Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πλεμπαίοι! Εγώ θα το πάρω και ας αναγκαστώ να τρώω κόκκινο αντί για μαύρο χαβιάρι για ενα χρόνο! Σε άλλα νεα, xbox one reveal Don Mattrick vibes anyone?

• Like 1
  • Haha 2
  • Απαντ. 71
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
27 λεπτά πριν, Banner7 είπε

Πέραν δηλώσεων, στάση εταιρείας κλπ πιστεύω πως πρέπει να αποκτήσουμε και καταναλωτική συνείδηση, ακόμα και όταν πρόκειται για ένα χόμπι όπως το gaming.

Δεν έχουμε κάτι τέτοιο καιρό τώρα.

Σε ένα βαθμό θα το καταλάβαινα και δεν θα σπάμαρα αλλά όταν βλέπω σε άλλα νήματα πως υπάρχουν άτομα που ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΟΥΝ την εταιρία με εκνευρίζει ακόμη περισσότερο και απο την ίδια την εταιρία. Όπως βλέπω οι προπαραγγελίες πάνε τρένο.... Οπότε....

Ας αγοράσουν όσοι είναι δυνατοί οπαδοί της εταιρίας και εγώ μετά απο 30 χρόνια Nintendo θα στραφώ σην πειρατεία όταν με το ΚΑΛΟ βγει. Ούτως ή άλλος τα κέρδη της Νintendo απο hardware / software θα είναι τα ίδια ακόμα και τα μισά να πουλήσει τώρα με αυτές τις τιμές και τα διάφορα τεχνάσματα με τα digital που ωθούν στην αγορά περισσότερων copies....

• Like 4
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, Chocobo είπε

Δεν έχουμε κάτι τέτοιο καιρό τώρα.

Σε ένα βαθμό θα το καταλάβαινα και δεν θα σπάμαρα αλλά όταν βλέπω σε άλλα νήματα πως υπάρχουν άτομα που ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΟΥΝ την εταιρία με εκνευρίζει ακόμη περισσότερο και απο την ίδια την εταιρία. Όπως βλέπω οι προπαραγγελίες πάνε τρένο.... Οπότε....

Ας αγοράσουν όσοι είναι δυνατοί οπαδοί της εταιρίας και εγώ μετά απο 30 χρόνια Nintendo θα στραφώ σην πειρατεία όταν με το ΚΑΛΟ βγει. Ούτως ή άλλος τα κέρδη της Νintendo απο hardware / software θα είναι τα ίδια ακόμα και τα μισά να πουλήσει τώρα με αυτές τις τιμές και τα διάφορα τεχνάσματα με τα digital που ωθούν στην αγορά περισσότερων copies....

Είναι πολύς κόσμος που λέει "ένα πράγμα κάνω για τον εαυτό μου, θα τα δώσω τα χρήματα για κάτι που γουστάρω και δεν πειράζει". Το ίδιο κάνουμε κι εμείς όταν πχ παίρνουμε μια deluxe edition απλά για τη συλλογή ή το cool artwork χωρίς κάποιο επιπλέον περιεχόμενο.

Απλά ακόμα κι αυτό σιγά σιγά βλέπω θα σταματήσει να προχωράει πολύ γιατί δεν ειναι μόνο οι κονσόλες αλλά και τα games που όλες οι εταιρείες έχουν ήδη ανακοινώσει πως ή θα πάμε σε μικρότερες/φθηνότερες λύσεις από άποψη διάρκειας και ανάπτυξης ή θα πάμε σε τιμές 100+ ευρώ στο μέλλον.

Δυστυχώς πάει κι αυτό το αγαθό να γίνει από προσιτό, πολυτελείας επειδή απλά έγινε πιο αρεστό σε ευρύτερο κοινό.

Μένει να δούμε πως θα πάει αλλά εάν δεν αντιδράσει κάνεις, πλέον θα αγοράζουμε 1 game και θα το πουλάμε να τσονταρουμε για το επόμενο αλλιώς δεν θα βγαίνει.

• Like 2
Δημοσ.
44 λεπτά πριν, polaki είπε

Μα τρώνε! Όλοι!

Πηρα το πρωτο Switch λιγα χρονια μετα την κυκλοφορια του used +2 games στα 300. Θα χαρω πολυ να κανω το ιδιο και με το 2 ΟΤΑΝ κρινω οτι θα εχω λογο να το παρω.

• Like 2
Δημοσ.

Εδώ ο κόσμος καίγεται και το μ@@@@ χτενίζεται. Ας το πάει όσο θέλει. Όποιος θέλει και μπορεί το αγοράζει. Όποιος δεν θέλει η δεν μπορεί κάθεται στα κρύα του τα αυγά. Πόσο πιο απλό μπορεί να είναι κάτι για να το κατανοήσεις ρε φίλε. Έχει δίκιο ο άνθρωπος. Όποιος μπορεί η παίρνει/μένει με το παλιό η τον π@@@... 1+1=2. 

Μποϊκοτάζ και όροι περίεργοι  και φούσκωμα του θέματος λες και πρόκειται για κάτι ανεπανάληπτο. Περίεργος οφείλω να ομολογήσω ο κόσμος του gaming. 

• Thanks 1
  • Confused 1
  • Haha 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, nzeppos είπε

Κάτι τέτοιες μέρες είναι που χαίρομαι ακόμα περισσότερο όταν πλέον παίζω Switch games μόνο μέσω Yuzu. 

Επειδή το διαβάζω από αρκετούς αυτό, είναι, δυστυχώς, η μισή αλήθεια. Η άλλη μισή λέει ότι η κοινότητα το χει παρατήσει το άθλημα με το κυνήγι που ρίχνει στους devs η αγαπημένη Νιντέντο. Αλλά ακόμα και σε ένα υποθετικό σενάριο ότι θα σκάνε συνέχεια νέοι/ανανεωμένοι emulators που οι devs έχουν ρίξει πολύ δουλειά, τι σας κάνει να πιστεύετε ότι τα νέα παιχνίδια που θα είναι πολύ απαιτητικοτερα από αυτά του OG Switch θα τρέχουν όπως πρέπει; Εδώ σε συσκευές με Gen2 είναι hit n miss η φάση με τα παιχνίδια της στην τωρινή γενιά 10 χρόνια μετά το λανσάρισμα. Θεωρώ οτι θα πάρει πολύ χρόνο για να μπορείς να παίξεις αξιοπρεπώς ΑΑΑ + ΑΑ παιχνίδια μέσω emulator και φυσικά κανείς δεν μπορεί να εγγυηθεί ποτέ ότι θα τρέχουν όλα καλά. 

• Like 2
Δημοσ.
20 λεπτά πριν, -WISE- είπε

Επειδή το διαβάζω από αρκετούς αυτό, είναι, δυστυχώς, η μισή αλήθεια. Η άλλη μισή λέει ότι η κοινότητα το χει παρατήσει το άθλημα με το κυνήγι που ρίχνει στους devs η αγαπημένη Νιντέντο. Αλλά ακόμα και σε ένα υποθετικό σενάριο ότι θα σκάνε συνέχεια νέοι/ανανεωμένοι emulators που οι devs έχουν ρίξει πολύ δουλειά, τι σας κάνει να πιστεύετε ότι τα νέα παιχνίδια που θα είναι πολύ απαιτητικοτερα από αυτά του OG Switch θα τρέχουν όπως πρέπει; Εδώ σε συσκευές με Gen2 είναι hit n miss η φάση με τα παιχνίδια της στην τωρινή γενιά 10 χρόνια μετά το λανσάρισμα. Θεωρώ οτι θα πάρει πολύ χρόνο για να μπορείς να παίξεις αξιοπρεπώς ΑΑΑ + ΑΑ παιχνίδια μέσω emulator και φυσικά κανείς δεν μπορεί να εγγυηθεί ποτέ ότι θα τρέχουν όλα καλά. 

Με το Yuzu οντως εριξαν πολυ κυνηγι. Ομολογω οτι επρεπε να ψαξω σε αρκετα σημεια μεχρι να βρω καποιον που να χει προσφερει μια λυση και ετσι, το απεκτησα και γω. Με GTX1650 τα τρεχω μια χαρα παντως αλλα ναι, το emulating system πρεπει παντα να χει ΠΟΛΥ παραπανω raw power για να πεις οτι θα τρεξουν καλα. Παντως το μονο θεμα με τα games του Switch 2 θα ειναι κυριως το size.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, ShadowSpectre είπε

Πηρα το πρωτο Switch λιγα χρονια μετα την κυκλοφορια του used +2 games στα 300. Θα χαρω πολυ να κανω το ιδιο και με το 2 ΟΤΑΝ κρινω οτι θα εχω λογο να το παρω.

Πήρα το switch 1 μεταχειρισμένο πρωτο χέρι με εγγύηση ακόμα κάποιων μηνων στα 180 με τρίτο joycon αρκετά μετά την κυκλοφορία του. Μόνο "πρόβλημα” που παρουσιάστηκε είναι πως σε σχέση με ένα καινούριο έχει πέσει η αυτονομια της μπαταρίας στις 5 ωρες.

Όταν δεν έχεις τα χρήματα που χρειάζονται, πρέπει να ψάχνεις και να βρεις εναλλακτικές, απλά με μεγάλη προσοχή.

Οντως για το 2 σκοπεύω να κάνω ξανά κάτι παρόμοιο. Πέραν των χρημάτων, τώρα δεν θέλω να στηρίξω και την εταιρία με day one παραγγελία, ούτε βέβαια τους Έλληνες εμπόρους που πάνε να βγάλουν πάλι υπερκερδος.

Day one θα παρότρυνα μόνο από εξωτερικό σε πολύ καλύτερη τιμή, να πάρουν κάποιοι το μάθημα τους.

Επεξ/σία από Banner7
Δημοσ.
15 λεπτά πριν, Banner7 είπε

Πήρα το switch 1 μεταχειρισμένο πρωτο χέρι με εγγύηση ακόμα κάποιων μηνων στα 180 με τρίτο joycon αρκετά μετά την κυκλοφορία του. Μόνο "πρόβλημα” που παρουσιάστηκε είναι πως σε σχέση με ένα καινούριο έχει πέσει η αυτονομια της μπαταρίας στις 5 ωρες.

Όταν δεν έχεις τα χρήματα που χρειάζονται, πρέπει να ψάχνεις και να βρεις εναλλακτικές, απλά με μεγάλη προσοχή.

Οντως για το 2 σκοπεύω να κάνω ξανά κάτι παρόμοιο. Πέραν των χρημάτων, τώρα δεν θέλω να στηρίξω και την εταιρία με day one παραγγελία, ούτε βέβαια τους Έλληνες εμπόρους που πάνε να βγάλουν πάλι υπερκερδος.

Day one θα παρότρυνα μόνο από εξωτερικό σε πολύ καλύτερη τιμή, να πάρουν κάποιοι το μάθημα τους.

Με περιγράφω κωμικά ως φτωχάτζα αλλά δεν στεναχωριέμαι ιδιαίτερα γι' αυτό. Έχω πιο σοβαρές υποχρεώσεις για να επενδύσω, είμαι 35 πλέον. Xbox One, Xbox Series S και X τα πηρα used, ολα μια χαρα ηταν. Ευχαριστω το μελος του Insomnia που μου εδωσε το Series X σε τρελη προσφορα και πλεον απολαμβανω το gaming εκει οσο ποτε. Αν δω οτι με βολευει σαν σκοπο το Switch 2, οκ.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...