Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
27 minutes ago, mdkamael said:

Κατοχος S24U .. εδω κ 4 μερες παιζει το one ui 7.0 αψογα διχως bugs, drains κλπ....τι προβλημα ξεκλειδωματος ειναι αυτο ακριβως π περιγραφουν απορω

Είναι γνωστό ότι τα updates για την Ελλάδα τα προσέχουν πάρα πολύ, γιατί μας τρέμουν. Και δεν το κάνει μόνο η Samsung. Και bugs/προβλήματα με τα iPhone που επηρεάζουν κόσμο παγκόσμια, στην Ελλάδα δεν υπάρχουν. Όλα δουλεύουν άψογα.

• Haha 7
  • Απαντ. 54
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, dbrillis είπε

Επειδή δεν ειμαι σίγουρος αν κατάλαβα καλα, πες μου αν τα παρακάτω συνοψιζουν σωστα το σχόλιο σου:

- εγω το εβαλα και δεν εχω θεμα, αρα κανείς δεν πρέπει να εχει θεμα, τι μπαγκ και βλακειες; 

- στο android ολοι τα εχουν κάνει χάλια με τις ενημερώσεις αρα καλα κανει και η Samsung και δεν δίνει ενημερώσεις γρήγορα και σωστά 

- μαλλον οσο πιο παλιό τηλέφωνο S  έχει κάποιος τοσο πιο χαλια θα γίνετε η κατάσταση, καλύτερα να αγοραζουμε καθε χρονο

Αν ηταν τοσο τραγικο το ζητημα, ωστε να χρηζει διακοπη του roll-out παγκοσκιως, θα επρεπε να εμφανιζοταν ειδικα σε dirty installs οπως κ σ μενα. Προσωπικα θα πονταρα σε συνδιασμο απο layer 8 issue κ overreaction. Αν μη τι αλλο, η πηγη πληροφορησης ειναι τα λογια ενος leaker... δλδ νταξ... 

Το χαλι σε ενημερωσεις android θα ειναι φαινομενο διαχρονικο και δεν θα αλλαξει, με εξαιρεση στα pixel.

Το 2ο σκελος της τελευταις παραγραφου το προσθεσες ο ιδιος  .

3 λεπτά πριν, jimmy213 είπε

Είναι γνωστό ότι τα updates για την Ελλάδα τα προσέχουν πάρα πολύ, γιατί μας τρέμουν. Και δεν το κάνει μόνο η Samsung. Και bugs/προβλήματα με τα iPhone που επηρεάζουν κόσμο παγκόσμια, στην Ελλάδα δεν υπάρχουν. Όλα δουλεύουν άψογα.

Μας λυπουνται... τρενα συγκρουονται, φωτιες καθε χρονο στα δαση, πλυμμηριζουν οι καμποι μας... τλχστν μας δινουν σπεσιαλ updates διχως να μπρικαρουν τα κινητα , ωστε να λαμβανουμε τα alert messages της πολιτικης προστασιας και να σωζομαστε! Τζαμπα τρεχει ο ΚΜ στα εξωτερικα?! 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, iml είπε

Αφού δυσκολεύονται στον τομέα του software ας επενδύσουν περισσότερο σε αυτόν από τη στιγμή που διαφημίζουν εκτεταμένη υποστήριξη.

Hint. Μήπως να περιορίσουν τις δεκάδες συσκευές που βγαζουν κάθε χρόνο?

Μην κρυβομαστε, ουτε συσκευες θα περιορισουν και με την αυξηση των ετων υποστηριξης θα γινεται ολο και χειροτερα με τα Upgrade για τα παλιοτερα μοντελα...

Η λυση ειναι μια και μοναδικη, αν καποιος θελει τοσο πολυ αναβαθμισεις στην ωρα τους παει σε Pixel...

Επεξ/σία από ScorpioX777
Δημοσ.

καιρο τωρα τα update αντι να κανουν τις αναβαθμισεις και το κινητο να τρεχει καλυτερα το κανουν χειροτερο! προφανως δεν εχουν χρονο να ασχοληθουν με τις παλαιοτερες συσκευες αλλα οταν ειναι και λες οτι σε ενα κινητο θα σου δεινω ενημερωσεις 7 χρονια ... και στην πρωτη μεγαλη τα κανεις σκατα ! ... ενταξυ. υπομονη.
το λεω αυτο απο την πλευρα του καταναλωτη που εχει δωσει αρκετα χρηματα για να μπορεσει να παρει το κινητο του  και αντι να το φτιαχνουν οι "αναβαθμισεις" το χαλανε...
προσοπικα ειχα αυτην την εμπειρια ... με το κινητο μου που μετα απο μια αναβαθμιση χαλασε η καμερα...και η εταιρεια ελεγε οτι ειναι προβλημα hardware ενω πραγματικα ηταν software και δεν το παραδεχοταν για να μην μπει μεσα! και μερικοι πηγεναν στην επισημη αντιπρωσωπια και τους ελεγε 100ε  γιατι μπορουν.

Δημοσ.

- Samsung Fanboy: "Το oneUI άργησε αλλά άμα είναι να μην έχει bugs, καλά έκανε η Samsung όχι σαν την Xiaomi".

- Σκληρή πραγματικότητα: Φαααααααααπ. 

• Like 3
  • Confused 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, _Theo_ είπε

Πιο χαμηλά από την Lenovo/Motorola αποκλείεται.

Ναι, στην Samsung πλασσαρονται για κατι καλυτερο απο αυτες τις εταιριες που αναφερες.

Δεν λεω για καλυτερη απο την Apple, λεμε τωρα...

Δημοσ.

Να γράψουμε κάτι πρωτότυπο. (βάλτε το meme από το meeting που τον πετάνε από το παράθυρο)

Να μειώσουν τον αριθμό των συσκευών και των εκδόσεων και αυτοί και όλοι οι υπόλοιποι.

Δεν χρειάζονται 35 entry, 57 mid level, 7 high end κάθε χρόνο. Ήμαρτον πια.

• Like 2
Δημοσ.
2 ώρες πριν, giorgosaero είπε

Πόσο πιο χαμηλά να πέσει αυτή η εταιρία στον τομέα των αναβαθμίσεων…..

Πήγαινε βάλε ένα χέρι ρε αδερφέ.

• Confused 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, SabotazNic είπε

Σε 23 ultra που την πέρασα δεν έχω θέμα (ακόμα) στο ξεκλείδωμα 

Που βγήκε αυτό μάστορα γιατί εμάς ακόμα δεν μας ήρθε. Γράφει ότι είμαστε up to date. 

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, ikaruga24 είπε

Που βγήκε αυτό μάστορα γιατί εμάς ακόμα δεν μας ήρθε. Γράφει ότι είμαστε up to date. 

Beta ειναι

• Thanks 1
Δημοσ.
52 λεπτά πριν, andreas-d είπε

S24u  εδώ και δύο μέρες κανένα πρόβλημα με το One UI 7..

Εγκαθιστάς Samsung Members App

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.samsung.android.voc

Μετά ακολουθείς τα βήματα :

How to give feedback in Samsung Members app?

1. Go to Support 

2. Go to Quick help

3. Scroll to the bottom 

4. Tap Feedback

Και τους λες οτι εσύ δεν έχεις καποιο πρόβλημα. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
20 λεπτά πριν, ikaruga24 είπε

12 λεπτά πριν, mdkamael είπε

Beta ειναι

Έχω κάνει sideload την stable που είχε ανέβει στους σερβερ... Υπάρχει στο section του 23 ultra στο xda

Επεξ/σία από SabotazNic

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...