Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
40 λεπτά πριν, georgiosmag είπε

Όσοι έχουν 25 ultra Και προέρχονται από 24, 23, 22 κλπ θα έχουν πιστεύω αντιληφθεί ότι το ξεκλείδωμα με την κάμερα είναι σχεδόν ίδιο σε ακρίβεια και ταχύτητα  με το κανονικό face id apple/honor/huawei έτσι? Το πως το έχουν πετύχει αυτό είναι μυστήριο. 

ΑΛΛΑ... μήπως είναι software που βασίζεται σε κάποια νέα δυνατότητα hardware που έχει το 25 ultra και προσπαθούν να τα μπαλώσουν γιατί βρήκαν κάποιο bug που μπορεί να συμβαίνει σε κάποιες ιδιάζουσες περιπτώσεις??? Ο φίλος πιο πάνω είπε ότι δεν έχει κανένα πρόβλημα που έχει τη ρομ στο 24... Όμως δεν είναι πολύ νωρίς για να ξέρουμε ότι είναι όντως εντάξει? 

Δηλαδή και ο φίλος πιο πάνω ίσως να μην έχει δει κάποιο bug γιατί (ένα παράδειγμα θα πω που μου κατέβηκε) ας πούμε δεν το δουλεύει σε χαμηλό φωτισμό τόσο το ξεκλείδωμα με την κάμερα η παίζει περισσότερο το δαχτυλικό κλπ... 

Οπότε θέλοντας να προσέξει μη γίνει καμιά πατάτα καλά κάνει και καθυστερεί.../ άλλωστε η Ελληνική παροιμία κάλιο αργά παρά ποτέ η η άλλη όποιος βιάζεται σκοντάφτει δεν είναι τυχαίες! Προσωπικά είχα το 24 και χάρηκα που πήρα το 25 πουλώντας το 24 αλλά και να το είχα πιστέψτε με θα περιμένα μια χαρά δίχως κανένα πρόβλημα.

Προτιμώ αυτό παρά πάρε νάχεις και μαζί μετέπειτα τα άπειρα προβλήματα που ΑΝ θα λυθούν και πόσο σοβαρά θα είναι και μέχρι και προσβολή σε hardware Λόγο software Που ανέβαζε θερμοκρασίες τρελές το κινητό σε oneplus 9... 

Οπότε οι φίλοι με τα παλιότερα Samsung απλά υπομονή.. δεν ήρθε και η συντέλεια του κόσμου. Γίνεστε υπερβολικοί νομίζω.\

Σε αφήνει να έχεις μονο ξεκλείδωμα με την καμερα; Να μην εχεις δηλαδή και ξεκλείδωμα με δαχτυλικο αποτύπωμα; Αν ναι, σου επιτρέπει να κάνεις πληρωμές με ξεκλείδωμα την καμερα; 

Γιατί αν δεν σε σε αφήνει να κάνεις πληρωμές δεν πρέπει να βαζεις τα iPhone στην σύγκριση. Στα iphone το face id θεωρείται ασφαλες αρκετά ώστε να κάνεις και πληρωμές. Στο s23 το ξεκλείδωμα με την καμερα ειναι "γρήγορο" αλλα για ολα τα υπόλοιπα ζητάει δαχτυλικο αποτύπωμα. 

Το κρατάω οτι δεν ήρθε η συντέλεια του κόσμου και θα σε ρωτήσω του χρόνου οταν το s25 ultra εχει 6 μηνες καθυστέρηση στην ενημέρωση. Ειναι ευκολο να λεμε στους άλλους ότι ειναι υπερβολικοί, οταν ομως τα πράγματα συμβαίνουν σε εμας... ... ...

Επεξ/σία από dbrillis
Δημοσ.

Μας υποσχέθηκαν 7 χρόνια αναβαθμίσεις αλλά με 2 χρόνια καθυστέρηση 😅

Οκ, σούπερ ευχαριστημένος από το s23, αλλά όταν δίνεις ένα χιλιάρικο για κινητό περιμένει και να τα ανάλογα. Ίσως την επόμενη φορά να πάω σε πίξελ.

• Like 1
Δημοσ.
31 λεπτά πριν, dbrillis είπε

Σε αφήνει να έχεις μονο ξεκλείδωμα με την καμερα; Να μην εχεις δηλαδή και ξεκλείδωμα με δαχτυλικο αποτύπωμα; Αν ναι, σου επιτρέπει να κάνεις πληρωμές με ξεκλείδωμα την καμερα; 

Γιατί αν δεν σε σε αφήνει να κάνεις πληρωμές δεν πρέπει να βαζεις τα iPhone στην σύγκριση. Στα iphone το face id θεωρείται ασφαλες αρκετά ώστε να κάνεις και πληρωμές. Στο s23 το ξεκλείδωμα με την καμερα ειναι "γρήγορο" αλλα για ολα τα υπόλοιπα ζητάει δαχτυλικο αποτύπωμα. 

Το κρατάω οτι δεν ήρθε η συντέλεια του κόσμου και θα σε ρωτήσω του χρόνου οταν το s25 ultra εχει 6 μηνες καθυστέρηση στην ενημέρωση. Ειναι ευκολο να λεμε στους άλλους ότι ειναι υπερβολικοί, οταν ομως τα πράγματα συμβαίνουν σε εμας... ... ...

μπρο δεν έκανα σύγκριση με iphone. Είπα μόνο ότι η διαφορά από παλιότερα είναι ΑΙΣΘΗΤΗ. Το ότι δεν έχει υπέρυθρες και αισθητήρα βάθους (dof) είναι λογικό να μην μπορεί να κάνει πληρωμές αφού έτσι έχει αποφασίσει το σύστημα αξιολόγησης. 

ΑΛΛΑ... στο θέμα ταχύτητας και ακρίβειας είναι που τόνισα εγώ ότι δεν έχει καμία σχέση με παλιότερα και ότι πλησιάζει ΣΧΕΔΟΝ τα iphone/honor/huawei...

Και ΔΕΝ ΕΒΑΛΑ τα iphone μόνο στην σύγκριση ΑΛΛΑ και ΤΑ ΠΟΛΥ ΑΝΩΤΕΡΑ/ΓΡΗΓΟΡΟΤΕΡΑ/ΚΑΛΥΤΕΡΑ/ΑΚΡΙΒΕΣΤΕΡΑ από τα iphone Που ενώ έχουν και  υπέρυθρες και dof είναι βάστα τούρκο να γεμίσω σε σχέση με τα αστραπιαία honor. :)

Απλά έκανα την τιμή και στα iphone παρόλα τα χάλια τους λόγο καθαρά ότι έχουν την τεχνολογία και το hardware για πληρωμές. Σιγά τα αυγά δηλαδή που δεν θα μπορούσε να το έχει και η samsung... 

• Like 1
Δημοσ.
22 λεπτά πριν, georgiosmag είπε

μπρο δεν έκανα σύγκριση με iphone. Είπα μόνο ότι η διαφορά από παλιότερα είναι ΑΙΣΘΗΤΗ. Το ότι δεν έχει υπέρυθρες και αισθητήρα βάθους (dof) είναι λογικό να μην μπορεί να κάνει πληρωμές αφού έτσι έχει αποφασίσει το σύστημα αξιολόγησης. 

ΑΛΛΑ... στο θέμα ταχύτητας και ακρίβειας είναι που τόνισα εγώ ότι δεν έχει καμία σχέση με παλιότερα και ότι πλησιάζει ΣΧΕΔΟΝ τα iphone/honor/huawei...

Και ΔΕΝ ΕΒΑΛΑ τα iphone μόνο στην σύγκριση ΑΛΛΑ και ΤΑ ΠΟΛΥ ΑΝΩΤΕΡΑ/ΓΡΗΓΟΡΟΤΕΡΑ/ΚΑΛΥΤΕΡΑ/ΑΚΡΙΒΕΣΤΕΡΑ από τα iphone Που ενώ έχουν και  υπέρυθρες και dof είναι βάστα τούρκο να γεμίσω σε σχέση με τα αστραπιαία honor. :)

Απλά έκανα την τιμή και στα iphone παρόλα τα χάλια τους λόγο καθαρά ότι έχουν την τεχνολογία και το hardware για πληρωμές. Σιγά τα αυγά δηλαδή που δεν θα μπορούσε να το έχει και η samsung... 

Εγινε μπροου!

Εγω ρώτησα αν τωρα με το s25 ultra που το ξεκλειδωμα εγινε αστραπιαίο, αν εγινε και ασφαλες. Τοσο ασφαλες ωστε να μπορεις να κάνεις και πληρωμές. 

Εσυ που απαντησες αυτο που βλέπεις απο πανω. 

Δημοσ.
27 λεπτά πριν, dbrillis είπε

Εγινε μπροου!

Εγω ρώτησα αν τωρα με το s25 ultra που το ξεκλειδωμα εγινε αστραπιαίο, αν εγινε και ασφαλες. Τοσο ασφαλες ωστε να μπορεις να κάνεις και πληρωμές. 

Πώς το βρίσκουμε αυτό? Ξέρεις κάποιο τρόπο? Να το κάνω και θα σου πω.  

Δημοσ.
2 ώρες πριν, dbrillis είπε

Εγινε μπροου!

Αν δεν  βάλουν depth sensor όπως το FaceID  και το Windows Hello πάντα θα έχει θέματα.  Το S25 ακόμα έχει 2D Sensor . Καλύτερα το Fingerprint.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 15/4/2025 στις 1:01 ΠΜ, ramarg είπε

Είπαν να περιμένουν 1,5 μήνα ακόμα για να γίνει η παρουσίαση του iOS 19 στο WWDC... Άλλωστε πρέπει να δουν πρώτα το αυθεντικό για να αντιγράψουν σωστά... Οι ιστορίες περί bug δεν πείθουν κανέναν (ή έστω πείθουν τους αφελείς)...

Λίγη ψυχραιμία και τεκμηρίωση δεν έβλαψε ποτέ:

Το σχόλιο περί «αναμονής της παρουσίασης του iOS 19 για να αντιγράψουν σωστά» είναι τουλάχιστον παραπλανητικό και αβάσιμο. Εξηγούμαι:

1. Η Samsung δε συγχρονίζει τίποτα με την Apple.

Η ανάπτυξη του One UI βασίζεται στον Android κύκλο (φέτος Android 15 → One UI 7), και όχι σε iOS. Η beta του One UI 6 π.χ. ξεκίνησε από τον Αύγουστο του ’23, πολύ πριν κυκλοφορήσει το iOS 17. Δεν περιμένουν απολύτως τίποτα.

2. Τα bugs είναι πραγματικά και τεκμηριωμένα.
Η Samsung ανέστειλε προσωρινά την ανάπτυξη της beta λόγω σοβαρού σφάλματος που επηρεάζει τη σταθερότητα. Το να μιλάμε για «πρόφαση» είναι απλώς θεωρία συνωμοσίας χωρίς στοιχεία. Όταν ένα λογισμικό δεν δουλεύει σωστά, σταματάει — για το καλό των testers.

3. Αντιγραφές υπάρχουν και από τις δύο πλευρές.
Για να μην ξεχνιόμαστε:
• Always-On Display; Samsung από το 2016 — Apple το 2022
• Widgets στην αρχική; Android 2009 — iOS 2020
• Stylus; Galaxy Note από το 2011 — Apple Pencil το 2015
• Dynamic Island; θυμίζει το Smart Pop-up view του One UI

Και η Samsung έχει εμπνευστεί από την Apple. Και η Apple από τη Samsung. Έτσι λειτουργεί η τεχνολογική εξέλιξη — δεν είναι προσβολή, είναι ο κανόνας.

4. Ο σεβασμός στον τελικό χρήστη φαίνεται όταν αναγνωρίζεις προβλήματα και τα διορθώνεις.
Το να παγώσουν μια beta λόγω σφάλματος δείχνει υπευθυνότητα, όχι αδυναμία.

TL;DR:

Αν κάποιος νομίζει ότι η Samsung «περιμένει» την Apple για να κυκλοφορήσει One UI, μάλλον δεν έχει ιδέα πώς λειτουργεί ο κύκλος ανάπτυξης λογισμικού. Το One UI βασίζεται στο Android, όχι στο iOS — και οι beta κυκλοφορίες της Samsung ξεκινούν μήνες πριν η Apple δείξει το νέο της iOS.

Όσο για την "αντιγραφή", καλύτερα να ρίξεις μια ματιά σε ιστορικά παραδείγματα. Always-On Display, widgets, multitasking… Ποιος αντέγραψε ποιον τελικά;

Όταν μια εταιρεία παγώνει beta λόγω σοβαρού bug, αυτό λέγεται υπευθυνότητα — όχι «πρόφαση». Εκτός αν προτιμάς να σου σκάει το κινητό στο χέρι για να μη χαλάσει η fanboy αφήγηση.

Επεξ/σία από didakos
  • Confused 1
Δημοσ.
Στις 14/4/2025 στις 7:47 ΜΜ, TechnoState είπε

...Σε S23U και γενικά....οι αναβαθμίσεις το έχουν καταστρέψει το κινητό.

(Αρχικά, δεν είμαι gamer κ δεν περνάω ώρες ατελείωτες στα social) Η συσκευή δουλεύει σκληρά απο 7am μέχρι 10pm (αρκετές εφαρμογές παραγωγικότητας εκτός απο κλήσεις). Η συσκευή έχει τύχει δέουσας προσοχής και επιμέλειας.

Οκ, η συσκευή (στον ένα πλέον χρόνο που την έχω)  έχει αποκτήσει αρκετά AI features σε σχέση με την day one αγορά της, όμως έχει αποκτήσει πολλά προβλήματα.

Θερμαίνεται αρκετά έως πολύ (ναι επειδή ο SD λειτουργεί υπερωρίες...κ γι'αυτόν ακριβώς τον λόγο την αγόρασα).

Θερμαίνεται ακόμα και σε ρουτίνες χαμηλής κατανάλωσης -χρήσης (όπως φόρτιση)....φυσικά με αυθεντικά και εντός προδιαγραφών περιφερειακά (καλώδια -φορτιστές)

Δεν λειτουργεί σωστά με ορισμένα περιφερειακά (άλλαξα αρκετά αυθεντικά καλώδια Samsung ώστε να βρω τα σωστά /αυτά που λειτουργούν ώστε να έχω android auto στα αυτοκίνητα)..πλέον ούτε με κάποια που λειτουργούσε (και τα καλώδια είναι σε πάρα πολύ καλή κατάσταση με σφιχτές ψυχρές επαφές).

Η μπαταρία δεν αντέχει μέρα χρήσης.

Το wifi-calling είναι πάντα προβληματικό - εκεί που η δεύτερη συσκευή μου δουλεύει άψογα (με σχεδόν Gigabit 2.4/5G).

Η κάλυψη δικτύου/σήματος είναι σχεδόν πάντα (εκτός απο εξωτερικό περιβάλλον) προβληματική - εκεί που η δεύτερη συσκευή μου δουλεύει άψογα (με σχεδόν Gigabit LTE/5G).

Laggy και glitchy φαινόμενα στο browsing...αρκετα faulty finger print unlocks και αρκετά mistouches με το Spen της (και χωρίς screen protector).

Πλέον και  ουκ ολίγες φορές επανεκκινήσεις ή φαινόμενα overthottling χωρίς ιδιαίτερο λόγο (πχ το task manager είναι καθαρισμένο με ελάχιστα να τρέχουν στο παρασκήνιο)...και  κάποιες φορές σε critical στιγμές με απώλειες δεδομένων ή/και υπηρεσιών.

Η σύνδεση με το deX ή το SmartView δουλεύει όποτε έχει καλή διάθεση πια ....κ ποτέ όταν την χρειαστώ εγώ! 

Ίδια ακριβώς  συμπτώματα είχε και και το S10+ μου και το S21U μου. 

Οι συσκευές, απο θέμα service δεν έχουν,  ούτε είχαν κανένα πρόβλημα ή ελάττωμα ή κάτι τέλος πάντων,  που μπορεί η αντιπροσωπεία να επέμβει, να διορθώσει, να βελτιώσει.  

Εκτός των άλλων, αγοράζω/ζα Samsung (και κατ'επεκταση Galaxy)  απο εποχές nexus της (θέμα εξοικείωσης - συνήθειας - σταθερότητας - απόδοσης και όχι fanboy-ing) αλλά πλέον δεν την προτείνω σε κανένα και δεν θα την προτιμήσω ξανά.

Και μαζί με αυτά μπορώ να βάλω και άλλα τόσα. Πες τα και εσύ γιατί όταν τα γράφω εγώ είμαι υπερβολικός. 

Η συσκευή για εμένα είναι απλά σκέτο αναξιόπιστη. Το έχω το τηλέφωνο 2 χρόνια τώρα και τον Ιούνιο έρχεται η ανανέωση του συμβολαίου. Δεν βλέπω την ώρα να φύγω από αυτό και να πάω σε iPhone. 

Το Pixel από android ήταν η καλύτερη εμπειρία που είχα ποτέ αλλά δεν θέλω να πληρώσω για τέτοιο SOC με τα νέα pixel. 

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Μπραβο συγχαρητηρια... μου ματιαξατε τη συσκευη... μια χαρα δουλευε με το 7αρι One UI κ το νεο android το s24U, κ μολις ηρθε το δηθεν βελτιωτικο patch μου χαντακωσε τη μπαταρια. Νυρεμβεργη - Rothenburg o.d. Tauber με GPS κ spotify απο 94% ειχε φτασει 68%. Μιλαμε τωρα για 1 ωρα κ 15λεπτα διαδρομη... χωρια το γεγονος οτι η συσκευη φορτιζεται πλεον 2 φορες την ημερα για να μην ξεκινησει η επομενη ημερα με 15% μπαταρια - κ αυτο με μια συνηθισμενη τυπικη χρηση διχως gaming κλπ. Με ενα δηθεν patch κατεστρεψαν το απολυτο selling feauture της ultra σειρας. Λοιπον.... πωλειται s24Ultra 512gb !!!!!

• Sad 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...