Nvidiaman Δημοσ. 9 Απριλίου Δημοσ. 9 Απριλίου Οπως παντα θα παιξω ΑΜΑΖΟΝ με τους απατεωνες που εχουμε μπλεξει. 1
pioupiou1 Δημοσ. 9 Απριλίου Δημοσ. 9 Απριλίου 46 λεπτά πριν, svartevarg είπε Σίγουρα και μάλιστα το έχει παρακάνει! Οικονομική αφαίμαξη the greek way! Είσαι σίγουρος ότι ήταν σε ευρώ ; Λες οι μεγάλες αλυσίδες να βάλανε το έξτρα καπέλο προπαραγγελίας;;; Ναι, ας περιμένουμε λιγο και θα φανεί.. 1
omghi2u Δημοσ. 10 Απριλίου Δημοσ. 10 Απριλίου 3 ώρες πριν, Chocobo είπε Πολύ κλάψα πολύ προτού δούμε το καπέλο του Κουρδιστάν της Ευρώπης. Με αρχηγό εμένα φυσικά που έχω εκνευριστεί κυρίως με την Nintendo. Ελλάδα δεν μου κάνει εντύπωση είναι ακυβέρνητο καράβι που μάλιστα βουλιάζει οπότε ότι αρπάξει ο καθένας. Προσωπικά έριξα άκυρο. 'Oχι επειδή δεν έχω την οικονομική άνεση αλλά επειδή βρίσκω την εταιρία ακραία άπληστη. Ενώ έβγαλε ένα σκασμό κέρδη απο 150 εκατομμύρια καταναλωτές με το Switch 1 , το ευχαριστώ της ήταν να ζητήσει απο τον κόσμο λίγο ακόμα...Μη μου πεί κανείς τα γνωστά ''εταιρία είναι έχει σκοπό κέρδος κλπ'' Προφανώς η Nintendo είναι μια greedy εταιρία που έχει καταλάβει πως μερικά άτομα δεν έχουν θέμα να πληρώσουν όσο και όσο και υπολόγισε πως ακόμα και αν μια μερίδα κόσμου(όπως εγώ) δεν αγοράσουν, θα βγάλουν τα σπασμένα απο τις φουσκωμένες τιμές. Εύχομαι να είχαν και άλλοι το δικό μου πείσμα και να μην αγόραζαν ώστε να βλέπαμε μια ιστορική μείωση τιμής τύπου 3DS. Αλλά ο κόσμος δεν ξέρω πως σκέφτεται,δεν ξέρει τι δύναμη έχει το πορτοφόλι του... Η Nintendo έχει το θράσος να περιμένει 20 εκατομμύρια το πρώτο χρόνο κυκλοφορίας αυτό τα λέει όλα.... εχω την αισθηση οτι η Nintendo είναι σαν εκεινο το παιδί που παντα ζηταει "λιγο ακομα" και καθε φορα το βλεπεις να σου κλεινει την πορτα πισω σου με ενα «ευχαριστω» τοσο ψευτικο που θα μπορουσε να μπει σε ταινια τρομου. η πραγματικοτητα ειναι οτι ξερει ακριβως τι κανει. αν εχουν το θρασος να περιμενουν πολλα εκατομμυρια την πρωτη χρονια, αυτο δεν ειναι απλως «επιχειρηματικη στρατηγικη». ειναι σαν να σου λενε "αν δεν θελεις, δεν πειραζει, θα βρουν άλλοι τον τροπο να πληρωσουν, οποτε μας κανετε χαρη που δεν σας χρεωνουμε ακομα περισσοτερα!" ξερει καλα οτι παντα θα υπαρχει ενα κοινο, απο κοντα και τα Nintendrones, που θα πει «και 500 ευρω να το βαλεις, εγω το παιρνω». αλλα ειναι και εκεινη η αισθηση που σου μενει οταν καταλαβαινεις ότι η Nintendo αποφασισε να φτιαξει την τιμη του Switch 2 και να πατησει πάνω στην επιτυχια του πρωτου χωρις να νοιαστει για το αν το κοινο τους έχει αρκετη υπομονη. σαν να σου λενε «σας εχουμε στο χερι, γιατι αν δεν το παρετε, θα το τσιμπησει καποιος αλλος». το θεμα ειναι οτι ισως χρειαζεται να συνειδητοποιησουμε ποσο δυναμη εχουμε, οπως ειπες κι εσυ. αν ολοι οι υπολοιποι λεγανε "οχι", το παιχνιδι θα ηταν διαφορετικο. αλλα δυστυχως η πλειοψηφια συχνα δεν εχει τη δυναμη να αντισταθει στις φανταχτερες συσκευασιες, την νοσταλγια και την διαφημιση. αυτο ομως ειναι που με εκνευριζει... ολοι εχουμε την ικανοτητα να κανουμε κατι, αλλά το αφηνουμε να περασει "εα μωε τωα, γω θα κανω την διαφορα ναουμε?"… και στο τελος εμεις ειμαστε οι "θιγμενοι", ενω η Nintendo γελαει "με γεματες τσεπες". 1 1
supernino Δημοσ. 10 Απριλίου Δημοσ. 10 Απριλίου Με 86€ μόνο έχεις και την έξτρα εγγύηση του Κωτσόβολου η οποία περιλαμβάνει και τηλεφωνικό αριθμό επικοινωνίας για να βρίζεις όλοι μέρα για την τιμή πού αγόρασες την κονσόλα 2 6
Chocobo Δημοσ. 10 Απριλίου Δημοσ. 10 Απριλίου 47 λεπτά πριν, omghi2u είπε εχω την αισθηση οτι η Nintendo είναι σαν εκεινο το παιδί που παντα ζηταει "λιγο ακομα" και καθε φορα το βλεπεις να σου κλεινει την πορτα πισω σου με ενα «ευχαριστω» τοσο ψευτικο που θα μπορουσε να μπει σε ταινια τρομου. η πραγματικοτητα ειναι οτι ξερει ακριβως τι κανει. αν εχουν το θρασος να περιμενουν πολλα εκατομμυρια την πρωτη χρονια, αυτο δεν ειναι απλως «επιχειρηματικη στρατηγικη». ειναι σαν να σου λενε "αν δεν θελεις, δεν πειραζει, θα βρουν άλλοι τον τροπο να πληρωσουν, οποτε μας κανετε χαρη που δεν σας χρεωνουμε ακομα περισσοτερα!" ξερει καλα οτι παντα θα υπαρχει ενα κοινο, απο κοντα και τα Nintendrones, που θα πει «και 500 ευρω να το βαλεις, εγω το παιρνω». αλλα ειναι και εκεινη η αισθηση που σου μενει οταν καταλαβαινεις ότι η Nintendo αποφασισε να φτιαξει την τιμη του Switch 2 και να πατησει πάνω στην επιτυχια του πρωτου χωρις να νοιαστει για το αν το κοινο τους έχει αρκετη υπομονη. σαν να σου λενε «σας εχουμε στο χερι, γιατι αν δεν το παρετε, θα το τσιμπησει καποιος αλλος». το θεμα ειναι οτι ισως χρειαζεται να συνειδητοποιησουμε ποσο δυναμη εχουμε, οπως ειπες κι εσυ. αν ολοι οι υπολοιποι λεγανε "οχι", το παιχνιδι θα ηταν διαφορετικο. αλλα δυστυχως η πλειοψηφια συχνα δεν εχει τη δυναμη να αντισταθει στις φανταχτερες συσκευασιες, την νοσταλγια και την διαφημιση. αυτο ομως ειναι που με εκνευριζει... ολοι εχουμε την ικανοτητα να κανουμε κατι, αλλά το αφηνουμε να περασει "εα μωε τωα, γω θα κανω την διαφορα ναουμε?"… και στο τελος εμεις ειμαστε οι "θιγμενοι", ενω η Nintendo γελαει "με γεματες τσεπες". Ακριβώς έτσι. Δεν θα μπορούσα να συμφωνήσω περισσότερο. Ωστόσο για αυτο το ''ευχαριστώ'' το ψεύτικο που αναφέρεις θα ανεβάσω αυτή την εικόνα καθώς είναι κάτι που συζητούσα με τον αδελφό μου. Λέγαμε πόσο ψεύτικο είναι αυτό το ευχαριστώ που λένε οι τυπάδες της εικόνας και πόσο ρομποτικό/εταιρικό ήταν όλο το σκηνικό.Κανένα συναίσθημα , κανένας ενθουσιασμός. Ιδού : 2 1
