Dante80 Δημοσ. 18 Απριλίου Δημοσ. 18 Απριλίου 1 hour ago, Sot7244 said: Η δίκη είχε γίνει κανονικά με δικηγόρο για πλημελημα έφαγα την ποινή κάποιους μήνες με αναστολή ασκσα έφεση στο εφετείο πήγε ο δικηγόρος με χαρτι νοσοκομείου που ήμουν κ όταν ξανά έγινε το εφετοιο ο δικηγόρος μου είπε ότι απλά δεν πάμε τι γίνεται μπορούν με ξανακαλεσουν γιατί κάποιος κλητήρας με ψάχνει για παράδοση δικασημου σαν κατηγορούμενος τον Ιούνιο Αν δεν εμπιστεύεσαι τον δικηγόρο σου, ρώτα άλλο δικηγόρο. Μην ρωτάς άσχετους στο διαδίκτυο, θα μπλέξεις περισσότερο. 5
xxatziva Δημοσ. 18 Απριλίου Δημοσ. 18 Απριλίου μην πας καθολου. για ιουνιο κιολας που λες, οπως εισαι εφυγες για διακοπες. μετα βεβαια αν σε βρουν θα φας οτι μέγιστο υπαρχει συν οτι εφαγες στο 1ο δικαστηριο. ρε δεν πάτε καλα. αν δεν εμπιστευεσαι τον δικηγορο σου απλα πηγαινε σε αλλον να μιλησεις. αλλα μετα σκεφτομαι τετοια θεματα την παρασκευη ειναι το στανταρ που ανοιγουν. οποτε κανε οτι θες γενικά. κανεις δεν ειναι στην θεση σου και ουτε θα μπει σε αυτη.
gorge18 Δημοσ. 18 Απριλίου Δημοσ. 18 Απριλίου 3 ώρες πριν, Sot7244 είπε Τι γίνεται άμα σαν κατηγορούμενος δε παραστω στο εφετείο μου για πλημελημα που ήδη έχω μικρή ποινή με αναστολή? Μεγάλη Παρασκευη βρε αθεόφοβε; 10
Sot7244 Δημοσ. 18 Απριλίου Μέλος Δημοσ. 18 Απριλίου 1 λεπτό πριν, gorge18 είπε Μεγάλη Παρασκευη βρε αθεόφοβε; Καλό Πάσχα 1 2
mariosnik_ Δημοσ. 18 Απριλίου Δημοσ. 18 Απριλίου 2 ώρες πριν, Stam53 είπε Πόσο χειρότερη δηλαδή; Εφετείο είναι και στα εφετεία οι ποινές είναι πάντοτε μικρότερες από τις πρωτόδικες. Δεν ισχύει αυτό που λες. Μπορεί το εφετείο να επικυρωσει την απόφαση του πρωτοδικείου και να μην μειωσει την ποινή.
prototypegr Δημοσ. 18 Απριλίου Δημοσ. 18 Απριλίου Η έφεση θα κριθεί ως απαράδεκτη, θα παραμείνει η ποινή που έφαγες πρωτόδικα και θα επιβαρυνθείς και τα δικαστικά έξοδα του εφετείου, τα οποία θα πρέπει να τα πληρώσεις κάποια στιγμή. 1
mariosnik_ Δημοσ. 18 Απριλίου Δημοσ. 18 Απριλίου 56 λεπτά πριν, xxatziva είπε μην πας καθολου. για ιουνιο κιολας που λες, οπως εισαι εφυγες για διακοπες. μετα βεβαια αν σε βρουν θα φας οτι μέγιστο υπαρχει συν οτι εφαγες στο 1ο δικαστηριο. ρε δεν πάτε καλα. αν δεν εμπιστευεσαι τον δικηγορο σου απλα πηγαινε σε αλλον να μιλησεις. αλλα μετα σκεφτομαι τετοια θεματα την παρασκευη ειναι το στανταρ που ανοιγουν. οποτε κανε οτι θες γενικά. κανεις δεν ειναι στην θεση σου και ουτε θα μπει σε αυτη. Σωστά, και ξέχασα φυσικά ότι υπάρχει πρόστιμο μη προσέλευσης αλλά και το ενδεχόμενο αν πρέπει σίγουρα να παραστείς τότε να δώσει εντολή ο πρόεδρος του δικαστηρίου για την βίαιη προσέλευση του στο δικαστήριο.
prototypegr Δημοσ. 18 Απριλίου Δημοσ. 18 Απριλίου Μόλις τώρα, mariosnik_ είπε Σωστά, και ξέχασα φυσικά ότι υπάρχει πρόστιμο μη προσέλευσης αλλά και το ενδεχόμενο αν πρέπει σίγουρα να παραστείς τότε να δώσει εντολή ο πρόεδρος του δικαστηρίου για την βίαιη προσέλευση του στο δικαστήριο. Βίαιη προσαγωγή σε μάρτυρες διατάσσεται. Δεν έχω δει ποτέ σε κατηγορούμενο.
xxatziva Δημοσ. 18 Απριλίου Δημοσ. 18 Απριλίου 2 ώρες πριν, prototypegr είπε Βίαιη προσαγωγή σε μάρτυρες διατάσσεται. Δεν έχω δει ποτέ σε κατηγορούμενο. Το δικαστήριο σε κάθε περίπτωση μπορεί να διατάξει την προσωπική εμφάνιση του κατηγορουμένου, όταν κρίνει ότι αυτή είναι απαραίτητη για να βρεθεί η αλήθεια. Αν και μετά το γεγονός αυτό δεν εμφανιστεί ο κατηγορούμενος, το δικαστήριο μπορεί να διατάξει τη βίαιη προσαγωγή του, που εκτελείται, αν είναι δυνατό, ακόμα και κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης. https://www.dsa.gr/e-διαβούλευση/άρθρο-340-προσωπική-εμφάνιση-του-κατηγορουμένου
fitsoulas2024 Δημοσ. 18 Απριλίου Δημοσ. 18 Απριλίου 7 ώρες πριν, Sot7244 είπε Τι γίνεται άμα σαν κατηγορούμενος δε παραστω στο εφετείο μου για πλημελημα που ήδη έχω μικρή ποινή με αναστολή? τιποτα, καταδικαζεσαι ερημην 👍 37 λεπτά πριν, xxatziva είπε Το δικαστήριο σε κάθε περίπτωση μπορεί να διατάξει την προσωπική εμφάνιση του κατηγορουμένου, όταν κρίνει ότι αυτή είναι απαραίτητη για να βρεθεί η αλήθεια. Αν και μετά το γεγονός αυτό δεν εμφανιστεί ο κατηγορούμενος, το δικαστήριο μπορεί να διατάξει τη βίαιη προσαγωγή του, που εκτελείται, αν είναι δυνατό, ακόμα και κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης. https://www.dsa.gr/e-διαβούλευση/άρθρο-340-προσωπική-εμφάνιση-του-κατηγορουμένου η αλλη επιλογη, το ενταλμα συλληψης, δε παιζει?
dkstopo Δημοσ. 18 Απριλίου Δημοσ. 18 Απριλίου 6 ώρες πριν, Stam53 είπε Πόσο χειρότερη δηλαδή; Εφετείο είναι και στα εφετεία οι ποινές είναι πάντοτε μικρότερες από τις πρωτόδικες. Αυτό είναι το λαθος. Κανονικά εάν τιμωρείσαι από ένα δικαστήριο στην έφεση εάν δεν αποδειχθεί ότι ήσουν αθώος θα πρέπει να επιβάλλεται πολλαπλάσια ποινή για ευνόητους λόγους. Αλλά όλα είναι φτιαγμένα να μην μένουν ποτέ από δουλειά. Την παράγουν μόνοι τους.
otso Δημοσ. 19 Απριλίου Δημοσ. 19 Απριλίου 4 ώρες πριν, prototypegr είπε Η έφεση θα κριθεί ως απαράδεκτη, θα παραμείνει η ποινή που έφαγες πρωτόδικα και θα επιβαρυνθείς και τα δικαστικά έξοδα του εφετείου, τα οποία θα πρέπει να τα πληρώσεις κάποια στιγμή. Ακριβως 600ε εξοδα σε μενα . Απο μαλακια του δικηγορου , λεει θα κανω εφεση , αν νομιζεις οτι χρειαζεται του λεω κανε , πλησιαζοντας η δικη για την εφεση μου λεει δεν εχει νοημα το ιδιο θα σου ριξουν να αθωοθεις αποκλειεται θα παω να την αποσυρω , οτι νομιζεις λεω εγω . Ουτε πηγα στην δικη που εγινε ουτε ο ιδιος πηγε , γιατι ο μαλακας δεν την απεσυρε και ξαφνικα μου ερχεται χαρτι απ την αστυνομια οτι εγινε δικη εφαγα την ιδια ποινη και 600 δικαστικα εξοδα στον βροντο . Τον σκοτωνεις τωρα η οχι ; 1
xxatziva Δημοσ. 19 Απριλίου Δημοσ. 19 Απριλίου 1 ώρα πριν, fitsoulas2024 είπε τιποτα, καταδικαζεσαι ερημην 👍 η αλλη επιλογη, το ενταλμα συλληψης, δε παιζει? αυτο που βρηκα λεει οταν υπαρχει σε εξελιξη δικη. το ενταλμα συλληψης ειναι αν εισαι υποπτος για κατι. ειναι αρκετα πριν δηλαδη.
prototypegr Δημοσ. 19 Απριλίου Δημοσ. 19 Απριλίου 9 ώρες πριν, xxatziva είπε Το δικαστήριο σε κάθε περίπτωση μπορεί να διατάξει την προσωπική εμφάνιση του κατηγορουμένου, όταν κρίνει ότι αυτή είναι απαραίτητη για να βρεθεί η αλήθεια. Αν και μετά το γεγονός αυτό δεν εμφανιστεί ο κατηγορούμενος, το δικαστήριο μπορεί να διατάξει τη βίαιη προσαγωγή του, που εκτελείται, αν είναι δυνατό, ακόμα και κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης. https://www.dsa.gr/e-διαβούλευση/άρθρο-340-προσωπική-εμφάνιση-του-κατηγορουμένου Διάβασε όλη την παράγραφο πρώτα να δεις τι λέει. Αυτό μπορεί να γίνει όταν ο κατηγορούμενος εκπροσωπείται από δικηγόρο και δεν είναι στο δικαστήριο σε υπόθεση που ήδη δικάζεται. Μην διαβάζεται μια πρόταση μόνο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα