Black Flag Δημοσ. 8 Απριλίου Δημοσ. 8 Απριλίου 5 λεπτά πριν, Eloy είπε Γάζα : Linux 90% - Macos 8% - Win11 1% - Win10 1%... Πες μας τι ποσοστό ανά τον κόσμο έχει transexuals το Ισραήλ. Θα εκπλαγείς.
AtiX Δημοσ. 8 Απριλίου Δημοσ. 8 Απριλίου (επεξεργασμένο) 17 λεπτά πριν, Eloy είπε Αφού για την μια πλευρά είναι δυαδικό, η άλλη πρέπει να είναι πλουραλιστική ? Οσο νοιάστηκαν και μίλησαν τόσα χρόνια οι Παλαιστίνιοι για την Κύπρο, άλλο τόσο νοιάζομαι κι εγώ γι'αυτούς... Σε ένα δίπολο, σίγουρα δεν είναι κριτήριο ποιος λαός με στήριξε ή όχι… το σημαντικότερο είναι αν αξίζει, για αυτόν τον λόγο, ένας λαός να εξολοθρευτεί… Επεξ/σία 8 Απριλίου από AtiX 1
nazarene Δημοσ. 8 Απριλίου Δημοσ. 8 Απριλίου 23 λεπτά πριν, AtiX είπε Ζεις σε ένα τεράστιο δυαδικό ατόπημα… μια ζωή η ίδια καραμέλα στα πάντα, μέχρι εκεί φτάνουμε? ή με το ένα τέρας ή με το άλλο? Στον πραγματικό κόσμο ναι, έτσι είναι οι συμμαχίες παροδικές και υπάρχουν μόνο κοινά συμφέροντα, και εφ όσον ο εχθρός μου είναι η τουρκία (βέβαια αρκετοί νοητικά ημιθανείς αμφισβητούν και αυτό, για όποιον αμφιβάλλει το 92% των τουρκικών κομμάτων τον μόνο τους κοινό είναι η επεκτατική ανθελληνική πολιτική), και είναι και εχθρός του Ισραήλ τότε είμαστε σύμμαχοι, δεν υπάρχουν συναισθηματισμοί στο διεθνές περιβάλλον παρά μόνο σκληρή ισχύς (ευτυχώς η χώρα μας διαθέτει αρκετή) και διπλωματία και πολιτική βούληση (εδώ έχουμε θέμα), τα υπόλοιπα είναι θεωρίες άνευ αντικρίσματος, σιγα μην πάμε και πίσω στους Μακκαβαίους, την Εσσαική φυλή και την μετάφραση των εβδομήκοντα ευαγγελίων για να μη συνάψουμε μια συμμαχία, γνώσεις υπάρχουν της ιστορίας, τώρα είμαστε σύμμαχοι γιατί αυτό επιτάσσει το εθνικό συμφέρον 2 1
AtiX Δημοσ. 8 Απριλίου Δημοσ. 8 Απριλίου Μόλις τώρα, nazarene είπε Στον πραγματικό κόσμο ναι, έτσι είναι οι συμμαχίες παροδικές και υπάρχουν μόνο κοινά συμφέροντα, και εφ όσον ο εχθρός μου είναι η τουρκία (βέβαια αρκετοί νοητικά ημιθανείς αμφισβητούν και αυτό, για όποιον αμφιβάλλει το 92% των τουρκικών κομμάτων τον μόνο τους κοινό είναι η επεκτατική ανθελληνική πολιτική), και είναι και εχθρός του Ισραήλ τότε είμαστε σύμμαχοι, δεν υπάρχουν συναισθηματισμοί στο διεθνές περιβάλλον παρά μόνο σκληρή ισχύς (ευτυχώς η χώρα μας διαθέτει αρκετή) και διπλωματία και πολιτική βούληση (εδώ έχουμε θέμα), τα υπόλοιπα είναι θεωρίες άνευ αντικρίσματος, σιγα μην πάμε και πίσω στους Μακκαβαίους, την Εσσαική φυλή και την μετάφραση των εβδομήκοντα ευαγγελίων για να μη συνάψουμε μια συμμαχία, γνώσεις υπάρχουν της ιστορίας, τώρα είμαστε σύμμαχοι γιατί αυτό επιτάσσει το εθνικό συμφέρον Το μπουζούκι τον αστυνομικό και όργανο το έχεις ακούσει ή θα το μάθεις τώρα από εμένα?
geodendra Δημοσ. 8 Απριλίου Δημοσ. 8 Απριλίου 2 hours ago, Huruduru said: Τι πέτυχε ακριβώς; Θα γράψουν 100-200 άτομα σχόλια στις αναρτήσεις των Social Media και μετά θα ξεχαστεί το θέμα όπως όλα τα υπόλοιπα. Με την διαφορά ότι έμεινε χωρίς δουλειά. Πέτυχε ότι μίλησε ενάντια στην γενοκτονία του Παλαιστινιακου λαου και έχει τη συνείδηση της καθαρή. Δουλειά θα ξανά βρούμε, άνθρωποι δεν θα ξανά γίνουμε. Όσοι εδώ μέσα απλά δεν σας "ενδιαφέρει". Είστε ή πληρωμένοι από την Ισραιλινη Κυβέρνηση ή αμιβαδες. 3 1 2
nazarene Δημοσ. 8 Απριλίου Δημοσ. 8 Απριλίου (επεξεργασμένο) 55 λεπτά πριν, Black Flag είπε 13 Φλεβάρη έκανες εγγραφή. Τυχαίο; Ότι και να σου λένε να λες. Το Ισραήλ σήμερα είναι ένα κράτος τρομοκράτης που συντελεί γενοκτονία από το 1945. Πάρε δες τον Φριζή τι μίσος βγάζει για την Ελλάδα παρόλο που είναι Έλληνας Εβραίος. Που μιλάει για προαιώνιους εχθρούς κτλ. Ευτυχώς με τα βαλλιστικά οι Πέρσες του έδωσαν ένα μάθημα και ένα μήνυμα ότι δεν είναι ανίκητο. Η Χεζμπολά ιδρύθηκε εξαιτίας της Ισραηλινής εισβολής στον Λίβανο, που την έκανε για να στηρίξει τους ακροδεξιούς Μαρωνίτες. Οι Σφαγές που κάνανε οι Ισραηλινοί με τους Μαρωνίτες δεν είχαν προηγούμενο. Οι Ισραηλινοί είχαν τεράστιες απώλειες από την νεοσύστατη Χεζμπολά. Το 2006 πάλι τα ίδια και προσφάτως παρόλο τις απώλειες σε επιχειρησιακό επίπεδο της Χεζμπολά, οι φασίστες του IDF δεν κατάφεραν να διεισδύσουν μέχρι τον ποταμό Λιτάνι και είχαν βαρύτατες απώλειες. Μόλις 5 χιλιόμετρα από τα σύνορα προωθήθηκαν. Επιδόθηκαν σε κατεδαφίσεις τζαμιών, εκκλησιών και σπιτιών κατά την προσφιλή τους τακτική. Και φυσικά τις δολοφονίες αμάχων. Μάθε να ξεχωρίζεις κάποια πράγματα. Απο Περισσό η ανταπόκριση, αυτά να πας να τα πεις σε ημιθανείς νοητικά όπου σε παρακολουθούν μαζι με την σημαία που την έχετε κάνει λάβαρο των παλαιστινίων αλλά Ελληνική δεν κρατάς φυσικά μήπως και σε κακοχαρακτηρίσουν comrade...γνωστό το είδος σε εμένα...... Σιγά μην πάμε και στους Μακκαβαίους για να βρούμε ανθελληνισμό και να υποστηρίξουμε τις χαζομάρες που γράφεις σα βαμμένο κομματόσκυλο όπου έισαι αυτά στους δικούς σου και μαθήματα σε αγράμματους όπου και σε πάιρνει όχι σε εμένα Επεξ/σία 8 Απριλίου από nazarene 1 1 1
Eloy Δημοσ. 8 Απριλίου Δημοσ. 8 Απριλίου (επεξεργασμένο) Tους Παλαιστίνιους μετά το '45 τους στήριξε η διεθνής κοινότητα, τους έδωσε άπειρα χρήματα, τους βοήθησε να κάνουν ελεύθερες εκλογές κι αυτοί το μόνο που τους νοιάζει είναι να εξαφανιστούν οι Εβραίοι - γι'αυτό και έφεραν την Χαμάς στην διακυβέρνηση της Γάζας - είναι ασυμβίβαστοι στην συμβίωση δίπλα στους Εβραίους. Οι Παλαιστίνιοι είναι Αραβες και η έννοια της χώρας "Παλαιστίνη" δημιουργήθηκε απο τα άλλα γειτονικά αραβικά κράτη για να εξοντώσουν το Ισραήλ χωρίς να λερώνονται οι ίδιοι. Αν πεις σε έναν Παλαιστίνιο "πάτα αυτό το κουμπί και θα πεθάνουν όλοι οι Εβραίοι" θα το πατάει όλη μέρα για να σιγουρευτεί. Επεξ/σία 8 Απριλίου από Eloy 4 1 1
Black Flag Δημοσ. 8 Απριλίου Δημοσ. 8 Απριλίου (επεξεργασμένο) 43 λεπτά πριν, nazarene είπε Απο Περισσό η ανταπόκριση, αυτά να πας να τα πεις σε ημιθανείς νοητικά όπου σε παρακολουθούν μαζι με την σημαία που την έχετε κάνει λάβαρο των παλαιστινίων αλλά Ελληνική δεν κρατάς φυσικά μήπως και σε κακοχαρακτηρίσουν comrade...γνωστό το είδος σε εμένα...... Σιγά μην πάμε και στους Μακκαβαίους για να βρούμε ανθελληνισμό και να υποστηρίξουμε τις χαζομάρες που γράφεις σα βαμμένο κομματόσκυλο όπου έισαι αυτά στους δικούς σου και μαθήματα σε αγράμματους όπου και σε πάιρνει όχι σε εμένα Σιωναζί εγώ είμαι υπερήφανος για τις πολιτικές μου πεποιθήσεις. Και δεν ήμουν ποτέ οργανωμένος. Και κάποτε λόγω της προγιαγιάς μου () είχα μεγάλη συμπάθεια στο Ισραήλ. Μεγαλώνοντας αντιλήφθηκα κάποια πράγματα. Επεξ/σία 8 Απριλίου από Black Flag 1 1
Tablet Δημοσ. 8 Απριλίου Δημοσ. 8 Απριλίου Απελαση απο την χωρα θέλει αυτη. Να κανει κανα protest στην χωρα της για τα δικαιοματα των γυναικων που καταπατουντε με τις μπουργκες κλπ ουτε καν ε; 3 2
Black Flag Δημοσ. 8 Απριλίου Δημοσ. 8 Απριλίου Πάντοτε επίκαιρο. Γιατί άραγε ο Einstein δεν δέχτηκε ποτέ να γίνει πρόεδρος του Ισραήλ; 1 1
AtiX Δημοσ. 8 Απριλίου Δημοσ. 8 Απριλίου 1 λεπτό πριν, Eloy είπε Tους Παλαιστίνιους μετά το '45 τους στήριξε η διεθνής κοινότητα, τους έδωσε άπειρα χρήματα, τους βοήθησε να κάνουν ελεύθερες εκλογές κι αυτοί το μόνο που τους νοιάζει είναι να εξαφανιστούν οι Εβραίοι - γι'αυτό και έφεραν την Χαμάς στην διακυβέρνηση της Γάζας - είναι ασυμβίβαστοι στην συμβίωση δίπλα στους Εβραίους. Οι Παλαιστίνιοι είναι Αραβες και η έννοια της χώρας "Παλαιστίνη" δημιουργήθηκε απο τα άλλα γειτονικά αραβικά κράτη για να εξοντώσουν το Ισραήλ χωρίς να λερώνονται οι ίδιοι. Αν πεις σε έναν Παλαιστίνιο "πάτα αυτό το κουμπί και θα πεθάνουν όλοι οι Εβραίοι" θα το πατάει όλη μέρα για να σιγουρευτεί. Συγνώμη αλλά που τα διαβάζεις όλα αυτά? Πέτα απ’ όλα από που και ως που έχουν κοινή θρησκεία… το ότι ο Ερντογάν πετάει ανοησίες για να επιβραβεύσει τον εγωισμό του δεν σημαίνει ότι όλη η μέση ανατολή έχει κοινή θρησκεία… είναι σαν να λες ότι Ελλάδα και Ιταλία είναι σύμμαχοι λόγω χριστιανισμού, τόσο άκυρο τόσο ψευδές… μου αρέσει ου κατηγορία τους υπόλοιπους για προπαγάνδα και είσαι ο πρώτος που την κάνει… 3
magictoboggan Δημοσ. 8 Απριλίου Δημοσ. 8 Απριλίου (επεξεργασμένο) Όλοι οι καμένοι στα σχόλια γράφουν πάλι κατεβατά. Άρε insomnia ξέρετε πως να ανεβάζετε το engage στο site. Επεξ/σία 8 Απριλίου από magictoboggan
AtiX Δημοσ. 8 Απριλίου Δημοσ. 8 Απριλίου Μόλις τώρα, Black Flag είπε Πάντοτε επίκαιρο. Γιατί άραγε ο Einstein δεν δέχτηκε ποτέ να γίνει πρόεδρος του Ισραήλ; Μην πέφτεις στο λάθος που κάνουν οι υπόλοιποι φίλε μου, άλλο λαός άλλο ηγεσία… ο ισραηλινός λαός δεν πρέπει να χαρακτηρίζεται… 1
elpenor Δημοσ. 8 Απριλίου Δημοσ. 8 Απριλίου @Black Flag Γράφεις σχόλια για την σύγχρονη ιστορία των τελευταίων 20 ετών και νομίζουν ότι αναφέρεσαι στο 2ο αιώνα π.Χ. 3 minutes ago, Eloy said: Tους Παλαιστίνιους μετά το '45 τους στήριξε η διεθνής κοινότητα, τους έδωσε άπειρα χρήματα, τους βοήθησε να κάνουν ελεύθερες εκλογές κι αυτοί το μόνο που τους νοιάζει είναι να εξαφανιστούν οι Εβραίοι - γι'αυτό και έφεραν την Χαμάς στην διακυβέρνηση της Γάζας - είναι ασυμβίβαστοι στην συμβίωση δίπλα στους Εβραίους. Οι Παλαιστίνιοι είναι Αραβες και η έννοια της χώρας "Παλαιστίνη" δημιουργήθηκε απο τα άλλα γειτονικά αραβικά κράτη για να εξοντώσουν το Ισραήλ χωρίς να λερώνονται οι ίδιοι. Και εμείς επί 400 χρόνια θέλαμε να φύγουν οι Τούρκοι. Όσο για την Χαμάς ήρθε στην διακυβέρνηση της Γάζας λόγω της βοήθειας του Ισραήλ που ήθελε να μειώσει την επιρροή του PLO, divide and conquer. 3
AtiX Δημοσ. 8 Απριλίου Δημοσ. 8 Απριλίου (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, Tablet είπε Απελαση απο την χωρα θέλει αυτη. Να κανει κανα protest στην χωρα της για τα δικαιοματα των γυναικων που καταπατουντε με τις μπουργκες κλπ ουτε καν ε; Ναι αλλά τότε, εσύ ο ίδιος, θα βγεις και θα την χαρακτηρίσεις φεμινίστρια και που προσπαθεί να σου επιβάλει τις απόψεις της και να σου περιορίσει τα προνόμια σου ως άντρας! Το έχεις κάνει και έχουμε ανταλλάξει ποστ για αυτό το θέμα… το ξέχασες? Επεξ/σία 8 Απριλίου από AtiX
Προτεινόμενες αναρτήσεις