Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η διετής εγγύηση για τα διαρκή καταναλωτικά αγαθά προβλέπεται από το δίκαιο της ΕΕ και είναι ενσωματωμένη στην ελληνική νομοθεσία. Άρα δεν χωράνε περιορισμοί που θέτει ο κάθε κατασκευαστής. Αντίθετα σε εκτεταμένη εγγύηση πέραν της διετίας επειδή αποτελεί μέρος σύμβασης, ισχύουν όσοι όροι έχει θέσει ο κατασκευαστής. Δηλ. αν έχει lifetime αλλά ζητά το α και β, ναι μπορεί να το κάνει. Στη διετία όχι, κατηγορηματικά. Αλλιώς απεθύνεσαι στον Συνήγορο του Καταναλωτή και λογικά αυτός επιβάλλει πρόστιμο στην εταιρία.

• Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Οχι δεν χρειαζεται τιποτα τετοιο, πρεπει ομως να κανεις επαρκως καλη συσκευασια εσυ για να παει πισω, ειμαι σιγουρος οτι το εχεις κανει/θα το κανεις.
Εαν συνεχισουν να δημιουργουν προβλημα βαζεις μια αρνητικη κριτικη και θα σε παρουν τηλεφωνο να σου ζητησουν να κατεβασεις την κριτικη και θα κανουν αυτο που επρεπε να ειχαν κανει εξ'αρχης.
Καραγκιοζηδες

• Like 1
Δημοσ.

Αγόρασα μία τηλεόραση πριν από κάποιες μέρες από skoutz. Έκανα τρελή ψακτική πριν την πάρω και είδα πάρα πολλά σχόλια, που έκραζαν και ανέφεραν ακριβώς αυτό. Ζητούσαν δηλαδή την αρχική συσκευασία για να ισχύει η εγγύηση.

Μου έκανε εντύπωση και αποφάσισα να επιλέξω πιο οικονομική, ώστε να μην μπαίνω σε τέτοιες διαδικασίες εάν προκύψει κάτι. Δεν μπορώ να καταλάβω εάν όντως ισχύει κάτι τέτοιο. Δεν μιλάω φυσικά για περιπτώσεις DOA.

Δημοσ.
On 11/04/2025 at 14:32, SabotazNic said:

Ε έπιασες και εσύ εξαιρέσεις. Όπως επίσης και σε πλυντήρια/στεγνωτήρια, κουζίνες κτλ. Συνήθως σε αυτά στέλνουν τοπικό service που συνεργάζονται για επί τόπου συσκευή, αν όχι το παίρνουν οι ίδιοι.. 

Αλλά μια τηλεόραση πρακτικά δεν έχεις άλλον τρόπο. Και σε αμάξι να μπει, γρατσουνιές κτλ εύκολα. 

αν χαλασει η τηλεοραση μπορω να βρω κουτα απο κατι αλλο και να την βαλω μεσα.και οχι να κρατησω την αυθεντικη γιατι θελουν να επαληθευσουν το serial number. αλλο να μου κανεις παραπονα για ελλειπη συσκευασια και αλλο να μου λες οτι πρεπει να δω αν ταιριαζει το serial number. Εκτος αν μιλαμε για DOA που οκ πρεπει να εχεις την αρχικη συσκευασια.

• Like 1
Δημοσ.
Στις 11/4/2025 στις 11:44 ΠΜ, SabotazNic είπε

Δεν είναι και τόσο παράλογο, ειδικά για κάτι που μπορεί να πουλήσεις στο μέλλον. 

Οχι ειναι "τοσο", αλλα ειναι παντελως παραλογο! Εκτος και αν πρεπει να εχουμε ενα 2ο σπιτι για τις κουτες!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...