gadgetseek Δημοσ. 8 Απριλίου Δημοσ. 8 Απριλίου Οι ευρωπαϊκές πλατφόρμες πληρωμών έρχονται..! Independence Day.. (πέρα από την πλάκα, με το καλό να έρθουν..) 1
ethereum Δημοσ. 8 Απριλίου Δημοσ. 8 Απριλίου (επεξεργασμένο) απο ακαδημαϊκές συζητήσεις να φάνε και οι κότες Επεξ/σία 8 Απριλίου από ethereum 1 1
kostasmira Δημοσ. 8 Απριλίου Δημοσ. 8 Απριλίου Ημασταν πρωτοποροι ως Ελλάδα και θελουν να μας μοιάσουν. Ελλαδα 2.0 -> Ε.Ε 2.0
lbit Δημοσ. 8 Απριλίου Δημοσ. 8 Απριλίου το οποιοδηποτε νομισμα στηριζεται απο την αποδοχη ολων των χωρων ... τωρα αμα σπασει αυτη η συμφωνια δεν ξερω πως θα γινονται οι νεες παγκοσμιες συναλλαγες. πολυ θολη μου φαινεται αυτη η νεα παγκοσμια οικονομια ...
svartevarg Δημοσ. 8 Απριλίου Δημοσ. 8 Απριλίου 11 λεπτά πριν, gadgetseek είπε Οι ευρωπαϊκές πλατφόρμες πληρωμών έρχονται..! Independence Day.. (πέρα από την πλάκα, με το καλό να έρθουν..) Μακάρι, αλλά... Πιο εύκολο θα είναι να μας επιτεθούν οι εξωγήινοι όπως στο Independence day. 1
james01gr Δημοσ. 8 Απριλίου Δημοσ. 8 Απριλίου 53 λεπτά πριν, manolis940 είπε Λέω να το ονομάσουμε Δήμητρα του δικό μας σύστημα /s Ερμής είναι ποιο ταιριαστο
NikosKallithea Δημοσ. 8 Απριλίου Δημοσ. 8 Απριλίου Θα μας ρημάξουν στις προμήθειες και τα επιτόκια, καλα ήμαστε τώρα 1
chek2fire Δημοσ. 8 Απριλίου Δημοσ. 8 Απριλίου Σαν την ενεργειακή ανεξαρτησία από την Ρωσία θα πάει και αυτό... 8
maxx71 Δημοσ. 8 Απριλίου Δημοσ. 8 Απριλίου (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Panoskoopa είπε Επιστροφή στο ρευστό και σώθηκαμε όλοι ... Σκεφτείτε το... κατι μου λεει οτι εχεις και σε plan b τη δραχμη αγαπητε Επεξ/σία 8 Απριλίου από maxx71
NikosKallithea Δημοσ. 8 Απριλίου Δημοσ. 8 Απριλίου 3 λεπτά πριν, chek2fire είπε Σαν την ενεργειακή ανεξαρτησία από την Ρωσία θα πάει και αυτό... Σιγουράκι! Δεν τους εχω την παραμικρή εμπιστοσύνη και ειναι ικανοι να το κανουν και υποχρεωτικό σε όλες τις τράπεζες 1
Panoskoopa Δημοσ. 8 Απριλίου Δημοσ. 8 Απριλίου 5 λεπτά πριν, maxx71 είπε κατι μου λεει οτι εχεις και σε plan b τη δραχμη αγαπητε Δραχμή οχι ... Κρυπτο ναι χαχα 1
basilis_k6 Δημοσ. 8 Απριλίου Δημοσ. 8 Απριλίου η ευρωπη ξυπνησε και αποφασισε να κανει οτι επρεπε να γινει το 90. ο τραμπ παιζει να σωσει την ΕΕ τελικα, οχι τις ΗΠΑ. 7 2
loatki Δημοσ. 8 Απριλίου Δημοσ. 8 Απριλίου Αναφορά σε κείμενο Ωστόσο, η δημιουργία μιας ευρωπαϊκής εναλλακτικής λύσης στη Visa και τη Mastercard αντιμετωπίζει σημαντικές προκλήσεις, https://xkcd.com/927/ 3 1
Dimitris_1981 Δημοσ. 8 Απριλίου Δημοσ. 8 Απριλίου Γιατί εμένα μου μοιάζει η ΕΕ να παίζει το παιχνίδι της αποσύνδεσης από τις ΗΠΑ για να πιέσει τον Τραμπ και να έχει κάτι να βάλει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων. Κάτι οι απειλές για δασμούς, κάτι η πρόθεση για συνεργασία με τρίτους όπως η Ινδία και κάτι τώρα αυτό. Σαν να λες δεν είμαι άοπλος αλλά σε παρακαλώ έλα να τα βρούμε. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα