Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω συνδεση με ubiquiti litebeam m5 απο ενα σπιτι και εχω συνδεσει το καλωδιο του ethernet με το ρουτερ μου. Εχω συνδεσει αλλο ενα καλωδιο ethernet απο το ρουτερ στο pc μου και επισης το κινητο μου πιανει μια χαρα wifi. Εχω ενα oculus quest 1 το οποιο ηταν συνδεδεμενο στο ρουτερ μου απο πριν και πριν ειχε ιντερνετ αλλα τωρα απλα συνδεεται με το wifi και λεει "connected, no internet connection". Επισης εχω και ενα Wii U το οποιο και αυτο οταν προσπαθησα να το συνδεσω δεν συνδεοταν με το wifi. Ξερει κανεις ποιο ειναι το προβλημα????

Δημοσ.

Ποιο router έχεις; Παίζει ως κανονικό Router ή απλά ως switch και AP, με κύριο Router να είναι αυτό στην άλλη άκρη που συνδέεται το Litbeam;

Αν παίζει ως κανονικό Router, τότε λογικά δεν φταίει αυτό αφού ενσύρματα ο υπολογιστής και ασύρματα το κινητό σου έχουν πρόσβαση στο διαδίκτυο.

Δημοσ.

αυτο εδω εχω https://prodotti.zyxel.it/DATASHEET/VMG1312-B10D-EU02V1F.pdf
δεν ξερω τι ειναι αυτο το ρουτερ απλα εχω συνδεσει το καλωδιο του ethernet που ερχεται απο την κεραια του litebeam που πιανει σημα απο αλλο σπιτι και εχει δικο του internet connection. Επισης δοκιμασα ενα παλιο κινητο που ειχα και συνδεδηκε και εκει

Δημοσ.

Αυτό είναι DSL Router που απλά το δουλεύεις ως απλό switch και Access Point. Σύνδεση παίρνεις μέσω του Litebeam από άλλον router (του άλλου σπιτιού) που επίσης δίνει διευθύνσεις και πρόσβαση στο διαδίκτυο σε όλες τις συσκευές.

Από την στιγμή που υπολογιστής και κινητά έχουν σύνδεση, κοιτάς να ρυθμίσεις το Network από την αρχή τις συσκευές που έχουν το πρόβλημα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...