haris_216 Δημοσ. 9 Απριλίου Δημοσ. 9 Απριλίου 12 λεπτά πριν, muga είπε Εάν εσύ θεωρείς ότι το κοσμιότατα είναι το "κάνουν ότι γουστάρουν" και το "τι πεταγεστε" μάλλον έχουμε μια πολύ διαφορετική άποψη για το τι είναι κόσμιο και τι όχι. Το γιατί δε με βολεύει δεν το καταλαβαίνω αλλά οκ. Ψήνεστε για τσακωμό και ειρωνεία στην οποία δε θέλω να εμπλακώ. Πιθανότατα έχω κάνει ανάρτηση σε λάθος πλατφόρμα. Παραπάνω ανέφερε "Θέλω να πω ότι δικό τους είναι το site ή/και η επιχείρηση, έχουν ό,τι κανόνα θέλουν και κάνουν ό,τι γουστάρουν." το οποίο και προφανώς είναι σωστό. Και το οποίο θεωρώ και μια χαρά απάντηση. Ενδεχομένως σε χάλασε το "γουστάρουν" αλλά πραγματικά, αν έλεγε "Θέλω να πω ότι δικό τους είναι το site ή/και η επιχείρηση, έχουν ό,τι κανόνα θέλουν και κάνουν ό,τι γουστάρουν θέλουν" θα σου ήταν τόσο σημαντικό και θα άλλαζε το πνεύμα της απάντησης; Ομοίως το να είναι κάτι προαπαιτούμενο από το νόμο (δημοσίευση), να παραθέτει κάποιος το νόμο και ο άλλος να γελάει (προφανώς λόγω άγνοιας) και σε όλο αυτό να σε "χαλάει" ότι του είπε να μην πετάγεται αφού δεν γνωρίζει το θέμα, νομίζω ότι μάλλον κάποιος άλλο "ψάχνεται" 1
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Απριλίου Δημοσ. 9 Απριλίου Μόλις τώρα, JakeKaufman είπε οκ. αρκετά παράξενο το σφάλμα. μοιάζει το πρώτο επίθετο με όνομα; πχ είναι Γιώργος Θανος-Παπαζογλου; βέβαια, αφού δώσατε και εσείς επιβεβαίωση από την μεριά τους είναι καλυμμένοι. αντίθετα εσείς είσαστε αυτοί που δεν έχετε "αποδείξεις" ότι κάνατε submit σωστά το αρχικό κείμενο. Ναι ναι ήταν τύπου Νίκος το ένα επίθετο και έγινε το μπλέξιμο. Δεν έχω το αρχικό κείμενο αλλά πλέον επιβεβαίωσαν οι ίδιοι οτι έχει γίνει λάθος από πλευράς τους στην αντιγραφή. Γενικά δε θέλω να διεκδικήσω κάτι. Ότι έγινε έγινε. Θα ξανακάνουμε τη δημοσίευση.
vamvakoolas Δημοσ. 9 Απριλίου Δημοσ. 9 Απριλίου (επεξεργασμένο) Ολη αυτη η μανουρα για 15-20 ευρ για ποιος/α το εχει πιο μεγαλο το ...δικιο. Δεν ειναι τυχαιο που πλεον δε μας κανει εντυπωση που σφαζονται ή τσακωνονται για μια θεση περκινγκ ή για τη προτεραιοτητα/τροχαιο. Επεξ/σία 9 Απριλίου από vamvakoolas 1
SabotazNic Δημοσ. 9 Απριλίου Δημοσ. 9 Απριλίου 17 λεπτά πριν, haris_216 είπε Ομοίως το να είναι κάτι προαπαιτούμενο από το νόμο (δημοσίευση), να παραθέτει κάποιος το νόμο και ο άλλος να γελάει (προφανώς λόγω άγνοιας) και σε όλο αυτό να σε "χαλάει" ότι του είπε να μην πετάγεται αφού δεν γνωρίζει το θέμα, νομίζω ότι μάλλον κάποιος άλλο "ψάχνεται" Γελάω γτ προφανώς είναι ακόμα μια μ@λακια που για κάποιο λόγο είναι υποχρεωτική και μάλιστα χρεώνεται. Ελπίζω να σε κάλυψα 😊 1
Moderators Malthador Δημοσ. 9 Απριλίου Moderators Δημοσ. 9 Απριλίου 14 minutes ago, muga said: Ναι ναι ήταν τύπου Νίκος το ένα επίθετο και έγινε το μπλέξιμο. Δεν έχω το αρχικό κείμενο αλλά πλέον επιβεβαίωσαν οι ίδιοι οτι έχει γίνει λάθος από πλευράς τους στην αντιγραφή. Γενικά δε θέλω να διεκδικήσω κάτι. Ότι έγινε έγινε. Θα ξανακάνουμε τη δημοσίευση. Γιατί πρέπει να γίνει ξανά η δημοσίευση; Σας δημιουργεί πρόβλημα το δημαρχείο για την παύλα ή δεν σας αρέσει το οπτικό αποτέλεσμα;
SabotazNic Δημοσ. 9 Απριλίου Δημοσ. 9 Απριλίου (επεξεργασμένο) 12 λεπτά πριν, vamvakoolas είπε Ολη αυτη η μανουρα για 15-20 ευρ για ποιος/α το εχει πιο μεγαλο το ...δικιο. Ολόκληρο τοπικ με πόσες σελίδες για τα 0.60 λεπτά της eurobank δεν άνοιξε? Πληρώνει που πληρώνει, ας γίνει σωστά Επεξ/σία 9 Απριλίου από SabotazNic 1
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Απριλίου Δημοσ. 9 Απριλίου 7 λεπτά πριν, Malthador είπε Γιατί πρέπει να γίνει ξανά η δημοσίευση; Σας δημιουργεί πρόβλημα το δημαρχείο για την παύλα ή δεν σας αρέσει το οπτικό αποτέλεσμα; Δε τη δέχεται το δημαρχείο.
mariosnik_ Δημοσ. 9 Απριλίου Δημοσ. 9 Απριλίου (επεξεργασμένο) Αν η κριτική δεν έχει ανέβει στο google αλλά στην ιστοσελίδα της επιχείρησης, μπορούν να την σβήσουν αν θέλουν, δεν τους εμποδίζει κανένας ούτε είναι υποχρεωμένοι να απολογηθούν σε κανέναν για αυτό. Αν τώρα έχουν σελίδα στο google με review. Εκεί δεν φεύγει με τίποτα η κριτική εκτός κι αν υπάρχουν υβριστικές λέξεις καθώς και αν αποφασίσουν να κλείσει όλη η σελίδα. Τώρα, όσον αφορά αυτό το αρχαίο έθιμο με την αγγελία γάμων σε εφημερίδες που δεν διαβάζει κανένας. Απλά τα πράγματα, έπρεπε να είχε καταργηθεί προ πολλού. Παραμένει διότι θα χαθούν έσοδα από τις εφημεριδες, όπου για κάποιες μικρές τοπικές στην επαρχία, είναι πολύ σημαντικά. Επεξ/σία 9 Απριλίου από mariosnik_ 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις