stark Δημοσ. 20 Απριλίου Δημοσ. 20 Απριλίου 31 minutes ago, TikiTaka23 said: Υπάρχει κάποιο free vpn λοιπόν που να περιλαμβάνει Ινδία; Για browser μόνο το συγκεκριμένο: 1clickVPN extension https://chromewebstore.google.com/detail/1clickvpn-proxy-for-chrom/pphgdbgldlmicfdkhondlafkiomnelnk
paulchro Δημοσ. 20 Απριλίου Δημοσ. 20 Απριλίου 57 λεπτά πριν, stark είπε Για browser μόνο το συγκεκριμένο: 1clickVPN extension https://chromewebstore.google.com/detail/1clickvpn-proxy-for-chrom/pphgdbgldlmicfdkhondlafkiomnelnk https://chromewebstore.google.com/detail/urban-vpn-proxy/eppiocemhmnlbhjplcgkofciiegomcon ?
trif_on Δημοσ. 21 Απριλίου Δημοσ. 21 Απριλίου Στην ουσία το redeem μπορεί να γίνει και μέσω browser με VPN, σωστά; H προσφορά του mekat τελείωσε εν τω μεταξύ. Έχω βρει αυτό σαν εναλλακτική, με επιφύλαξη. Το έχει δοκιμάσει κανένας; https://driffle.com/spotify-12-months-subscription-in-digital-code-p9896140
stark Δημοσ. 21 Απριλίου Δημοσ. 21 Απριλίου 4 minutes ago, trif_on said: Στην ουσία το redeem μπορεί να γίνει και μέσω browser με VPN, σωστά; Ναι. Από browser συνδεδεμένος με VPN στην Ινδία. 1
simaras Δημοσ. 21 Απριλίου Δημοσ. 21 Απριλίου Απο περιεργεια και μονο θα μπορουσε καποιος να αγορασει 2 καρτες ετησιες απο τον πωλητη Mecat και να τις ενεργοποιησει ωστε να ειναι καλυμμενος για 2 χρονια ?Η δεν γινεται πανω απο ενα ετος?
LeukoSustima Δημοσ. 21 Απριλίου Δημοσ. 21 Απριλίου 4 ώρες πριν, trif_on είπε Στην ουσία το redeem μπορεί να γίνει και μέσω browser με VPN, σωστά; H προσφορά του mekat τελείωσε εν τω μεταξύ. Έχω βρει αυτό σαν εναλλακτική, με επιφύλαξη. Το έχει δοκιμάσει κανένας; https://driffle.com/spotify-12-months-subscription-in-digital-code-p9896140 Ώπα κάτσε, αυτό το λινκ δεν είναι στο αρχικό ποστ? Τώρα είδα ότι μιλάει για συγκεκριμένο σελερ mekat. Εγώ το έκανα σήμερα από τον Trusted Deals στα 18.73 με τη χρήση κάρτας για 12 μήνες. Μαλακία έκανα? Αυτό του mekat το βγάζει από κάτω στις άλλες προσφορές και βγαίνει στα 16.97 με κάρτα. Ντάξει, προφανώς η διαφορά είναι αμελητέα, ρωτάω από την άποψη του πόσο έμπιστος είναι ο άλλος που ψώνισα εγώ. Προς το παρόν βλέπω ότι ενεργοποιήθηκε κανονικά η συνδρομή, μακάρι να μην παρουσιαστεί κάποιο πρόβλημα. Εντωμεταξύ δεν έχω ξανακάνει έτσι συνδρομή, κι έβλεπα σε προηγούμενες απαντήσεις για ινδικά κτλπ, εμένα δε μου έχει βγάλει τίποτα προς το παρόν, είναι ακριβώς όπως ήταν πριν.
Rebelos2018 Δημοσ. 21 Απριλίου Δημοσ. 21 Απριλίου 6 λεπτά πριν, LeukoSustima είπε Ώπα κάτσε, αυτό το λινκ δεν είναι στο αρχικό ποστ? Τώρα είδα ότι μιλάει για συγκεκριμένο σελερ mekat. Εγώ το έκανα σήμερα από τον Trusted Deals στα 18.73 με τη χρήση κάρτας για 12 μήνες. Μαλακία έκανα? Αυτό του mekat το βγάζει από κάτω στις άλλες προσφορές και βγαίνει στα 16.97 με κάρτα. Ντάξει, προφανώς η διαφορά είναι αμελητέα, ρωτάω από την άποψη του πόσο έμπιστος είναι ο άλλος που ψώνισα εγώ. Προς το παρόν βλέπω ότι ενεργοποιήθηκε κανονικά η συνδρομή, μακάρι να μην παρουσιαστεί κάποιο πρόβλημα. Εντωμεταξύ δεν έχω ξανακάνει έτσι συνδρομή, κι έβλεπα σε προηγούμενες απαντήσεις για ινδικά κτλπ, εμένα δε μου έχει βγάλει τίποτα προς το παρόν, είναι ακριβώς όπως ήταν πριν. Το ίδιο και μένα. Ούτε Ινδούς ούτε Ουζμπέκους, ούτε τίποτα. Σαν να μην άλλαξε τίποτα.
velissarios1 Δημοσ. 22 Απριλίου Δημοσ. 22 Απριλίου On 20/04/2025 at 16:59, TikiTaka23 said: Υπάρχει κάποιο free vpn λοιπόν που να περιλαμβάνει Ινδία; Έχω βρει τον https://hola.org/ Εγώ αυτόν χρησιμοποίησα!
Sebu Δημοσ. 22 Απριλίου Δημοσ. 22 Απριλίου 14 hours ago, simaras said: Απο περιεργεια και μονο θα μπορουσε καποιος να αγορασει 2 καρτες ετησιες απο τον πωλητη Mecat και να τις ενεργοποιησει ωστε να ειναι καλυμμενος για 2 χρονια ?Η δεν γινεται πανω απο ενα ετος? Οσα κλειδαδικα εχω δει για spotify λενε οτι (ι) οι καρτες ισχυουν για 12 μηνες και (ιι) οτι δεν μπορεις να στακαρεις πανω απο 18 μηνες. Καλυτερα αστο και οταν θα φας το πρωτο 6μηνο πηγαινε και κανε αλλη μια ετησια ωστε να εχεις 18 μηνες. 11 hours ago, LeukoSustima said: Ώπα κάτσε, αυτό το λινκ δεν είναι στο αρχικό ποστ? Τώρα είδα ότι μιλάει για συγκεκριμένο σελερ mekat. Εγώ το έκανα σήμερα από τον Trusted Deals στα 18.73 με τη χρήση κάρτας για 12 μήνες. Μαλακία έκανα? Αυτό του mekat το βγάζει από κάτω στις άλλες προσφορές και βγαίνει στα 16.97 με κάρτα. Ντάξει, προφανώς η διαφορά είναι αμελητέα, ρωτάω από την άποψη του πόσο έμπιστος είναι ο άλλος που ψώνισα εγώ. Προς το παρόν βλέπω ότι ενεργοποιήθηκε κανονικά η συνδρομή, μακάρι να μην παρουσιαστεί κάποιο πρόβλημα. Εντωμεταξύ δεν έχω ξανακάνει έτσι συνδρομή, κι έβλεπα σε προηγούμενες απαντήσεις για ινδικά κτλπ, εμένα δε μου έχει βγάλει τίποτα προς το παρόν, είναι ακριβώς όπως ήταν πριν. Ποιο πανω εγραψε αλλος συμφορουμιτης οτι ο Μοντι ειναι φιλελληνας και φιλοξενος και δεν προμοταρει με το ζορι ινδικη μουσικη στο λογαριασμο σου. Ο θειος Ταγιπ ως μογγολος γαρ ηταν πιο intrusive και μας ειχε ταραξει σε προτασεις μονο για χορο της κοιλιας και σκυλαδικα Ανατολίας. 1 1
neo_gp Δημοσ. 23 Απριλίου Δημοσ. 23 Απριλίου Καλησπέρα σε όλους . Για κάποιο λόγο αντιμετωπίζω πρόβλημα στην αγορά της gift card . Προσπάθησα να αγοράσω και με Ελληνική κάρτα και με revolut αλλα καμία δεν έγινε δεκτή
stark Δημοσ. 23 Απριλίου Δημοσ. 23 Απριλίου On 21/04/2025 at 22:58, LeukoSustima said: Εντωμεταξύ δεν έχω ξανακάνει έτσι συνδρομή, κι έβλεπα σε προηγούμενες απαντήσεις για ινδικά κτλπ, εμένα δε μου έχει βγάλει τίποτα προς το παρόν, είναι ακριβώς όπως ήταν πριν. Κάνε υπομονή. Εφόσον έχεις αλλάξει το region σε Ινδία, σε λίγες μέρες θα αρχίσει σου βγάζει στα προτεινόμενα Ινδικές συλλογές, Bollywood, κλπ. Μικρό το κακό, όμως. Εγώ 3ο χρόνο έτσι πλέον, το βλέπω και το αγνοώ. Είναι σα μην υπάρχει.
Sebu Δημοσ. 23 Απριλίου Δημοσ. 23 Απριλίου 3 hours ago, stark said: Κάνε υπομονή. Εφόσον έχεις αλλάξει το region σε Ινδία, σε λίγες μέρες θα αρχίσει σου βγάζει στα προτεινόμενα Ινδικές συλλογές, Bollywood, κλπ. Μικρό το κακό, όμως. Εγώ 3ο χρόνο έτσι πλέον, το βλέπω και το αγνοώ. Είναι σα μην υπάρχει. Εδω ειχαμε πηξει στις τουρκικες προτασεις επι 2+ χρονια, οι Ινδοι μπροστα τους ειναι πολιτισμενοι 😁
LeukoSustima Δημοσ. 24 Απριλίου Δημοσ. 24 Απριλίου Στις 23/4/2025 στις 12:49 ΜΜ, stark είπε Κάνε υπομονή. Εφόσον έχεις αλλάξει το region σε Ινδία, σε λίγες μέρες θα αρχίσει σου βγάζει στα προτεινόμενα Ινδικές συλλογές, Bollywood, κλπ. Μικρό το κακό, όμως. Εγώ 3ο χρόνο έτσι πλέον, το βλέπω και το αγνοώ. Είναι σα μην υπάρχει. Ναι όντως τώρα που το πρόσεξα το India's Best το έχει πλέον και σε μένα. Αλλά ντάξει, αν είναι μόνο αυτό, όπως το πες μικρό το κακό. 1
Sebu Δημοσ. 24 Απριλίου Δημοσ. 24 Απριλίου On 23/04/2025 at 12:49, stark said: Κάνε υπομονή. Εφόσον έχεις αλλάξει το region σε Ινδία, σε λίγες μέρες θα αρχίσει σου βγάζει στα προτεινόμενα Ινδικές συλλογές, Bollywood, κλπ. Μικρό το κακό, όμως. Εγώ 3ο χρόνο έτσι πλέον, το βλέπω και το αγνοώ. Είναι σα μην υπάρχει. Χαχαχαχαχ το εμφανισε και σε εμενα. Αν ειναι μονο αυτο τοτε δηλωνω αλλος ενα ευτυχισμενος κατοικος Μουμπάι. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα