artist1 Δημοσ. 15 Απριλίου Δημοσ. 15 Απριλίου (επεξεργασμένο) Μάρκας liebherr 40 ετών...όταν είχαν φωνάξει οι δικοί μου, μέσα σε λίγους μήνες από την αγορά, τεχνικό για το φωτακι (δεν ειχε κατι σοβαρο) τους ειπε πως εχει φουσκωμένη πλάτη και σε λίγους μήνες θα χαλάσει. Κράτησε ομως 40 χρονια. Μέχρι που πρόσφατα έπαψε να λειτουργεί η συντήρηση. Η ψυξη λειτουργεί κανονικά. Το λάστιχο ειναι μια χαρά. Αξίζει να φωνάξουμε τεχνικό πιστεύετε; Ζητάνε 20-30 ευρω για επίσκεψη ακόμα και αν δεν φτιάχνεται και οι δικοί μου λένε πως αν δεν φτιάχνεται θα ναι πεταμένα λεφτά και ίσως καλύτερα να πάρουμε άλλο. Επίσης η πλάτη του τώρα που δεν λειτουργεί κάποιες εβδομάδες ξεφούσκωσε. Το εχουμε ακόμα στην πρίζα γιατί χρησιμοποιούμε την ψύξη. Επεξ/σία 15 Απριλίου από artist1
Ukforthemoment Δημοσ. 15 Απριλίου Δημοσ. 15 Απριλίου 1 λεπτό πριν, artist1 είπε Μάρκας liebherr 40 ετών...όταν είχαν φωνάξει οι δικοί μου, μέσα σε λίγους μήνες από την αγορά, τεχνικό για το φωτακι (δεν ειχε κατι σοβαρο) τους ειπε πως εχει φουσκωμένη πλάτη και σε λίγους μήνες θα χαλάσει. Κράτησε ομως 40 χρονια. Μέχρι που πρόσφατα έπαψε να λειτουργεί η συντήρηση. Η ψυξη λειτουργεί κανονικά. Το λάστιχο ειναι μια χαρά. Αξίζει να φωνάξουμε τεχνικό πιστεύετε; Ζητάνε 20-30 ευρω για επίσκεψη ακόμα και αν δεν φτιάχνεται και οι δικοί μου λένε πως αν δεν φτιάχνεται θα ναι πεταμένα λεφτά και ίσως καλύτερα να πάρουμε άλλο. 40 ετων ;Ασε το να ξεκουραστεί και πάρτε άλλο. 4
GeorgeHellas Δημοσ. 15 Απριλίου Δημοσ. 15 Απριλίου Και μόνο το ρεύμα που θα γλυτώσεις με ένα σύγχρονο, είναι λόγος για να αλλάξεις. 4 1
artist1 Δημοσ. 15 Απριλίου Μέλος Δημοσ. 15 Απριλίου 3 λεπτά πριν, GeorgeHellas είπε Και μόνο το ρεύμα που θα γλυτώσεις με ένα σύγχρονο, είναι λόγος για να αλλάξεις. τοσο πολυ ρεύμα καίει ένα ψυγείο; Δεν το ξερα.
tasoe Δημοσ. 15 Απριλίου Δημοσ. 15 Απριλίου 2 hours ago, artist1 said: Μάρκας liebherr 40 ετών...όταν είχαν φωνάξει οι δικοί μου, μέσα σε λίγους μήνες από την αγορά, τεχνικό για το φωτακι (δεν ειχε κατι σοβαρο) τους ειπε πως εχει φουσκωμένη πλάτη και σε λίγους μήνες θα χαλάσει. Κράτησε ομως 40 χρονια. Μέχρι που πρόσφατα έπαψε να λειτουργεί η συντήρηση. Η ψυξη λειτουργεί κανονικά. Το λάστιχο ειναι μια χαρά. Αξίζει να φωνάξουμε τεχνικό πιστεύετε; Ζητάνε 20-30 ευρω για επίσκεψη ακόμα και αν δεν φτιάχνεται και οι δικοί μου λένε πως αν δεν φτιάχνεται θα ναι πεταμένα λεφτά και ίσως καλύτερα να πάρουμε άλλο. Επίσης η πλάτη του τώρα που δεν λειτουργεί κάποιες εβδομάδες ξεφούσκωσε. Το εχουμε ακόμα στην πρίζα γιατί χρησιμοποιούμε την ψύξη. Σκέψου πόσα λεφτά γλιτώσατε που δεν αλλάζατε ψυγείο κάθε 12-15 χρόνια. Βρες έναν καλό τεχνικό και δώσε το τριαντάρι, μπορεί να είναι κάτι που φτιάχνεται. 40 χρόνια δεν τα πετάς έτσι στα σκουπίδια για 30€. 1
artist1 Δημοσ. 15 Απριλίου Μέλος Δημοσ. 15 Απριλίου 1 ώρα πριν, tasoe είπε Σκέψου πόσα λεφτά γλιτώσατε που δεν αλλάζατε ψυγείο κάθε 12-15 χρόνια. Βρες έναν καλό τεχνικό και δώσε το τριαντάρι, μπορεί να είναι κάτι που φτιάχνεται. 40 χρόνια δεν τα πετάς έτσι στα σκουπίδια για 30€. 30 ευρω θα ναι η επισκεψη ...αλλιως αν θελει επισκευή δεν ξερω το κοστος ποσο θα ναι ! Κατα τα αλλα συμφωνώ.
tasoe Δημοσ. 15 Απριλίου Δημοσ. 15 Απριλίου Εγώ θα τα έδινα. 40 χρόνια είναι αυτά. Εδώ ένα κατοικίδιο έχεις για το πολύ καμιά δεκαριά χρόνια και στεναχωριέσαι όταν φεύγει. 2 1
Lucifer Δημοσ. 15 Απριλίου Δημοσ. 15 Απριλίου Κατ' αρχάς ξεκινάς με απόψυξη. 24 ώρες εκτός μπρίζας, ανοιχτό. Είναι πιθανό να έχει πιάσει πάγο που εμποδίζει τη ροή ψυχρού αέρα από την κατάψυξη στην συντήρηση. Όταν είναι να το ξαναβάλεις στην πρίζα, θα ξεμπουκώσεις το σωληνάκι που έχει πίσω και κάτω το ψυγείο καθώς αυτό μπορεί να είναι η αιτία που έχει πιάσει πάγο. Γενικά 99% των περιπτώσεων που έχεις ψύξη και όχι συντήρηση είναι απλά φραγή που λύνεται με τα παραπάνω. 1
artist1 Δημοσ. 15 Απριλίου Μέλος Δημοσ. 15 Απριλίου 7 λεπτά πριν, Lucifer είπε Κατ' αρχάς ξεκινάς με απόψυξη. 24 ώρες εκτός μπρίζας, ανοιχτό. Είναι πιθανό να έχει πιάσει πάγο που εμποδίζει τη ροή ψυχρού αέρα από την κατάψυξη στην συντήρηση. Όταν είναι να το ξαναβάλεις στην πρίζα, θα ξεμπουκώσεις το σωληνάκι που έχει πίσω και κάτω το ψυγείο καθώς αυτό μπορεί να είναι η αιτία που έχει πιάσει πάγο. Γενικά 99% των περιπτώσεων που έχεις ψύξη και όχι συντήρηση είναι απλά φραγή που λύνεται με τα παραπάνω. Σε ευχαριστω. Απόψυξη κάναμε δεν νομίζω να καναμε για 24 ωρες ομως αλλα πολύ λιγοτερο! Παιζει ρολο;
Lucifer Δημοσ. 15 Απριλίου Δημοσ. 15 Απριλίου 4 λεπτά πριν, artist1 είπε Σε ευχαριστω. Απόψυξη κάναμε δεν νομίζω να καναμε για 24 ωρες ομως αλλα πολύ λιγοτερο! Παιζει ρολο; Από προσωπική εμπειρία μου δυστυχώς ναι, δεν αρκεί να δεις ότι έβγαλε ή δεν έβγαλε νερά, αργεί πολύ να λιώσει όλος ο πάγος εσωτερικά στην πλάτη. Κι εγώ έχω τσιγκουνευτεί χρόνο και κάθε φορά (δε μαθαίνω με την πρώτη..) καταλήγω να το ξανακάνω απ' την αρχή. Άσε που και σωστά να την έκανες την απόψυξη, αν έχει βουλώσει το σωληνάκι θα ξαναπάθει το ίδιο πρόβλημα σχεδόν ακαριαία. 1
artist1 Δημοσ. 15 Απριλίου Μέλος Δημοσ. 15 Απριλίου 1 λεπτό πριν, Lucifer είπε Από προσωπική εμπειρία μου δυστυχώς ναι, δεν αρκεί να δεις ότι έβγαλε ή δεν έβγαλε νερά, αργεί πολύ να λιώσει όλος ο πάγος εσωτερικά στην πλάτη. Κι εγώ έχω τσιγκουνευτεί χρόνο και κάθε φορά (δε μαθαίνω με την πρώτη..) καταλήγω να το ξανακάνω απ' την αρχή. Άσε που και σωστά να την έκανες την απόψυξη, αν έχει βουλώσει το σωληνάκι θα ξαναπάθει το ίδιο πρόβλημα σχεδόν ακαριαία. Αν εχει βουλωσει το σωληνάκι ομως δεν θα επρεπε να μην λειτουργεί ουτε η ψυξη;
Lucifer Δημοσ. 15 Απριλίου Δημοσ. 15 Απριλίου Μόλις τώρα, artist1 είπε Αν εχει βουλωσει το σωληνάκι ομως δεν θα επρεπε να μην λειτουργεί ουτε η ψυξη; Πρώτα θα σταματήσει να δουλεύει η συντήρηση, μετά θα αρχίσει να πέφτει η θερμοκρασία στην ψύξη και μετά θα αρχίσει να πιάνει πάγο (ακόμα και αν είναι no frost). 2
artist1 Δημοσ. 15 Απριλίου Μέλος Δημοσ. 15 Απριλίου 6 λεπτά πριν, Lucifer είπε Πρώτα θα σταματήσει να δουλεύει η συντήρηση, μετά θα αρχίσει να πέφτει η θερμοκρασία στην ψύξη και μετά θα αρχίσει να πιάνει πάγο (ακόμα και αν είναι no frost). Σε ευχαριστω ! Για την ωρα δουλευει σουπερ η ψυξη εδω και κατι βδομαδες που χαλασε η συντήρηση. Δεν ξερω ποσο σύντομα θα γινει αυτο θεωρητικα. Οχι δεν ειναι no frost.
Lucifer Δημοσ. 15 Απριλίου Δημοσ. 15 Απριλίου 1 λεπτό πριν, artist1 είπε εδω και κατι βδομαδες που χαλασε η συντήρηση τρελέ μου 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα