Προς το περιεχόμενο

Lineage 2

eNoSIS

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 222
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Σε μερικά από ότι ξέρω γίνεται αλλά δεν νομίζω σε όλα...το παιχνίδι μπορεί ο οποιοσδήποτε να το κατεβάσει δωρεάν από internet...δεν πιστεύω να ενοχλεί που το μοιράζουν...

Δημοσ.
o WoW einai klashs anwtero apo to L2...to deutero twra me to C3 isws na mporei na akoumphsei to daxtylaki tou prwtou...epipleon to 8ema me ta paidika grafika den stekei...to na paizeis pc game den einai "paidiko" ? :P :p :P

Anamesa se WoW kai L2 den ti8etai 8ema sigrisis!!!exei pe3ei kaneis sas sto official????den to nomizw!!!

• Super Moderators
Δημοσ.

exw gnwstous pou paizoun kai exw dei...den mporei oloi na exoun en8ousiastei toso me to WoW (periodika sites kai players) kai na mhn steketai stis prosdokies tous...mhn 3exnas oti apo pollous ston xwro tou gaming (sites kai periodika) tou exei dw8ei o titlos tou best mmorpg arround...

Δημοσ.

άρα αν έπαιζε να υποθέσω ότι χρησιμοποιούν τον ίδιο server?

στο bnb laggarei τρομερά όταν παίζει σε χώρους με πολλούς παίχτες ταυτόχρονα, ακόμα δεν έχω φτάσει σε τέτοιο σημείο αλλά σε πόλεις που κάθονται πολλοί και ανοίγουν μαγαζιά προσπαθεις να περάσεις και κολλάει τρομερά

Δημοσ.

Για κάποιον που ρώτησε αν τα Internet Cafe δίνουν το Lineage II...

Εγώ αγόρασα από τα GNET το DVD με το παιχνίδι αυτό, αλλά περιείχε και το MU και δύο τρία άλλα τέτοιου είδους... Το DVD κόστισε 5 Ευρώ...

Δημοσ.
apo bnb omws den kolaei toso...mono apo to spiti :P

Και σε εμένα κολλάει κάποιες φορές αρκετά από σπίτι. Εξαρτάται όμως...μερικές φορές είναι μια χαρά. Δοκίμασα και noobwars και είδα ότι εκεί είναι σίγουρα καλύτερα τα πράγματα, αλλά δεν έχει τόσους παίκτες όσους έχει ο bnb. Μήπως κανείς έχει παίξει στον WarZone(Lineage II C2) ή Interspot, να μας πει την γνώμη του; Για να παίξεις Lineage II C2, πρέπει να εγκαταστήσεις και τον C2 Client εκτός από τον C1 που έχεις;

Δημοσ.

Δηλαδή 3gb πιάνει το Lineage II C1 και άλλα 3gb θα πιάνει ο C2; Λίγο πολλά δεν είναι για ένα παιχνίδι;

Δημοσ.

κάτι screenshots από c3 είναι απίθανα... διάβασα ότι η ncsoft έκλεισε συμφωνία με την atari έτσι ώστε να μπορεί να χρησιμοποιεί τη νέα μηχανή unreal του ut2007 στα παιχνίδια της... Να δούμε :)

Δημοσ.

re seis voithiste me ......

ta links pou dinete katevazoun para poli arga peripou me 4 eno egw thelo me 38 i kapou ekei:D to theme einai oti ama to kayeyaso me toso mikri taxitita tha kanw to ligotero 6 meres valte ena link pou na katevazei to c1 grigora plz!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...