Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Μόλις τώρα, zenphoenix_ είπε

Για ford εχετε να προτεινετε κατι; Ειχα αυτο https://www.aliexpress.com/item/1005007131439886.html?spm=a2g0o.productlist.main.43.78984fc5BA82DF&algo_pvid=a22eebd4-0a31-4c11-9e63-bce34b879439&algo_exp_id=a22eebd4-0a31-4c11-9e63-bce34b879439-21&pdp_ext_f={"order"%3A"691"%2C"eval"%3A"1"}&pdp_npi=4%40dis!EUR!3.30!3.30!!!3.66!3.66!%402103835c17451324661731836e9a54!12000039509772470!sea!GR!6316485162!X&curPageLogUid=ZL3A5m2Znztg&utparam-url=scene%3Asearch|query_from%3A απο aliexpress που για generic obd codes ηταν μια χαρα αλλα μου πεθανε μετα απο δυο χρονια. Εχω βαλει στο ματι και εχω κατι απο vgate και konnwei. Αν υπαρχει κατι καλυτερο για ford θα με βολευε.

Εχω βάλει πιο πάνω,έχει για πολλές μάρκες αλλά πρέπει να δεις αν κάνει αυτά που θες.Σε μια μάρκα σου δίνει lifetime πρόσβαση,αν θες για 2η μάρκα θέλει συνδρομή.

• Απαντ. 40
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, zenphoenix_ είπε

Για ford εχετε να προτεινετε κατι; Ειχα αυτο https://www.aliexpress.com/item/1005007131439886.html?spm=a2g0o.productlist.main.43.78984fc5BA82DF&algo_pvid=a22eebd4-0a31-4c11-9e63-bce34b879439&algo_exp_id=a22eebd4-0a31-4c11-9e63-bce34b879439-21&pdp_ext_f={"order"%3A"691"%2C"eval"%3A"1"}&pdp_npi=4%40dis!EUR!3.30!3.30!!!3.66!3.66!%402103835c17451324661731836e9a54!12000039509772470!sea!GR!6316485162!X&curPageLogUid=ZL3A5m2Znztg&utparam-url=scene%3Asearch|query_from%3A απο aliexpress που για generic obd codes ηταν μια χαρα αλλα μου πεθανε μετα απο δυο χρονια. Εχω βαλει στο ματι και εχω κατι απο vgate και konnwei. Αν υπαρχει κατι καλυτερο για ford θα με βολευε.

Το κακό με αυτά τα φτινα (κάτι που κατάλαβα τώρα) μπορεί να σου δείχνει ένα σφάλμα πχ πρόβλημα πεταλούδα και τελικά να είναι κάτι άλλο, και να ψαχνεσαι τζάμπα..

Εγώ πρόκειται να πάω Γερμανία να φέρω ένα αμάξι και αυτό το autel  με έχει κάνει κλικ γιατί δεν είδα σέ άλλα για το DPF

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, mastoras007 είπε

Το κακό με αυτά τα φτινα (κάτι που κατάλαβα τώρα) μπορεί να σου δείχνει ένα σφάλμα πχ πρόβλημα πεταλούδα και τελικά να είναι κάτι άλλο, και να ψαχνεσαι τζάμπα..

Εγώ πρόκειται να πάω Γερμανία να φέρω ένα αμάξι και αυτό το autel  με έχει κάνει κλικ γιατί δεν είδα σέ άλλα για το DPF

Απλά να γράψω πάλι ότι σου δίνει δωρεάν lifetime πρόσβαση σε μία μάρκα ,σε κάθε επιπλέον μάρκα θέλει συνδρομή.Εχε το υπόψη σου.

Δημοσ.
55 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Απλά να γράψω πάλι ότι σου δίνει δωρεάν lifetime πρόσβαση σε μία μάρκα ,σε κάθε επιπλέον μάρκα θέλει συνδρομή.Εχε το υπόψη σου.

Ναι το κατάλαβα αυτό, δηλαδή για να καταλάβω, παίρνω δωρεάν την opel  ας πούμε, σε όλα τα Opel  έχω πρόσβαση στα πάντα η θέλει συνδρομή για λειτουργίες μέσα στην κάθε μάρκα?

Επίσης όταν λέει ελενχος vin  τι ακριβώς εννοεί?

Είναι αυτό που τσεκαρει το αμάξι αν είναι τρακαρισμένο από ποια χώρα είναι, αν είναι κλεμμένο κτλ κτλ??

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, mastoras007 είπε

Ναι το κατάλαβα αυτό, δηλαδή για να καταλάβω, παίρνω δωρεάν την opel  ας πούμε, σε όλα τα Opel  έχω πρόσβαση στα πάντα η θέλει συνδρομή για λειτουργίες μέσα στην κάθε μάρκα?

Επίσης όταν λέει ελενχος vin  τι ακριβώς εννοεί?

Είναι αυτό που τσεκαρει το αμάξι αν είναι τρακαρισμένο από ποια χώρα είναι, αν είναι κλεμμένο κτλ κτλ??

Για όλα τα όπελ σε καλύπτει.Αν θες να δεις πχ φίατ θες συνδρομή.Εχει και γενικό σκανερ αλλά δείχνει πολύ περιορισμένα πράγματα.

Ελεγχος βιν ώστε να σου βγάλει το μοντέλο που έχεις  και βάση αυτού να σου βγάλει τα συστήματα που έχει το αμάξι κλπ.Ετσι δουλευουν και τα επίσημα διαγνωστικα.

Δημοσ.
14 ώρες πριν, mastoras007 είπε

Αυτό το βλέπω στα 25€ λέει μέχρι 2021 μοντέλα 

Μπορώ σε αυτό να δω dpf??

Σε Corsa D που είχε δοκιμαστεί μπορούσε για το dpf. Χρειάζεται απαραίτητα φορητός Η/Υ.

Δημοσ.
8 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε

Για όλα τα όπελ σε καλύπτει.Αν θες να δεις πχ φίατ θες συνδρομή.Εχει και γενικό σκανερ αλλά δείχνει πολύ περιορισμένα πράγματα.

Ελεγχος βιν ώστε να σου βγάλει το μοντέλο που έχεις  και βάση αυτού να σου βγάλει τα συστήματα που έχει το αμάξι κλπ.Ετσι δουλευουν και τα επίσημα διαγνωστικα.

Εκτός από την αναγέννηση, μπορώ να δω και τρέχον υγεία dpf??

Δημοσ.

Πήρα το autel  από AliExpress  από Γερμανία, φαίνεται ότι έχουν επίσημο store στο αλιεξπρες 

Περισσότερο το πήρα για το αμάξι που θα πάω να πάρω να δω υγεία dpf 

Μέχρι τέλος του μήνα θα έρθει 

• Like 2
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Στις 20/4/2025 στις 8:49 ΜΜ, Ukforthemoment είπε

ναι.

Πάντα λέω με το τι βλέπω στο δικό μου.

Δεν έχω βρει κάτι online  για το πώς βλέπεις την υγεία 

Μπορείς να ανεβάσεις κανένα screenshot πώς το κάνεις?

Δεν το έχω παραλάβει ακόμα..

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, mastoras007 είπε

Δεν έχω βρει κάτι online  για το πώς βλέπεις την υγεία 

Μπορείς να ανεβάσεις κανένα screenshot πώς το κάνεις?

Δεν το έχω παραλάβει ακόμα..

Το αμάξι μου ειναι 2500 χλμ μακρυά οποτε δεν...

Η επιλογή για το πόσο γεμάτο ειναι το βλέπεις απο το  diagnostics ,στην πρώτη επιλογή που ειναι για την μηχανή,κάπου λεει emissions treatment? κάπως έτσι.Εκεί σου δείχνει πόσο γεμάτο ειναι και τι τιμές δείχνουν οι αισθητήρες.

Δημοσ.
Στις 4/5/2025 στις 12:44 ΜΜ, Ukforthemoment είπε

Το αμάξι μου ειναι 2500 χλμ μακρυά οποτε δεν...

Η επιλογή για το πόσο γεμάτο ειναι το βλέπεις απο το  diagnostics ,στην πρώτη επιλογή που ειναι για την μηχανή,κάπου λεει emissions treatment? κάπως έτσι.Εκεί σου δείχνει πόσο γεμάτο ειναι και τι τιμές δείχνουν οι αισθητήρες.

Το παρέλαβα, τελικά πάρα πολύ καλό 

Παρόλο ότι είχε χαμηλή πίεση στο dpf μου το έβγαλε βουλωμένο κατά 200% 

Έκανα ρεσετ την πίεση τού dpf μόνο όχι το dpf για να δω αν έχει λάθος μέτρηση και μου έβγαλε στο κατραν ένδειξη dpf 

Ξεκίνησα αναγέννηση αλλά την σταμάτησα γιατί ήμουν σε οικόπεδο με σπίτια γύρο γύρο και δεν ήθελα να βγει κανένας να μου πει γιατί μαρσαρω τόση ώρα 

Θα το κάνω άλλη στιγμή ακόμα δεν το κουνάω το αμάξι 

Το διαγνωστικό Πάντος σούπερ 

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, mastoras007 είπε

Έκανα ρεσετ την πίεση τού dpf μόνο όχι το dpf για να δω αν έχει λάθος μέτρηση και μου έβγαλε στο κατραν ένδειξη dpf 

Ξεκίνησα αναγέννηση αλλά την σταμάτησα γιατί ήμουν σε οικόπεδο με σπίτια γύρο γύρο και δεν ήθελα να βγει κανένας να μου πει γιατί μαρσαρω τόση ώρα 

Κακώς τη σταμάτησες . 

Έπρεπε να μη την ξεκινήσεις .

Δες τη στάθμη λαδιών μην έχει ανέβει.

Συνήθως στη αναγγενηση με διαγνωστικό αφού ολοκληρωθεί , μετά αλλάζουν λάδια και φίλτρο λαδιού. Είχα πάει με γνωστό που είχε θέμα με ένα Yaris του 2015.

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, mastoras007 είπε

Καλό ειναι να μην το σταματάς αν το ξεκινήσεις.Κοίτα τα λάδια μην έχουν πάρει πετρέλαιο.

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Καλό ειναι να μην το σταματάς αν το ξεκινήσεις.Κοίτα τα λάδια μην έχουν πάρει πετρέλαιο.

Η αλήθεια είναι δεν έχει γίνει σέρβις στο αμάξι και το φοβήθηκα να μαρσαρει τόση ώρα 

Εντομεταξυ ερώτηση τώρα 

Όταν το πας για δήθεν καθάρισμα dpf και λένε δεν ξέρω αν θα δουλέψει και χρεώνουν 100€ αυτήν την διαδικασία κάνουν η το βγάζουν και το καθαρίζουν??

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...