yiankap Δημοσ. 11 Απριλίου Δημοσ. 11 Απριλίου (επεξεργασμένο) 1) Χρήματα που μπορούμε να διαθέσουμε; 300 € 2) Μας ενδιαφέρει η αγορά από Ελλάδα ή από εξωτερικό; Ελλάδα 3) Μας ενδιαφέρει η αγορά από συγκεκριμένο κατάστημα; Κωτσόβολος λόγω δόσεων και προεγκεκριμένου δανείου. 4) Αναζητούμε μόνο καινούριες ή και μεταχειρισμένες συσκευές; Καινούριες 5) Μέγεθος οθόνης; 6) Κάποιο ειδικό χαρακτηριστικό (όπως αδιαβροχοποίηση, 2SIM+1SD, NFC κτλ); 2sim + NFC 7) Μας ενδιαφέρει η απόδοση των καμερών; Ναι. Επειδή έχω μικρό παιδί με ενδιαφέρει να έχει αξιοπρεπή απόδοση (όχι top αλλά όχι και χάλια) για να το βγάζω φωτογραφίες σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους. 8 ) Μας ενδιαφέρει η αυτονομία; Να βγάζει μια μέρα τουλάχιστον υπό νορμάλ χρήση 9) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό; Με τέτοια λεφτά Android μόνο.... 10) Για τι χρήση προορίζεται η συσκευή; (Γράψτε ενδεικτικά μερικές εφαρμογές που χρησιμοποιείτε συχνά) : Φωτογραφίες, βίντεο, social, viber, youtube, σερφάρισμα, τραπεζικές συναλλαγές. Έχω δει κάποια της σειράς Redmi Note στον Κωτσόβολο. Οι απορίες μου : 1. Ως επιλογή απόλυτα χαμηλότερου κόστους (για αυτή την περιοχή τιμών) σκεφτόμουνα το Redmi Note 13 4G 8/512 στα 170 € περίπου . Με προβληματίζει όμως η κάμερα, για την χρήση που την θέλω εγώ θα είναι τόσο χάλια ή θα είναι αποδεκτή ; Ο επεξεργαστής θα αποδίδει ή λόγω παλαιότητας θα δείξει τα "χρονάκια του" ; 2. Ως επιλογή μέσου κόστους σκεφτόμουνα το Redmi Note 14 5G 6/128 στα 209 € που έχει και OIS. Tα 6 GB RAM για την χρήση που τα θέλω μου φαίνονται υπεραρκετά. Κάνω λάθος ; 3. Ως επιλογή πιο υψηλού κόστος σκεφτόμουνα τα Poco X7 στα 290 € ή κάποιο από τα Redmi Note 14 Pro 4g στα 299,90 ή to Redmi Note 14S στα ίδια λεφτά. Μου άρεσαν πολύ και τα Motorola αλλά έχουν πολύ υψηλό SAR κυρίως στο σώμα και το θέμα μου είναι ότι το παίρνει μερικές φορές η μικρή για βίντεο στο youtube και θέλω κάτι με SAR κάτω από 1 , άσχετα του επίσημου ορίου της ΕΕ. Ποιά είναι η γνώμη σας; Επεξ/σία 11 Απριλίου από yiankap
Fotia Δημοσ. 11 Απριλίου Δημοσ. 11 Απριλίου (επεξεργασμένο) Για το Sar γνωριζεις κάτι παραπάνω από τις προδιαγραφές της ΕΕ ; Αν είναι αγορά μονο απο συγκεκριμένο κατάστημα ,δυσκολα θα βρείς κατι να σου αρέσει https://onething.gr/shop/motorola-moto-edge-50-5g-512gb-12gb-ram-dual-sim-jungle-green-eu/ https://www.kimovil.com/el/motorola-edge-50/sar Επεξ/σία 11 Απριλίου από Fotia
yiankap Δημοσ. 11 Απριλίου Μέλος Δημοσ. 11 Απριλίου Στο Κωτσόβωλο έχει το fusion, το οποίο από το site της Motorola δίνει : SAR κεφαλής 1,41 W/kg SAR σώματος 1,38 W/kg SAR άκρων 2,96 W/kg https://en-us.support.motorola.com/app/utils/country_selector/g_id/5344#gs=eyJndWlkZUlEIjo4MTA5LCJxdWVzdGlvbklEIjo1MywicmVzcG9uc2VJRCI6MjY0LCJndWlkZVNlc3Npb24iOiJyRE5Pb0IqcSIsInNlc3Npb25JRCI6IkhjWFNuQipxIn0.
Fotia Δημοσ. 11 Απριλίου Δημοσ. 11 Απριλίου Θεωρείς οι τιμές του κατασκευαστή ότι δεν καλύπτουν τις προδιαγραφές της ΕΕ ;
yiankap Δημοσ. 11 Απριλίου Μέλος Δημοσ. 11 Απριλίου Φίλε μου αν κάποιος θέλει να βάλει στο αυτί του τηλέφωνο με 1.41 SAR, μπορεί να το κάνει ελεύθερα. Φυσικά είναι μέσα στα όρια που θέτει η ΕΕ. Αλλά εγώ δεν θα το έβαζα. Πριν από χρόνια συνάδελφος μου παραπονιοταν για πονοκέφαλο για αρκετό καιρό και μεσα στη συζητηση θιξαμε το θέμα του κινητού. Από περιέργεια είδαμε το SAR της συσκευής του και ήταν κοντά στο 1.5 για το κεφάλι. Έπειτα από αναζήτηση ψάξαμε και βρήκαμε συσκευή με χαμηλό SAR (~ 0,3) το παλληκαρι την αγόρασε και από τότε τέλος οι πονοκέφαλοι. Μπορει να ήταν καθαρά συμπτωματικο η μπορεί να είχε ευαισθησία, δεν ξέρω αλλά από τότε προσέχω τι βάζω στο αυτί μου. Ας μη φύγουμε άλλο εκτός topic...
chios Δημοσ. 11 Απριλίου Δημοσ. 11 Απριλίου Οι τιμές sar που βλέπεις αφορούν το μέγιστο που ανεβάζει το κινητό σε οριακό σήμα, αν το κινητό έχει φουλ σήμα εννοείται ότι το sar είναι πολύ χαμηλό, αυτό πρέπει να είναι το τελευταίο που πρέπει να σε απασχολεί στην αγορά κινητού.
Donalhioy Δημοσ. 13 Απριλίου Δημοσ. 13 Απριλίου εχουμε διαβασει θεματα και για εμβολιο του κοβιντ με μαγνητισμο στα κουταλια παρολα αυτα πλανο δοσεων eurobank εχει και το best με 300 και 500 ευρω το poco x7 pro βγανει 280, καλυτερο απο αυτα που βλεπεις, με τα ρεστα παρε ενα powerbank της xiaomi 9,70 και τιποτα redmi buds 6 play αλλα 9 και εισαι φουλ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα