eNoSIS Δημοσ. 17 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2004 Έχει παίξει κανείς από εδώ το Lineage 2, και να το έχει installed με το C1 update;
npapak Δημοσ. 30 Απριλίου 2005 Δημοσ. 30 Απριλίου 2005 Απο οτι μπορεις να δεις απο το avatar και απο την υπογραφη εχω παιξει και με C1. Καλο θα ηταν τωρα να κανεις update και το C2 για να μπορεις να παιξεις και σε servers οπως ο Olympus.
Me_My_Self_And_I Δημοσ. 2 Μαΐου 2005 Δημοσ. 2 Μαΐου 2005 ... και να το έχει installed με το C1 update; sorry alla den katalaba. uparxei update tou C1? h C2 ?
safeboy(npapak) Δημοσ. 2 Μαΐου 2005 Δημοσ. 2 Μαΐου 2005 Ολοι οι servers ειναι C1, αλλα εχουν βγει και κποια patch. Τωρα υπαρχου και servers με C2 που για να παιξεις σε αυτους πρεπι να βαλεις C2.Εαν παιζεις στον official μπορεις να βαλεις και C3 αν και ειναι ακομα δοκιμαστικο. Υ.Γ ΠΑιδια επεστρεψα!!!
pikras13 Δημοσ. 8 Μαΐου 2005 Δημοσ. 8 Μαΐου 2005 Kalhmera (sxedwn afoueinai 1:30) Tha mporouse kaneis na mou mou pei pws mporw na allaksw server sto lineage ? Eimai entelws arxarios sto paixnidi kai den kserw tipota Eyxaristw poly
insomniac_new Δημοσ. 8 Μαΐου 2005 Δημοσ. 8 Μαΐου 2005 για να παιξω σε bnb σερβερ τι πρεπει να εχω C1 ή C2
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 8 Μαΐου 2005 Δημοσ. 8 Μαΐου 2005 iparxei kosmos ? leei tipota to lineage 2 online ? min to katevaso adika 1.2gb apo to episimo site .
aliakas Δημοσ. 8 Μαΐου 2005 Δημοσ. 8 Μαΐου 2005 Εγω το κατεβασα αλλα σε σχεση με το WOW δεν λεει τιποτα Ασχολιθικα 2 ωρες
npapak Δημοσ. 8 Μαΐου 2005 Δημοσ. 8 Μαΐου 2005 Kalhmera (sxedwn afoueinai 1:30) Tha mporouse kaneis na mou mou pei pws mporw na allaksw server sto lineage ? Eimai entelws arxarios sto paixnidi kai den kserw tipota Eyxaristw poly Ειανι πολυ απλα τα πραγματα. Κατευαζεις το server που θελεις και κανεις copy-paste ολα τα αρχεια που κατευασες στον φακελο ..\lineage2\system\ και μετα το τρεχεις κανονικα.( Βασικα χρειαζεται μονο το l2.ini αλλα βαλε ολα τα αρχεια).
npapak Δημοσ. 8 Μαΐου 2005 Δημοσ. 8 Μαΐου 2005 για να παιξω σε bnb σερβερ τι πρεπει να εχω C1 ή C2 O bnb ειανι ακομα C1 οποτε δεν χρειαζεται να κατευασεις το C2 για να παιξεις.
npapak Δημοσ. 8 Μαΐου 2005 Δημοσ. 8 Μαΐου 2005 iparxei kosmos ? leei tipota to lineage 2 online ? min to katevaso adika 1.2gb apo to episimo site . Ειανι αναλογα σε ποιον server θα παιξεις. Για παραδειγμα στον noobwars γινεται χαμος, αλλα για να ανεβεις εκει θες και πολλες ωρες παιχνιδιου...
npapak Δημοσ. 8 Μαΐου 2005 Δημοσ. 8 Μαΐου 2005 Εγω το κατεβασα αλλα σε σχεση με το WOW δεν λεει τιποτα Ασχολιθικα 2 ωρες Ε οχι ρε φιλε να μας πεις οτι το WoW ειναι καλυτερο απο το Lineage2. Μονο απο ταγραφικα να κρινεις πιο παιδικο παιχνιδι δεν υπαρχει....
pikras13 Δημοσ. 8 Μαΐου 2005 Δημοσ. 8 Μαΐου 2005 Ειανι πολυ απλα τα πραγματα. Κατευαζεις το server που θελεις και κανεις copy-paste ολα τα αρχεια που κατευασες στον φακελο ..\lineage2\system\ και μετα το τρεχεις κανονικα.( Βασικα χρειαζεται μονο το l2.ini αλλα βαλε ολα τα αρχεια). Pws tha kataskeyasw to server ??? Px: gia ton BnB poia einai h diadikasia ? Eyxaristw poly kai sygnwmh an kourazw
npapak Δημοσ. 8 Μαΐου 2005 Δημοσ. 8 Μαΐου 2005 Το κατευαζεις απο εδω: http://files.bnb.gr/PUB/MMORPG/L2/BnBLineage_2_Update.rar και account κανεις εδω: http://l2.bnb.gr
Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Μαΐου 2005 Super Moderators Δημοσ. 8 Μαΐου 2005 Ε οχι ρε φιλε να μας πεις οτι το WoW ειναι καλυτερο απο το Lineage2. Μονο απο ταγραφικα να κρινεις πιο παιδικο παιχνιδι δεν υπαρχει.... o WoW einai klashs anwtero apo to L2...to deutero twra me to C3 isws na mporei na akoumphsei to daxtylaki tou prwtou...epipleon to 8ema me ta paidika grafika den stekei...to na paizeis pc game den einai "paidiko" ? :p
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.