lvasilis22 Δημοσ. 10 Απριλίου Δημοσ. 10 Απριλίου 18 ώρες πριν, panther_512 είπε Ακριβώς αυτό. Μήν αγοράζετε από ελληνικά μαγαζιά και τέλος. Δεν θα έχεις την εγγύηση της επίσημης αντιπροσωπείας. Οπότε δεν θα ασχοληθεί κανείς εύκολα με αγορά από εξωτερικό. Ξέρουν τι κάνουν και το βαράνε εδώ. Όσο για το ότι θα εξαντληθεί παρότι βάλανε αυτή την τιμή…μα και στην Ευρώπη αν βάλουν αυτή την τιμή και πάλι θα εξαντληθεί άμεσα, απλά εκεί δεν θέλουν να κλέβουν τον κόσμο. 1
Volga Δημοσ. 10 Απριλίου Δημοσ. 10 Απριλίου 7 ώρες πριν, omghi2u είπε εχω την αισθηση οτι η Nintendo είναι σαν εκεινο το παιδί που παντα ζηταει "λιγο ακομα" και καθε φορα το βλεπεις να σου κλεινει την πορτα πισω σου με ενα «ευχαριστω» τοσο ψευτικο που θα μπορουσε να μπει σε ταινια τρομου. η πραγματικοτητα ειναι οτι ξερει ακριβως τι κανει. αν εχουν το θρασος να περιμενουν πολλα εκατομμυρια την πρωτη χρονια, αυτο δεν ειναι απλως «επιχειρηματικη στρατηγικη». ειναι σαν να σου λενε "αν δεν θελεις, δεν πειραζει, θα βρουν άλλοι τον τροπο να πληρωσουν, οποτε μας κανετε χαρη που δεν σας χρεωνουμε ακομα περισσοτερα!" ξερει καλα οτι παντα θα υπαρχει ενα κοινο, απο κοντα και τα Nintendrones, που θα πει «και 500 ευρω να το βαλεις, εγω το παιρνω». αλλα ειναι και εκεινη η αισθηση που σου μενει οταν καταλαβαινεις ότι η Nintendo αποφασισε να φτιαξει την τιμη του Switch 2 και να πατησει πάνω στην επιτυχια του πρωτου χωρις να νοιαστει για το αν το κοινο τους έχει αρκετη υπομονη. σαν να σου λενε «σας εχουμε στο χερι, γιατι αν δεν το παρετε, θα το τσιμπησει καποιος αλλος». το θεμα ειναι οτι ισως χρειαζεται να συνειδητοποιησουμε ποσο δυναμη εχουμε, οπως ειπες κι εσυ. αν ολοι οι υπολοιποι λεγανε "οχι", το παιχνιδι θα ηταν διαφορετικο. αλλα δυστυχως η πλειοψηφια συχνα δεν εχει τη δυναμη να αντισταθει στις φανταχτερες συσκευασιες, την νοσταλγια και την διαφημιση. αυτο ομως ειναι που με εκνευριζει... ολοι εχουμε την ικανοτητα να κανουμε κατι, αλλά το αφηνουμε να περασει "εα μωε τωα, γω θα κανω την διαφορα ναουμε?"… και στο τελος εμεις ειμαστε οι "θιγμενοι", ενω η Nintendo γελαει "με γεματες τσεπες". Αδερφέ, η τιμή βγαίνει με βάση τον ανταγωνισμό. Και τα 460 είναι μια τιμή ανταγωνιστικότατη σε σχέση με το παρόμοιο Steam Deck των χειρότερων Specs. 420 κάνει το αντίστοιο 256 Steam Deck με μικρότερη οθόνη, χαμηλότερη ανάλυση, 60Hz ανανέωση, χειρότερο Wifi, χωρίς VRR, χωρίς Dock για TV. Η κανονική τιμή του Switch 2 ..40ευρώ πάνω από το Steam Deck για 1080p 120FPS, μεγαλύτερη οθόνη, καλύτερο Wifi υποστήριξη VRR και αποσπώμενα χειριστήρια. Είναι μια χαρά!! Εδώ στην Ελλάδα είναι το θέμα. 519 ευρώ δεν κολλάει πουθενά. 3 1 1
georgiosmag Δημοσ. 10 Απριλίου Δημοσ. 10 Απριλίου 19 ώρες πριν, lofter είπε Μάλιστα... Εντωμεταξύ έξω μπορείς να βρεις ήδη προσφορές: ξέχασες να προσθέσεις τον οδηγό ακόμη 10 ευρώ.. σε παρακαλώ πολύ...
nekrik Δημοσ. 10 Απριλίου Δημοσ. 10 Απριλίου 45 minutes ago, lvasilis22 said: Δεν θα έχεις την εγγύηση της επίσημης αντιπροσωπείας. Οπότε δεν θα ασχοληθεί κανείς εύκολα με αγορά από εξωτερικό. Ξέρουν τι κάνουν και το βαράνε εδώ. Όσο για το ότι θα εξαντληθεί παρότι βάλανε αυτή την τιμή…μα και στην Ευρώπη αν βάλουν αυτή την τιμή και πάλι θα εξαντληθεί άμεσα, απλά εκεί δεν θέλουν να κλέβουν τον κόσμο. Εχεις κανονικά εγγύηση εαν αγοραστεί απο ευρωπαικό κατάστημα. Η εγγύηση ειναι πανευρωπαική 3
Volga Δημοσ. 10 Απριλίου Δημοσ. 10 Απριλίου 3 λεπτά πριν, georgiosmag είπε ξέχασες να προσθέσεις τον οδηγό ακόμη 10 ευρώ.. σε παρακαλώ πολύ... Τουλάχιστον ξέρεις οτι θα δώσεις 10 ευρώ ακόμη γιατί οντως είναι μια υπηρεσία που κάποιος θα κανει. Μια εξτρά εταιρία θα ασχοληθεί δηλαδή για να στο φέρει στην πόρτα σου. Το 519 του ελληνικού καταστήματος εγώ δεν βλέπω από που προκύπτει. 1
Noggenz_N5 Δημοσ. 10 Απριλίου Δημοσ. 10 Απριλίου 1 ώρα πριν, lvasilis22 είπε Δεν θα έχεις την εγγύηση της επίσημης αντιπροσωπείας. Οπότε δεν θα ασχοληθεί κανείς εύκολα με αγορά από εξωτερικό. Ξέρουν τι κάνουν και το βαράνε εδώ. Όσο για το ότι θα εξαντληθεί παρότι βάλανε αυτή την τιμή…μα και στην Ευρώπη αν βάλουν αυτή την τιμή και πάλι θα εξαντληθεί άμεσα, απλά εκεί δεν θέλουν να κλέβουν τον κόσμο. σταματήστε να γράφετε ασυναρτησίες και ότι σας κατέβει από το κεφάλι.... 4 1
lvasilis22 Δημοσ. 10 Απριλίου Δημοσ. 10 Απριλίου 11 ώρες πριν, Noggenz_N5 είπε σταματήστε να γράφετε ασυναρτησίες και ότι σας κατέβει από το κεφάλι.... Σου αναγνωρίζει η επίσημη αντιπροσωπεία στην Ελλάδα εγγύηση σε συσκευή που έχει αγοραστεί για παράδειγμα από την Ιταλία;
dtk-386 Δημοσ. 10 Απριλίου Δημοσ. 10 Απριλίου 2 λεπτά πριν, lvasilis22 είπε Σου αναγνωρίζει η επίσημη αντιπροσωπεία στην Ελλάδα εγγύηση σε συσκευή που έχει αγοραστεί για παράδειγμα από την Ιταλία; οτιδήποτε αγοράζεται ευρώπη έχει πανευρωπαική εγγύηση. 1
Noggenz_N5 Δημοσ. 10 Απριλίου Δημοσ. 10 Απριλίου 6 λεπτά πριν, lvasilis22 είπε Σου αναγνωρίζει η επίσημη αντιπροσωπεία στην Ελλάδα εγγύηση σε συσκευή που έχει αγοραστεί για παράδειγμα από την Ιταλία; Αρχικά δεν έγραψες αυτό στο σχόλιο που σχολίασα παραπάνω... Έγραψες πως δεν σε καλύπτει η εγγύηση της επίσημης αντιπροσωπείας. Η κάθε εταιρεία έχει τα δικά της μπορείς να διαβάσεις το policy τους στο σάιτ τους. Πχ Apple σε καλύπτει σε οποιαδήποτε χώρα. Αν πάρεις switch 2 απο πχ το αντίστοιχο Πλαίσιο της Γερμανίας έχεις κανονικά 2 χρόνια εγγύηση απο εκεί που το αγόρασες. Δεν καταλαβαίνω την σύγχηση. 1
lvasilis22 Δημοσ. 10 Απριλίου Δημοσ. 10 Απριλίου 9 λεπτά πριν, Noggenz_N5 είπε Αρχικά δεν έγραψες αυτό στο σχόλιο που σχολίασα παραπάνω... Έγραψες πως δεν σε καλύπτει η εγγύηση της επίσημης αντιπροσωπείας. Η κάθε εταιρεία έχει τα δικά της μπορείς να διαβάσεις το policy τους στο σάιτ τους. Πχ Apple σε καλύπτει σε οποιαδήποτε χώρα. Αν πάρεις switch 2 απο πχ το αντίστοιχο Πλαίσιο της Γερμανίας έχεις κανονικά 2 χρόνια εγγύηση απο εκεί που το αγόρασες. Δεν καταλαβαίνω την σύγχηση. Ε ναι ρε φίλε σχετικέ…χαίρω πολύ χαιρόπουλος…αν μου τύχει στραβή τρέχω να βρω ακρή και να κανονίζω και να στέλνω σε Γερμανίες για ένα 50ρικο διαφορά. Πολύς κόσμος δεν ασχολείται γιατί δεν αξίζει και έχει και δίκιο. Αυτό είπα ρε τσάκαλε πριν αλλά δεν το έπιασες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα