nickobefree Δημοσ. 13 Απριλίου Δημοσ. 13 Απριλίου Καλησπέρα. Έχω μπει στην αναζήτηση αγοράς μεταχειρισμένου αμαξιού έως 10χιλ-11χιλ. Χρονολογία από 2017 και μετά. Έχω δει ένα volk/gen polo 1.4 diesel . Άλλες προτάσεις σε αυτά τα χρήματα;;;
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 13 Απριλίου Δημοσ. 13 Απριλίου Μακρυα απο πετρελαιο μεταχειρισμενο θα πω εγω. 2
meletis_m Δημοσ. 13 Απριλίου Δημοσ. 13 Απριλίου 4 ώρες πριν, nickobefree είπε Καλησπέρα. Έχω μπει στην αναζήτηση αγοράς μεταχειρισμένου αμαξιού έως 10χιλ-11χιλ. Χρονολογία από 2017 και μετά. Έχω δει ένα volk/gen polo 1.4 diesel . Άλλες προτάσεις σε αυτά τα χρήματα;;; Τα χιλιόμετρα δε είναι πολλά . Ειδικά εάν είναι και στο αστικό κέντρο σταματά ξεκινά απέφυγε τα . Σε αυτά τα μοντέλα εφόσον είναι καθαρό να μην παραμελήσεις τη καδένα χρονισμού. Δηλαδή υπολόγισε το σαν κόστος . Περισσότερο ήταν στα tsi/fsi .
Ukforthemoment Δημοσ. 14 Απριλίου Δημοσ. 14 Απριλίου Στις 13/4/2025 στις 3:43 ΜΜ, nickobefree είπε Καλησπέρα. Έχω μπει στην αναζήτηση αγοράς μεταχειρισμένου αμαξιού έως 10χιλ-11χιλ. Χρονολογία από 2017 και μετά. Έχω δει ένα volk/gen polo 1.4 diesel . Άλλες προτάσεις σε αυτά τα χρήματα;;; ποσα άλογα το πολο ;Γιατί έβγαινε και ένα τέρμα ψόφιο.
moysatos79 Δημοσ. 15 Απριλίου Δημοσ. 15 Απριλίου Δώσε περισσότερες πληροφορίες. Πόσα χιλ/έτος κάνεις,χρήση εντός/εκτός πόλης,απαιτήσεις απο χώρους,ποιές προτεραιότητες έχεις; Είναι σαν να γράφω εγώ οτι βρήκα υπολογιστή με 500 ευρώ, να το πάρω;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα