manolis940 Δημοσ. 17 Απριλίου Δημοσ. 17 Απριλίου (επεξεργασμένο) Και εγώ μάλλον έχω γεράσει και δεν ανέχομαι αυτές τις βλακείες. Θυμάμαι όταν είχα πάει να δω τo spiderman "No way home" και ξεκίνησε η ταινία με τσιρίδες και ουρλιαχτά μέχρι που φώναξα ένα "Θα σκάσετε επιτέλους ρε Μ@@@να;". Ευτυχώς η φωνή μου είναι μεγαλύτερη απ' το μπόι μου οπότε στην σκοτεινή αίθουσα λειτούργησε μια χαρά και είδα τουλάχιστον την μισή ταινία. Πλέον αποφεύγω πρεμιέρες και αν σε τέτοιες ταινίες δω πολλά παιδάκια(στο ταμείο για εισητήριο) κάνω αναστροφή και πάω για μπύρες. Επεξ/σία 17 Απριλίου από manolis940 4
polaki Δημοσ. 17 Απριλίου Δημοσ. 17 Απριλίου Σταμάτησα να διαβάζω στο «όχι όλοι οι ιδιοκτήτες κινηματογράφων είναι ευχαριστημένοι» Με Ελληνικά επιπέδου Ντούσαν Μπαγιεβιτς και χωρίς πηγές, καλό Πάσχα και καλή Ανάσταση αδερφέ. 1
Tetrabitos Δημοσ. 17 Απριλίου Δημοσ. 17 Απριλίου 16 λεπτά πριν, polaki είπε Σταμάτησα να διαβάζω στο «όχι όλοι οι ιδιοκτήτες κινηματογράφων είναι ευχαριστημένοι» Με Ελληνικά επιπέδου Ντούσαν Μπαγιεβιτς και χωρίς πηγές, καλό Πάσχα και καλή Ανάσταση αδερφέ. Google translate for you. Με λίγα tweaks ελληνικών! 😆
polaki Δημοσ. 17 Απριλίου Δημοσ. 17 Απριλίου Just now, Tetrabitos said: Google translate for you. Με λίγα tweaks ελληνικών! 😆 Μα πλέον το chat gpt ακόμα και στη free έκδοση κάνει πολύ καλύτερη μετάφραση. Γιατί τόση προχειρότητα ρε παιδιά; 1 1
kekos123 Δημοσ. 17 Απριλίου Δημοσ. 17 Απριλίου 9 ώρες πριν, TechnoState είπε ....πριν λίγες ώρες και ενώ ήμουν έξω, μου ανέφερε φίλος ότι το παρακολούθησε με τα τρία παιδιά του και ήταν πολύ κάλο. Χαμήλωσα το βλέμμα, δάγκωσα το κάτω χείλος και άρχισα να σκέφτομαι την τεράστια λίστα όσων πρέπει να αναθεωρήσω. (...όταν δεν μπορείς πια να αλλάξεις μια κατάσταση, αλλάζεις τον εαυτό σου) Μηπως να άλλαζες φίλο? 🤣
nan78 Δημοσ. 17 Απριλίου Δημοσ. 17 Απριλίου 10 λεπτά πριν, kekos123 είπε Μηπως να άλλαζες φίλο? 🤣 Ετσι οπως πανε καποια πραγματα, μαλλον πλανητη πρεπει να αλλαξουμε... 1
Snip Δημοσ. 17 Απριλίου Δημοσ. 17 Απριλίου (επεξεργασμένο) Σημεία των καιρών (και σημεία των γονιών). Όταν μεγαλώνεις παιδιά παρατημένα και δε φροντίζεις να τους δώσεις τα βασικά στοιχεία της παιδείας και της κοινωνικής συμπεριφοράς, θα γίνουν ζώα σαν κι εσένα. Για μένα αυτό δεν είναι ¨αφήστε τα παιδιά να διασκεδάσουν" και "τουλάχιστον το χαίρονται και περνάνε καλά" που ακούω από κάποιους, αηδία και ξεφτιλίκι είναι. Επίσης δεν είναι παιδιά, οι περισσότεροι είναι ολόκληροι μαντράχαλοι και δεν το διασκεδάζουν όλοι έτσι. Εγώ και τα παιδιά μου δε θα διασκεδάσω όταν ο άλλος με λούσει με το αναψυκτικό επειδή είναι μ@λ@κ@ς, ούτε αν φωνάζει όλη την ώρα σαν ούγκανος. Και δεν είναι θέμα ηλικίας, ούτε ότι δεν ξέρουμε να διασκεδάσουμε. Όποιος θέλει να πάει στο γήπεδο, όχι στο σινεμά. Προσωπικά στεναχωριέμαι, αλλά κυρίως απογοητεύομαι πάρα πολύ όταν βλέπω αυτά τα βίντεο, γιατί δείχνει κάτι βαθύτερο από μια παρεά νέων που απλά διασκεδάζει. Επεξ/σία 17 Απριλίου από Snip 4
valkon Δημοσ. 17 Απριλίου Δημοσ. 17 Απριλίου Έλα μωρέ κράζετε σοφοί γέροντες, αν ήσασταν 13-22 τα ίδια θα κάνατε. Σιγά την βαθυστόχαστη κουλτούρα του minecraft που ταράζει τους σινεφίλ στους κινηματογράφους. Ταινία για τους φανς είναι. Αφήστε τα παιδιά. 1
lost2 Δημοσ. 17 Απριλίου Δημοσ. 17 Απριλίου 11 hours ago, vste said: αυτο είναι καθαρά ο αντικατοπτρισμός του νεοέλληνα ψηφοφόρου και πολιτικών
Chocobo Δημοσ. 17 Απριλίου Δημοσ. 17 Απριλίου Ένα σακουλάκι Dorritos πολεμάω να περάσω στο σινεμά μην το πληρώσω χρυσό και ο άλλος περνάει ολόκληρη ζωντανή κότα. Ειλικρινά πως ? Επίσης η κότα πως έκατσε ήρεμη μέχρι την επίμαχη σκηνή ? Επίσης ποια παιδιά , εγώ βλέπω κάτι 20ριδες στα βίντεο. 3
Diavolos666 Δημοσ. 17 Απριλίου Δημοσ. 17 Απριλίου (επεξεργασμένο) Ένας ακόμη λόγος να μην πάω σινεμά δηλαδή. Συγκεκριμένα στα Σέρρας που δεν έχουμε και καθόλου καλή αίθουσα, αν έιναι να γίνεται και χαμός την κάτσαμε. Όχι ότι κόπτομαι να πάω να δω ταινία minecraft, να 'χαμε να λέγαμε. Επεξ/σία 17 Απριλίου από Diavolos666
-dL- Δημοσ. 17 Απριλίου Δημοσ. 17 Απριλίου Τα παιδιά σήμερα μεγάλωσαν με πάρα πολλές πληροφορίες και ευκολίες και κατάλαβαν πολύ νωρίς αυτό που μας πήρε μια ζωή να καταλάβουμε εμείς. Η ζωή τους είναι σκατά! Βρέθηκαν σε ένα σύστημα όπου ή δουλεύεις κάθε μέρα σαν ρομπότ και δεν καταφέρνεις τίποτα πέρα απο την επιβίωση σου ή παρακολουθείς κάτι τύπισσες και τύπους να κάνουν παπαριές και να βγάζουν εκατομμύρια, μεγαλώνοντας την αίσθηση του άδικου και το γεγονός οτι δεν έχουν σκοπό τα κάνει χειρότερα και χωρίς πυξίδα. Και θυμώνουν... πολύ! Και βγάζουν το άχτι τους στα μουσεία με μπογιές και με ηλιθιότητες στους δρόμους και στις ταινίες. Δεν θα πάει καλά αυτό και οι μεγαλύτεροι το έχουμε ψυχανεμιστεί... 2 1
KostasKri Δημοσ. 17 Απριλίου Δημοσ. 17 Απριλίου Ταινία που δεν την άγγιξε το political correctness. Και πέτυχε. Μακάρι να γίνει παράδειγμα προς μίμηση από τα υπόλοιπα στούντιο.
Jmanol000 Δημοσ. 17 Απριλίου Δημοσ. 17 Απριλίου 7 ώρες πριν, manolis940 είπε Και εγώ μάλλον έχω γεράσει και δεν ανέχομαι αυτές τις βλακείες. Θυμάμαι όταν είχα πάει να δω τo spiderman "No way home" και ξεκίνησε η ταινία με τσιρίδες και ουρλιαχτά μέχρι που φώναξα ένα "Θα σκάσετε επιτέλους ρε Μ@@@να;". Ευτυχώς η φωνή μου είναι μεγαλύτερη απ' το μπόι μου οπότε στην σκοτεινή αίθουσα λειτούργησε μια χαρά και είδα τουλάχιστον την μισή ταινία. Πλέον αποφεύγω πρεμιέρες και αν σε τέτοιες ταινίες δω πολλά παιδάκια(στο ταμείο για εισητήριο) κάνω αναστροφή και πάω για μπύρες. Την τελευταία φορά που είχα πάει απλά πέταγαν ποπ κορν ο ένας στον άλλον πετυχαίνοντας τους πάντες . Πήρα το ίδιο μάθημα με εσένα
yiannis_1 Δημοσ. 17 Απριλίου Δημοσ. 17 Απριλίου (επεξεργασμένο) Θυμάμαι ότι είχαμε παέι στο rambo του 2008 με πλαστικά αφρολεξένια βέλη οπότε δεν μπορώ να γιουχάρω ή έστω να κρίνω αυστηρά Στη δε σκηνή που ψάρευε ο Σταλόνε με το τόξο ξεμείναμε όλοι η παρέα απο πυρομαχικά... Επεξ/σία 17 Απριλίου από yiannis_1 1 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα