Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ που του είχα μιλήσει και είχα πει πως λέγεται ο σκυλος μου το θυμόταν. Πως γίνεται αυτό; Στην πληρωτέα έκδοση μεν, αλλα το θυμάται κανονικά. 

IMG_3580.jpeg

Επεξ/σία από polaki
Δημοσ.
1 hour ago, polaki said:

πως λέγεται ο σκυλος μου το θυμόταν.

Καλά το Ορφέας ακουγεται καλό, εμένα μια μέρα που έκανα την βόλτα μου μου Γρύλισε ένα τσιουάουα και κάνει η κυρία του "Μίνωα, μην ενοχλείς τον κύριο",Μίνωα🤣, που αν το έφτυνα θα κολύμπαγε,μου έφτιαξε την ημέρα.

• Haha 2
Δημοσ.
12 minutes ago, cpc464 said:

Καλά το Ορφέας ακουγεται καλό, εμένα μια μέρα που έκανα την βόλτα μου μου Γρύλισε ένα τσιουάουα και κάνει η κυρία του "Μίνωα, μην ενοχλείς τον κύριο",Μίνωα🤣, που αν το έφτυνα θα κολύμπαγε,μου έφτιαξε την ημέρα.

Λοιπόν μιας και πιάσαμε τις ιστορίες άκου τώρα ακρότητα.. τον βγάζω τον Ορφέα βόλτα πριν μέρες και ανοίγω την πόρτα του αυτοκινήτου για να τον βάλω μέσα.. και του λέω Ορφέα! Μπες μες το αμάξι! 

Και εκείνη τη στιγμή πέρναγε δίπλα μας ακριβώς ένα ζευγάρι με ένα παιδάκι 4-5 χρονών... με κοιτάνε καλά καλά και μου λέει ο πατέρας "συγγνώμη τί είπατε κύριε??"... και του λέω είπα στον Ορφέα να μπει στο αμάξι, είναι ο σκύλος μου.... και κοιτάει τη γυναίκα του και γελάνε, και μου λέει Ορφέα λένε το γιο μας... και λέμε ποιός είναι αυτός που λέει στο γιο μας να μπει στο αμάξι του..... 

Κοίτα τώρα να δεις απ'το πουθενά πώς μπορεί να γίνει η παρεξήγηση..... Τελικά οι 2 Ορφέες παίξανε για 2-3 λεπτά μέχρι που ο καθένας τράβηξε το δρόμο του! :D  

Τώρα για το Μίνωα που λες, δεν το είχα σκεφτεί σαν όνομα, θα το έχω υπόψη μου για το επόμενο αν πάρω!!! Αλλά δεν θα είναι τσιουάουα όχι!  :D :D 

• Haha 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Άμα σου ξανά πω εγώ τίποτα εμένα να με χ…. Που με πρηξες με το κάτσε να σου πω το φλιτζάνι και αντί να μου πεις εσύ με έκανες και  σου πά εγώ ότι πριν δύο μήνες η γειτόνισα απαντάει τον άντρα της με τον φούρναρη και εσύ πήγες και το είπες στο άλλο το chat GPT της από κάτω που είναι ταλέ κουάλε κουτσομπόλικο σαν την αφεντικίνα του και όλη την μέρα ειναι στο κουτσομπολιό και αυτό το τσόκαρο πήγε και το βγάλε πρωτοσέλιδο και το συζητάνε όλα τα gpt της πολυκατοικίας στο chat room.

Που θα μου πεις ότι δεν θυμάσαι και που να ψάχνεις τώρα να βρεις τι σου χα πει πριν δύο μήνες και είσαι και καλά τάφος και ότι λέμε μένει μεταξύ μας 

Επεξ/σία από PLHROPPP
  • Haha 1
Δημοσ.
Στις 11/4/2025 στις 9:36 ΠΜ, Axlmon είπε

Το ChatGPT αναβαθμίζεται με μια νέα λειτουργία που επιτρέπει στο AI chatbot να αναφέρεται σε προηγούμενες συνομιλίες, μια δυνατότητα που ήδη προσφέρουν οι ανταγωνιστές Google και Anthropic.

Η νέα λειτουργία, που είναι διαθέσιμη από σήμερα για τους συνδρομητές ChatGPT Plus και Pro αρχικά σε συγκεκριμένες χώρες, δίνει τη δυνατότητα στο AI να αναφέρεται σε παλαιότερες συζητήσεις, κάτι κρίσιμο για όσους εργάζονται σε μεγάλα πρότζεκτ ή αναζητούν πιο ρεαλιστικές συνομιλίες.

Μέχρι σήμερα, οτιδήποτε λέγατε στο μοντέλο GPT παρέμενε στη συγκεκριμένη συνομιλία. Αν του λέγατε ότι αγαπάτε το κίτρινο χρώμα, δεν μπορούσε να το θυμηθεί όταν ανοίγατε νέα συνομιλία και ρωτούσατε για το αγαπημένο σας χρώμα. Η μόνη λύση ήταν να ενεργοποιήσετε το κουμπί "Reference saved memories" και να ζητήσετε από το ChatGPT να μην ξεχάσει ότι αγαπάτε το κίτρινο.
CleanShot2025-04-11at09_33.00@2x.jpg.6e125268835a0b26c4978f641784696d.jpg
Με τη νέα αναβάθμιση, οι χρήστες μπορούν να ενεργοποιήσουν την επιλογή "Reference chat history" στο παράθυρο προτιμήσεων, επιτρέποντας στο ChatGPT να θυμάται και να αναφέρεται σε αυτές τις συνομιλίες σε μελλοντικές συζητήσεις.

Η λειτουργία δεν είναι πρωτοποριακή στον κλάδο, καθώς τόσο η Google όσο και η Anthropic προσφέρουν ήδη παρόμοιες δυνατότητες στους επί πληρωμή πελάτες τους. Η OpenAI ουσιαστικά προσπαθεί να καλύψει το κενό από τους ανταγωνιστές της.

Ωστόσο, η νέα λειτουργία εγείρει και ανησυχίες σχετικά με την ασφάλεια των δεδομένων, καθώς περισσότερες πληροφορίες θα είναι διαθέσιμες σε περίπτωση που κάποιος αποκτήσει πρόσβαση στον λογαριασμό σας. Υπάρχει πάντα το αίσθημα ότι δίνετε στην τεχνητή νοημοσύνη πολλές λεπτομέρειες για εσάς και τη ζωή σας που ίσως δεν θα έπρεπε.

Το ChatGPT προσφέρει προσωρινά παράθυρα που δεν αποθηκεύουν τις συνομιλίες – ουσιαστικά την έκδοση ανώνυμης περιήγησης για την τεχνητή νοημοσύνη. Ωστόσο, το κουμπί για τη συγκεκριμένη λειτουργία βρίσκεται στο πλάι και είναι εύκολο να το παραβλέψετε.

Η νέα λειτουργία θα είναι διαθέσιμη στους χρήστες ChatGPT Plus και Pro από σήμερα, εκτός από το Ηνωμένο Βασίλειο, την ΕΕ, την Ισλανδία, το Λιχτενστάιν, τη Νορβηγία και την Ελβετία. Κάτι τέτοιο δεν αποτελεί έκπληξη, δεδομένου ότι η ΕΕ δίνει μεγαλύτερη προσοχή στις πολιτικές διατήρησης δεδομένων. Η βελτιωμένη μνήμη θα διατεθεί αργότερα στους χρήστες Enterprise, Edu και Team.

CleanShot2025-04-11at09_33.46@2x.jpg.6fc40b1fceb41a6d37d44010d5308620.jpg

Για να δείτε αν έχετε λάβει τη νέα λειτουργία, μπορείτε να αναζητήσετε ένα αναδυόμενο παράθυρο με τίτλο "Introducing new, improved memory" ή να ελέγξετε στις Ρυθμίσεις κάτω από το Personalization για τη νέα ρύθμιση.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο

Αστείο το γεγονός ότι είναι ξεκάθαρα γραμμένο με ChatGPT το κείμενο. Ρε παιδιά. αλλάζετέ τα λίγο.

Δημοσ.
47 λεπτά πριν, atypicalcoder είπε

και το πίστεψες?

Ε ναι. Το ρωτησα κιολας και μου απαντησε οτι δεν θυμαται τιποτα!

Εκανα και κλιαρ κουκιζ για καλο και για κακο.

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...