Leo98 Δημοσ. 16 Απριλίου Δημοσ. 16 Απριλίου Συνήθως βάζω την κλασική κάρτα από το περίπτερο. Σήμερα προσπάθησα για πρώτη φορά να κάνω ανανέωση υπολοίπου από το Vodafone app κι ενώ ακολούθησα όλα τα βήματα και μου ήρθε η ειδοποίηση από το e-banking για αποδοχή πληρωμής, πάτησα "αποδοχή" αλλά η κάρτα δεν έχει μπει ούτε φαίνεται η συναλλαγή στο e-banking. Χρειάζεται να περιμένω ή έκανα κάτι λάθος γιατί δεν είμαι και πολύ εξοικειωμένος με τις ηλεκτρονικές πληρωμές;
Mr_Terror Δημοσ. 16 Απριλίου Δημοσ. 16 Απριλίου (επεξεργασμένο) Με την πληρωμη φαινεται αμεσα η ανανεωση.Μιλα με την vodafone να δεις τι εχει συμβει. Τωρα ειδα που λες οτι δεν φαινεται ουτε η συναλλαγη στο ebanking σου.Προφανως για αγνωστο λογο δεν ολοκληρωθηκε η συναλλαγη. Επεξ/σία 16 Απριλίου από Mr_Terror 1
meletis_m Δημοσ. 16 Απριλίου Δημοσ. 16 Απριλίου 5 ώρες πριν, Leo98 είπε Συνήθως βάζω την κλασική κάρτα από το περίπτερο. Σήμερα προσπάθησα για πρώτη φορά να κάνω ανανέωση υπολοίπου από το Vodafone app κι ενώ ακολούθησα όλα τα βήματα και μου ήρθε η ειδοποίηση από το e-banking για αποδοχή πληρωμής, πάτησα "αποδοχή" αλλά η κάρτα δεν έχει μπει ούτε φαίνεται η συναλλαγή στο e-banking. Χρειάζεται να περιμένω ή έκανα κάτι λάθος γιατί δεν είμαι και πολύ εξοικειωμένος με τις ηλεκτρονικές πληρωμές; Μου είχε τύχει με τη VF 2-3 φορές με χρεωστική ΕΤΕ και φαινόταν η κίνηση στις χρεώσεις της κάρτας . Μιλάς με τη VF και στο φτιάχνουν στο 20 λεπτό! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα