Axlmon Δημοσ. 16 Απριλίου Δημοσ. 16 Απριλίου Η Nvidia κυκλοφορεί νέο driver με αριθμό έκδοσης 576.02, με εκτεταμένες διορθώσεις για bugs και καταρρεύσεις που ταλαιπωρούσαν τους Game Ready drivers πρόσφατα. Μετά από εκτεταμένες αναφορές για μαύρες οθόνες, καταρρεύσεις παιχνιδιών και γενικά προβλήματα σταθερότητας, η σημερινή έκδοση του 576.02 driver όχι μόνο αυξάνει σημαντικά τον αριθμό έκδοσης από το 572.83 του προηγούμενου μήνα, αλλά περιλαμβάνει και πολλές σημαντικές διορθώσεις. Οι σημειώσεις έκδοσης για τον 576.02 driver της Nvidia αναφέρουν ότι διορθώνει προβλήματα σταθερότητας με τα Windows 11 έκδοση 24H2, προβλήματα μπλε οθόνης (BSOD) κατά την αναπαραγωγή παιχνιδιών DLSS 4 με Multi Frame Generation, τυχαία προβλήματα μαύρης οθόνης με τις κάρτες γραφικών RTX 50-series, και γενικά ζητήματα σταθερότητας συστήματος. Η Nvidia έχει επίσης αντιμετωπίσει "προβλήματα σταθερότητας παιχνιδιών κατά την αναπαραγωγή παιχνιδιών με DLSS Frame Generation + GSYNC." Ο νέος driver διορθώνει επίσης τυχαίες καταρρεύσεις στο Fortnite, ένα πρόβλημα στο Star Wars Outlaws όπου το παιχνίδι κολλούσε μετά από αδράνεια, μια κατάρρευση στο Monster Hunter Wilds, και προβλήματα τρεμοπαίγματος κατά τη χρήση του VSYNC στο Overwatch 2. Υπάρχουν επίσης διάφορες διορθώσεις για τα Hellblade 2, Control, The Last of Us Part 1 και Uncharted: Legacy of Thieves Collection. Πρόκειται για ασυνήθιστα μεγάλο αριθμό διορθώσεων σφαλμάτων για τις συνηθισμένες ενημερώσεις drivers της Nvidia, που συνήθως περιέχουν ελάχιστες διορθώσεις για παιχνίδια ή γενικά σφάλματα που καλύπτουν μισή σελίδα στις σημειώσεις έκδοσης της Nvidia. Οι τελευταίες διορθώσεις bugs καταλαμβάνουν σχεδόν δύο σελίδες αυτή τη φορά. Ελπίζουμε ότι αυτή η μεγάλη λίστα αντιμετωπίζει τα περισσότερα από τα παράπονα που έχουμε δει από την κυκλοφορία της RTX 5090 τον Ιανουάριο. Ενώ η Nvidia αντιμετώπιζε προβλήματα με τη σταθερότητα των οδηγών της σειράς RTX 50, τα προβλήματα επηρέαζαν επίσης υπάρχουσες GPU μετά την εισαγωγή του DLSS 4. Ο 576.02 driver της Nvidia υποστηρίζει επίσης την κάρτα γραφικών GeForce RTX 5060 Ti που κυκλοφορεί σήμερα, με τιμή εκκίνησης τα 379 δολάρια. Οι κάτοχοι καρτών γραφικών Nvidia μπορούν να κατεβάσουν το νέο driver απευθείας από την ιστοσελίδα της εταιρείας, με τη μορφή αρχείου .exe, όπως αναφέρεται στις πληροφορίες σχετικά με την κυκλοφορία. Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο
bblaw20 Δημοσ. 17 Απριλίου Δημοσ. 17 Απριλίου Εχω AMD απο το 2016. Ειμαι στη δευτερη καρτα τωρα και ποτε δεν ειχα τετοια θεματα. Το χειροτερο προβλημα που ειχα ηταν οταν το AC Origins και Οdyssey κρασαραν στην επιφανεια εργασιας μετα απο 5 λεπτα πριν απο 5 χρονια (το οποιο εφτιαξαν μετα απο κανα μηνα). 4 3 1
kurkosdr Δημοσ. 17 Απριλίου Δημοσ. 17 Απριλίου (επεξεργασμένο) Που είναι αυτή η Lisa Su που πουλάει ακόμα κάρτες του 2022 ως "flagship"; Με midrange προτάσεις μόνο δεν τράβηξε την προσοχή των enthusiasts κανείς. (ο Πέτσινος δεν ενδιαφέρεται για τις gaming κάρτες, μοσχοπουλάει τσιπ σε AI startup, άρα αν παραιτήθηκε η AMD από το high-end όπως διαβάζω την κάτσαμε) Επεξ/σία 17 Απριλίου από kurkosdr 1
oraiustepe Δημοσ. 17 Απριλίου Δημοσ. 17 Απριλίου 11 λεπτά πριν, bblaw20 είπε Εχω AMD απο το 2016. Ειμαι στη δευτερη καρτα τωρα και ποτε δεν ειχα τετοια θεματα. Το χειροτερο προβλημα που ειχα ηταν οταν το AC Origins και Οdyssey κρασαραν στην επιφανεια εργασιας μετα απο 5 λεπτα πριν απο 5 χρονια (το οποιο εφτιαξαν μετα απο κανα μηνα). Και το λες λίγο; χαχα. μη μιλησω παλια για μαυρες οθονες με freesync ανοιχτο σε amd drivers. Και οι πρασινες και οι κοκκινες μπορει καποια στιγμη να παρουσιασουν θεματα με νεες εκδοσεις των windows. Το θέμα είναι πόσο γρήγορα το φτιάχνεις. Και οι δύο αργές είναι σε αυτό. Για τα πανηγύρια. Εγώ επειδή είχα και από τις δύο στην Nvidia δεν έτυχε να είχα θέματα ποτέ, αλλά δε σημαίνει ότι δεν έχει σε άλλες σειρές ή σε άλλα παιχνίδια από αυτά που παίζω. Στην amd ετυχε να έχω αρκετά θεματάκια μικρά βέβαια αλλά είχα. Οπότε εγώ λόγω του ότι έτυχε να μην έχω θέματα ειμαι nvidia side.
bblaw20 Δημοσ. 17 Απριλίου Δημοσ. 17 Απριλίου Μόλις τώρα, oraiustepe είπε Και το λες λίγο; χαχα. μη μιλησω παλια για μαυρες οθονες με freesync ανοιχτο σε amd drivers. Και οι πρασινες και οι κοκκινες μπορει καποια στιγμη να παρουσιασουν θεματα με νεες εκδοσεις των windows. Το θέμα είναι πόσο γρήγορα το φτιάχνεις. Και οι δύο αργές είναι σε αυτό. Για τα πανηγύρια. Εγώ επειδή είχα και από τις δύο στην Nvidia δεν έτυχε να είχα θέματα ποτέ, αλλά δε σημαίνει ότι δεν έχει σε άλλες σειρές ή σε άλλα παιχνίδια από αυτά που παίζω. Στην amd ετυχε να έχω αρκετά θεματάκια μικρά βέβαια αλλά είχα. Οπότε εγώ λόγω του ότι έτυχε να μην έχω θέματα ειμαι nvidia side. Ξεχασα να προσθεσω οτι ειναι "μη σου τυχει" που λεμε. Ειχα φιλο που ειχε ποιο πολλα θεματα απο εμενα με AMD ειδικα με 2 οθονες με διαφορετικα refresh rates και τετοια.
ZELOMOTH Δημοσ. 17 Απριλίου Δημοσ. 17 Απριλίου 1 ώρα πριν, kurkosdr είπε Που είναι αυτή η Lisa Su που πουλάει ακόμα κάρτες του 2022 ως "flagship"; Με midrange προτάσεις μόνο δεν τράβηξε την προσοχή των enthusiasts κανείς. (ο Πέτσινος δεν ενδιαφέρεται για τις gaming κάρτες, μοσχοπουλάει τσιπ σε AI startup, άρα αν παραιτήθηκε η AMD από το high-end όπως διαβάζω την κάτσαμε) Οι enthusiasts είναι το 1 % . Το υπόλοιπο 99% είναι low-mid range αρα χέστηκε η κυρά Λίζα μιας και ξεκ@λιάστηκε να πουλάει κάρτες 1 μήνα τώρα. Αν παραιτηθούν και οι enthusiasts απ το να σκάνε 3.500 ευρώ για μια κάρτα με ενα κάρο αρνητικά(εκτος της δύναμής της) τότε θα πέσει και η τιμή της χωρίς η amd να ασχοληθεί με high end 1 2
cr77 Δημοσ. 17 Απριλίου Δημοσ. 17 Απριλίου Τι, δεν πήγε καλά το vibe coding στην προηγούμενη έκδοση;;; 🤣 1
Chocobo Δημοσ. 18 Απριλίου Δημοσ. 18 Απριλίου Δεν έχω αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα με την Ενβίδια κάρτα μου τα τελευταία 10 χρόνια τουλάχιστον. Δεν ξέρω τι γράφουν προφανώς ψέματα είναι εφόσον δεν έχω αντιμετωπίσει ΕΓΩ πρόβλημα. Όπως έγραψα 10 χρόνια τώρα κανένα θέμα η gtx 970 μου τρέχει νεράκι στα 720p.Δεν χρειάζεται περισσότερο το ανθρώπινο μάτι βλέπει περισσότερο, το πολύ 1080 και αυτό απο κοντά.Μετά τους 50 πόνους είναι πλασίμπο. Με τον τελευταίο driver update έχει βελτιωθεί και το θέμα με τα 512mb της πιο αρχής vram. Όλα τέλεια ευχαριστούμε την εταιρία. 3
MikeGR7 Δημοσ. 18 Απριλίου Δημοσ. 18 Απριλίου Με την 5090 (οσο την ειχα) δεν ειχα κανενα θεμα. Κατι μαυρες οθονες που ειχα ηταν απο το riser καλώδιο που δε παταγε καλα στη καρτα. (Πανω κατω τα ιδια δηλαδη που εχουν και 99% οι υπόλοιποι στο ίντερνετ και νομιζουν οτι ειναι απο τους drivers ....lol)
killerx3 Δημοσ. 18 Απριλίου Δημοσ. 18 Απριλίου Εγώ είχα την 7900xtx και όταν την έδωσα ησύχασε το κεφάλι μου.. Τώρα έχω μια 5080 δεν έχω κανένα θέμα πουθενά… 1 1
toxotis70 Δημοσ. 18 Απριλίου Δημοσ. 18 Απριλίου εγω παντως συνεχιζω να εχω θεματα με τους drivers και την 3080... ενω ποτε πριν δεν ειχα καποιο θεμα. Εχω συνεχως μπλε κα μαυρες οθονες και δεν ειναι απο καλωδιο φυσικα ...δεν το εχω πειραξει εδω και χρονια αλλωστε. Εχουν πολλα θεματα οι νεοι driver ακομα και οι τελευταιοι, μολις ειχα 2 απανωτα crash σε παιχνιδι αλλα και σε εφαρμογη video editing. 2
tasvar Δημοσ. 18 Απριλίου Δημοσ. 18 Απριλίου 16 λεπτά πριν, toxotis70 είπε εγω παντως συνεχιζω να εχω θεματα με τους drivers και την 3080... ενω ποτε πριν δεν ειχα καποιο θεμα. Εχω συνεχως μπλε κα μαυρες οθονες και δεν ειναι απο καλωδιο φυσικα ...δεν το εχω πειραξει εδω και χρονια αλλωστε. Εχουν πολλα θεματα οι νεοι driver ακομα και οι τελευταιοι, μολις ειχα 2 απανωτα crash σε παιχνιδι αλλα και σε εφαρμογη video editing. Τελικά φαίνεται πως είναι ανάλογα το σύστημα... Εχω την 4060 και δεν είχα θέμα ούτε με τον προηγούμενο, ούτε με αυτόν. Δεν είμαι φανατικός gamer βέβαια. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα