George10001 Δημοσ. 15 Απριλίου Δημοσ. 15 Απριλίου Καλησπερα σε ολους, γνωριζει κανενας να προτεινει καποιον καλο φουρνο στην ανατολικη θεσσαλονικη, συγκεκριμενα περιοχες Καλαμαρια-Χαριλαου-Τουμπα-πυλαια και κοντινες σε αυτες περιοχες; Εχω παρατηρησει σε καποιους οι κανονες υγιεινης εχουν παει περιπατο καθως με το ιδιο γαντι που πιανουν τα λεφτα κλπ πιανουν και τα ψωμια και ο,τι σου βαζουν να φας και σε αλλους η ποιοτητα ειναι πολυ χαμηλη του ψωμιου και των υπολοιπων προιοντων (πολυ λαδιά σε τυροπιτες κλπ). Οποτε ψαχνω καποιον φουρνο να υπαρχει κυριως καθαριοτητα και τηρηση των κανονων υγιεινης και καλη ποιοτητα προϊοντων, τοσο σε ψωμι, αλλα και σε τυροπιτες κλπ. Ευχαριστώ.
varade Δημοσ. 15 Απριλίου Δημοσ. 15 Απριλίου 30 λεπτά πριν, leonidas_fs είπε Γούναρης στην καλαμαριά! Ακριβός. Κάτι φθηνότερο?
Ukforthemoment Δημοσ. 15 Απριλίου Δημοσ. 15 Απριλίου Μόλις τώρα, varade είπε Ακριβός. Κάτι φθηνότερο? Για εσένα μπορεί να ειναι ακριβός ,για αυτόν που ρώτησε μπορεί να κάνει.
Georgegr3 Δημοσ. 16 Απριλίου Δημοσ. 16 Απριλίου Μπορείς να ρίξεις μια ματιά σε Farina Casa και Θεγια. 1
June Δημοσ. 16 Απριλίου Δημοσ. 16 Απριλίου Για Χαριλάου, δες και Μελίρρυτο στην Αλεξάνδρου Σταύρου 12. 1
George10001 Δημοσ. 16 Απριλίου Μέλος Δημοσ. 16 Απριλίου (επεξεργασμένο) 19 hours ago, June said: Για Χαριλάου, δες και Μελίρρυτο στην Αλεξάνδρου Σταύρου 12. εχω παει. Ολα τα ψωμια του ειναι προζυμένια και εχουν αυτην την ηπια εως και βαρυα ξινιλα του προζυμιου, κατι που προσωπικα δεν μου αρεσει. Επισης, καθ'ομολογια και αλλων, τα τυροπιτακια του και εχουν αρκετη λαδιά αλλα και ειναι και καπως αψητο το φυλλο τους μεσα με αποτελεσμα να καθονται βαρυα στο στομαχι κατι που ισχυει και για τα πεινιρλακια του που ειναι καπως αψητη η ζυμη τους. Το κασεροψωμο τους ειναι καλο παντως. Επεξ/σία 16 Απριλίου από George10001
mike15 Δημοσ. 16 Απριλίου Δημοσ. 16 Απριλίου (επεξεργασμένο) ακριβα ειναι ολα,ειναι το προιον ακριβο πλεον. φουρνος τοπικος που δεν ειναι αλυσιδα,σπανιο αλλα εαν υπαρχει αυτο ειναι το ιδανικο,ο γουναρης κανει την καλυτερη γαλλικη μπαγκετα.δυσκολο παντως να βρειτε καλο προιον σε φουρνο.ολα τα αλευρα ειναι χαλια ποιοτητα,βαζουν πλεον πολλα συντηρητικα και αν δεν φας το προιον ζεστο μετα γινεται πετρα.οσον αφορα τα σκευασματα,πρωινα,πινερλακια,τυροπιτες ολοι ψωνιζουν απο βιοτεχνιες η' ετοιμα κατεψυγμενα.ελαχιστοι φτιαχνουν δικα τους που να αξιζουν.το ψωμι πλεον σαν παραγωγη ειναι ακριβο οποτε την πληρωνει η ποιοτητα.επισης το σουπερ μαρκετ εχει κανει μεγαλη ζημια και γιατι πουλανε και αυτοι αλλα και γιατι τα παιδια εχουν μαθει στο τοστοψωμο.ομολογω και εμεις τετοιο τρωμε πλεον,ειναι μαλακο και νοστιμο,σικαλης παιρνουμε.και χωρις ζημιογονα συντηρητικα. ομως για να μην τα ισοπεδωνουμε ολα.ανατολικα ξεχωριζω απο αλυσιδες μονο την εστια για ψωμια ,πινερλι και τρομετο τζελατο τωρα που πιανουν οι ζεστες. γουναρης οπως ειπα και ενας φουρνος στην κατω τουμπα που δεν θυμαμαι το ονομα του,κανει τελεια πρωινα και μπουγατσα,οικογενειακη επιχειρηση μικρη. θεγια?? ψωμια πολυ,μα παρα πολυ προζυμενια,εμενα μαρεσουν τα προζυμενια,αλλα εκει το παρακανουν,πολυ βαρια στην πεψη. βασικα η θεγια ειναι το πιο ακριβο φουρνοπρωιναδικοbrunchαδικο στην θεσσαλονικη,ενα μερος πολυ δηθεν στεκι για την νομεκλατουρα ελιτ νεα γεννια της θεσσαλονικης.απο προιοντα τιποτα σπουδαιο. Επεξ/σία 16 Απριλίου από mike15 1
Adon1s Δημοσ. 16 Απριλίου Δημοσ. 16 Απριλίου Πέτρινος Μύλος στην Κωνσταντινουπόλεως ΜΕΤΑ την 28ης Οκτωβρίου πηγαίνοντας προς Μπότσαρη . Το διευκρινίζω διότι στον ίδιο δρόμο αν δεν κάνω λάθος έχει και υποκατάστημά του ακριβώς απέναντι από την είσοδο του Ιπποκράτειου.
George10001 Δημοσ. 16 Απριλίου Μέλος Δημοσ. 16 Απριλίου 1 hour ago, Adon1s said: Πέτρινος Μύλος στην Κωνσταντινουπόλεως ΜΕΤΑ την 28ης Οκτωβρίου πηγαίνοντας προς Μπότσαρη . Το διευκρινίζω διότι στον ίδιο δρόμο αν δεν κάνω λάθος έχει και υποκατάστημά του ακριβώς απέναντι από την είσοδο του Ιπποκράτειου. Πετρινος μυλος στην κων/λεως πηγαινα, μεχρι που ειδα απο υπαλληλο να χρησιμοποιει το γαντι τελειως λανθασμενα και με ανθυγιεινο τροπο, και επισης αρκετα μυγακια εκαναν παρτυ μεσα στο χωρο που εχουν τα τυροπιτοειδη. απο τοτε, δεν ξαναπηγα.
mike15 Δημοσ. 16 Απριλίου Δημοσ. 16 Απριλίου (επεξεργασμένο) ξεχασα να δωσω ενα μπραβο στο freggio φτιαχνει δικες του πιτες,εξαιρεση ,ειναι πεντανοστιμες τυροπιτες και σπανακοπιτες.ακριβαινουν συνεχεια αλλα ειναι μαμαδιστικες πιτες Επεξ/σία 16 Απριλίου από mike15 1
George10001 Δημοσ. 16 Απριλίου Μέλος Δημοσ. 16 Απριλίου (επεξεργασμένο) 1 hour ago, mike15 said: ακριβα ειναι ολα,ειναι το προιον ακριβο πλεον. φουρνος τοπικος που δεν ειναι αλυσιδα,σπανιο αλλα εαν υπαρχει αυτο ειναι το ιδανικο,ο γουναρης κανει την καλυτερη γαλλικη μπαγκετα.δυσκολο παντως να βρειτε καλο προιον σε φουρνο.ολα τα αλευρα ειναι χαλια ποιοτητα,βαζουν πλεον πολλα συντηρητικα και αν δεν φας το προιον ζεστο μετα γινεται πετρα.οσον αφορα τα σκευασματα,πρωινα,πινερλακια,τυροπιτες ολοι ψωνιζουν απο βιοτεχνιες η' ετοιμα κατεψυγμενα.ελαχιστοι φτιαχνουν δικα τους που να αξιζουν.το ψωμι πλεον σαν παραγωγη ειναι ακριβο οποτε την πληρωνει η ποιοτητα.επισης το σουπερ μαρκετ εχει κανει μεγαλη ζημια και γιατι πουλανε και αυτοι αλλα και γιατι τα παιδια εχουν μαθει στο τοστοψωμο.ομολογω και εμεις τετοιο τρωμε πλεον,ειναι μαλακο και νοστιμο,σικαλης παιρνουμε.και χωρις ζημιογονα συντηρητικα. ομως για να μην τα ισοπεδωνουμε ολα.ανατολικα ξεχωριζω απο αλυσιδες μονο την εστια για ψωμια ,πινερλι και τρομετο τζελατο τωρα που πιανουν οι ζεστες. γουναρης οπως ειπα και ενας φουρνος στην κατω τουμπα που δεν θυμαμαι το ονομα του,κανει τελεια πρωινα και μπουγατσα,οικογενειακη επιχειρηση μικρη. θεγια?? ψωμια πολυ,μα παρα πολυ προζυμενια,εμενα μαρεσουν τα προζυμενια,αλλα εκει το παρακανουν,πολυ βαρια στην πεψη. βασικα η θεγια ειναι το πιο ακριβο φουρνοπρωιναδικοbrunchαδικο στην θεσσαλονικη,ενα μερος πολυ δηθεν στεκι για την νομεκλατουρα ελιτ νεα γεννια της θεσσαλονικης.απο προιοντα τιποτα σπουδαιο. Συμφωνω με Ολα όσα λες. Ερωτηση, τοστοψωμα εχουν αρκετα συντηρητικα. Εσεις ποια μαρκα παιρνετε ; Πηρα για ενα διαστημα παπαδοπουλου ψωμι κλαμπ σαντουιτς ασπρο και κατα λαθος το ξεχασα στο ψυγειο 3 εβδομαδες μετα την ημερομηνια ληξεως του και παλι δεν ειχε καν ιχνος μουχλας κατι που δεν ειναι φυσιολογικο νομιζω. απο τοτε, ειπα να μη ξαναπαρω. θα δοκιμασω γουναρη. εστια γυρισα να δω συστατικα απο τσουρεκι τους και επαθα πλακα απο τα χημικα που βαζουν. Αν μπορεις βρες σε παρακαλω το ονομα απο το φουρνο που λες στην κατω τουμπα, για να παω. θα παω και freggio. Ευχαριστω! Επεξ/σία 16 Απριλίου από George10001
BOOKER_ Δημοσ. 16 Απριλίου Δημοσ. 16 Απριλίου Αλευρον στη Καλαμαριά) Μεγάλου Αλεξάνδρου 43-45 (έχει κ στο πλαγιαρι, νομίζω είναι το κεντρικό) ελαφρά αυξημένες οι τιμές σε σχέση με κλασσικό φούρνο αλλά νόστιμα . Η θέρμη - Ετεοκλέους 21, Χαριλάου 1 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα