taslikos Δημοσ. 16 Απριλίου Μέλος Δημοσ. 16 Απριλίου Για την ιστορία είδα ότι πήρε παράταση το ανέβασμα δελτίων στο mydata μέχρι αρχές Ιουνίου. Αρα μέχρι τότε σίγουρα μπορώ να χρησιμοποιώ αυτό του 3ου. επειτα όπως μου είπατε και εδώ μπορώ άνετα να κόβω από το timologio τα δελτία, έμαθα και την αρίθμηση υποκαταστημάτων από τον λογιστή άρα οκ και με αυτό. Αρίθμηση και σειρές τα θίξαμε ήδη μην τα αναφέρουμε ξανά. το μόνο αρνητικό του κρατικού είναι πως πρέπει ήδη να έχεις περάσει τον πελάτη και τα προϊόντα αλλά αυτό μικρό το κακό.. μόλις αποκτήσω καλύτερη εμπειρία με το κρατικό θα γίνει η πλήρης μετάβαση, εξάλλου αυτό του «παρόχου» είναι πληρωμένο μέχρι το τέλος του έτους. Ας μην πάει χαμένο. κάτι ακόμα ίσως αρνητικό για το κρατικό είναι ότι δεν έχει να βάλεις κάπου αριθμούς λογαριασμού τραπέζης..
1comment Δημοσ. 16 Απριλίου Δημοσ. 16 Απριλίου 3 ώρες πριν, taslikos είπε κάτι ακόμα ίσως αρνητικό για το κρατικό είναι ότι δεν έχει να βάλεις κάπου αριθμούς λογαριασμού τραπέζης.. Έχει πεδίο παρατηρήσεις μέσα στο τιμολόγιο που γράφεις ότι θες. Κάθε φορά θα πρέπει να το γράφεις όμως.
taslikos Δημοσ. 16 Απριλίου Μέλος Δημοσ. 16 Απριλίου Μόλις τώρα, 1comment είπε Έχει πεδίο παρατηρήσεις μέσα στο τιμολόγιο που γράφεις ότι θες. Κάθε φορά θα πρέπει να το γράφεις όμως. Ναι αυτό είναι ένα αρνητικό. Θεωρώ κάποια στιγμη θα έρθει και αυτό. μόλις μου έστειλαν και μειλ ότι βγήκε νέα έκδοση πάντως. Αναφέρουν για το app δεν ξέρω αν ήρθαν και άλλες αλλαγές μαζί.
cinemusic Δημοσ. 16 Απριλίου Δημοσ. 16 Απριλίου 5 ώρες πριν, 1comment είπε Αυτό δεν μπορεί να γίνει. Δεν μπορεί να υποχρεωθούν όλοι να πληρώνουν πάροχο. Μην το απορρίπτεις καθόλου αυτο το ενδεχόμενο. Τετοια μπιζνα και να μείνει ανεκμετάλλευτη;
nikopoup Δημοσ. 16 Απριλίου Δημοσ. 16 Απριλίου (επεξεργασμένο) Ποιο πρόγραμμα χρησιμοποιείς και έχει τέτοιο κόστος? Για πακέτο 2000 τιμολογίων προχθές πλήρωσα 170 ευρώ αι νομίζω 500 ευρώ για το ετήσιο πρόγραμμα "υποστήριξης". Μου φάνηκε υπερβολικά δύσχρηστο το timologio και το χρησιμοποίησα μια φορά που είχα θέμα το pc. edit: Ήθελα να εκδίδω αποδείξεις λιανικής και δεν είχε μονάδα μέτρησης "τμ". ΑΙΣΧΟΣ Επεξ/σία 16 Απριλίου από nikopoup 1
taslikos Δημοσ. 16 Απριλίου Μέλος Δημοσ. 16 Απριλίου 1 λεπτό πριν, nikopoup είπε Ποιο πρόγραμμα χρησιμοποιείς και έχει τέτοιο κόστος? Για πακέτο 2000 τιμολογίων προχθές πλήρωσα 170 ευρώ αι νομίζω 500 ευρώ για το ετήσιο πρόγραμμα "υποστήριξης". Μου φάνηκε υπερβολικά δύσχρηστο το timologio και το χρησιμοποίησα μια φορά που είχα θέμα το pc. Τα χρήματα που λέω τα έχω δώσει σε βάθος 3ων ετών. Υποστήριξη είναι γύρω στα 300€/έτος αλλά το πρόβλημα δεν είναι αυτό. Όλο αυτό ήταν οκ τόσο καιρό, τώρα που ήρθε η αλλαγή με το αυτόματο ανέβασμα δελτίων στο mydata μου ζητάνε 600€ για αναβάθμιση έκδοσης γιατί αυτή που έχω δεν το υποστηρίζει συν ότι θα ανέβω συνδρομή ανά έτος. Η όλη ιστορία γίνεται διότι εκμεταλλεύονται κάθε κρατική αλλαγή και μας αρμέγουν. Δεν θέλω σε 1 χρόνο από τώρα να πληρώνω ξανά 600αρια + (>300€ για υποστήριξη). Δεν θεωρώ υγείες να δίνει μια επιχείρηση κοντά 900€ επειδή υπάρχει αισχροκέρδεια. για την ιστορία έχω pylon hybrid. Καλό πρόγραμμα δεν έχω κάποιο πρόβλημα εκτός του ότι δεν είναι online-web app και χρειάζεται να το hostαρω εγώ στο PC μου. Το timologio το είχα χρησιμοποιήσει και εγώ παλαιότερα (όχι για εμένα) και τότε όντως ήταν δύσχρηστο. Τώρα είναι όμοιο με αυτά που κυκλοφορούν στην αγορά. Ξέρω ότι δεν βγάζει νόημα η μετάβαση και ίσως όλο αυτό που λέω, αλλά αν σε βάθος τριετίας βλέπεις ότι έχεις κόψει 400-500 παραστατικά συνολικά και βλέπεις ότι έχεις δώσει για ένα πρόγραμμα τιμολόγησης κοντά στα 2κ και τώρα θα δώσεις σχεδόν άλλο 1κ αρχίζεις να το βλέπεις αλλιώς. 1
ss42ss Δημοσ. 16 Απριλίου Δημοσ. 16 Απριλίου (επεξεργασμένο) Εγώ προσωπικά χρησιμοποιώ: Epsilon Digital 3000 για πάροχο: 300€ + ΦΠΑ (μέχρι να τελειώσουν οι μονάδες… 0,15€/ΤΠΥ, 0,075€/ΑΠΥ & 0,340/B2G) και Epsilon Smart Architect 120€ + ΦΠΑ/έτος Επεξ/σία 16 Απριλίου από ss42ss 1
taslikos Δημοσ. 16 Απριλίου Μέλος Δημοσ. 16 Απριλίου (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, ss42ss είπε Εγώ προσωπικά χρησιμοποιώ την Epsilon Net Epsilon Digital 3000 για πάροχο: 300€ + ΦΠΑ (μέχρι να τελειώσουν οι μονάδες… 0,15€/ΤΠΥ, 0,075€/ΑΠΥ & 0,340/B2G) και Epsilon Smart Architect 120€ + ΦΠΑ/έτος Της epsilon net είναι και το pylon. Γενικά δεν φταίνε οι μεταπωλητές (ή αυτοί που πουλάνε την υποστήριξη και στο παραμετροποιουν, αν και αυτοί τα ακούνε στο τέλος της ημέρας) αλλά ίσως η ίδια epsilon net που τα έχει κάνει μπάχαλο. Πχ το δικό μου το hybrid για να το αναβαθμίσει κάποιος πρέπει να μπει στον υπολογιστή και γενικά να κατεβάσει εκδόσεις και ολόκληρη φασαρία. Μόλις βγει κάτι νέο πρέπει να μπουν να το περάσουν γιατί το κράτος τα αλλάζει όλα με γρήγορους ρυθμούς.. ε εγώ δεν φταίω σε τίποτα να τους πληρώνω για κάθε φορά που μπαίνουν ενώ τους έχω πληρώσει ήδη το πρόγραμμα. Δεν παρέχουν OTA updates μέσα στην εφαρμογή και γενικά έχει φτιαχτεί η εφαρμογή τους με τέτοιο τρόπο ώστε να σε αρμέγουν. Απο την άλλη σιγά σιγά βγάζουν web apps όπως πχ το smart που ναι μεν αναβαθμίζονται μόνα τους και όλα οκ, αλλά τα έχουν επίτηδες πετσοκομμένα και δεν υποστηρίζουν αρκετά πράγματα. Γενικά όπου και αν ρωτήσεις οι περισσότεροι έχουν λογισμικό της epsilon net, κανένας δεν λέει τίποτα(για φαινόμενα αισχροκέρδειας) και οι εταιρίες θυσαυρίσουν λόγω της ημιμάθειας που υπάρχει από πλευράς λογιστών και τελικών χρηστών! 24 λεπτά πριν, nikopoup είπε edit: Ήθελα να εκδίδω αποδείξεις λιανικής και δεν είχε μονάδα μέτρησης "τμ". ΑΙΣΧΟΣ Ολα αυτά έχουν μπει κανονικά πλέον. Επεξ/σία 16 Απριλίου από taslikos
polaki Δημοσ. 16 Απριλίου Δημοσ. 16 Απριλίου Είμαι άσχετος καθώς κόβω μόνο ΤΠΥ, και χρησιμοποιώ το Elorus. Δεν μπορείτε να χρησιμοποιείτε αυτό; Sorry αν είμαι off topic! 1
taslikos Δημοσ. 16 Απριλίου Μέλος Δημοσ. 16 Απριλίου Μόλις τώρα, polaki είπε Είμαι άσχετος καθώς κόβω μόνο ΤΠΥ, και χρησιμοποιώ το Elorus. Δεν μπορείτε να χρησιμοποιείτε αυτό; Sorry αν είμαι off topic! Δεν υπάρχει λόγος αφού πλέον το κρατικό είναι αρκετά καλό.
Sherlock_7 Δημοσ. 16 Απριλίου Δημοσ. 16 Απριλίου 30 λεπτά πριν, taslikos είπε Δεν υπάρχει λόγος αφού πλέον το κρατικό είναι αρκετά καλό. Μια αγγλική έκδοση να βγάλουν για να συνεννοούμαστε και με τους πελάτες που έρχονται Ελλάδα από το εξωτερικό και τους παρέχουμε υπηρεσίες.
polaki Δημοσ. 16 Απριλίου Δημοσ. 16 Απριλίου Ποιες οι πιθανότητες να μου στείλουν τώρα ενημερωτικό 😂😂😂 1
nikοs Δημοσ. 16 Απριλίου Δημοσ. 16 Απριλίου Το έλαβα και εγώ. Μήπως ήρθε η ώρα για μετάβαση ; 2 ώρες πριν, polaki είπε Ποιες οι πιθανότητες να μου στείλουν τώρα ενημερωτικό 😂😂😂
lak10 Δημοσ. 16 Απριλίου Δημοσ. 16 Απριλίου εγω κοβω περιπου 2000 τιμολογια τον χρονο με περιπου 1500 ειδη για μενα ειναι μονοδρομος καποιο προγραμμα και ο παροχος με εχει σωσει γιατι δεν ασχολουμαι με τον αν πηρε Μαρκ το παραστατικο η οχι. δινω για το προγραμα +παροχο 350 τον χρονο που για μενα ειναι μια χαρα τιμη. 1
taslikos Δημοσ. 16 Απριλίου Μέλος Δημοσ. 16 Απριλίου 47 λεπτά πριν, lak10 είπε εγω κοβω περιπου 2000 τιμολογια τον χρονο με περιπου 1500 ειδη για μενα ειναι μονοδρομος καποιο προγραμμα και ο παροχος με εχει σωσει γιατι δεν ασχολουμαι με τον αν πηρε Μαρκ το παραστατικο η οχι. δινω για το προγραμα +παροχο 350 τον χρονο που για μενα ειναι μια χαρα τιμη. Μια χαρά για την περίπτωση σου εισαι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα