Shinji ikari Δημοσ. 12 Απριλίου Δημοσ. 12 Απριλίου 3 minutes ago, AtiX said: Σου συζητησα και η λογικη μου ειναι αδιαμφισβητητη και δεν ηθελες να καταλαβεις ουτε να μιλησεις σοβαρα, ουτε να παραδεχτεις οτι εκανες λαθος εκει που επρεπε, μονο να λες τα δικα σου και να κανεις το ασπρο μαυρο. Για τελευταια φορα, ξερεις οτι εδω εχεις το πλεονεκτημα, αμα θες να παμε αλλου να συζητησουμε, οχι οτι θα αλλαξεις γνωμη, το ξερεις ηδη οτι εισαι λαθος αλλα για να δεις ποσο πολυ λαθος εισαι σε ολα. Δηλαδη δεν καταλαβαινω καν γιατι υποστηριζεις μια συγκεκριμμενη γραμη, εσυ και αλλοι, πραγματα που δε σας συμφερουν, δε βγαζει νοημα. 1 hour ago, Spyros7 said: Trump administration ignores judge's order to turn deportation planes around Cherry picking ειναι αυτο και το ξερεις γιατι το αρθρο λεει άλλα. Αλλά βλεπω πως αν και ειπες πως δε σε πειραζει να παει και η χιλαρι μεσα, δε σε ενδιαφερει η αντικειμενικοτητα τελικα, μονο orange man bad.
AtiX Δημοσ. 12 Απριλίου Δημοσ. 12 Απριλίου (επεξεργασμένο) 10 λεπτά πριν, Shinji ikari είπε Σου συζητησα και η λογικη μου ειναι αδιαμφισβητητη και δεν ηθελες να καταλαβεις ουτε να μιλησεις σοβαρα, ουτε να παραδεχτεις οτι εκανες λαθος εκει που επρεπε, μονο να λες τα δικα σου και να κανεις το ασπρο μαυρο. Για τελευταια φορα, ξερεις οτι εδω εχεις το πλεονεκτημα, αμα θες να παμε αλλου να συζητησουμε, οχι οτι θα αλλαξεις γνωμη, το ξερεις ηδη οτι εισαι λαθος αλλα για να δεις ποσο πολυ λαθος εισαι σε ολα. Δηλαδη δεν καταλαβαινω καν γιατι υποστηριζεις μια συγκεκριμμενη γραμη, εσυ και αλλοι, πραγματα που δε σας συμφερουν, δε βγαζει νοημα. Ξεκινάς λάθος και μόνο που θεωρείς ότι η λογική σου είναι αδιαμφισβήτητη… Να κάτι τέτοια γράφεις και νομίζεις μέσω των απαντήσεων μου, ότι εγώ δεν μιλάω σοβαρά, ότι εγώ κάνω λάθος, ότι εγώ νικήθηκα… κουράσαμε τους υπόλοιπους… Επεξ/σία 12 Απριλίου από AtiX
Spyros7 Δημοσ. 12 Απριλίου Δημοσ. 12 Απριλίου 8 minutes ago, Shinji ikari said: Cherry picking ειναι αυτο και το ξερεις γιατι το αρθρο λεει άλλα. Αλλά βλεπω πως αν και ειπες πως δε σε πειραζει να παει και η χιλαρι μεσα, δε σε ενδιαφερει η αντικειμενικοτητα τελικα, μονο orange man bad. Το άρθρο λέει άλλα πράγματα από τον τίτλο του? Please elaborate! Στα αγγλικά αν θες, δεν έχω θέμα. Και γιατί δε με πιστεύεις ότι αντιπαθώ τη Χίλαρι και το βαθύ κατεστημένο των δημοκρατικών? Αν ήταν κανονικό, "δημοκρατικό" κόμμα δε θα ήταν τώρα πάνω ο πορτοκαλί κλόουν και οι ζωές όλων μας θα ήταν καλύτερες..
Shinji ikari Δημοσ. 12 Απριλίου Δημοσ. 12 Απριλίου 57 minutes ago, Spyros7 said: Δεν "αγνοησε τη διαταγη" ειχε καποια νομιμη δικαιολογια, προφαση πεστο αμα θες, που θα βρεθει στο δικαστηριο αν υσχυε, το συστημα λειτουργει οπως συνηθως, πολυ μακρια απο το πως τα παρουσιαζουν (οι ιδιοι σουπερ υποκριτες που εχουν σιωπησει ολα τα άλλα που ειναι τοσο φρικιαστικα που ουτε να τα αναφερω τολμαω που εχουν κανει οι αλλοι) σαν να ειναι η σταζι και θα πηγαινει νυχτα να αρπαζει Αμερικανους πολιτες και να τους πεταει στην Κουβα. Δεκτο, αν ηταν, θα ηταν ο μπερνι τωρα προεδρος αλλά δεν ειναι. Για το αν θα ειμαστε καλυτερα στην Ευρωπη με τραμπ αντι για καμαλα στις ΗΠΑ νομιζω πως ναι, αυτοι ηταν εκτος πραγματικοτητας και αδυναμοι και θα μας οδηγουσαν στην πληρη καταστροφη. Και λες πορτοκαλι κλοουν σαν να ειναι κακο αλλά ο αλλος εχει τα φρικιαστικα επιθετα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα