Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για τις σακούλες της μαναβικής, υποθέτω: 

1. Επειδή τις βάζεις χύμα στο καλάθι και αν δεν είναι δεμένες να ανοίξουν και να σου χυθούν τα φρούτα και τα λαχανικά έξω. Πιθανώς και για να μην λερωθούν άλλες συσκευασίες που έχεις στο καλάθι σου - που μπορεί να βάλεις πάλι στο ράφι για να πάρεις μια καθαρή.
  2. Για να μην είναι εύκολο να προσθέσεις ή αφαιρέσεις προϊόν, και για λόγους απάτης αλλά και επειδή σε πιθανό (σπάνιο) αγορανομικό έλεγχο, το αναγραφόμενο βάρος και η τιμή πρέπει να αντιστοιχεί στην ποσότητα της σακούλας.
  • Like 1
  • Απαντ. 56
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σε άλλη πατρίδα εκτός Ευρώπης που οι σακκούλες είναι δωρεάν αλλά πολύ λεπτές σαν μαναβικής, το κάνουμε εμείς οικειοθελώς ειδάλλως το πορτ μπαγκάζ γίνεται ένα χυμαδιό μόλις αρχίσεις την οδήγηση, δε μένει τίποτε μέσα στις σακκούλες...

2 hours ago, StamTheMan said:

Υπαρχει τροπος να λυνεις τους κομπους.
Πιανεις το ενα ακρο της σακουλας και το στριφογυριζεις μεχρι να ειναι πολυ στιβαρο.
Μετα το σπρωχνεις να περασει μεσα απο τη θηλεια.

Σε λεπτή, σχεδόν μαναβικής δε γίνεται αλλά θα μου πεις είναι της πλάκας οπότε δεν αξίζει να το κάνεις έτσι κι αλλιώς...

Επεξ/σία από Makis38
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν λέτε για μαναβικής, τότε το κόβω για Σκλαβενίτη που παίζει να είναι το μοναδικό που έχει άτομο στην μαναβική για ζύγισμα. Έχω την εντύπωση ότι τελευταία φορά που πήγα εκεί, είχα πάρει χάρτινη πάντως.. 

Επεξ/σία από SabotazNic
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Makis38 είπε

Σε λεπτή, σχεδόν μαναβικής δε γίνεται αλλά θα μου πεις είναι της πλάκας οπότε δεν αξίζει να το κάνεις έτσι κι αλλιώς...

Για αυτο δεν το σχολιασα,γιατι προφανως δεν αξιζει.
Μιλαμε για πιο ανθεκτικες σακουλες.
ο TS  μαλλον μιλαει για της μαναβικης,αν κρινω απο αναλογα παλιοτερα .

• Like 1
Δημοσ.
5 ώρες πριν, Inuyasha είπε

Σε σούπερ μάρκετ που το ρώτησα είναι καθαρά για να προσπαθήσουν να αποφύγουν περιπτώσεις κλοπής (ζυγίζουν 2 ντομάτες και μετά βάζουν άλλες 15 μέσα κτλ)

Αυτό φαίνεται μια αρκετά λογική εξήγηση

• Like 2
Δημοσ.
5 ώρες πριν, StamTheMan είπε

Απιστευτο κολπο και σε οποιον το δειχνω μενει με ανοιχτο το στομα,ειδικα με το ποσο απλο ειναι.
Το ειχα κανει σε παραγγελια στο νοσοκομειο,ηταν 6-7 ειδικευομενοι και τους εβαλα κατω και τους το εδειξα.
Σιγουρα αναθεωρησαν τις αποψεις τους για το ποσο χαζοι ειναι οι διανομεις :P :P

Εγω γιατι νομιζα οτι αυτο ειναι ο αυτονοητος τροπος για να λυσεις μια σφιχτοδεμενη σακουλα; Δεν ειναι και πυρηνικη φυσικη...

6 ώρες πριν, Inuyasha είπε

Σε σούπερ μάρκετ που το ρώτησα είναι καθαρά για να προσπαθήσουν να αποφύγουν περιπτώσεις κλοπής (ζυγίζουν 2 ντομάτες και μετά βάζουν άλλες 15 μέσα κτλ)

Σε διανομή φαγητού είναι για να αποτρέψουν τον λιχουδη διανομέα να τσιμπήσει μεζεδάκι

Αυτες οι εξηγησεις εχουν οντως λογικη βαση.

Παρ'ολα αυτα, οσες φορες εχω παρει μαναβικη απο σουπερμαρκετ, εκει που στο ζυγιζουν και σου κολλανε το αυτοκολλητο πανω, ποτε κανεις δεν εδεσε τη σακουλα, ολοι τις εδιναν πισω ανοιχτες οπως ηταν. Που σημαινει δηλαδη οτι καλλιστα θα μπορουσα αν ημουν κλεφτης να ριξω παραπανω προϊοντα μεσα εκ των υστερων.

Δημοσ.

Για χύμα μανάβικη να παίρνετε αυτές τις "σακούλες" που είναι σαν τούλι και έχουν σχοινάκι επάνω.

Βάζεις μέσα ότι θες και την ξαναχρησιμοποιείς. Τις έχω βρει στο Lidl εδώ, υποθέτω θα υπάρχουν και στην Ελλάδα.

s-l1200.jpg

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.
1 ώρα πριν, lector είπε

Εγω γιατι νομιζα οτι αυτο ειναι ο αυτονοητος τροπος για να λυσεις μια σφιχτοδεμενη σακουλα; Δεν ειναι και πυρηνικη φυσικη...

Αυτες οι εξηγησεις εχουν οντως λογικη βαση.

Παρ'ολα αυτα, οσες φορες εχω παρει μαναβικη απο σουπερμαρκετ, εκει που στο ζυγιζουν και σου κολλανε το αυτοκολλητο πανω, ποτε κανεις δεν εδεσε τη σακουλα, ολοι τις εδιναν πισω ανοιχτες οπως ηταν. Που σημαινει δηλαδη οτι καλλιστα θα μπορουσα αν ημουν κλεφτης να ριξω παραπανω προϊοντα μεσα εκ των υστερων.

Σου είπα τι μου απάντησε στο σούπερ δίπλα στο σπίτι μου, ότι είχαν πολλούς που ζυγίζουν 1 ντομάτα και ταμείο έφταναν με ένα στρέμμα, αλλά αυτό πιστεύω μπορεί να περάσει μόνο σε ώρα, γιατί αν στο ταμείο περάσει πχ ντομάτες 50 λεπτά και ο άλλος έχει φέρει και 3ις κλούβες λίγο να τον κόβει θα δει ότι κάτι παίζει (αυτό βέβαια ισχύει σε σούπερ μάρκετ που το ζύγισμα γίνεται στο τμήμα της μαναβικης, όσα έχουν ζύγισμα στο ταμείο δεν παίζει)

• Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, lector είπε

9 ώρες πριν, Inuyasha είπε

Δεν ειναι ολα αυτονοητα για ολους.

Το μυαλο καθενος δουλευει διαφορετικα.
Για αυτο εχει τοσο μεγαλη ανθηση ο τομεας του lifehack,στα social.

Αλλο που πλεον οτι βλεπεις ειναι μαλακιες,για rage bait.

• Like 1
Δημοσ.

Μλκα στα αθηναιζικα μεγαλα SM να σου δενουν ετσι τη σακουλα με τις ντοματες ειναι τραγικα αστειο . Αν γινεται ο χαμος στις κλοπες γιατι δε τα ζυγιζουν στα ταμεια ? 

• Like 1
Δημοσ.

Δεν μίλησα για δέσιμο σακούλας στον χώρο της μανάβικης αλλά από τον ταμία αφού το έχει σκαναρει και στο παραδίδει

Για τον ταμία ειναι επιπλέον δουλειά να κάθεται να δένει αρα έχει εντολη από άνωθεν.το γιατί είναι η απορία μου.μαλλον για να αναγκαστείς να την σκισεις

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, georgiouu είπε

Δεν μίλησα για δέσιμο σακούλας στον χώρο της μανάβικης αλλά από τον ταμία αφού το έχει σκαναρει και στο παραδίδει

Για τον ταμία ειναι επιπλέον δουλειά να κάθεται να δένει αρα έχει εντολη από άνωθεν.το γιατί είναι η απορία μου.μαλλον για να αναγκαστείς να την σκισεις

Σε ποια ΣΜ γίνεται αυτό;Γιατί σε όσα πάω εγώ τα βάζουμε μόνοι μας στην τσάντα.

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.
8 ώρες πριν, Mhlogiatros είπε

Μλκα στα αθηναιζικα μεγαλα SM να σου δενουν ετσι τη σακουλα με τις ντοματες ειναι τραγικα αστειο . Αν γινεται ο χαμος στις κλοπες γιατι δε τα ζυγιζουν στα ταμεια ? 

Γιατί δεν θέλουν να ξοδέψουν νέο σύστημα ταμειακής /ζυγαριάς

Στην Ελλάδα γενικότερα είναι της λογικής αν δεν χαλάσει δεν το αλλάζεις (που ακόμα και να χαλάσει κοιτάν το πιο φτηνο μπάλωμα που μπορούν να κάνουν)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...