Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Babis_allos είπε

Αν έχει κάποιος ένα σπίτι που μπορεί να το νοικιάσει 500 γιατί να το δώσει 300; Χρωστάει 200 ευρώ στον οποιοδήποτε; Και ποιός είναι αυτός ο οποιοσδήποτε; Γιατί να δώσω 200 ευρώ δωράκι σ' έναν άγνωστο

Mετά απο το παράδειγμα που δοθηκε παραπάνω, δυστηχως το να το δωσεις πολύ φθηνά έχει επισης ρισκο!!

• Απαντ. 78
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
5 ώρες πριν, DjTony είπε

Μένω σε πολυκατοικία 15ετιας σε 90τμ σπίτι, αν το δεις θα πεις αυτό το νοικιάζεις 700€ στο νερό. Δίνω 350€ διότι πριν 10 χρόνια ξεκίνησα με 300 και μου έκανε μόνο μια αύξηση 50€ διότι στην πολυκατοικία μου έχει 6 σπίτια. Τα 5 άλλα έχουν αλλάξει αυτά τα χρόνια 20 ενοίκιαστες. Και μου λέει από το να αλλάζω συνέχεια, να μη με πληρώνουν και να μου διαλύσουν το σπίτι, κάτσε εσύ μέσα με μικρό ενοίκιο που το προσέχεις και είναι και οι πληρωμές και όλα στη πένα. Στη περιοχή μου τα σπίτια κοστίζουν 500€ του 1980 50-55τμ το πολύ. Μετά ανεβαίνεις πολύ σε λεφτά για κάτι μεγαλύτερο. Ευκαιρίες η διάφορες συνθήκες υπάρχουν πάντα. Δε κοιτάνε όλοι να βγάλουν ότι μπορούν σήμερα και να τα δώσουν πίσω τριπλά αύριο. 

Δίνεις ένα πολύ πολύ συγκεκριμένο παράδειγμα. Ξεκίνησες 10 χρόνια πριν και έχεις χτίσει σχέση εμπιστοσύνης με τον ιδιοκτήτη, ο οποίος επίσης είναι άνθρωπος που εκτιμά την ασφάλεια και την σιγουριά συγκριτικα με άλλους. Ένας ο οποίος ξεκινάει τώρα να βρεί σπίτι ξεκινά με κριτήρια του σήμερα. Δεν έχει 10 χρόνια εμπιστοσύνης να του κόψουν απ' το ενοίκιο. Αυτός που σήμερα θα νοικιάσει ενδεχομένως όχι στα 350 που νοικιάζεις εσύ αλλά στα 600 μπορεί σε 10 χρόνια αν έχει μια σχέση εμπιστοσύνης με το 600-700αρι του να ακούγεται επίσης φθηνό αν τότε οι τιμές είναι 1000.

Δημοσ.
18 λεπτά πριν, Babis_allos είπε

Αυτά περί ανήθικων είναι τρελές μ@λ@κίες, συγνώμη κιόλας. Όσο ο καθένας μπορεί να πει ότι είναι ανήθικο να δώσεις ένα σπίτι 500 επειδή "αξίζει" 300 μπορώ να βρώ 100 άλλα παραδείγματα στη ζωή σας που είστε ανήθικοι με παρόμοια λογική. Το τι αξίζει κάτι εξαρτάται από την αγορά. Αν η αγορά είναι χάλια δεν είναι ευθύνη του καθενός. Αν έχει κάποιος ένα σπίτι που μπορεί να το νοικιάσει 500 γιατί να το δώσει 300; Χρωστάει 200 ευρώ στον οποιοδήποτε; Και ποιός είναι αυτός ο οποιοσδήποτε; Γιατί να δώσω 200 ευρώ δωράκι σ' έναν άγνωστο; Και αυτός τι θα κάνει με τα 200 διαφορά; Μπορεί και να τα φάει σε μπορντέλα, που ξέρω εγώ αν θα τα χρησιμοποιήσει "ηθικά"; 

Όλοι το παίζουν ηθικοί αλλά αν ερχόταν κάποιος να αξιολογήσει πόσο "ηθικά" ζούν τη ζωή τους θα τρέχουν να κρυφτούν. 

Εγώ θα στο θέσω και πιο απλά για να μην πλατιάζουμε. Το αν είσαι ηθικός η ανήθικος είναι δικό σου προσωπικό θέμα, δεν θα πρέπει να με νοιάζει και δεν είναι δικό μου θέμα. Έχω ένα σπίτι που μπορώ σε κάποιον να το νοικιάσω 500; Ε τότε φίλε μου λυπάμαι αλλά αν εσύ δεν μπορείς να δώσεις τόσα και το θες στα 300, πρέπει να βρεις αλλού, δεν σου χρωστάω κάτι για να το βάλω 300. 

Αλλά τι καθόμαστε και συζητάμε ξανά και ξανά. Εδώ στο άλλο thread με το πρόγραμμα σπίτι μου, κάποιοι αποκαλούσαν κατσαπλιαδες όσους κληρονομησαν σπίτια από γονείς επειδή δεν εργάστηκαν για να τα αποκτήσουν και τα έχουν σε υψηλές τιμές πώλησης. Θα πρέπει να ντρεπομαστε κιόλας για αυτό δηλαδή. 

Γενικα, θα τολμούσα να πω ότι η ζωή σε αυτή την χώρα με το διαιρει και βασίλευε που παραμένει από αιώνες, όσο και με την τοξικότητα που έχει ενταθει τα τελευταία 20 χρόνια με την κρίση, δεν αξίζει με την καμία να ζεις εδώ. 

• Like 1
Δημοσ.
25 λεπτά πριν, mariosnik_ είπε

Γενικα, θα τολμούσα να πω ότι η ζωή σε αυτή την χώρα με το διαιρει και βασίλευε που παραμένει από αιώνες, όσο και με την τοξικότητα που έχει ενταθει τα τελευταία 20 χρόνια με την κρίση, δεν αξίζει με την καμία να ζεις εδώ. 

Παντού χάλια είναι ειδικά βόρεια Ευρώπη. Σήμεια των καιρών μας και όχι της χώρας. 

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, mariosnik_ είπε

Εγώ θυμάμαι να διαβάζω στο reddit ποστ ενός νομίζω Ελληνό-Γάλλου, ο οποίος μεγάλωσε στην Γαλλία, έζησε στην Γαλλία και είχε γενικότερα χάσει την επαφή με την Ελλάδα. Έκανε ένα post σ' ένα reddit με Έλληνες όπου ζήταγε γνώμες για το σχέδιο του να πουλήσει το σπίτι του στη Γαλλία, να έρθει Ελλάδα να συνταξιοδοτηθεί, να αγοράσει 4 μικρά διαμερίσματα δεν θυμάμαι σε ποια περιοχή, να μένει στο ένα και να δίνει τα 3 airbnb. Στα σχόλια κυριολεκτικά Έλληνες ντροπή της κοινωνίας του ευχόντουσαν κ@ρκίνο σ' αυτόν και στην οικογένεια του και άλλα παρόμοια. Τον έβριζαν να μείνει στην κωλοχώρα του που θέλει να έρθει εδώ να γ@μήσει την αγορά και που άνθρωποι σαν αυτόν φταίνε για την κατάντια της Ελλάδας. Μιλάμε πραγματικά για κανονικότατα μπινελίκια και ευχές θανάτου για αυτόν και την οικογένειά του. 

Δεν ξέρω που βρίσκονται αυτα τα αποβράσματα της κοινωνίας αλλά ζούν ανάμεσα μας. 

• Sad 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 ώρες πριν, tzavardin είπε

Στο σπιτόγατο έχει 5 ίδια σπίτια ίδιας περιόδου χωρίς ανακαινίσεις που ξεκινάνε από τα 650. Φυσιολογικά δεν τα νοικιάζει άνθρωπος. Τα βλέπω εδώ και ενάμιση χρόνο να μπαίνουν και να βγαίνουν.

Ο λόγος που βγαίνουν-μπαίνουν στις αγγελίες ξέρεις ποιός είναι. Τα νοικιάζουν, χρεωστάνε ενοίκια (πληρώνουν έναντι ή καθόλου) γιατί τα ενοίκια είναι παράλογα και λίγο πριν την 3ετία την κάνουν. Αυτή είναι η τύχη του 90% των σπιτιών που υπερ-κοστολογούν οι ιδιοκτήτες και δεν το αξίζουν λόγω παλαιότητας-τμ. 

Επεξ/σία από 1comment
  • Like 1
Δημοσ.
17 ώρες πριν, StamTheMan είπε

Ποιος το καθοριζει αυτο ομως,αντικειμενικα;
Επειδη ολοι τα βαζουν τοσο,σημαινει οτι τοσο αξιζει;
Με μισθο 700 θεωρεις λογικο να εχει ενα τριαρι 600;

Το καθορίζει η αγορά, όπως όλα τα αγαθά, ακίνητα και κινητά. Κάτι υπερτιμημένο δεν θα πουληθεί/ενοικιαστεί. 

Δεν έχουν όλοι μισθό 700€ και δεν νοικιάζουν όλοι τα ίδια σπίτια. Ενας με 700€ μισθό δεν θα νοικιάσει τη μονοκατοικία του OP στην Αθήνα, αλλά θα επιλέξει να συγκατοικήσει σε μια πιο οικονομική περιοχή - και φυσικά θα προσπαθήσει να βελτιώσει το εισόδημα του σε κάποιο εύλογο βάθος χρόνου.

Αυτά βέβαια είναι offtopic, συνεπώς μην το τραβάς και κλειδώσει το θέμα άσκοπα.

13 ώρες πριν, 1comment είπε

Ο λόγος που βγαίνουν-μπαίνουν στις αγγελίες ξέρεις ποιός είναι. Τα νοικιάζουν, χρεωστάνε ενοίκια (πληρώνουν έναντι ή καθόλου) γιατί τα ενοίκια είναι παράλογα και λίγο πριν την 3ετία την κάνουν. Αυτή είναι η τύχη του 90% των σπιτιών που υπερ-κοστολογούν οι ιδιοκτήτες και δεν το αξίζουν λόγω παλαιότητας-τμ. 

Τα περισσότερα φέσια προκύπτουν σε χαμηλά ενοίκια και από ιδιαίτερα χαμηλού εισοδήματος ενοικιαστές. Βέβαια ο μπαταχτσής είναι πάντα μπαταχτσής, δεν έχει να κάνει με το ενοίκιο.

• Like 1
  • Confused 1
Δημοσ.

Η ισορροπία έχει χαθεί μεταξύ ιδιοκτήτη και ενοικιαστή, να βρεθεί δηλαδή εκείνη η χρυσή τομή για ένα ενοίκιο με το οποίο αφενός ο ιδιοκτήτης θα εξασφαλίσει πληρωμή ενοικίου στην ώρα του και να του προσέχει κάποιος το σπίτι και αφετέρου ο ενοικιαστής που θα βρει μια ασφάλεια στο (μεγάλο) οικιστικό πρόβλημα.

μετά από 22 χρόνια, 3 σπίτια που έχω αλλάξει (είμαι στο 4ο) έχω την γνώμη πως πλέον έχει χαθεί η μπάλα. Πχ είμαι στον 2ο χρόνο, ο ιδιοκτήτης ήθελε μόνο 2 χρόναι συμβόλαιο και τώρα ζητάει 35% αύξηση επειδή λέει πως το νοικιάζει λίγο. Ναι, λίγο το νοικιάζει αλλά εγώ φταίω που μου ζήτησε αυτά τα χρήματα πριν 2 χρόνια;

Πλεόν θέλει να το πάει στο άλλο άκρο, αν και: προσέχω τον πατέρα του που μένει στο ισόγειο, μιλάω με γιατρούς, του πληρώνω τους λογαρισμούς, παραγγέλνω ότι χρειάζεται μέσω internet, μεσολαβώ για κάθε είδους συναλλαγή με δημόσιες υπηρεσίες. Δεν τα κάνω γιατί νιώθω υποχρέωση ή εκ του πονηρού, έτσι είμαι ως άνθρωπος, πάντα νιώθω μια ευαισθησία για τους μεγάλους σε ηλικία, κουβέντα θέλουν και κάποιον να νιώθουν ασφάλεια, δεν θέλουν κάτι περισσότερο. Ο ιδιοκτήτης, αδιαφορεί. Εντάξει......κι εγώ θα αδιαφορήσω για την αύξηση και φεύγω του χρόνου :)

Εκεί που θέλω να καταλήξω είναι πως οι ντόμπρες κουβέντες και η επικοινωνία είναι σημαντικότερα από εξώδικα και λοιπές δικονομικές κινήσεις, εφόσον υπάρχει μια καλή, έστω και τυπική σχέση, μεταξύ ιδιοκτήτη ενοικιαστή. 

• Like 1
  • Sad 1
Δημοσ.
5 ώρες πριν, mariosnik_ είπε

Ναι λογικό είναι.

Οχι,δεν ειναι.
Παμε παρακατω.

6 ώρες πριν, gakost είπε

Η αγορά. Εφόσον νοικιαζονται ακίνητα σε αυτές τις τιμές αυτή είναι η αξία. 

Οτι πεις.

Υπαρχει η ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ ΑΞΙΑ ανα τετραγωνικο.
Μετα υπαρχει η απληστια και η ανηθικοτητα.
Μπορεις να ζητησεις και 500 για γκαρσονιερα.
Αλλα εκει κοιτας μονο την παρτη σου και γραφεις στα @@ σου ολους τους αλλους.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 minutes ago, StamTheMan said:

Οχι,δεν ειναι.
Παμε παρακατω.

Οτι πεις.

Eτσι λειτουργεί η αγορά, στις ελεύθερες χώρες τουλάχιστον. Δεν ρυθμίζονται κεντρικά, δεν υπάρχουν πλαφόν, δεν ψηφίζονται δημοκρατικά οι τιμές. Καθορίζονται από τη ζήτηση και την προσφορά - όπως όλα τα αγαθά αντιστοίχως. Δεν τίθενται ζητήματα ηθικής στην τιμή - εφόσον όλα γίνονται σύνομμα και τυπικά με τη θέληση αμφοτέρων των πλευρών. Τώρα κάποιοι δεν επιθυμείτε να αντικρύσετε την πραγματικότητα ευθέως και το πάτε πλαγίως, σας φταίνε όλοι οι άλλοι και λύση δεν βρίσκετε. Ελπίζετε σε κραχ, μειώσεις, κλπ.

Δείτε ποια είναι η κατάσταση στα ακίνητα σε Ευρώπη και Αμερική. Εκεί πηγαίνουμε. Οσοι βρίσκονται σε άρνηση θα πονέσουν περισσότερο, δυστυχώς.

Επεξ/σία από DrFreeman
  • Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, DrFreeman είπε

Τώρα κάποιοι δεν επιθυμείτε να αντικρύσετε την πραγματικότητα ευθέως και το πάτε πλαγίως, σας φταίνε όλοι οι άλλοι και λύση δεν βρίσκετε.

Οχι,απλα καποιοι εχουμε ηθικη πυξιδα και προσπαθουμε γενικα για το καλυτερο των συνανθρωπων μας.

Τρελο ε;
Και ναι,το υποστηριζουν οι πραξεις μου .

Τον αλλο παραπανω που λεει οτι τα περι ηθικης ειναι @#$%^ δε μπαινω καν στη διαδικασια να του απαντησω,του εχω κανει αναφορα και προχωραμε.
Γινετε καλυτεροι,δεν ειναι δυσκολο.
Η μαλλον ειναι.

• Like 1
Δημοσ.
5 ώρες πριν, DrFreeman είπε

Eτσι λειτουργεί η αγορά, στις ελεύθερες χώρες τουλάχιστον. Δεν ρυθμίζονται κεντρικά, δεν υπάρχουν πλαφόν, δεν ψηφίζονται δημοκρατικά οι τιμές. Καθορίζονται από τη ζήτηση και την προσφορά - όπως όλα τα αγαθά αντιστοίχως. Δεν τίθενται ζητήματα ηθικής στην τιμή - εφόσον όλα γίνονται σύνομμα και τυπικά με τη θέληση αμφοτέρων των πλευρών. Τώρα κάποιοι δεν επιθυμείτε να αντικρύσετε την πραγματικότητα ευθέως και το πάτε πλαγίως, σας φταίνε όλοι οι άλλοι και λύση δεν βρίσκετε. Ελπίζετε σε κραχ, μειώσεις, κλπ.

Δείτε ποια είναι η κατάσταση στα ακίνητα σε Ευρώπη και Αμερική. Εκεί πηγαίνουμε. Οσοι βρίσκονται σε άρνηση θα πονέσουν περισσότερο, δυστυχώς.

Και να τονισω στα όσα λες, επειδή συχνά πυκνά όλο και κάποιος αναφέρει το εξωτερικό. Στις σύγχρονες χώρες υπάρχουν και κάποια επιπλέον πράγματα που δεν τα έχουμε εδώ. Το μεν κράτος φροντίζει για εργατικές κατοικίες στο να έχουν κάποια στέγη όσοι είναι άστεγοι η και δεν μπορούν να νοικιάσουν. Σπίτια που πεθαίνουν οι ιδιοκτήτες, τσακώνονται οι κληρονόμοι και δεν αποφασίζουν τι να τα κάνουν, τα παίρνει το κράτος και τα αξιοποιεί, όχι όπως εδώ στην Αθήνα που σε κάθε οικοδομικό τετράγωνο έχουμε από μια παρατημένη μονοκατοικία να μπαινοβγαινουν πρεζόνια, να βάζουν φωτιές και σε κάθε κτίριο από τρία κλειστά διαμερίσματα. Μετά δεν μπορούν να βρουν στέγη κάποιοι και κράζουν τους ιδιοκτητες επειδή από 700 δεν το έχει 400.

Δεύτερον. Επειδή συχνά αναφέρεται και το θέμα με τα σαπάκια που νοικιαζονται ακριβά. Στην Ολλανδία λχ πλέον, αν δεν είναι το σπίτι από μια υψηλή ενεργειακή κατηγορία και πάνω, μαζί με ασφαλιστήριο συμβόλαιο και συμβόλαιο με τεχνική εταιρεία του ιδιοκτήτη για να επισκευαζονται φθορες και ζημιές στο ενοικιαζομενο ακίνητο, τότε το ακίνητο δεν μπορεί να νοικιαστει. Από τότε που πέρασαν οι νόμοι αυτοί, χιλιάδες ακίνητα τα τελευταία 2 με 3 χρόνια έχουν βγει εκτός αγοράς διότι δεν συμφέρει τους ιδιοκτητες να τα φτιάξουν. Βάζουν κάτω κομπιουτερακι οι ιδιοκτήτες, υπολογίζουν πόσο θα είναι το κόστος, λένε στον ενοικιαστή η θα πληρώσεις τόσο ενοίκιο αύξηση μετά την λήξη η φύγε εγώ δεν μπορώ να το καλύψω. Υπάρχει μεγάλο πρόβλημα με χιλιάδες ενοικιάστες στην Ολλανδία που δεν μπορούν να βρουν σπίτι. Εν ολίγοις, τα μέτρα που ήθελε να ψηφίσει το κράτος για να διασφαλίσει καλύτερης ποιότητας κατοικία στους ενοικιαστες, επέστρεψαν μπούμερανγκ. Υπέθεταν ότι θα έβαζαν το χέρι στην τσέπη οι ιδιοκτήτες, αλλά αρκετοί αρνήθηκαν να το κάνουν γιατί δεν συμφέρει και προτιμουν να μείνουν κλειστά τα ακίνητα.

5 ώρες πριν, StamTheMan είπε

Οχι,δεν ειναι.
Παμε παρακατω.

Οτι πεις.

Καμια μα καμία σχέση όμως. Τα ακίνητα έχουν πολλές αξίες υπό τις οποίες μελετώνται στην αγορά και την οικονομία. Η αντικειμενική αξία είναι η αξία που υπολογίζει η εφορία αποκλειστικά για φορολογικούς λόγους, υπολογίζεται υπό συγκεκριμένους νόμους, κανόνες, συντελεστές και πίνακες που καταρτίζει το ΥΠΟΙΚ. Η αξία που δέχεται να πληρώσει ο αγοραστής στον πωλητή για την αγορά του ακινήτου λέγεται εμπορική. Ποτέ και σπανίως συνεπιπταν αυτές οι δύο αξίες μεταξύ τους. Δεν υπάρχει απολύτως τίποτε ανήθικο και παράνομο η δεύτερη να υπερβαίνει την πρώτη, είναι ο κανόνας σχεδόν παντού. Η μόνη περίοδος που πιθανόν γινόταν το αντίθετο ήταν την περίοδο 2009 - 2017, έμειναν στάσιμες οι τιμές από το 2007 ενώ στην αγορά είχαν πέσει κατά πολύ παρακάτω. Παλιά όταν η εμπορική ήταν κατά πολύ μεγαλύτερη της αντικειμενικης υπήρχε ο φόρος αυτόματου υπερτιμηματος. Η τακτική που έκαναν πολλοί ιδιοκτήτες να γράφουν άλλη τιμή στα συμβόλαια και άλλη στο χέρι με μαύρα, ήταν παράνομη. 

Άλλες αξίες που υπάρχουν άλλα δεν αφορούν τον μέσο πολίτη είναι η αξία άμεσης διαθεσης, ισούται περίπου με το 70% της εκτιμώμενης εμπορικης αξίας, αφορά τράπεζες και εταιρείες που θέλουν να πωληθεί συντομότερα ένα ακίνητο στην αγορά και δεν θέλουν να αργήσουν στην πώληση του για διάφορους λόγους. 

Ασφαλιστική αξία είναι αυτή που εκτιμαει ο ασφαλιστής στις ασφαλίσεις κατοικιών. 

Δανειστική η εν υποθήκη αξία όταν θες να πάρεις δάνειο. Και υπάρχουν ακόμα δεκάδες αξίες. 

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

Δεν κάθισα να διαβάσω όλες τις σελίδες  όμως θα έλεγα, κοίτα την οποία αύξηση θα του κάνεις,  να μπορεί να πληρωθεί.  Εάν υπογράψετε νέο συμβόλαιο και δυσκολεύεται να στο πληρώσει (ενώ μέχρι τώρα ήταν τυπικός και συνεπής),  θα δυσκολευτείς να τον βγάλεις έξω. Σε κάθε περίπτωση,  εάν είναι τυπικός και συνεπείς,  προσέχει το ακίνητο σου και δεν δημιουργεί προβλήματα,  είναι πολύ καλύτερος από τον επόμενο που ίσως να μην είναι όλα τα παραπάνω. 

• Like 1
Δημοσ.

Παιδιά να κάνω ένα σύντομο hijack την ανάρτηση για να μην ανοίγω άλλη, σχετίζεται όμως...Σε σπίτι του οποίου το συμβόλαιο έχει λήξει ο ιδιοκτήτης είναι γνωστός, νοικιάζω κάποια χρόνια και είτε από αμέλεια είτε από μάλλον κουτοπονηρια γιατί το έβλεπε να έρχεται,δεν το ανανέωνε και πηγαίναμε χρόνο -χρονο ένεκα γνωριμιας. Τώρα το ζητάει για να μείνει όχι επιτακτικά πάντως, ξέρω ότι δεν έχω νομική βάση εφόσον δεν υπάρχει συμβόλαιο αλλά ποιος είναι ένας εύλογος χρόνος να δώσει για να βρω αλλού ή  μπορεί να πιέσει δικαστικά ή αλλιώς για να το επιταχύνει;

Δημοσ.

Οσο υπάρχουν παραθυράκια και οσο η δικαιοσυνη καθυστερει χαρακτηριστικά να εκδικάσει καταστάσεις, η κατάσταση θα παραμένει έτσι.

Ιδιοκτήτες. Εχουν ένα δικαιο αιτημα. Οταν ο άλλος δε πληρωνει ή όταν γενικά συμπεριφέρεται σαν ουγκανος στο σπιτι τους, να μπορουν να τον διωξουν άμεσα. Έχεις περιπτωσεις που κάνει 2 χρονια να βγει ο άλλος απο το σπιτι και να χρωστά κοινόχρηστα τα πάντα. Έχεις περιπτωσεις που ο ενοικιαστής επινοικιασε το σπιτι σε παππού με προβλήματα υγείας και ο νομος προστατευει τον παππού και ας μπηκε παράνομα. Μιλάμε για τραγελαφο.

Ενοικιαστές. Σου λέει ο ιδιοκτητης ξαφνικά, αν θες να μεινεις και αλλο, διπλάσιο ενοικιο. Η πλήρωνε εσυ τα πάντα. Μα τι @@ριες ειναι αυτές. Και τρέεεχουν στους δικηγόρους.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...