tempo Δημοσ. 9 Απριλίου Δημοσ. 9 Απριλίου 1 hour ago, ScorpioX777 said: Απο την στιγμη που δεν ειναι υποχρεωτικο να το αγορασεις ολα good... και εγώ αυτό σκέφτομαι....είναι πολύ καλό αλλά όταν υπάρχουν και άλλες επιλογές δεν με προβληματίζει η είδηση.
AtiX Δημοσ. 9 Απριλίου Δημοσ. 9 Απριλίου 5 λεπτά πριν, ikaruga24 είπε Όχι ότι με επηρεάζει καθώς ζω Αγγλία. Διορθώστε με αν κάνω λάθος, δεν είχε μπει το 2016 (;) ένας άλλος φόρος επιπλέον του ΦΠΑ για ηλεκτρονικά αγαθά και υπηρεσίες της τάξης του 20%; Αν κάνουμε τα μαθηματικά δεν φτάνει περίπου στα 520€ με αυτόν τον φόρο; Και εντελώς συμπτωματικά, μόνο το Switch 2 πιάνει αυτός ο φόρος και κανένα άλλο ηλεκτρονικό αγαθό… 2 1
Zus Δημοσ. 9 Απριλίου Δημοσ. 9 Απριλίου 6 ώρες πριν, stri4ker είπε Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΤΙΜΗ είναι στα 450 ευρώ με βάση τις επίσημες ανακοινώσεις της Nintendo. Τα 519 ευρώ που είναι η τελική τιμή στην Ελλάδα είναι ξεκάθαρο τέχνασμα από τα ΚΑΡΤΕΛ των αντιπροσωπειών και της λιανικής για έξτρα ξεζούμισμα στην μπανανίας μας. Δεν υπάρχει κανένα ΦΠΑ, όσο ψηλό και να είναι, που να δικαιολογεί τα 519 ευρώ...ακόμα και το Switch 2 έπεσε θύμα του greedflation που υπάρχει στην Ελλάδα, όπου για κάποιο ανεξήγητο λόγο έχουμε σταθερά τον υψυλότερο πληθωρισμό στην ευρωζώνη που ξεπερνάει το 3,5%...Είμαστε και με την βούλα η χώρα με το μεγαλύτερο κόστος ζωής στην Ευρώπη. Σωστά τα λες και εδώ και η εξήγηση. https://www.tovima.gr/print/opinions/oi-times-akolouthoun-tous-misthous/
Jmanol000 Δημοσ. 9 Απριλίου Δημοσ. 9 Απριλίου 7 ώρες πριν, UnderZer0 είπε Αφου εδω ειμαστε πελουσιοι. Αλοιμονο Θα εξαντληθεί γρήγορα μπέσα
sp3cial Δημοσ. 9 Απριλίου Δημοσ. 9 Απριλίου Δυστυχώς (?) θα υπάρξουν άτομα που θα το αγοράσουν, με δόσεις ίσως να αισθανθούν ότι το πλήρωσαν και φτηνά.. μπεεεε! 1
lakis_eo Δημοσ. 9 Απριλίου Δημοσ. 9 Απριλίου Όταν είχαμε το παλιό το ορθόδοξο ΠΑΣΟΚ, 50 ευρώ αφήναμε στην γκαρνταρόμπα στα μπουζούκια. 2
Chocobo Δημοσ. 9 Απριλίου Δημοσ. 9 Απριλίου Πολύ κλάψα πολύ προτού δούμε το καπέλο του Κουρδιστάν της Ευρώπης. Με αρχηγό εμένα φυσικά που έχω εκνευριστεί κυρίως με την Nintendo. Ελλάδα δεν μου κάνει εντύπωση είναι ακυβέρνητο καράβι που μάλιστα βουλιάζει οπότε ότι αρπάξει ο καθένας. Προσωπικά έριξα άκυρο. 'Oχι επειδή δεν έχω την οικονομική άνεση αλλά επειδή βρίσκω την εταιρία ακραία άπληστη. Ενώ έβγαλε ένα σκασμό κέρδη απο 150 εκατομμύρια καταναλωτές με το Switch 1 , το ευχαριστώ της ήταν να ζητήσει απο τον κόσμο λίγο ακόμα...Μη μου πεί κανείς τα γνωστά ''εταιρία είναι έχει σκοπό κέρδος κλπ'' Προφανώς η Nintendo είναι μια greedy εταιρία που έχει καταλάβει πως μερικά άτομα δεν έχουν θέμα να πληρώσουν όσο και όσο και υπολόγισε πως ακόμα και αν μια μερίδα κόσμου(όπως εγώ) δεν αγοράσουν, θα βγάλουν τα σπασμένα απο τις φουσκωμένες τιμές. Εύχομαι να είχαν και άλλοι το δικό μου πείσμα και να μην αγόραζαν ώστε να βλέπαμε μια ιστορική μείωση τιμής τύπου 3DS. Αλλά ο κόσμος δεν ξέρω πως σκέφτεται,δεν ξέρει τι δύναμη έχει το πορτοφόλι του... Η Nintendo έχει το θράσος να περιμένει 20 εκατομμύρια το πρώτο χρόνο κυκλοφορίας αυτό τα λέει όλα.... 4 1
pioupiou1 Δημοσ. 9 Απριλίου Δημοσ. 9 Απριλίου Παντως σε γνωστό μαγαζί που εμπορεύεται κονσόλες και videogames το έχει στα 490 σκέτο και 525 το bundle, οποτε το καπέλο της αντιπροσωπείας πρεπει είναι 15-20 ευρω .Οι μεγάλες αλυσίδες εχουν γίνει καρτέλ. 1
ikaruga24 Δημοσ. 9 Απριλίου Δημοσ. 9 Απριλίου 1 ώρα πριν, AtiX είπε Και εντελώς συμπτωματικά, μόνο το Switch 2 πιάνει αυτός ο φόρος και κανένα άλλο ηλεκτρονικό αγαθό… Σωστό, μάλλον είναι επιλεκτικό και μπαίνει κατά το δοκούν οπότε κάποιος σκέφτηκε να βγάλει έξτρα.
pioupiou1 Δημοσ. 9 Απριλίου Δημοσ. 9 Απριλίου 3 ώρες πριν, asikis είπε το κατεβασαν. Μηπως ηταν λαθος παιδια. Οχι έκανε ο κολλητός μου προ παραγγελία , το μεσημέρι αλλα ειχε τεράστια ζήτηση. Αυριο θα ξέρει εάν θα είναι στους πρώτους άλλιως θα παραλάβει με τις επόμενες παραλαβές του καταστήματος. 1
BlackRose56 Δημοσ. 9 Απριλίου Δημοσ. 9 Απριλίου 1 ώρα πριν, Jmanol000 είπε Θα εξαντληθεί γρήγορα μπέσα Μην ξεχνάμε και τους scalpers! Θα δούμε θαύματα και πράγματα!
ChristosG82 Δημοσ. 9 Απριλίου Δημοσ. 9 Απριλίου 2 ώρες πριν, Alexren είπε Ψωνίζει κανένας από αυτούς του μ*****ς ακομα ;εννοείται ότι υποστηρίζουμε μικρές επιχειρήσεις αλλά κάνουμε και μια έρευνα αγοράς πρωτα. Οσο για τα καρτέλ το βίντεο των greekconomics πιο επίκαιρο από ποτέ .Αν δεν το έχετε δει βάλτε να το δείτε 👌 Πάντως έχουν κάνει γενεές προσφορές κατά διαστήματα, πχ Octopath traveler 2 19,99 για το Switch πριν 1+ χρόνο από Plasio, δεν το έχει κάνει κανείς, όπως και τιμές στα μεταχειρισμένα από Public, τα μικρά καταστήματα έχουν πολλαπλάσια τιμή.
Jmanol000 Δημοσ. 9 Απριλίου Δημοσ. 9 Απριλίου 5 λεπτά πριν, BlackRose56 είπε Μην ξεχνάμε και τους scalpers! Θα δούμε θαύματα και πράγματα! πωωωωω τουσ είχα ξεχάσει αυτούς έχεις δίκαιο 1
zenzen70 Δημοσ. 9 Απριλίου Δημοσ. 9 Απριλίου 3 ώρες πριν, elpenor είπε Απόκρυψη περιεχομένων Φυσικά και υπάρχει, όταν μπαίνω με το business account δεν μου χρεώνει ΦΠΑ (εκτός από ελάχιστες εξαιρέσεις). Το Switch 2 εξαντλήθηκε μέσα στις πρώτες ώρες, αυτό είναι το πρόβλημα... Οταν προχωρας στην πληρωμη τουλαχιστον στον δικο μου λογαρισμο πρεπει να πληρωσω ολο το ποσο με ΦΠΑ.
svartevarg Δημοσ. 9 Απριλίου Δημοσ. 9 Απριλίου 8 ώρες πριν, AtiX είπε Από τη στιγμή που δεν υπήρχε αδικαιολόγητη διαφορά, όπως τώρα, για τις υπόλοιπες κονσόλες, είναι ηλίου φαεινότερον ότι κάποιος έχει σκοπό να αισχροκερδήσει και να “δαγκώσει” θρασύτατα τους έλληνες που θέλουν να αγοράσουν το Switch 2… Σίγουρα και μάλιστα το έχει παρακάνει! Οικονομική αφαίμαξη the greek way! 53 λεπτά πριν, lakis_eo είπε Όταν είχαμε το παλιό το ορθόδοξο ΠΑΣΟΚ, 50 ευρώ αφήναμε στην γκαρνταρόμπα στα μπουζούκια. Είσαι σίγουρος ότι ήταν σε ευρώ ; 45 λεπτά πριν, pioupiou1 είπε Παντως σε γνωστό μαγαζί που εμπορεύεται κονσόλες και videogames το έχει στα 490 σκέτο και 525 το bundle, οποτε το καπέλο της αντιπροσωπείας πρεπει είναι 15-20 ευρω .Οι μεγάλες αλυσίδες εχουν γίνει καρτέλ. Λες οι μεγάλες αλυσίδες να βάλανε το έξτρα καπέλο προπαραγγελίας;;;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα