whirlwind91 Δημοσ. 16 Απριλίου Δημοσ. 16 Απριλίου 5 λεπτά πριν, atypicalcoder είπε Θυμάμαι κάποτε εδώ που υποστηρίζανε φουλα αυτά τα app γιατί και καλά επιλέγουν τον οδηγό, τα ταξι είναι καθαρά κλπ. εγώ αυτό που βλέπω σήμερα (λίγα χρόνια δλδ μετά) είναι ότι αυτές οι εφαρμογές δεν πάνε και πολύ καλά. ταξιτζήδες - apps 1-0. Μία φορά δοκίμασα να πάρω ταξί για αεροδρόμιο μέσω FreeNow και με χρέωσε 5 ευρώ πάνω σε σχέση με το νόμιμο. Δεν έδωσα ποτέ καμία συγκατάθεση για το ποσό που χρεώθηκα και δεν βρήκα ποτέ το δίκιο μου. Μαύρο μετά από αυτό. 2
Super Moderators billdanos Δημοσ. 16 Απριλίου Super Moderators Δημοσ. 16 Απριλίου 15 λεπτά πριν, whirlwind91 είπε Μία φορά δοκίμασα να πάρω ταξί για αεροδρόμιο μέσω FreeNow και με χρέωσε 5 ευρώ πάνω σε σχέση με το νόμιμο. Δεν έδωσα ποτέ καμία συγκατάθεση για το ποσό που χρεώθηκα και δεν βρήκα ποτέ το δίκιο μου. Μαύρο μετά από αυτό. Έδωσες συγκατάθεση την ώρα που πάτησες το κουμπί για να καλέσεις το ταξί. Πριν το πατήσεις σου βγάζει ένδειξη με την εκτίμηση συνολικού κόστους διαδρομής, την επιπλέον προμήθεια της υπηρεσίας και τυχόν έξτρα χρέωση αν έχεις επιλέξει συγκεκριμένη κατηγορία οχήματος (έχεις επιλογές για νέα μοντέλα, ηλεκτρικά, ststion, κλπ). 2
Giorgos241 Δημοσ. 16 Απριλίου Δημοσ. 16 Απριλίου 1 minute ago, billdanos said: Έδωσες συγκατάθεση την ώρα που πάτησες το κουμπί για να καλέσεις το ταξί. Πριν το πατήσεις σου βγάζει ένδειξη με την εκτίμηση συνολικού κόστους διαδρομής, την επιπλέον προμήθεια της υπηρεσίας και τυχόν έξτρα χρέωση αν έχεις επιλέξει συγκεκριμένη κατηγορία οχήματος (έχεις επιλογές για νέα μοντέλα, ηλεκτρικά, ststion, κλπ). μου θυμισε λιγο το south part οταν κοροιδευαν την Apple. Αλλα και παλι οκ, στο βγαζει το ποσο, εσυ μπορεις να πατησεις ακυρο αφου σου κρατησει για λιγο τα λεφτα
Hetfield Δημοσ. 16 Απριλίου Δημοσ. 16 Απριλίου 3 hours ago, pavlos_gavou said: Τέλεια εξαγοράζεται από αμερικάνικη εταιρεία άρα ΔΕΝ την ξαναχρησιμοποιούμε. Ισως ο μονος λογος να την χρησιμοποιησω μελλοντικα ειναι αυτος. Χαλια μαυρα κατηντησε η Freenow, σε σημειο που να με αναγκασει να χρισημοποιω Uber.
varade Δημοσ. 16 Απριλίου Δημοσ. 16 Απριλίου 59 λεπτά πριν, atypicalcoder είπε Θυμάμαι κάποτε εδώ που υποστηρίζανε φουλα αυτά τα app γιατί και καλά επιλέγουν τον οδηγό, τα ταξι είναι καθαρά κλπ. εγώ αυτό που βλέπω σήμερα (λίγα χρόνια δλδ μετά) είναι ότι αυτές οι εφαρμογές δεν πάνε και πολύ καλά. ταξιτζήδες - apps 1-0. τα υποστηρίζουμε ακομα, σε οποιες χωρες οδηγανε ΟΧΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΤΑΡΙΦΕΣ, αλλα ο καθενας.
Thesoundmakergr Δημοσ. 16 Απριλίου Δημοσ. 16 Απριλίου 3 ώρες πριν, pavlos_gavou είπε Τέλεια εξαγοράζεται από αμερικάνικη εταιρεία άρα ΔΕΝ την ξαναχρησιμοποιούμε. Να φανταστώ το γράφεις απο χαρτι και μολύβι το σχόλιο μιας και η Google - Android ή η Apple - iOS ειναι αμερικάνικες έτσι? 1 4
agnostos13 Δημοσ. 16 Απριλίου Δημοσ. 16 Απριλίου (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, atypicalcoder είπε Θυμάμαι κάποτε εδώ που υποστηρίζανε φουλα αυτά τα app γιατί και καλά επιλέγουν τον οδηγό, τα ταξι είναι καθαρά κλπ. εγώ αυτό που βλέπω σήμερα (λίγα χρόνια δλδ μετά) είναι ότι αυτές οι εφαρμογές δεν πάνε και πολύ καλά. ταξιτζήδες - apps 1-0. Πάτησε πόδι το συνδικάτο για το ρατσισμό που δέχονταν ο κλάδος λόγω των αξιολογήσεων και των χαρακτηριστικών που αναγραφόταν στο προφίλ του οδηγού (αν δέχεται κατοικίδια, αν γνωρίζει ξένες γλώσσες, τι όχημα έχει κλπ). Το taxibeat-beat πήγε να χαλάσει τη παράδοση που θέλει ο οδηγός επιλέγει τον πελάτη και όχι το ανάποδο! Αν και ήταν σε καλό δρόμο τελικά λύγισε… Να δούμε αν οι Αμερικάνοι αποδειχτούν σκληρότερα καρύδια! Επεξ/σία 16 Απριλίου από agnostos13
whirlwind91 Δημοσ. 17 Απριλίου Δημοσ. 17 Απριλίου 12 ώρες πριν, billdanos είπε Έδωσες συγκατάθεση την ώρα που πάτησες το κουμπί για να καλέσεις το ταξί. Πριν το πατήσεις σου βγάζει ένδειξη με την εκτίμηση συνολικού κόστους διαδρομής, την επιπλέον προμήθεια της υπηρεσίας και τυχόν έξτρα χρέωση αν έχεις επιλέξει συγκεκριμένη κατηγορία οχήματος (έχεις επιλογές για νέα μοντέλα, ηλεκτρικά, ststion, κλπ). Ναι και η τελική χρέωση ήταν αν θυμάμαι καλά στο ανώτερο όριο (χωρίς λόγο) ή και λίγο πάνω (;)
filip123go Δημοσ. 17 Απριλίου Δημοσ. 17 Απριλίου 15 hours ago, atypicalcoder said: Θυμάμαι κάποτε εδώ που υποστηρίζανε φουλα αυτά τα app γιατί και καλά επιλέγουν τον οδηγό, τα ταξι είναι καθαρά κλπ. εγώ αυτό που βλέπω σήμερα (λίγα χρόνια δλδ μετά) είναι ότι αυτές οι εφαρμογές δεν πάνε και πολύ καλά. ταξιτζήδες - apps 1-0. Ούτε καν. Χρησιμοποιώ αποκλειστικά το app εδώ και πολλά χρόνια. Κλασικό ελληναρα ταξιτζή δεν έχω τύχει. Έχω τύχει από αψογους επαγγελματίες μέχρι, απλά acceptable. Το ίδιο και τα αυτοκίνητα. Επίσης είναι πολύ πιο ασφαλές. Μπορείς να κάνεις share την τοποθεσία σου, και οτιδήποτε και να γίνει, έχεις όλα τα στοιχεία του οδηγού.! Τέλος, αν θέλεις ( εγώ το έχω κάνει) , συνδέεις μια ρεβολουτ με το app, και μόλις φτάσεις στον προορισμό σου, ανοίγεις την πόρτα, χαιρετάς και φεύγεις. Ούτε "φιλαράκι δεν έχω ψιλά" ούτε "δεν δουλεύει το POS σήμερα" ούτε τίποτα. 15 hours ago, whirlwind91 said: Μία φορά δοκίμασα να πάρω ταξί για αεροδρόμιο μέσω FreeNow και με χρέωσε 5 ευρώ πάνω σε σχέση με το νόμιμο. Δεν έδωσα ποτέ καμία συγκατάθεση για το ποσό που χρεώθηκα και δεν βρήκα ποτέ το δίκιο μου. Μαύρο μετά από αυτό. Μήπως είχες και βαλίτσες..; Λέω εγώ τώρα.... 1
salvador_ Δημοσ. 17 Απριλίου Δημοσ. 17 Απριλίου 1 ώρα πριν, filip123go είπε Ούτε καν. Χρησιμοποιώ αποκλειστικά το app εδώ και πολλά χρόνια. Κλασικό ελληναρα ταξιτζή δεν έχω τύχει. Έχω τύχει από αψογους επαγγελματίες μέχρι, απλά acceptable. Το ίδιο και τα αυτοκίνητα. Επίσης είναι πολύ πιο ασφαλές. Μπορείς να κάνεις share την τοποθεσία σου, και οτιδήποτε και να γίνει, έχεις όλα τα στοιχεία του οδηγού.! Τέλος, αν θέλεις ( εγώ το έχω κάνει) , συνδέεις μια ρεβολουτ με το app, και μόλις φτάσεις στον προορισμό σου, ανοίγεις την πόρτα, χαιρετάς και φεύγεις. Ούτε "φιλαράκι δεν έχω ψιλά" ούτε "δεν δουλεύει το POS σήμερα" ούτε τίποτα. Μήπως είχες και βαλίτσες..; Λέω εγώ τώρα.... + 4 ευρώ είναι τα έξτρα του αεροδρομίου + 1.20 η προμήθεια του FN άρα βγαίνει το σύνολο , η θα είχε καλέσει με ραντεβού που είναι + 2.80 το απλό ταξί Πάντως συμφωνώ τα ταξί στην Ελλάδα είναι πεντακάθαρα ειδικά όσα δουλεύουνε με εφαρμογές . Όσοι λένε το αντίθετο είναι δεκαετίες πίσω εξωτερικό uber με ΙΧ το 80% είναι βρωμικα οχήματα 1
whirlwind91 Δημοσ. 17 Απριλίου Δημοσ. 17 Απριλίου (επεξεργασμένο) 13 ώρες πριν, filip123go είπε Μήπως είχες και βαλίτσες..; Λέω εγώ τώρα.... Όχι δεν είχα. Επίσης τώρα που θυμάμαι καλύτερα, ναι μεν η FN μου είχε κάνει αρχική δέσμευση του ποσού (μάλλον με βάση την ανώτερη εκτιμώμενη τιμή) αλλά μετά με ξαναχρέωσε κάπου 1.5 ευρώ, δηλαδή το τελικό ποσό που αποφάσισε ο οδηγός επειδή έτσι του κάπνισε ήταν μεγαλύτερο. Εγώ γιατί να μην έχω δικαίωμα αμφισβήτησης; Η επίσημη δικαιολογία της FN όταν έκανα καταγγελία ήταν ότι το στάνταρ ποσό του αεροδρομίου ισχύει για παραλαβή από το κέντρο της Αθήνας. Το πρόβλημα με αυτή τη λογική ήταν ότι εγώ στην πραγματικότητα ήμουν πιο κοντά στο αεροδρόμιο σε σχέση με το κέντρο, δηλαδή θα μπορούσα να είχα πληρώσει και ακόμα λιγότερα. Επειδή λοιπόν και ο ένας ταρίφας που πέτυχα ήταν λαμόγιο και η εξυπηρέτηση ήταν σαν να μιλαω σε AI, ποτέ ξανά. Παρόμοια προβλήματα διάβασα αργότερα βέβαια και σε πληθώρα άλλων αξιολογήσεων στο play store, ευτυχώς δεν ήμουν ο μόνος τρελός. Επεξ/σία 17 Απριλίου από whirlwind91
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα