zvarthangalos Δημοσ. Πέμπτη στις 01:52 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 01:52 μμ Στις 13/8/2025 στις 11:20 ΠΜ, touloumelek είπε Εμενα μου βγαζει 19.38 final price. Δολάρια ή ευρώ ; απο ποιό site;
@pnea1973 Δημοσ. Πέμπτη στις 05:59 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 05:59 μμ Αν έχω ενεργή premium μπορώ να το κάνω ή να περιμένω να λήξει;
doll Δημοσ. Παρασκευή στις 09:19 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 09:19 μμ (επεξεργασμένο) On 12/08/2025 at 18:46, leonidas1269 said: Απο Eneba βγαινει 15euro(μαζι με τα fees)..... Link? Επεξ/σία Παρασκευή στις 09:19 μμ από doll
serafeim71 Δημοσ. Παρασκευή στις 09:33 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 09:33 μμ 12 λεπτά πριν, doll είπε Βαλε vpn ινδιας μπες Eneba και θα στο εμφανίσει!! 1
thetiesthatbind Δημοσ. Σάββατο στις 08:06 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 08:06 μμ Το έκανα με την αρχική πρόταση και δούλεψε μια χαρα 1
dr.zivagko Δημοσ. Κυριακή στις 10:41 πμ Δημοσ. Κυριακή στις 10:41 πμ Καλημέρα δούλεψε μια χαρά και σε εμένα....λιγο περίεργα τα μπολιγουντοτραγουδα που προτεινονται αλλα οκ...
jimmakosapple Δημοσ. πριν από 16 ώρες Δημοσ. πριν από 16 ώρες Καλησπέρα, Θα ήθελα να επιβεβαιώσω ότι δούλεψε και εμένα με τη χρήση κλειδιού μέσω Ινδίας.
KoGi Δημοσ. πριν από 14 ώρες Δημοσ. πριν από 14 ώρες Κανεις που να καταφερε να το γυρισει σε Ελλαδα με μετατροπη σε Dual/Family? Ειδα αναφορες οτι πλεον δεν παιζει αυτο το κολπο και οτι μονο Individual μπορεις να εχεις με χωρα Ινδια.
Braveheart1980 Δημοσ. πριν από 14 ώρες Δημοσ. πριν από 14 ώρες 43 λεπτά πριν, KoGi είπε Κανεις που να καταφερε να το γυρισει σε Ελλαδα με μετατροπη σε Dual/Family? Ειδα αναφορες οτι πλεον δεν παιζει αυτο το κολπο και οτι μονο Individual μπορεις να εχεις με χωρα Ινδια. Δε θα ρίσκαρα την αλλαγή πάλι σε Ελλάδα, για τον απλό λόγο ότι ΔΕΝ κερδίζω ΤΙΠΟΤΑ. Ισα-ισα παίζει να βαρέσουν 500 καμπανάκια σε spotify και να τον πιούμε κλ@ρίνο
tasos1976 Δημοσ. πριν από 2 ώρες Δημοσ. πριν από 2 ώρες 13 ώρες πριν, jimmakosapple είπε Καλησπέρα, Θα ήθελα να επιβεβαιώσω ότι δούλεψε και εμένα με τη χρήση κλειδιού μέσω Ινδίας. Από που αγόρασες και πόσο ;
jimmakosapple Δημοσ. πριν από 1 ώρα Δημοσ. πριν από 1 ώρα (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, tasos1976 είπε Από που αγόρασες και πόσο ; Καλημέρα, από το παρακάτω link : https://www.gamivo.com/product/spotify-premium-12-months-spotify-india-subscriptions και πωλητή τον Kinguin. Περίπου στα 15 και κάτι βγήκε στο checkout. Επεξ/σία πριν από 1 ώρα από jimmakosapple
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα