Vasib Δημοσ. 14 Απριλίου Δημοσ. 14 Απριλίου Καλησπερα παιδια θα ηθελα την γνωμη σας . Ο πεθερος μου με πιεζει να του δωσω τους προσωπικους μου κωδικους για να μου κανει την φορολογικη δηλωση ( λογιστης) Εγω εχω καποιες δοσεις που δεν αισθανομαι ανετα να δει και γενικοτερα εχω την σειρα μου με τον λογιστη μου κσι δεν θελω να την αλλαξω . Ποια ειναι η γνωμη σας και πως θα το αντιμετωπιζατε ; 1
kostas_anes Δημοσ. 14 Απριλίου Δημοσ. 14 Απριλίου 11 λεπτά πριν, Vasib είπε εχω την σειρα μου με τον λογιστη μου κσι δεν θελω να την αλλαξω Του λες απλα αυτο. Αμα σου πει μα μου, τον γραφεις. 2
Vasib Δημοσ. 14 Απριλίου Μέλος Δημοσ. 14 Απριλίου 3 λεπτά πριν, kostas_anes είπε Του λες απλα αυτο. Αμα σου πει μα μου, τον γραφεις. Σε ευχαριστώ . Με κάνει και νιώθω άβολα γιατί μου το ζητάει συνεχώς .
Ukforthemoment Δημοσ. 14 Απριλίου Δημοσ. 14 Απριλίου 7 λεπτά πριν, Vasib είπε Σε ευχαριστώ . Με κάνει και νιώθω άβολα γιατί μου το ζητάει συνεχώς . Διαβάζει το φορουμ και για αυτό το έκρυψες εδώ στο hardware γενικά; Πες του ότι το έχεις κανονίσει ήδη και τέλος. 2
Sheogorath Δημοσ. 14 Απριλίου Δημοσ. 14 Απριλίου 46 λεπτά πριν, Vasib είπε Σε ευχαριστώ . Με κάνει και νιώθω άβολα γιατί μου το ζητάει συνεχώς . Δεν σηκώνεις κουβέντα. Τον κοιτάς στα μάτια και του λες με αργή και σταθερή φωνή, έχεις λογιστή και δεν θέλεις να τον αλλάξεις, αλλά ευχαριστείς για το ενδιαφέρον. 2
Nikdev Δημοσ. 21 Απριλίου Δημοσ. 21 Απριλίου Μικρος ακομα.. θα μαθεις😀 Σκισε τη γατα γιατι μετα θα μπλεξεις
georgiouu Δημοσ. 21 Απριλίου Δημοσ. 21 Απριλίου Μπορείς να μην του δώσεις κωδικούς αλλά να τον εξουσιοδότησεις,να μπει με το ΑΦΜ του και να κάνει την δήλωση 😉 1
Moderators stormrain Δημοσ. 21 Απριλίου Moderators Δημοσ. 21 Απριλίου Στις 14/4/2025 στις 10:40 ΜΜ, Vasib είπε Καλησπερα παιδια θα ηθελα την γνωμη σας . Ο πεθερος μου με πιεζει να του δωσω τους προσωπικους μου κωδικους για να μου κανει την φορολογικη δηλωση ( λογιστης) Εγω εχω καποιες δοσεις που δεν αισθανομαι ανετα να δει και γενικοτερα εχω την σειρα μου με τον λογιστη μου κσι δεν θελω να την αλλαξω . Ποια ειναι η γνωμη σας και πως θα το αντιμετωπιζατε ; Προσωπικα δεν θα το εμπλεκα σε καμια περιπτωση. Του λες οτι εισαι οκ με τον λογιστη σου και τον ευχαριστεις παρα πολυ. Προφανως στο αναφερει συνεχως οπως λες, διοτι δεν εισαι καθετος οτι δεν σε ενδιαφερει η προταση του Στις 14/4/2025 στις 11:42 ΜΜ, Sheogorath είπε Δεν σηκώνεις κουβέντα. Τον κοιτάς στα μάτια και του λες με αργή και σταθερή φωνή, έχεις λογιστή και δεν θέλεις να τον αλλάξεις, αλλά ευχαριστείς για το ενδιαφέρον. Αναγειασου, με αυτην την προσεγγιση δεν παιζει να στο ξαναπει. Στην (σπανια) περιπτωση που το επαναλαβει, του λες οτι δεν εχει αλλαξει κατι απο την προηγουμενη φορα, εισαι ακομα ενταξεθ με τον λογιστη σου.
gizaxgiza Δημοσ. 21 Απριλίου Δημοσ. 21 Απριλίου Δωστου λαθος κωδικους και αν σου πει οτι δεν μπορει να μπει, πες του οτι τους γραφει λαθος και να ξαναπροσπαθησει 4
kage Δημοσ. 21 Απριλίου Δημοσ. 21 Απριλίου (επεξεργασμένο) 1.Μπορει να θελει να τα πληρωσει..εφοσον ξερει οτι χρωστας κ εχει οικονομικη ανεση 2.εφοσον κανει την δηλωση της κορης του νομιζω εμφανιζει κ την δικια σου..σαν οικογενειακό εισοδημα αν ειστε παντρεμενοι...αρα ξερει ηδη τι χρωστας (σαν φορο)/βγαζεις κ τσαμπα κρυβεσαι 3.αν ειναι καλυτερος λογιστης με γνωριμιες κτλ που σε βολευει κ σενα στην δουλεια σου τι εχεις να χασεις? Επεξ/σία 24 Απριλίου από kage 1
JakeKaufman Δημοσ. 21 Απριλίου Δημοσ. 21 Απριλίου 1 hour ago, kage said: 2.εφοσον κανει την δηλωση της κορης του νομιζω εμφανιζει κ την δικια σου..σαν οικογενειακό εισοδημα αν ειστε παντρεμενοι...αρα ξερει ηδη τι χρωστας/βγαζεις κ τσαμπα κρυβεσαι Οι οφειλές είναι προσωπικές ακόμα και για παντρεμένα ζευγάρια που κάνουν κοινή δήλωση. Δεν εμφανίζονται και στον λογαριασμό του/της συζύγου 1
logistoulis Δημοσ. 21 Απριλίου Δημοσ. 21 Απριλίου (επεξεργασμένο) Στις 14/4/2025 στις 10:40 ΜΜ, Vasib είπε Καλησπερα παιδια θα ηθελα την γνωμη σας . Ο πεθερος μου με πιεζει να του δωσω τους προσωπικους μου κωδικους για να μου κανει την φορολογικη δηλωση ( λογιστης) Εγω εχω καποιες δοσεις που δεν αισθανομαι ανετα να δει και γενικοτερα εχω την σειρα μου με τον λογιστη μου κσι δεν θελω να την αλλαξω . Ποια ειναι η γνωμη σας και πως θα το αντιμετωπιζατε ; Δε θα σου πω τι να κάνεις, αλλά όταν έκανα φυσικά πρόσωπα το πρώτα πράγμα που κοίταζα όταν έπαιρνα τους κωδικούς κάποιου πελάτη, ήταν να δω τι χρωστάει Μηχανική συνήθεια, αλλά πολλές φορές ο κόσμος χρωστάει και δεν το έχει πάρει χαμπάρι. Επίσης αν ποτέ έχω γαμπρό θα του ζητήσω κωδικούς πριν το γάμο Επεξ/σία 21 Απριλίου από logistoulis
georgiouu Δημοσ. 21 Απριλίου Δημοσ. 21 Απριλίου επι της ευκαιριας να ρωτησω ενεχει καποιο κινδυνο να δωσεις κωδικους taxis σε καποιον λογιστη που δεν γνωριζεις για να σου κανει μια δουλεια;αφου τελειωσει η δουλεια να αλλαχθει το password;
meletis_m Δημοσ. 21 Απριλίου Δημοσ. 21 Απριλίου 59 λεπτά πριν, georgiouu είπε επι της ευκαιριας να ρωτησω ενεχει καποιο κινδυνο να δωσεις κωδικους taxis σε καποιον λογιστη που δεν γνωριζεις για να σου κανει μια δουλεια;αφου τελειωσει η δουλεια να αλλαχθει το password; Μπορείς με το ΑΦΜ του να του κάνεις και εξουσιοδότηση μέσω του taxisnet .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα