Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
27 λεπτά πριν, Sherlock_7 είπε

Το αγόρασα. Ευχαριστώ. 
Φαντάζομαι δεν έχει αυτόματη ανανέωση έτσι;

Αυτό φοβάμαι είναι ότι στην επιλογή του χρόνου λέει ανά μήνα ή ανά χρόνο και όχι για ένα μήνα ή για ένα χρόνο που δίνει την εντύπωση ότι θα ανανεώνει αυτόματα την χρέωση. 

1 ώρα πριν, avacan23 είπε

Μου έστειλε φωτό από την εφαρμογή στο iPhone που δείχνει ότι είναι pro έκδοση. Δεν έβαλε λέει κάρτα ή κάτι άλλο απλά πλήρωσε μόνο με paypal για το κλειδί 

IMG_1033.jpeg

και το κλειδί που πήρε που το έβαλε ώστε να γίνει η έκδοση pro; Γιατί είτε στον υπολογιστή είτε στο κινητό μου βγάζει την ίδια σελίδα όπου δέχετε το κλειδί σαν εκπτωτικό κωδικό και μηδενίζει την χρέωση των 200 δολλαρίων για τον πρώτο χρόνο όμως για να προχωρήσει η διαδικασία πρέπει να βάλω τα στοιχεία της κάρτας τραπέζης. 

• Απαντ. 136
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το χω εδώ και κάμποσο καιρό από εκεί. Είχα δώσει 1.5 ευρώ περισσότερο βέβαια.

Η διαδικασία είναι πάρα πολύ απλή. ΔΕΝ χρειαζόταν να το συνδέσεις με κάρτα ή κάτι άλλο. Μόνο email. Εγώ έβαλα ένα email alias που τα έχω για τέτοιες περιπτώσεις. Και paypal για να μπορώ να κάνω unlink την κάρτα.. Κάρτα δεν δίνω που να μου το δίνουν τσάμπα.

Δεν χρειάζεται να φτιάξεις λογαριασμό. Κωδικός, εμαιλ, Όνομα account ή ότι άλλο έλεγε. Δεν θυμάμαι. Σίγουρα ΟΧΙ στοιχεία πραγματικά. Ούτε καν password δεν έχει. Σου στέλνει έναν μοναδικό κωδικό στο εμαιλ και συνδέεσαι αν είναι καινούργια συσκευή ή αν είναι ίδια συσκευή μπορείς να το αφήσεις συνδεδεμένο πάντα.

Spoiler

Όντως αυτά τα κλειδάκια ψιλοβρωμάνε. Αυτό που πήρα εγώ τότε ήταν σίγουρα revolut.

Οπότε μπορεί να ακυρωθούν στο μέλλον.

• Like 1
Δημοσ.

Δεν ξέρω πως το έκανε σε εσάς που αγοράσατε στο παρελθόν αλλά τώρα έχει ως εξής.

Στην αγορά μου δείνει ένα Link και τον κωδικό έκπτωσης. 

Για να μπορέσω να χρησιμοποιήσω τον κωδικό πρέπει να κάνω εγγραφή στο σάιτ και να δώσω και τα στοιχεία της κάρτας. 

Οπότε άκυρο από εμένα δεν παίζει να τους δώσω στοιχεία κάρτας και δεν έχει επιλογή  paypal. 

Μακριά και αγαπημένοι.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το έβαλα και μου δείχνει ανανέωση στις 13 Μαΐου 2025. 
Δεν έχει κάρτα ή κάτι περασμένο για την ώρα. Account έκανα με το Google Login κατευθείαν. 

edit: Μίλησα με το support, κανονικά για ένα χρόνο free, δεν έχω βάλει κάρτα, οπότε μετά το χρόνο απλά θα γυρίσει στο free μοντέλο. 

Επεξ/σία από Apoithaki
Δημοσ.

Το πήρα και εγώ, και περιμένω το support να μου αλλάξει από 1 μήνα που λέει σε 12 μήνες.

Προσοχή απτο κλειδαδικο αυτό, πήρα 5 τυχαία κλειδιά για Xbox live, και είναι ΚΑΙ ΤΑ 5 ΤΟ ΙΔΙΟ game.

Αν κάποιος μπει στον πειρασμό να πάρει τυχαίο key, μην πάρει πάνω από 1 απ’τον ίδιο.

IMG_3615.jpeg

Δημοσ.

Εντάξει τελικά. Κατάργησα τον λογαριασμό και ξαναέκανα την διαδικασία αλλά εγγραφή μέσω google. Εκεί επιτέλους απέφυγα την διαδικασία με κάρτες και ενεργοποίησα την συνδρομή με το κουπόνι όπως ο φίλος ανά μήνα.

1 ώρα πριν, Apoithaki είπε

Το έβαλα και μου δείχνει ανανέωση στις 13 Μαΐου 2025. 
Δεν έχει κάρτα ή κάτι περασμένο για την ώρα. Account έκανα με το Google Login κατευθείαν. 

edit: Μίλησα με το support, κανονικά για ένα χρόνο free, δεν έχω βάλει κάρτα, οπότε μετά το χρόνο απλά θα γυρίσει στο free μοντέλο. 

πιστεύω ότι με την επιλογή ανά μήνα πάλι για ένα χρόνο θα είναι και μετά θα γυρίσει στην δωρεάν έκδοση.

Με την επιλογή για ένα χρόνο όπως αναφέρει αντί για να γυρίσει στην δωρεάν έκδοση θα κάνει ανανέωση συνδρομής για αυτό δεν επέλεξα αυτή την επιλογή.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, gr234567 είπε

Τώρα πλέον μου με θεωρεί εγγεγραμένο οπότε βγάζει ... Έχεις εγγραφεί προηγουμένως σε Perplexity Pro. Αυτή η προώθηση ισχύει μόνο για πρώτη φορά συνδρομητές.

Επεξ/σία από MINDER
Δημοσ.

Βρε παιδιά στο email που έρχεται έχει οδηγίες για το πώς να κάνετε την εγγραφή. Ενεργοποιείτε πριν βάλετε τον κωδικό το ετήσιο και μετά απλά κάνετε cancel. 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...