Tzamariaki Δημοσ. 11 Απριλίου Δημοσ. 11 Απριλίου Ήθελα να ρωτήσω ποιος τρόπος θα ήταν καλύτερος για να στείλω δέματα στη Γερμανία. Έχετε δοκιμάσει κάποια από τις online πλατφορμες ?
panosntok Δημοσ. 11 Απριλίου Δημοσ. 11 Απριλίου https://spourgitis.gr/metafora/Step-1.php Έτσι για να πάρεις μια ιδέα 1
Tzamariaki Δημοσ. 12 Απριλίου Μέλος Δημοσ. 12 Απριλίου ευχαριστώ, αλλά και πάλι μου φαίνονται πολλά για ένα δέμα 5 κιλών ξέρεις άλλο ?
dbrillis Δημοσ. 12 Απριλίου Δημοσ. 12 Απριλίου (επεξεργασμένο) Στις 11/4/2025 στις 5:21 ΜΜ, Tzamariaki είπε Ήθελα να ρωτήσω ποιος τρόπος θα ήταν καλύτερος για να στείλω δέματα στη Γερμανία. Έχετε δοκιμάσει κάποια από τις online πλατφορμες ? ------- Επεξ/σία 13 Απριλίου από dbrillis Εσβησα την απαντηση μου γιατι ο νηματοθετης δεν απανταει σε ερωτησεις οποτε χανω την ωρα μου να θελω να βοηθησω.
bill_zaf Δημοσ. 13 Απριλίου Δημοσ. 13 Απριλίου Οτι πιο οικονομικο θα το βρεις στην dpd. Ο σπουργιτης ειναι πανακριβος πλεον
Ukforthemoment Δημοσ. 13 Απριλίου Δημοσ. 13 Απριλίου 23 ώρες πριν, Tzamariaki είπε ευχαριστώ, αλλά και πάλι μου φαίνονται πολλά για ένα δέμα 5 κιλών ξέρεις άλλο ? ταχυδρομείο .
Super Moderators Snoob Δημοσ. 15 Απριλίου Super Moderators Δημοσ. 15 Απριλίου Yπενθυμίζω ότι απαγορεύεται αυστηρά η συμμετοχή στην κοινότητα με στόχο την προώθηση επαγγελματικών δραστηριοτήτων. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις