georgiouu Δημοσ. 12 Απριλίου Δημοσ. 12 Απριλίου εγκυκλοπαιδικη ερωτηση για να μου λυθει η απορια εχετε προσεξει και εσεις οτι οι ταμιες στα μαρκετ διπλοδενουν τις ναυλον λεπτες τσαντες και μετα αναγκαζεσαι να τις σχισεις; σε καποια σημερα της λεω ευγενεστατα "δεν πειραζει μην την δενεται" και εκεινη με κοιταξε με ενα υφος σαν να δυσανασχετησε μηπως ειναι ανωθεν εντολη απο διοικηση να τις δενουν τις σακουλες ωστε να μην ξαναχρησιμοποιουνται για σκουπιδια ας πουμε; δεν καταλαβαινω,το μονο λογικο συμπερασμα αυτο ειναι.Γιατι για τον ταμια να σου δεσει την σακουλα ειναι παραπανω δουλεια 2
cthulhucarbide Δημοσ. 12 Απριλίου Δημοσ. 12 Απριλίου Και γω έχω αναρωτηθεί το ίδιο. Μερικές φορές το κάνουν, άλλες φορές όχι. Και γω εκνευρίζομαι, όχι μόνο για την μη δυνατότητα επαναχρησιμοποίησης αλλά και διότι με το δέσιμο τα φρούτα πιέζονται και μπορεί κάποιο κοτσάνι να τρυπήσει την σακούλα και αυτή να σκιστεί στο δρόμο
Rebelos2018 Δημοσ. 12 Απριλίου Δημοσ. 12 Απριλίου 4 λεπτά πριν, georgiouu είπε εγκυκλοπαιδικη ερωτηση για να μου λυθει η απορια εχετε προσεξει και εσεις οτι οι ταμιες στα μαρκετ διπλοδενουν τις ναυλον λεπτες τσαντες και μετα αναγκαζεσαι να τις σχισεις; σε καποια σημερα της λεω ευγενεστατα "δεν πειραζει μην την δενεται" και εκεινη με κοιταξε με ενα υφος σαν να δυσανασχετησε μηπως ειναι ανωθεν εντολη απο διοικηση να τις δενουν τις σακουλες ωστε να μην ξαναχρησιμοποιουνται για σκουπιδια ας πουμε; δεν καταλαβαινω,το μονο λογικο συμπερασμα αυτο ειναι.Γιατι για τον ταμια να σου δεσει την σακουλα ειναι παραπανω δουλεια Φαντάζομαι το κάνουν για να σκίζονται και να μην μπορείς να τις χρησιμοποιήσεις ξανά, έτσι ώστε να αναγκαστείς να πάρεις και άλλες σακούλες. 1 1
SabotazNic Δημοσ. 12 Απριλίου Δημοσ. 12 Απριλίου Και γιατί δεν παίρνετε σακουλες πολλαπλών χρήσεων? Έχω του lidl κοντά 4 χρόνια, και δεν έχουν πάθει τπτ. Δίνετε αέρα 10λεπτα (ασχέτως και τα σκουπίδια κτλ). Και μην πείτε τις έχετε για σκουπίδια, κυριολεκτικά οι σακουλες σκουπιδιών είναι μεγαλύτερες, καλύτερες, φθηνότερες. 6
cthulhucarbide Δημοσ. 12 Απριλίου Δημοσ. 12 Απριλίου 1 λεπτό πριν, SabotazNic είπε Και γιατί δεν παίρνετε σακουλες πολλαπλών χρήσεων? Έχω του lidl κοντά 4 χρόνια, και δεν έχουν πάθει τπτ. Δίνετε αέρα 10λεπτα (ασχέτως και τα σκουπίδια κτλ). Και μην πείτε τις έχετε για σκουπίδια, κυριολεκτικά οι σακουλες σκουπιδιών είναι μεγαλύτερες, καλύτερες, φθηνότερες. Αναφέρεται στις σακούλες της μαναβικής που είναι πολύ πιο λεπτές από αυτές για να κουβαλάς τα γενικά ψώνια, και σκίζονται πολύ εύκολα 2
Nabuko Δημοσ. 12 Απριλίου Δημοσ. 12 Απριλίου 8 λεπτά πριν, georgiouu είπε εχετε προσεξει και εσεις οτι οι ταμιες στα μαρκετ διπλοδενουν τις ναυλον λεπτες τσαντες Σε ποιο Σ/Μ γίνεται αυτό γιατί σ' εμένα δεν έχει συμβεί ποτέ σε όσα πάω. 7
SabotazNic Δημοσ. 12 Απριλίου Δημοσ. 12 Απριλίου (επεξεργασμένο) 13 λεπτά πριν, cthulhucarbide είπε Αναφέρεται στις σακούλες της μαναβικής που είναι πολύ πιο λεπτές από αυτές για να κουβαλάς τα γενικά ψώνια, και σκίζονται πολύ εύκολα Χμμμ, δεν μου έχει τύχει αυτό ποτέ. Όχι ότι και για τις άλλες σακούλες μου έχει τύχει (να δω σε άλλον να το κάνουν τουλάχιστον, μιας και έχω σακούλα στο 99.95% περιπτώσεων) Επεξ/σία 12 Απριλίου από SabotazNic
georgiouu Δημοσ. 12 Απριλίου Μέλος Δημοσ. 12 Απριλίου το εχω παρατηρησει σε διαφορετικα σ/μαρκετ ναι αναφερομαι στις σακουλες μαναβικης αλλα και στις σακουλες με ετοιμο φαγητο π.χ, ψητο κοτοπουλο οπου εκει μαλιστα βαζουν το αυτοκολητο με την τιμη και στην χαρτοσακουλα και στην ναυλον σακουλα ωστε να αναγκαστεις να την κανεις χιλια κομματια για να φτασεις στο κοτοπουλο !!!
Moderators Inuyasha Δημοσ. 12 Απριλίου Moderators Δημοσ. 12 Απριλίου Σε σούπερ μάρκετ που το ρώτησα είναι καθαρά για να προσπαθήσουν να αποφύγουν περιπτώσεις κλοπής (ζυγίζουν 2 ντομάτες και μετά βάζουν άλλες 15 μέσα κτλ) Σε διανομή φαγητού είναι για να αποτρέψουν τον λιχουδη διανομέα να τσιμπήσει μεζεδάκι 17 3
Nabuko Δημοσ. 12 Απριλίου Δημοσ. 12 Απριλίου 41 λεπτά πριν, georgiouu είπε ναι αναφερομαι στις σακουλες μαναβικης αλλα και στις σακουλες με ετοιμο φαγητο π.χ, ψητο κοτοπουλο Αυτές οι σακούλες μόνο για μια φορά αξίζουν να χρησιμοποιηθούν. 3
StamTheMan Δημοσ. 12 Απριλίου Δημοσ. 12 Απριλίου Υπαρχει τροπος να λυνεις τους κομπους. Πιανεις το ενα ακρο της σακουλας και το στριφογυριζεις μεχρι να ειναι πολυ στιβαρο. Μετα το σπρωχνεις να περασει μεσα απο τη θηλεια. 14
infin1tyGR Δημοσ. 12 Απριλίου Δημοσ. 12 Απριλίου 6 minutes ago, StamTheMan said: Υπαρχει τροπος να λυνεις τους κομπους. Πιανεις το ενα ακρο της σακουλας και το στριφογυριζεις μεχρι να ειναι πολυ στιβαρο. Μετα το σπρωχνεις να περασει μεσα απο τη θηλεια. Αυτό είναι το πιο χρήσιμο lifehack που έχω δει σε βίντεο. Με έχει σώσει άπειρες φορές σε σακούλες από delivery
StamTheMan Δημοσ. 12 Απριλίου Δημοσ. 12 Απριλίου 3 λεπτά πριν, infin1tyGR είπε Αυτό είναι το πιο χρήσιμο lifehack που έχω δει σε βίντεο. Με έχει σώσει άπειρες φορές σε σακούλες από delivery Απιστευτο κολπο και σε οποιον το δειχνω μενει με ανοιχτο το στομα,ειδικα με το ποσο απλο ειναι. Το ειχα κανει σε παραγγελια στο νοσοκομειο,ηταν 6-7 ειδικευομενοι και τους εβαλα κατω και τους το εδειξα. Σιγουρα αναθεωρησαν τις αποψεις τους για το ποσο χαζοι ειναι οι διανομεις 1
basilis_k6 Δημοσ. 12 Απριλίου Δημοσ. 12 Απριλίου 1 ώρα πριν, Nabuko είπε Αυτές οι σακούλες μόνο για μια φορά αξίζουν να χρησιμοποιηθούν. καθε 5 σακουλες που χρισημοποιω σε ενα μικρο καδακι που εχω η μια σκιζεται και γινετε ολο το σπιτι π0$#@7@ και λεω ΔΕΝ θα το ξανακανω ποτε. ειναι καλες για το καδακι του μπανιου ομως. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα