Skandalf Δημοσ. 16 Απριλίου Δημοσ. 16 Απριλίου Χαιρετώ παίδες , έκλεισα με τη γυναικά μου διακοπές για καλοκαίρι στα Κύθηρα και περιμένω προτάσεις για παραλίες ,φαγητό , αξιοθέατα Οποιαδήποτε βοήθεια καλοδεχούμενη ! Το ξενοδοχείο που έχω κλείσει (για 5 ημέρες) είναι στο Διακόφτι Κυθήρων και θα έχουμε αυτοκίνητο για να γυρίσουμε το νησί. Ευχαριστώ Πολύ
Nabuko Δημοσ. 16 Απριλίου Δημοσ. 16 Απριλίου Έχουν περάσει κάμποσα χρόνια από τότε που πήγα οπότε θα γράψω μόνο ότι θυμάμαι. Εγώ έμεινα στον Αβλέμωνα και σε μια ταβέρνα εκεί έφαγα το καλύτερο ψαρονέφρι μέχρι στιγμής. Από παραλίες πήγα Διακόφτι, Πλατιά Άμμο, Αγία Πελαγία, Καψάλι και δε θυμάμαι που αλλού. Για βόλτα και καφεδάκι θα πας σίγουρα στον Ποταμό, στον Μυλοπόταμο να δεις τον καταρράκτη και τα άλλα μέρη, φυσικά βόλτα στη Χώρα και στο κάστρο της και αν θέλεις πας και Αγία Ελέσα. Για φαγητό δεν μπορώ να βοηθήσω
InsoRay Δημοσ. 16 Απριλίου Δημοσ. 16 Απριλίου Πήγα πέρυσι το καλοκαίρι και μπορώ να πω ότι ήταν πολύ ωραία. Γενικά είναι ήσυχο νησάκι. Για φαγητό θα πρότεινα τον Πλάτανο στον Μυλοπόταμο, ήταν καταπληκτικό το φαγητό. Και στο Καψάλι έφαγα ωραία στην Κάπαρη. Επίσης θα προτείνω την Fossa για πρωινό, ο καφές δεν μου άρεσε. Και αν θες να πας στον Tony για πίτσα να ξέρετε έχει αρκετή ουρά και αναμονή. Ποτό πήγα κανα 2 φορές στο il mercato γιατί μέναμε δίπλα και εκεί είχε ωραία cocktail. Η εκδρομή με το καραβάκι για την Χύτρα είναι απλά οκ. Προσωπικά δεν τρελάθηκα. Από παραλίες Μελιδόνι, Καλαδί και Αβλέμονας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα