Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επειδή είχα ζημιά με ρόλο στο σπίτι μου που όμως είχε το κουτί από μέσα. Υπήρχε ένα μέρος στο κουτί το οποίο απασφαλιζε αλλά όχι όμως για να μαζέψει το ρόλο αλλά για να μπορείς να το κατεβάσεις και να το επιδιορθωσεις. Εάν δεν ξέρεις πως να το κάνεις μην ασχοληθείς. Θα κάνεις ζημιά στα φυλλαράκια και μπορεί να τα στραβωσεις. φέρε καλύτερα αλουμινα για αυτήν την δουλειά. Εάν το κάνεις χειροκίνητα τα ρολά θα χρειαστούν ξανά ρύθμιση γιατί θα έχουν χάσει τα σημεία που σταματάνε και ξεκινάνε. Έχετε το υπόψιν σου αυτο

• Like 1
  • Απαντ. 44
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

τα περισσοτερα στα ειπαν ηδη. το δικο μου ειναι επικαθημενο και δεν μπορεις να κανεις τπτ χωρις ρευμα αλλα το πιο σημαντικο ειναι οτι πραγματικα δεν αξιζει τον κοπο. για ενα πλυσιμο που ειναι 10 λεπτα πας να μπλεξεις με το ρολο. αστο καλυτερα

• Like 1
Δημοσ.

Πας στο ρολοι. Ανεβαζεις την ασφαλεια για να παρει ρευμα το σπιτι. Κατεβαζεις το ρολο σου, και ταυτοχρονα εχει και ρευμα το συνεργειο καθαρισμου που θα ερθει. Ειναι δυνατον να καθαρισουν χωρις ρευμα ?

• Thanks 1
  • Haha 2
Δημοσ.
38 λεπτά πριν, Vstromrider είπε

Πας στο ρολοι. Ανεβαζεις την ασφαλεια για να παρει ρευμα το σπιτι.

φοβερή ιδέα, πως και δεν την βρήκε άλλος. Την σφραγίδα θα πας μετά να την βάλεις εσύ;

• Haha 2
Δημοσ.
15 ώρες πριν, Morosana είπε

Υπάρχει κάποια πρόβλεψη να μπει μανιβέλα ή κάποιος άλλος μηχανισμός εκ των υστέρων γιατί στο διαμέρισμα πρόκειται να μείνουν παιδιά 

Η δυνατότητα για λειτουργία με μανιβέλα δεν υπάρχει σε όλους τους κινητήρες. Από τη στιγμή που ο συγκεκριμένος δεν έχει, η μόνη λύση είναι να αλλάξεις κινητήρα.

• Like 1
Δημοσ.
6 ώρες πριν, Vstromrider είπε

Πας στο ρολοι. Ανεβαζεις την ασφαλεια για να παρει ρευμα το σπιτι. Κατεβαζεις το ρολο σου, και ταυτοχρονα εχει και ρευμα το συνεργειο καθαρισμου που θα ερθει. Ειναι δυνατον να καθαρισουν χωρις ρευμα ?

Bad ideas make great memories αλλά δεν μπορώ να φανταστώ κάτι σπουδαίο οταν με κατηγορήσουν για ρευματοκλοπη  😛

4 ώρες πριν, Alejandro είπε

Η δυνατότητα για λειτουργία με μανιβέλα δεν υπάρχει σε όλους τους κινητήρες. Από τη στιγμή που ο συγκεκριμένος δεν έχει, η μόνη λύση είναι να αλλάξεις κινητήρα.

Θα αλλάξω ένα μοτέρ τότε για να υπάρχει έξτρα ασφάλεια 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Morosana είπε

Bad ideas make great memories αλλά δεν μπορώ να φανταστώ κάτι σπουδαίο οταν με κατηγορήσουν για ρευματοκλοπη  😛

Σε εξωτερικό ρολό καλύτερα όχι γιατί η μανιβέλα θα είναι από την εξωτερική πλευρά.

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Alejandro είπε

Σε εξωτερικό ρολό καλύτερα όχι γιατί η μανιβέλα θα είναι από την εξωτερική πλευρά.

Αν κρυφτεί μέσα στο κουτί; (Δεν έχω ιδέα κάνω πως είναι μέσα το κουτί )

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Morosana είπε

Δεν θυμάμαι να έχω δει ποτέ τέτοια υλοποίηση και δεν πιστεύω και να γίνεται ειδικά στα εξωτερικά ρολά. Στα επικαθήμενα για να καταλάβεις βιδώνεται το διαφορικό της μανιβέλας επάνω στο εσωτερικό καπάκι του ρολού και όταν παραστεί η ανάγκη, κουμπώνει εκεί η μανιβέλα.

• Like 1
Δημοσ.
17 λεπτά πριν, Morosana είπε

αν η πρόσβαση για μανιβέλα ειναι απο έξω και το ρολό ειναι κατεβασμένο πως θα έχεις πρόσβαση στο μπαλκόνι για να το ανεβάσεις;

Γενικά πόσο συχνές ειναι οι διακοπές ρευματος που το σκέφτεσαι τόσο πολύ;

• Like 1
Δημοσ.

Γενικά είναι καλή ιδέα να έχει και χειροκίνητη λειτουργία όχι μόνο για το όταν δεν έχει ρεύμα αλλά και όταν/αν πάθει κάτι το μοτέρ. Στα δικά μου είχε βάλει μανιβέλα ο κατασκευαστής για αυτό το λόγο.

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

αν η πρόσβαση για μανιβέλα ειναι απο έξω και το ρολό ειναι κατεβασμένο πως θα έχεις πρόσβαση στο μπαλκόνι για να το ανεβάσεις;

Γενικά πόσο συχνές ειναι οι διακοπές ρευματος που το σκέφτεσαι τόσο πολύ;

Μετά το σκέφτηκα ότι έγραψα βλακεία 😛

Δεν πιστευω να είναι συχνές οι διακοπές. Το διαμέρισμα αυτό ήρθε στο γιο μου κληρονομιά από τη νονά του. Επειδή δεν έχω σκοπό το κέρδος  μέχρι ο γιος μου να ενηλικιωθεί και να αποφασίσει τι θέλει να τα κάνει, το ετοιμάζουμε για να το μισθωσουμε συμβολικά για 7 8 χρόνια στο ελπίδα ή σε κάποιο άλλο ίδρυμα που να ασχολείται με παιδιά ώστε να φιλοξενηθεί κάποια οικογένεια. Όλο το σπίτι από το πάρκινγκ μέχρι το διαμέρισμα έχει σχεδιαστεί ξανά ώστε να μπορεί να φιλοξενήσει άτομο με αμαξίδιο και να είναι η ζωή του όσο το δυνατόν πιο εύκολη και με αφορμή το ρόλο και την καθαρίστρια ψάχνω τρόπο να το λύσω και αυτό.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
58 minutes ago, Morosana said:

δεν θα σε κυνηγησει κανεις για ρευματοκλοπη για τα 5 λεπτα που θα σηκωσεις την ασφαλεια. ειναι η πιο ευκολη και ασφαλης λυση.

• Like 1
  • Sad 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, cyberguy είπε

δεν θα σε κυνηγησει κανεις για ρευματοκλοπη για τα 5 λεπτα που θα σηκωσεις την ασφαλεια. ειναι η πιο ευκολη και ασφαλης λυση.

Δεν θα πρέπει να σπάσει την σφραγίδα;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...