vamvakoolas Δημοσ. 14 Απριλίου Δημοσ. 14 Απριλίου εξαρταται απο τη μαντρα. Ειχα και εγω το ιδιο διλλημα αλλα αυτο που δεχτηκε (γιατι δε γουσταρουν τις αλλαγες/αυξομειωσεις δοσεων) ειναι οτι του εδωσα ολο το ποσο των δοσεων που ειχε απομεινει
meletis_m Δημοσ. 14 Απριλίου Δημοσ. 14 Απριλίου (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, Infamousinfamous είπε Να ρωτήσω και κάτι ακόμα αν κάποιος γνωρίζει. έστω οτι πχ δινεις μία προκαταβολή 6.000€ και το υπολοιπο ποσο με δόσεις πχ 200€ τον μήνα για 84 δόσεις. Και τελικά αντί για 200€ τον μήνα δίνεις πχ 500€ τον μήνα και μειώνονται οι δόσεις. Αυτό είναι ένα σενάριο το οποίο θα το δεχτεί η μάντρα; Ή θέλουν να δίνεις όσα συμφωνήσατε εξαρχής; Δηλαδή τα 200€ τον μήνα; Ειναι αναλόγως τη μάντρα . Τις δόσεις θα τις πληρώνεις σε τράπεζα που θα έχεις να κάνεις εσύ ; ή στη μάντρα ; Συνήθως για να διασφαλιστούν έχουν άρση παρακράτησης . Πάντως σε πολλές τράπεζες σε περίπτωση δανεισμού , αναφέρουν και τη πρόωρη εξόφληση δόσεων . Μπορείς να δίνεις 2-2 δόσεις για αλλαγή ποσού δε ξέρω Επεξ/σία 14 Απριλίου από meletis_m 1
Infamousinfamous Δημοσ. 14 Απριλίου Μέλος Δημοσ. 14 Απριλίου 2 ώρες πριν, vamvakoolas είπε εξαρταται απο τη μαντρα. Ειχα και εγω το ιδιο διλλημα αλλα αυτο που δεχτηκε (γιατι δε γουσταρουν τις αλλαγες/αυξομειωσεις δοσεων) ειναι οτι του εδωσα ολο το ποσο των δοσεων που ειχε απομεινει Δεν μπορω να καταλαβω ακριβως τι εννοεις μπορεις να το εξηγησεις σε παρακαλω;
vamvakoolas Δημοσ. 14 Απριλίου Δημοσ. 14 Απριλίου ο μαντρας μου ειχε κανει για παραδειγμα 36 δοσεις των 200 ευρ. Δε δεχοταν να του δινω ουτε λιγοτερα ουτε περισσοτερα. Προς το τελος ειχα να πληρωσω 6 δοσεις ακομα αλλα του ειπα να του δωσω τα χρηματα 6χ200=1200 να τελειωνουμε και δεχθηκε. Υ.Γ: Στις δοσεις παντα προσθετουν και ενα ποσο τοκο αν π.χ το αμαξι κανει 1000 ευρ μετρητα σου λενε 6 δοσεις των 200 (γιατι τα 200 επιπλεον ειναι τοκος) 1
Ukforthemoment Δημοσ. 14 Απριλίου Δημοσ. 14 Απριλίου 3 λεπτά πριν, vamvakoolas είπε ο μαντρας μου ειχε κανει για παραδειγμα 36 δοσεις των 200 ευρ. Δε δεχοταν να του δινω ουτε λιγοτερα ουτε περισσοτερα. Λογικό το βρίσκω.Δεν θελει να μπλέξει με "τον προηγούμενο μήνα σου έδωσα +100,τώρα πάρε -50,τον άλλο μηνα θα σου δώσω -50" Και ψάξε αποδείξεις κλπ κλπ.
Infamousinfamous Δημοσ. 14 Απριλίου Μέλος Δημοσ. 14 Απριλίου 2 ώρες πριν, vamvakoolas είπε ο μαντρας μου ειχε κανει για παραδειγμα 36 δοσεις των 200 ευρ. Δε δεχοταν να του δινω ουτε λιγοτερα ουτε περισσοτερα. Προς το τελος ειχα να πληρωσω 6 δοσεις ακομα αλλα του ειπα να του δωσω τα χρηματα 6χ200=1200 να τελειωνουμε και δεχθηκε. Υ.Γ: Στις δοσεις παντα προσθετουν και ενα ποσο τοκο αν π.χ το αμαξι κανει 1000 ευρ μετρητα σου λενε 6 δοσεις των 200 (γιατι τα 200 επιπλεον ειναι τοκος) Το κατάλαβα! Ευχαριστώ!! Αλλά αν γινει μέσω τραπέζης τότε νομίζω δεν θα έζω τέτοιο θέμα σωστα; Οχι να πάρω απευθειας δανει απο την τράπεζα αλλά να παω στον μαντρά και να του δωσω τα χαρτιά μου να τα στειλει αυτος στηβ τραπεζα, να εγκριθεί το δανειο, να πληρωθει ο μαντρας απευθειας απο την τραπεζα και εγώ να ξεχρεωνω την τραπεζα
11osmikrosmhtsos Δημοσ. 14 Απριλίου Δημοσ. 14 Απριλίου 9 ώρες πριν, Infamousinfamous είπε Και τελικά αντί για 200€ τον μήνα δίνεις πχ 500€ τον μήνα και μειώνονται οι δόσεις. Αυτό είναι ένα σενάριο το οποίο θα το δεχτεί η μάντρα; Ή θέλουν να δίνεις όσα συμφωνήσατε εξαρχής; Δηλαδή τα 200€ τον μήνα; Εξαρταται αν ο τοκος υπολογιζεται στην δοση ή στο συνολο και επιμερίζεται 1
Infamousinfamous Δημοσ. 22 Απριλίου Μέλος Δημοσ. 22 Απριλίου Τελικά κατέληξα σε αυτό το SEAT ATECA του 2019, αυτόματο, στα 1500 κυβικά στα 65.000χλμ κυρίως λόγω χώρου και επειδή έχει τα άλογα και τα κυβικά που θέλω. Είναι αρκετά τσιμπημένη η τιμή το οποίο το βρίσκω αρνητικό γιατί άλλο ήταν το μπάτζετ αλλά βλέπω πως τα πράγματα δυσκολευουν πάρα πολύ όσο αφορά την αγορά μεταχειρισμένων αυτοκινήτων. Έχει κανείς κάποια εμπειρία με το συγκεκριμένο αυτοκίνητο πριν κάνω την κίνηση; Οι εγγυήσεις που δίνει η μάντα είναι οι εξής: -Εγγύηση ατρακάριστου σασί -Εγγύηση πραγματικών χιλιομέτρων -Εγγύηση επιστροφής χρημάτων -Εγγύηση καλύτερης τιμής στην αγορά με τα σημερινά δεδομένα -Εγγύηση 5 χρόνια κινητήρα & σασμάν ή 75.000χλμ ότι έρθει πρώτο https://www.car.gr/classifieds/cars/view/345575364-seat-ateca?installments-downpayment=9000&lang=el&installments-num-of-installments=12 1
Chloe2 Δημοσ. 22 Απριλίου Δημοσ. 22 Απριλίου 34 λεπτά πριν, Infamousinfamous είπε του 2019 Με 14.390 ευρώ είναι διαθέσιμο (καινούργιο) το ιαπωνικό MITSUBISHI SPACE STAR: https://www.mitsubishi-motors.gr/range/spacestar/ 1
Ukforthemoment Δημοσ. 22 Απριλίου Δημοσ. 22 Απριλίου 13 λεπτά πριν, Chloe2 είπε Με 14.390 ευρώ είναι διαθέσιμο (καινούργιο) το ιαπωνικό MITSUBISHI SPACE STAR: https://www.mitsubishi-motors.gr/range/spacestar/ Το μιτσου χωράει στο ατεκα και μένει και χώρος για 3 άτομα. Καμία σχέση το ένα με το αλλο. 1 1
Chloe2 Δημοσ. 22 Απριλίου Δημοσ. 22 Απριλίου 17 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Καμία σχέση το ένα με το αλλο. Συμφωνώ. Το ένα είναι μεταχειρισμένο αμάξι με 18.680 ευρώ από μάντρα και το άλλο καινούργιο με 14.390 ευρώ. Με 4 χιλιάδες+ μπορούν να πραγματοποιηθούν αρκετά τακτικά service & αλλαγές ελαστικών στο μέλλον σ' ένα αμάξι. Το ιαπωνικό MITSUBISHI SPACE STAR χωράει πέντε ενήλικες. Εάν ο Infamousinfamous εξαντλήσει ΟΛΟ το μπάτζετ του σε αγορά μεταχειρισμένου και το αμάξι εμφανίσει κάποια απρόβλεπτη και κοστοβόρα βλάβη τότε... Εάν δεν εξαντλήσει ΟΛΟ το μπάτζετ του σε αγορά μεταχειρισμένου ή νέου αμαξιού θα έχει ως "μαξιλάρι ασφαλείας" το υπόλοιπο ποσό. 1 3
Ukforthemoment Δημοσ. 22 Απριλίου Δημοσ. 22 Απριλίου Μόλις τώρα, Chloe2 είπε Συμφωνώ. Το ένα είναι μεταχειρισμένο αμάξι με 18.680 ευρώ από μάντρα και το άλλο καινούργιο με 14.390 ευρώ. Με 4 χιλιάδες+ μπορούν να πραγματοποιηθούν αρκετά τακτικά service & αλλαγές ελαστικών στο μέλλον σ' ένα αμάξι. Το ιαπωνικό MITSUBISHI SPACE STAR χωράει πέντε ενήλικες. Εάν ο Infamousinfamous εξαντλήσει ΟΛΟ το μπάτζετ του σε αγορά μεταχειρισμένου και το αμάξι εμφανίσει κάποια απρόβλεπτη και κοστοβόρα βλάβη τότε... Εάν δεν εξαντλήσει ΟΛΟ το μπάτζετ του σε αγορά μεταχειρισμένου ή νέου αμαξιού θα έχει ως "μαξιλάρι ασφαλείας" το υπόλοιπο ποσό. Αλλα μεγέθη ,άλλος εξοπλισμος ,άλλη κατηγορία οχήματος,αλλες επιδόσεις. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις