Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

1300hp και 0-100km/h σε 2.9s. Με αμάξι 3100kg. Και θα κυκλοφορεί κανονικά. Μετά θα μας φταίνε τα όρια ταχύτητας μέσα στις πόλεις γιατί δεν είναι 30km/h. Υποκρισία όσο δεν πάει

• Like 1
  • Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
2 ώρες πριν, butters είπε

1300hp και 0-100km/h σε 2.9s. Με αμάξι 3100kg. Και θα κυκλοφορεί κανονικά. Μετά θα μας φταίνε τα όρια ταχύτητας μέσα στις πόλεις γιατί δεν είναι 30km/h. Υποκρισία όσο δεν πάει

Ναί αλλά όποτε θέλουν τους βάζουν κόφτη…

Δημοσ.
3 ώρες πριν, agnostos13 είπε

Ναί αλλά όποτε θέλουν τους βάζουν κόφτη…

Δεν νομίζω ότι ο κόφτης θα σταματήσει κάποιον από το να κινείται εντός πόλης με ταχύτητες 100km/h, που θα αναπτύσει σε <3", με >3 τόνους όχημα, επειδή απλά πάτησε απότομα το πετάλ του γκαζιού. 

• Like 1
Δημοσ.
14 hours ago, ethereum said:

80k ? για λίγους και εκλεκτούς

Όχι ιδιαίτερα, με μισθούς στα 4Κ σε χώρες όπως Γερμανία, Ελβετία, Σουηδία, Ολλανδία, Αυστραλία, Βέλγιο κλπ. βγαίνει άνετα. 

• Like 2
Δημοσ.
10 ώρες πριν, butters είπε

Δεν νομίζω ότι ο κόφτης θα σταματήσει κάποιον από το να κινείται εντός πόλης με ταχύτητες 100km/h, που θα αναπτύσει σε <3", με >3 τόνους όχημα, επειδή απλά πάτησε απότομα το πετάλ του γκαζιού. 

Ενω αμα ειναι 1800 κιλα ειναι οκ?

Αν ειναι hayabusa με τρυπια εξατμιση, παλι ειναι οκ?

Δημοσ.

Δεν ξέρω αν είναι καλό ή κακό αυτοκίνητο, ξέρω όμως οτι αν το αγοράσει κάποιος στην Κρήτη, οτιδήποτε χρειαστεί  για σέρβις θα το στέλνει μόνο Αθήνα. Και μιλάω για όλα τα ΒΥD.

Επίσης έχει πλάκα που στην "απευθείας μετάδοση" απο τα κινέζικα σάιτ, οι συντάκτες εδώ δίνουν τις διαστάσεις σε χιλιοστά.

Δημοσ.
21 ώρες πριν, butters είπε

Σχετικό είναι αυτό. Στη Γερμανία δεν υπάρχει όριο ταχύτητας και δεν είναι χειρότερα από την Ελλάδα. Γενικότερα στην Ευρώπη και 1χλμ να είσαι πάνω από το όριο (πχ 51 αντί για 50km) έχεις φάει κλήση η οποία σου έρχεται ταχυδρομικά στο σπίτι και αν δεν την πληρώσεις άμεσα έχει τρελές προσαυξήσεις. Και αυτά με γρήγορα αυτοκίνητα. Εδώ, με κάτι σαπάκια που κάνουν το 0-100 σε 18 sec, βγαίνει ο άλλος στην αντίθετη λωρίδα και προσπερνάει κονβόι αυτοκινήτων....

Δημοσ.
6 ώρες πριν, Ntinaras είπε

Ενω αμα ειναι 1800 κιλα ειναι οκ?

Αν ειναι hayabusa με τρυπια εξατμιση, παλι ειναι οκ?

Έγραψα εγώ κάτι τέτοιο; Αλλού αυτά. 

Το αμάξι ζυγίζει όσο 2 Audi A4. Και είμαι σίγουρος ότι γνωρίζεις σε περίπτωση κρούσης ότι η μάζα παίζει ρόλο. Τι θα γίνει αν συγκρουστεί αυτό το πράγμα με ένα αυτοκίνητο πόλης; 

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Darthvader είπε

Γενικότερα στην Ευρώπη και 1χλμ να είσαι πάνω από το όριο (πχ 51 αντί για 50km) έχεις φάει κλήση η οποία σου έρχεται ταχυδρομικά στο σπίτι και αν δεν την πληρώσεις άμεσα έχει τρελές προσαυξήσεις.

Kαλά μη τρελένεσαι έχουμε οδηγήσει και σε άλλες χώρες και ΗΠΑ και με οτι ταχύτητες θες δεν είμαστε η γιαγια στο χωρίο που πιστεύει ότι παρλαπίπα σερβίρει ο καθένας κάπου ήμαρτον που έλεγε και ο Γεωργίου, θες να δεις κόντρες και καφριλίκια σε δημόσιο δρόμο με χοντρά φράγκα στις ΗΠΑ συγκεκριμένα Ντιτρόιτ in vivo,  άσε τις υπερβολές..

Δημοσ.
2 ώρες πριν, nazarene είπε

Kαλά μη τρελένεσαι έχουμε οδηγήσει και σε άλλες χώρες και ΗΠΑ και με οτι ταχύτητες θες δεν είμαστε η γιαγια στο χωρίο που πιστεύει ότι παρλαπίπα σερβίρει ο καθένας κάπου ήμαρτον που έλεγε και ο Γεωργίου, θες να δεις κόντρες και καφριλίκια σε δημόσιο δρόμο με χοντρά φράγκα στις ΗΠΑ συγκεκριμένα Ντιτρόιτ in vivo,  άσε τις υπερβολές..

Εσύ γιατί θίχτηκες? Σου θίξαμε το ψοφίμι σου? Εγώ εκ πείρας μιλάω και για βόρεια Ευρώπη και Αγγλία. Τώρα τι έχεις δει ή κάνει εσύ στο Ντιτρόιτ, κλαιν...

• Haha 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 8/4/2025 στις 7:56 ΠΜ, Vasilisxd είπε

Όχι ιδιαίτερα, με μισθούς στα 4Κ σε χώρες όπως Γερμανία, Ελβετία, Σουηδία, Ολλανδία, Αυστραλία, Βέλγιο κλπ. βγαίνει άνετα. 

Αυτό ακριβώς. Δεν το φτιάχνουν οι Κινέζοι για την Ελλάδα των 10εκ φτωχομπινέδων (στην πλειοψηφία), έχουν στόχο την αγορά πολυτελών αυτοκινήτων της βόρειας Ευρώπης. Γι'αυτό και Γερμανία και Γαλλία είναι σε πανικό και ζητάνε δασμούς στα κινέζικα αυτοκίνητα προκειμένου να προστατέψουν τις βιομηχανίες τους (σε βάρος όσων κρατών-μελών δεν έχουν αυτοκινητοβιομηχανία φυσικά).

Επεξ/σία από kurkosdr
  • Like 1
Δημοσ.
Στις 7/4/2025 στις 11:31 ΜΜ, butters είπε

Και γι αυτό μπορεί να μπει κόφτης τώρα που είναι online…

Δημοσ.
17 ώρες πριν, agnostos13 είπε

Και γι αυτό μπορεί να μπει κόφτης τώρα που είναι online…

Ο κόφτης θα μπει σε μια τελική ταχύτητα. Δεν αλλάζει κάτι σε μετακινήσεις όπου η επιτάχυνση αυτή είναι προβληματική. Δε θα έπρεπε να κυκλοφορεί ένα τέτοιο αυτοκίνητο καν. Στο WRC έχουν ιπποδυνάμεις ~500hp και στη F1 ~1000hp, αλλά είναι ok να κυκλοφορεί κάποιος άσχετος με 1300hp όχημα 3 τόνων, απλά επειδή πλήρωσε το κόστος αγοράς. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, butters είπε

Ο κόφτης θα μπει σε μια τελική ταχύτητα. Δεν αλλάζει κάτι σε μετακινήσεις όπου η επιτάχυνση αυτή είναι προβληματική. Δε θα έπρεπε να κυκλοφορεί ένα τέτοιο αυτοκίνητο καν. Στο WRC έχουν ιπποδυνάμεις ~500hp και στη F1 ~1000hp, αλλά είναι ok να κυκλοφορεί κάποιος άσχετος με 1300hp όχημα 3 τόνων, απλά επειδή πλήρωσε το κόστος αγοράς. 

Και η επιτάχυνση μπορεί να αλλάξει τεχνητά αν χρειαστεί…

Βέβαια για κάθε ανίκανο-επικίνδυνο οδηγό δεν φταίει το όχημα που δεν το χειρίζεται σωστά!

Από την άλλη είναι πιο εύκολο να μπουν όρια εφόσον θελήσει η πολιτεία στα οχήματα με ηλεκτρονικό τρόπο τώρα που έχουν γίνει πιο «έξυπνα» και ήδη συζητιέται σε κάποιες χώρες.

Επεξ/σία από agnostos13

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...