Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 ώρες πριν, dbrillis είπε

Καταλαβαινω να κανουμε χαβαλε με μια φημη αλλα να κανουν χαβαλε και οι "Samsungακηδες" που λατρευαν την κυρτη οθονη και τωρα λατρευουν τα S25 Ultra που επιτελους εχουν και παλι επιπεδη οθονη...

Τα πραγματα ειναι απλα, η Apple θα το κανει καλυτερα.

Δουλευεις σε εταιρεια που κανει ερευνες φιλε; Δωσε μας inside info απο τις ερευνες που κανετε για τα samsung τηλεφωνα αν θελεις. Καποιοι γουσταρουν κυρτη οθονη και καποιοι flat. Απιστευτο ε; Και δεν δουλευω και σε εταιρεια σαν εσενα.

Δημοσ.

Multicam recording υποστηρίζεται από chip Α12 ή νεότερο, δηλαδή από εποχή iPhone XS, και υπάρχουν εφαρμογές που το κάνουν.

Ο τίτλος του άρθρου κακός.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 hours ago, SuperLuigis said:

S4 αυτο που ξεκλειδωνε με φωτογραφιες; Μπραβο insomnia 👌🏼

Σίγουρα δεν είσαι μέτοχος apple, οπότε γιατί υποβαθμίζεις ένα γεγονός του σήμερα με ένα γεγονός άσχετο με το θέμα και μάλιστα δεκαετίας;

Επεξ/σία από transparent
  • Like 2
  • Super Moderators
Δημοσ.
6 ώρες πριν, SeaLion είπε

Multicam recording υποστηρίζεται από chip Α12 ή νεότερο, δηλαδή από εποχή iPhone XS, και υπάρχουν εφαρμογές που το κάνουν.

Δεν το έγραψα τόση ώρα γιατί ήθελα να αφήσω μερικούς να συνεχίσουν την "ψυχοθεραπεία" τους. :P 

• Confused 1
  • Haha 4
Δημοσ.
5 ώρες πριν, transparent είπε

Σίγουρα δεν είσαι μέτοχος apple, οπότε γιατί υποβαθμίζεις ένα γεγονός του σήμερα με ένα γεγονός άσχετο με το θέμα και μάλιστα δεκαετίας;

Για να μην μας φτυνουν και νομιζουμε οτι βρεχει φιλε.

επισης μετοχες εχω 😀!

• Haha 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, billdanos είπε

Δεν το έγραψα τόση ώρα γιατί ήθελα να αφήσω μερικούς να συνεχίσουν την "ψυχοθεραπεία" τους. :P 

Έλα πες την αλήθεια. Διασκεδάζεις που γράφουν 10 ποστ για Apple που δεν έχουν και 1 για Android που έχουν. 😁

Εν τω μεταξύ αυτό το feature είχε πάει ψιλό άπατο και στην μόδα βγήκαν οι Selfies. Προσωπικά δεν έχω δει ούτε έναν να έχει βγάλει τέτοιο βίντεο και ενώ είχα Samsung μέχρι πριν 1,5 χρόνο δεν το χρησιμοποίησα ποτέ ούτε έψαξα για αυτό καν.

Να δούμε μήπως βγάλουν καμιά μόδα τώρα τύπου reactions με τους απανταχού βλαμμενους να μας δείχνουν τις αντιδράσεις τους στις λαλακιες που βλέπουν.

Επεξ/σία από Dimitris_1981
  • Like 1
  • Confused 1
Δημοσ.
10 ώρες πριν, SeaLion είπε

Αν δεν ειναι κακος ο τιτλος δεν θα εχει καλα αποτελεσματα ομως , οπως γινεται συνηθως σε ολα αυτα τα αρθρα.

2 ώρες πριν, Dimitris_1981 είπε

Έλα πες την αλήθεια. Διασκεδάζεις που γράφουν 10 ποστ για Apple που δεν έχουν και 1 για Android που έχουν. 😁

Εν τω μεταξύ αυτό το feature είχε πάει ψιλό άπατο και στην μόδα βγήκαν οι Selfies. Προσωπικά δεν έχω δει ούτε έναν να έχει βγάλει τέτοιο βίντεο και ενώ είχα Samsung μέχρι πριν 1,5 χρόνο δεν το χρησιμοποίησα ποτέ ούτε έψαξα για αυτό καν.

Να δούμε μήπως βγάλουν καμιά μόδα τώρα τύπου reactions με τους απανταχού βλαμμενους να μας δείχνουν τις αντιδράσεις τους στις λαλακιες που βλέπουν.

Αληθεια ειναι αυτο που λες! Η μοναδικη φορα που το χρησιμοποιησα ηταν οταν το ανακαλυψα οτι υπαρχει. Το ερωτημα ειναι γιατι η apple θελει να προσθεσει τωρα αυτο το χαρακτηριστικο που εχει απατο. Η απαντηση που εχω εγω και απο τις 2 πλευρες ειναι οτι ενας μεσος χρηστης samsung και apple δεν γνωριζει οτι ο απεναντι το εχει αυτο το χαρακτηριστικο.

Δημοσ.

Κάτοχος Android από την εποχή του Galaxy Nexus ίσως και παλιότερα δε θυμάμαι, υπέκυψα στη περιέργεια μου και πριν 2 μήνες είπα να δοκιμάσω το iPhone και το iOS γενικότερα. Βρήκα ένα μεταχειρισμένο iPhone 14 και το κράτησα με το ζόρι 2 μήνες πριν να ζητήσω συγνώμη από το Pixel 6 και να το ξαναενεργοποιήσω.

Το πούλησα (πάλι καλά στην ίδια τιμή που το αγόρασα) και τώρα περιμένω με ανυπομονησία το Pixel 9.

Οπότε θέλω να ρωτήσω με ειλικρινή περιέργεια, γιατί δίνετε τόσα λεφτά για μία συσκευή που δεν έχει τις ίδιες ικανότητες με κάποια σε πολύ χαμηλότερη τιμή ; 

Τι χάνω ; 

• Like 3
  • Confused 1
Δημοσ.
14 λεπτά πριν, karamazov_th είπε

Κάτοχος Android από την εποχή του Galaxy Nexus ίσως και παλιότερα δε θυμάμαι, υπέκυψα στη περιέργεια μου και πριν 2 μήνες είπα να δοκιμάσω το iPhone και το iOS γενικότερα. Βρήκα ένα μεταχειρισμένο iPhone 14 και το κράτησα με το ζόρι 2 μήνες πριν να ζητήσω συγνώμη από το Pixel 6 και να το ξαναενεργοποιήσω.

Το πούλησα (πάλι καλά στην ίδια τιμή που το αγόρασα) και τώρα περιμένω με ανυπομονησία το Pixel 9.

Οπότε θέλω να ρωτήσω με ειλικρινή περιέργεια, γιατί δίνετε τόσα λεφτά για μία συσκευή που δεν έχει τις ίδιες ικανότητες με κάποια σε πολύ χαμηλότερη τιμή ; 

Τι χάνω ; 

Ότι χάνει και κάποιος που διαβάζει μόνο μια εφημερίδα…

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, AtiX είπε

Ότι χάνει και κάποιος που διαβάζει μόνο μια εφημερίδα…

Bro, μόλις έγραψα ότι το δοκίμασα για 2 μήνες, επίσης παλιότερα για περίπου 1μισο χρόνο είχα κι ένα Nokia Lumia με Windows Phone σε καμία περίπτωση δε διαβάζω μόνο μια εφημερίδα. Καλό το τσιτάτο αλλά απάντηση δεν είναι.

Δεν υπάρχει λόγος να καταφεύγουμε σε ειρωνίες, δε ρωτάω ούτε υποτιμητικά ούτε το παίζω ανώτερος. Ρωτάω με γνήσια περιέργεια.

Μου άρεσε πολύ το Face ID, και η κάμερα ειδικά σε κινηματογραφικό mode είναι εξαιρετική. Μου άρεσε και το πως διαχειρίζεται τα notifications σε εφαρμογές όπως π.χ. το eFood που σου δείχνει συνεχώς την εξέλιξη της παραγγελίας. Αλλά κυριολεκτικά δε βρήκα κάτι που να δικαιολογεί αυτή τη τιμή. 

Η μπαταρία του είναι τραγική και ήταν στο 87% της υγείας, η οθόνη με τα 60Hz εν έτη 2023 που βγήκε το iPhone 14 απαράδεκτη, οπότε ξαναρωτάω ειλικρινά, τι παρπάνω προσφέρει ένα iPhone 14  σε σχέση με το Pixel 6 π.χ. 

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, karamazov_th είπε

Τι χάνω ; 

Μεγάλη συζήτηση. Συνοπτικά πάει κάπως έτσι:

Οι ανάγκες του καθενός είναι διαφορετικές. Το ίδιο και οι απαιτήσεις του. Έχω αλλάξει, τα τελευταία 25 χρόνια, κινητά με σχεδόν κάθε λειτουργικό που έχει κυκλοφορήσει. Με όλα έκανα τη δουλειά μου και ταυτόχρονα συνειοδητοποίησα ότι δεν υπάρχει τέλειο λειτουργικό. ΌΛΑ είχα τα θέματά τους. Κάποια ταίριαζαν πιο πολύ στις ανάγκες μου και έκανα καλύτερα τη δουλειά μου, αλλά δε μπορούσα ποτέ να το γενικεύσω. Δε μπορούσα να πω ότι "είναι το καλύτερο λειτουργικό για όλους". Απλά κάποια ταιριαξαν καλύτερα σε μένα. 

Έτσι και σε αυτή την περίπτωση: το android, σύμφωνα με τη δική σου εκτίμηση, είναι το καλύτερο λειτουργικό για εσένα.

Για κάποιον πχ που ΔΕΝ ενδιαφέρεται να εγκαθιστά στη συσκευή του ότι πέσει μπροστά του και θέλει μόνο εφαρμογές από μεγάλες εταιρείες, από ένα ποιοτικό store, χωρίς σαβούρες, ή για κάποιον που η ασφάλεια έχει μεγαλύτερη σημασία από την εκτενή παραμετροποίηση, ή για κάποιον που η σταθερότητα και προβλέψιμη συμπεριφορά είναι το πρώτο μέλημα, ή όλα να δουλεύουν με ελάχιστη έως μηδενική παραμετροποίηση από το χρήστη out of the box, το android δεν αποτελεί την πρώτη λύση. Αντιθέτως, αν κάποιος θέλει να παραμετροποιεί το κινητό του, να κατεβάζει και να εγκαθιστά ότι θέλει (ειδικά εφαρμογές για "δωρεάν" περιεχόμενο...), τότε το iOS δεν υπάρχει καν στις διαθέσιμες επιλογές του.

Το θέμα είναι τί θέλει ο καθένας. Να ξεκαθαρίσω ότι δεν το πάω σε VS. Έχω προαναφέρει ότι με ολα τα λειτουργικά έκανα τη δουλειά μου και τόσο το Android, όσο και το iOS είναι πολύ αξιόλογα λειτουργικά. Μπορώ να δουλέψω και με τα 2.

Είχα κινητά με android, Symbian series 60, Windows phone, Windows mobile, BB OS, Sailfish OS, Ubuntu touch και ένα σωρό custom ROMS (LineagerOS, /e/ OS και ένα σωρό άλλες). Όλα μου άρεσαν.

Επεξ/σία από Tlykog
  • Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 λεπτά πριν, karamazov_th είπε

Bro, μόλις έγραψα ότι το δοκίμασα για 2 μήνες, επίσης παλιότερα για περίπου 1μισο χρόνο είχα κι ένα Nokia Lumia με Windows Phone σε καμία περίπτωση δε διαβάζω μόνο μια εφημερίδα. Καλό το τσιτάτο αλλά απάντηση δεν είναι.

Δεν υπάρχει λόγος να καταφεύγουμε σε ειρωνίες, δε ρωτάω ούτε υποτιμητικά ούτε το παίζω ανώτερος. Ρωτάω με γνήσια περιέργεια.

Μου άρεσε πολύ το Face ID, και η κάμερα ειδικά σε κινηματογραφικό mode είναι εξαιρετική. Μου άρεσε και το πως διαχειρίζεται τα notifications σε εφαρμογές όπως π.χ. το eFood που σου δείχνει συνεχώς την εξέλιξη της παραγγελίας. Αλλά κυριολεκτικά δε βρήκα κάτι που να δικαιολογεί αυτή τη τιμή. 

Η μπαταρία του είναι τραγική και ήταν στο 87% της υγείας, η οθόνη με τα 60Hz εν έτη 2023 που βγήκε το iPhone 14 απαράδεκτη, οπότε ξαναρωτάω ειλικρινά, τι παρπάνω προσφέρει ένα iPhone 14  σε σχέση με το Pixel 6 π.χ. 

Μα δεν υπήρχε καμία ειρωνία στο ποστ μου και δεν καταλαβαίνω αυτή την άμυνα που “ανέβασες”… σου έγραψα με παράδειγμα τι συμβαίνει αν κάποιος διαβάζει κάτι για χρόνια, δηλαδή τη δύναμη της συνήθειας… λάθος μου που στο τέλος δεν έγραψα “για χρόνια” αλλά το θεώρησα περιττό…

Αγόρασες iPhone και δεν σου άρεσε, δικαίωμα σου! Το να ρωτάς όμως γιατί άλλοι συνεχίζουν να το αγοράζουν και αν εσύ χάνεις κάτι, όταν εσένα ο κύριος λόγος είναι το οικονομικό, ή περιμένοντας με αυτά τα λεφτά να πάρεις κάτι που να σου δικαιολογήσει τα προσωπικά κριτήρια, δεν το καταλαβαίνω…

δεν σε έκρινα γιατί δεν σου άρεσε, προσπάθησα να δικαιολογήσω γιατί δεν σου άρεσε… αν ισχύει ή όχι, το ξέρεις μόνο εσύ…

Επεξ/σία από AtiX
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...