outlaw star Δημοσ. 12 Απριλίου Δημοσ. 12 Απριλίου Εγώ πάλι παρήγγειλα το Watch se 2nd generation, 169€ φάνηκε αρκετά δελεαστική τιμή.
antonio91tech Δημοσ. 12 Απριλίου Δημοσ. 12 Απριλίου (επεξεργασμένο) 9 ώρες πριν, spiros696 είπε den grafei ellhnika to keyboard sorry..phre h kopela mou ena mac xthes me doseis apo to istorm kai den ths irthe kamia epivevaiwsh paraggelias mesw email h' otidhpote. parolo poy irthe minima apo trapeza oti egine epityxws h synallagh. kamia idea ti mporei na phge strava h' oxi? euxaristw.. Εγώ επίσης παράγγειλα σήμερα με πιστωτική, δεν μου ήρθε ποτέ επιβεβαίωση από το σάιτ τους, αλλά η συναλλαγή έγινε κανονικά και η πιστωτική μου χρεώθηκε κανονικότατα με τις δόσεις. Τι κάνουμε; Υπάρχει περίπτωση να πάρουμε το προϊόν για το οποίο χρεώθηκα; Μίλησα με την τράπεζα και επιβεβαίωσε την συναλλαγή μου έδωσε και τον κωδικό συναλλαγής για να επικοινωνήσω μαζί τους . κλασσικά το τηλέφωνο ήταν off σήμερα .. Επεξ/σία 12 Απριλίου από antonio91tech
Zus Δημοσ. 13 Απριλίου Δημοσ. 13 Απριλίου 2 ώρες πριν, d4mage είπε Θα έλεγα να πατήσετε λίγο φρένο στις αγορές με αφορμή τους δασμούς επειδή πίσω από όλο αυτό παίζουν χίλια δυο σενάρια και εδώ που τα λέμε ο Trump εξαιρεί smartphones, υπολογιστές και άλλα ηλεκτρονικά είδη από τους δασμούς... Τζάμπα πλουτίζουμε τους μ@λ@κες! Καλά, δεν αγόρασα εξαιτίας του φόβου των δασμών, αγόρασα επειδή θεωρώ ότι 700 για το συγκεκριμένο ρολόι που έχω βάλει στο μάτι από χρόνια είναι καλή τιμή. Πάντως ο Τραμπ μπορεί να εξαιρεί smartphones κλπ από δασμούς, η Ε.Ε. όμως δεν ξέρω τι μπορεί να σκεφτεί έως τότε και πόσο μπορεί να κλιμακωθεί όλο αυτό.
d4mage Δημοσ. 13 Απριλίου Δημοσ. 13 Απριλίου 5 λεπτά πριν, Zus είπε Καλά, δεν αγόρασα εξαιτίας του φόβου των δασμών Σου απάντηση επειδή εσύ ανέφερες τους δασμούς.
ProponitisTouKanape Δημοσ. 13 Απριλίου Δημοσ. 13 Απριλίου 1 ώρα πριν, outlaw star είπε Εγώ πάλι παρήγγειλα το Watch se 2nd generation, 169€ φάνηκε αρκετά δελεαστική τιμή. Εγώ έριξα την Παρασκευη μια παραγγελία για το 44mm σε μαυρο και σε μιση ωρα με πηραν τηλεφωνο και τσίμπησα άκυρο. Μόνο το starlight λένε είχαν διαθέσιμο
outlaw star Δημοσ. 13 Απριλίου Δημοσ. 13 Απριλίου (επεξεργασμένο) 13 ώρες πριν, ProponitisTouKanape είπε Εγώ έριξα την Παρασκευη μια παραγγελία για το 44mm σε μαυρο και σε μιση ωρα με πηραν τηλεφωνο και τσίμπησα άκυρο. Μόνο το starlight λένε είχαν διαθέσιμο Εμένα προχώρησε κανονικά η παραγγελία, (μου έστειλαν και ηλεκτρονικά το τιμολόγιο) και το περιμένω. Όπως είπα όμως, πήρα το 40άρι, το οποίο ίσως έχει λιγότερη απήχηση. (Έχω μικρό καρπό) Επεξ/σία 13 Απριλίου από outlaw star
Scottas Δημοσ. 13 Απριλίου Δημοσ. 13 Απριλίου Οποιος δεν προλαβε 15 προ μαξ εβγαλε και το πλαισιο προσφορες Προλαβα ενα κομματι
d4mage Δημοσ. 13 Απριλίου Δημοσ. 13 Απριλίου 2 ώρες πριν, Scottas είπε Οποιος δεν προλαβε 15 προ μαξ εβγαλε και το πλαισιο προσφορες Προλαβα ενα κομματι Το μεσημέρι που μπήκα δεν υπήρχαν οι προσφορές. Λήγει σε λιγότερο από 2 ώρες και δεν σε αφήνει να επιλέγεις παραλαβή από κατάστημα. Συνεπώς η προσφορά χάνεται και με έψηνε φουλ το pro max σε μαύρο κιόλας το 256GB σε σχέση με το 15 pro 512GB που είναι στην ίδια τιμή. Ισως το πετύχω σε άλλο κατάστημα.
Lighter122 Δημοσ. 13 Απριλίου Δημοσ. 13 Απριλίου Μολις εκανα παραγγελια με δοσεις το Apple watch ultra 2 στα 699 Ημουνα με το 4αρι και δεν με χαλασε η πτωση τιμης Μου ηρθε αμεσως email απο Viva και iStorm, αλλα η καρτα δεν εχει χρεωθει ακομα Ελπιζω να μην κανουν ακυρωση, γιατι 900 ευρω δεν δινω, και θεωρω οτι ηταν καλη ευκαιρια το συγκεκριμενο
Scottas Δημοσ. 13 Απριλίου Δημοσ. 13 Απριλίου 1 ώρα πριν, d4mage είπε Το μεσημέρι που μπήκα δεν υπήρχαν οι προσφορές. Λήγει σε λιγότερο από 2 ώρες και δεν σε αφήνει να επιλέγεις παραλαβή από κατάστημα. Συνεπώς η προσφορά χάνεται και με έψηνε φουλ το pro max σε μαύρο κιόλας το 256GB σε σχέση με το 15 pro 512GB που είναι στην ίδια τιμή. Ισως το πετύχω σε άλλο κατάστημα. Εκτος απροοπτου θα παραλαβω απο καταστημα αυριο και θα ενημερωσω Και εγω για το ιδιο ενδιαφερομουνα αλλα οταν το πηρα χαμπαρι δεν υπηρχε τιποτα και τελικα κατεληξα στο 1τβ που μαλλον ηταν ενα τελευταιο κομματι Ειδωμεν
d4mage Δημοσ. 14 Απριλίου Δημοσ. 14 Απριλίου 9 ώρες πριν, Scottas είπε Εκτος απροοπτου θα παραλαβω απο καταστημα αυριο και θα ενημερωσω Και εγω για το ιδιο ενδιαφερομουνα αλλα οταν το πηρα χαμπαρι δεν υπηρχε τιποτα και τελικα κατεληξα στο 1τβ που μαλλον ηταν ενα τελευταιο κομματι Ειδωμεν Πήρα τηλέφωνο για το 256GB που το βγάζει διαθέσιμο σε κατάστημα. Μου είπανε πως έχει καταργηθεί το συγκεκριμένο και υπήρχε ένα εκθεσιακό στα Γιάννενα όπου δεν υπάρχει ούτε αυτό. Μόνο 16 μου λέει το 15 δεν θα έρθει ξανά 😆
Zus Δημοσ. 14 Απριλίου Δημοσ. 14 Απριλίου 11 ώρες πριν, Lighter122 είπε Μολις εκανα παραγγελια με δοσεις το Apple watch ultra 2 στα 699 Ημουνα με το 4αρι και δεν με χαλασε η πτωση τιμης Μου ηρθε αμεσως email απο Viva και iStorm, αλλα η καρτα δεν εχει χρεωθει ακομα Ελπιζω να μην κανουν ακυρωση, γιατι 900 ευρω δεν δινω, και θεωρω οτι ηταν καλη ευκαιρια το συγκεκριμενο Πάρτους τηλέφωνο να σιγουρευτείς. Υποθέτω ότι δόσεις έβαλες μέσω Klarna, το ίδιο έκανα στην πρώτη παραγγελία. Έβαλα 3 δόσεις για να μη ζοριστώ και χρεώθηκα άμεσα 233€ στην κάρτα με email επιβεβαίωσης και τα σχετικά. Αυτή η παραγγελία ακυρώθηκε. Μετά πλήρωσα ντούκου και μου έστειλαν ότι είναι καθ' οδόν.
t@s Δημοσ. 14 Απριλίου Μέλος Δημοσ. 14 Απριλίου Για το macbook air m1 δεν είπε κανεις τίποτα που ήταν σε ιστορικο χαμηλο τιμής. με αποφορολογηση 604€. νομίζω αν και παλιο ήταν καλο deal.
papadakispaul1 Δημοσ. 14 Απριλίου Δημοσ. 14 Απριλίου (επεξεργασμένο) Παιδιά Καλησπέρα.Την Παρασκευή απόγευμα με την προσφορα Παράγγειλα το MacBook Air m3 σε τελεια τιμη με αποφορολογηση και πληρωμή με τραπεζικη κατάθεση. Με πηρανε μετα τηλεφωνο και μου ειπανε οτι δεν υπρχει το χρωμα και οτι το χρυσαφι αν θελω ειναι διαθεσιμο και συμφωνησα.κατοπιν μου ήρθε email ότι η η παραγγελιά ακυρώθηκε.τους πήρα τηλέφωνο ξανά και τους είπα ότι έγινε ακύρωση χωρίς να το έχω ζητήσει και μου είπανε ότι την στιγμή που δεν υπάρχει το χρώμα είναι συστημικό και ότι να προχωρήσω σε πληρωμή βάσει του αριθμού παραγγελίας της ακυρωμένης όπως και έκανα.Μαλιστα η κοπέλα επιβεβαίωσε ότι βλέπει το χρυσάφι μέσα στο λογαριασμό μου και μπορώ να κάνω την πληρωμή ακόμα και Τριτη.Σημερα πλήρωσα στς 8 το πρωί και. μόλις τώρα μου απάντησαν ότι δρομολόγησαν την αποστολή.Μεγαλη ευκαιρία Επεξ/σία 14 Απριλίου από papadakispaul1
Scottas Δημοσ. 14 Απριλίου Δημοσ. 14 Απριλίου 12 ώρες πριν, d4mage είπε Πήρα τηλέφωνο για το 256GB που το βγάζει διαθέσιμο σε κατάστημα. Μου είπανε πως έχει καταργηθεί το συγκεκριμένο και υπήρχε ένα εκθεσιακό στα Γιάννενα όπου δεν υπάρχει ούτε αυτό. Μόνο 16 μου λέει το 15 δεν θα έρθει ξανά 😆 Παρελαβα σημερα δεν προλαβα απο δουλειες να ανοιξω το κουτι 😁 Μαλλον Πασχα βλεπω να το ανοιγω και να το σεταρω 🤣🤣🤣
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα