mastoras007 Δημοσ. 19 Απριλίου Δημοσ. 19 Απριλίου Καλησπέρα Χρησιμοποιώ αυτή την συσκευή χρόνια χωρίς ιδιαίτερο πρόβλημα, τώρα όμως που πήρα πιο καινούριο αμάξι δεν δουλεύει σωστά Έχετε να προτείνετε κάποια από AliExpress να αξίζει η αγορά της? Θα προτιμούσα κάτι να συνδεθεί με κινητό αλλά βλέπω πολλά με καλές αξιολογήσεις με δική τούς οθόνη στα 15-20€ Έχει κάποιος τέτοιο??
Ukforthemoment Δημοσ. 19 Απριλίου Δημοσ. 19 Απριλίου Μόλις τώρα, mastoras007 είπε Καλησπέρα Χρησιμοποιώ αυτή την συσκευή χρόνια χωρίς ιδιαίτερο πρόβλημα, τώρα όμως που πήρα πιο καινούριο αμάξι δεν δουλεύει σωστά Έχετε να προτείνετε κάποια από AliExpress να αξίζει η αγορά της? Θα προτιμούσα κάτι να συνδεθεί με κινητό αλλά βλέπω πολλά με καλές αξιολογήσεις με δική τούς οθόνη στα 15-20€ Έχει κάποιος τέτοιο?? Tέτοιο τι; Yπάρχουν άπειρα.Γνώμη μου πάρε κάτι επώνυμο. Εγώ έχω το https://www.autelstore.co.uk/wholesale/autel-maxiap-ap200-bluetooth-scanner.html για όπελ και δουλευει μια χαρα.
meletis_m Δημοσ. 19 Απριλίου Δημοσ. 19 Απριλίου 1 ώρα πριν, mastoras007 είπε Καλησπέρα Χρησιμοποιώ αυτή την συσκευή χρόνια χωρίς ιδιαίτερο πρόβλημα, τώρα όμως που πήρα πιο καινούριο αμάξι δεν δουλεύει σωστά Έχετε να προτείνετε κάποια από AliExpress να αξίζει η αγορά της? Θα προτιμούσα κάτι να συνδεθεί με κινητό αλλά βλέπω πολλά με καλές αξιολογήσεις με δική τούς οθόνη στα 15-20€ Έχει κάποιος τέτοιο?? Τι αμάξι / μοντέλο; Δες της Autel εγώ έχω της Autel AL419.
Black Demis Δημοσ. 19 Απριλίου Δημοσ. 19 Απριλίου αναλογα με αυτοκίνητο.... πολλα αυτοκίνητα πλεον απο obd δίνουν μόνο πολύ βασικές πληροφορίες σε hardware/software μη εγκεκριμένα.....
mastoras007 Δημοσ. 19 Απριλίου Μέλος Δημοσ. 19 Απριλίου Opel Combo, Έχω 4 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε Tέτοιο τι; Yπάρχουν άπειρα.Γνώμη μου πάρε κάτι επώνυμο. Εγώ έχω το https://www.autelstore.co.uk/wholesale/autel-maxiap-ap200-bluetooth-scanner.html για όπελ και δουλευει μια χαρα. Καλό φαίνεται θα το ψάξω σε αλιεξπρες Μπορείς με αυτό να δείς υγεία dpf ?
Ukforthemoment Δημοσ. 19 Απριλίου Δημοσ. 19 Απριλίου 23 λεπτά πριν, mastoras007 είπε Opel Combo, Έχω Καλό φαίνεται θα το ψάξω σε αλιεξπρες Μπορείς με αυτό να δείς υγεία dpf ? Ναι,και να κάνεις αναγέννηση αν θες.Αυτό για το δικό μου opel astra 2015 1,6 cdti.Λογικά θα κάνει και για το δικό σου.Εχει κατάλογο κάπου για το τι προσφέρει σε κάθε μοντέλο. Bλέπω στο αλι υπάρχει
mastoras007 Δημοσ. 19 Απριλίου Μέλος Δημοσ. 19 Απριλίου 28 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Ναι,και να κάνεις αναγέννηση αν θες.Αυτό για το δικό μου opel astra 2015 1,6 cdti.Λογικά θα κάνει και για το δικό σου.Εχει κατάλογο κάπου για το τι προσφέρει σε κάθε μοντέλο. Bλέπω στο αλι υπάρχει Πολύ καλό ακούγεται, τώρα αυτό που έχω μου δείχνει αλλα αγάλματα από τα πραγματικά, πχ μου βγάζει ένα p0120 ενώ είναι εντελώς άλλο (το είδαμε στο συνεργείο) Θα ψάξω λίγο ακόμα αλλά μάλλον θα το πάρω το συγκεκριμένο δεν είχα ιδέα ότι υπάρχουν και επώνυμα
definitio Δημοσ. 19 Απριλίου Δημοσ. 19 Απριλίου 6 hours ago, mastoras007 said: Καλησπέρα Χρησιμοποιώ αυτή την συσκευή χρόνια χωρίς ιδιαίτερο πρόβλημα, τώρα όμως που πήρα πιο καινούριο αμάξι δεν δουλεύει σωστά Έχετε να προτείνετε κάποια από AliExpress να αξίζει η αγορά της? Θα προτιμούσα κάτι να συνδεθεί με κινητό αλλά βλέπω πολλά με καλές αξιολογήσεις με δική τούς οθόνη στα 15-20€ Έχει κάποιος τέτοιο?? Θα έλεγα ψάξε/ρώτησε σε φόρουμ Opel να βρεις κάτι πιο συμβατό με το συγκεκριμένο αυτοκίνητο (μάρκα κ μοντέλο) κι ίσως κάποιο εξειδικευμένο λογισμικό, εκτός αν το θες για τα απολύτως βασικά. Αυτά συνήθως θα τα βρεις από Ευρώπη, όχι το φθηνότερο δυνατό από Κίνα. 1
meletis_m Δημοσ. 19 Απριλίου Δημοσ. 19 Απριλίου 2 ώρες πριν, mastoras007 είπε Opel Combo, Έχω Καλό φαίνεται θα το ψάξω σε αλιεξπρες Μπορείς με αυτό να δείς υγεία dpf ? Σε Opel Corsa C χρονολογίας 2004 έχω το διαγνωστικό Opcom (κλώνος ) και έχει δυνατότητα προγραμματισμού/ διαβάσματος όλων των εγκεφάλων . Το είχα πάρει 50-60€ , έχει μέχρι 2015 οχήματα για να διαβάσει .
mastoras007 Δημοσ. 20 Απριλίου Μέλος Δημοσ. 20 Απριλίου 2 ώρες πριν, meletis_m είπε Σε Opel Corsa C χρονολογίας 2004 έχω το διαγνωστικό Opcom (κλώνος ) και έχει δυνατότητα προγραμματισμού/ διαβάσματος όλων των εγκεφάλων . Το είχα πάρει 50-60€ , έχει μέχρι 2015 οχήματα για να διαβάσει . Αυτό το βλέπω στα 25€ λέει μέχρι 2021 μοντέλα Μπορώ σε αυτό να δω dpf??
Ukforthemoment Δημοσ. 20 Απριλίου Δημοσ. 20 Απριλίου 7 ώρες πριν, mastoras007 είπε Αυτό το βλέπω στα 25€ λέει μέχρι 2021 μοντέλα Μπορώ σε αυτό να δω dpf?? αν είναι κινέζικο θα μπλέξεις.Σπάνια δουλευει σωστά (ο κινέζικος κλώνος ) και θες και λαπτοπ.
mastoras007 Δημοσ. 20 Απριλίου Μέλος Δημοσ. 20 Απριλίου 18 λεπτά πριν, 11osmikrosmhtsos είπε konwei Καλό και αυτό φαίνεται
zenphoenix_ Δημοσ. 20 Απριλίου Δημοσ. 20 Απριλίου Για ford εχετε να προτεινετε κατι; Ειχα αυτο https://www.aliexpress.com/item/1005007131439886.html?spm=a2g0o.productlist.main.43.78984fc5BA82DF&algo_pvid=a22eebd4-0a31-4c11-9e63-bce34b879439&algo_exp_id=a22eebd4-0a31-4c11-9e63-bce34b879439-21&pdp_ext_f={"order"%3A"691"%2C"eval"%3A"1"}&pdp_npi=4%40dis!EUR!3.30!3.30!!!3.66!3.66!%402103835c17451324661731836e9a54!12000039509772470!sea!GR!6316485162!X&curPageLogUid=ZL3A5m2Znztg&utparam-url=scene%3Asearch|query_from%3A απο aliexpress που για generic obd codes ηταν μια χαρα αλλα μου πεθανε μετα απο δυο χρονια. Εχω βαλει στο ματι και εχω κατι απο vgate και konnwei. Αν υπαρχει κατι καλυτερο για ford θα με βολευε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα