BlackRose56 Δημοσ. 16 Απριλίου Δημοσ. 16 Απριλίου Τι com τι gr η αναζήτηση έχει χαλάσει. Άλλαξα σε duckduckgo search και το βρίσκω καλύτερα από το google search. 1 1
zio10 Δημοσ. 16 Απριλίου Δημοσ. 16 Απριλίου Εγώ αυτό που δεν καταλαβαίνω την χρησιμότητα του είναι το google που υπάρχει στα κινητά. Τι νόημα έχει να υπάρχει και google και Chrome; Γιατί δεν τα ενοποιούν αυτά;
Chef_Alexander Δημοσ. 16 Απριλίου Δημοσ. 16 Απριλίου Πωω πω....τι λε ρε παιδί μου!!!! Εκσυγχρονισμός όχι αστεία......
mariosCS Δημοσ. 17 Απριλίου Δημοσ. 17 Απριλίου 22 hours ago, Bil79 said: Σοβαρά τώρα, υπάρχουν ακόμα άνθρωποι που πληκτρολογούν για να μπουν στο Google.com; Κάποιοι γράφουν Google στο address bar και κανεί search στο Google για Google, πατάνε το πρώτο αποτέλεσμα που είναι το Google για να μπούνε google.com για να ψάξουν αυτό που θέλουν. Και δεν κάνω πλάκα. Το έχω δει με τα μάτια μου. 2
Sablj Δημοσ. 23 Απριλίου Δημοσ. 23 Απριλίου On 17/04/2025 at 00:29, mariosCS said: Κάποιοι γράφουν Google στο address bar και κανεί search στο Google για Google, πατάνε το πρώτο αποτέλεσμα που είναι το Google για να μπούνε google.com για να ψάξουν αυτό που θέλουν. Και δεν κάνω πλάκα. Το έχω δει με τα μάτια μου. Και εγώ... Αλλά ήταν άτομο στα 70...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα