πολλά τα λεφτά..!💵

Δημοσ.
31 λεπτά πριν, paylidis είπε

To x1 το 3ο το έχει μπροστά το είδα πριν λίγους μήνες. Εκτός εάν μιλάμε για κάποια ειδική παραγγελία ή αυτό που είχε στην έκθεση ήταν αντιστροφως καμιά σπορ έκδοση που δε τα έχει. Με ιντραγκαρες τώρα θα ξαναπάω να το δω (αν κ με ξενερώνει το ελάχιστο πορτ μπαγκαζ). Το c5 air cross το είχαμε δει με φίλο επίσης δε παρατήρησα να έχει τριπλό πίσω. Τα υπόλοιπα δε τα έχω δει. Το discovery όνειρο αλλά πολλά τα λεφτά..!💵

ελαχιστο το χ1?

Δημοσ.

Να προσθέσω και εγώ το δικό μου citroen c4 picasso ή spacetourer,  3 ανεξάρτητα πίσω καθίσματα όλα με isofix.

Υ.Γ. μην πάρεις γαλλικό

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...